ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!! 13 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΠΗΡΑΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ “ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ ΓΟΝΟ ΤΗΣ COCA COLA – “ΒΡΑΖΕΙ” ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΤΣΑ

    Κοινοποίηση:
    teliko

    Από τις 4 Ιανουαρίου, η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ με αποκλειστικό της ρεπορτάζ, αποκάλυψε την σύλληψη του κληρονόμου της Coca Cola Βασίλη Λεβέντη 27 χρόνων. 13 μέρες μπόρεσαν τα λαγωνικά του Πέτσα να συγκαλύψουν την είδηση αφού σήμερα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ “ανακάλυψαν” την Αμερική χωρίς φυσικά καμία αναφορά στην εφημερίδα μας.

    Δείτε εδώ την αποκλειστική είδηση του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που η ελίτ της πλουτοκρατίας και των μεγαλοκαρχαριών του δημοσίου χρήματος με λύσσα προσπάθησε να αποκρύψει.

    Τι ακριβώς συνέβη

    Όλα έγιναν όταν τη δεύτερη μέρα του 2022, γόνος επιχειρηματικής οικογένειας των Αθηνών συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά απο καταγγελία 24χρονης ότι τη βίασε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

    Η 24χρονη κοπέλα πέρασε στις 2 Ιανουαρίου το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλειας του Λευκού Πύργου και κατέθεσε μήνυση εναντίον του 27χρονου για βιασμό, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα ο γνωστος επιχειρηματίας να εντοπιστεί, οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες και εν συνεχεία να περάσει απο εισαγγελέα και ανακριτή.

    1111

    Εδώ και λίγες ώρες, έχει ξεσπασει θύελλα αναρτήσεων στα social media που προκαλούν πολλά ερωτήματα και απορίες. Σε αυτές, φαίνεται άλλος άνδρας, υπό την πίεση των αποκαλύψεων του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να παραδέχεται μέσω instagram το συμβάν γράφοντας μάλιστα και λεπτομέρειες για το πως συνέβη το σκηνικό: «Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη».

    Δεν δίστασε μάλιστα να ταγκάρει κάποια ονόματα, που σύμφωνα με τον ίδιο ήταν οι φίλοι του που συμμετείχαν στο πάρτι, αλλά λίγο αργότερα έκλεισε το προφίλ του.

    Το θέμα όμως είχε ήδη πάρει μεγάλες διαστάσεις, τόσο στη σελίδα του ακτιβιστή όσο και στο twitter.

    Με ομόφωνη και σύμφωνα με πληροφορίες “ματιασμένη” απόφαση, ο 27χρονος αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός δεύτερου ατόμου που φέρεται να είχε μισθώσει τη σουίτα.

    Στο τουίτερ όμως έχουν δημιουργηθεί hashtags όπου οι χρήστες εκφράζουν την οργή τους για ό,τι καταγγέλλεται και καλούν να μην κλείσει η υπόθεση. Οι αναφορές στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι πολλές ενώ δεν έχουν ξεφύγει από τα “βέλη” των πολιτών τα ΜΜΕ που απέκρυπταν την είδηση για να προστατευθεί ο Λεβέντης και όλοι οι πορφυρογέννητοι γόνοι της πλουτοκρατίας που νομίζουν ότι επειδή έχουν λεφτά και δεν τους λείπει τίποτα, μπορούν να εκμεταλλεύονται αθώες κοπέλες. Εντύπωση προκαλεί και η σιωπή όλων των influencers που ενώ ανεβάζουν φωτογραφίες ακόμα κι όταν κατουράνε στην τουαλέτα, τώρα ξαφνικά έχουν μουγγαθεί για τις καταγγελίες εναντίον φίλων και χορηγών.

    Πάρτε μια γεύση:

     

    Ο ομαδικός #βιασμος δεν είναι ροζ σκάνδαλο. Αμέριστη συμπαράσταση στην 24χρονη που προχώρησε στην καταγγελία ενάντια σε μεγάλα επιχειρηματικά κυκλώματα της Θεσσαλονίκης.#metooGR #cancel_cocacola #cancel_Αχιλλειον

    Θύμα βιασμού: “Δεν θα κάνω πίσω”

    Τη φράση αυτή έλεγε και ξανάλεγε στον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας, η 24χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού μετά από πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

    Φανερά σοκαρισμένη αλλά με μία δύναμη ψυχής που εντυπωσιάζει, η κοπέλα είναι αποφασισμένη να παλέψει για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι.

    Η ίδια παίρνει κουράγιο από τους φίλους και γνωστούς που στάθηκαν στο πλευρό της και προσπαθούν να τη στηρίξουν ψυχολογικά. Από την πρώτη στιγμή που αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε, η κοπέλα είδε να ξεδιπλώνεται μπροστά της ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης που τη βοηθάει να ξεπεράσει το αρχικό σοκ.

    “Καταλαβαίνετε ότι το κορίτσι είναι ψυχολογικά ράκος. Βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ γιατί μία τέτοια πράξη ισοπεδώνει την προσωπικότητα μίας νέας κοπέλας” λέει στην ιστοσελίδα  Thesstoday.gr ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας. “Είναι ένα κορίτσι σεμνό και ιδιαίτερα πολύ χαμηλών τόνων. Με έχει συγκινήσει όμως το γεγονός ότι δεν το βάζει κάτω. Πρέπει να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι. Κάποιοι δεν μπορεί να μένουν κρυμμένοι για πάντα. Κι ο ρόλος ο δικός μας είναι να τους ξεμπροστιάσουμε και να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του”.

    Άνθρωπος βασανισμένος που έχει βιώσει την απώλεια πολλών αγαπημένων της προσώπων, η κοπέλα προσπαθεί να βάλει και πάλι τη ζωή της σε μία τάξη, δίχως ωστόσο να εγκαταλείπει λεπτό τον αγώνα για να αποκαλυφθούν οι ένοχοι.

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Φαίνεται πως είναι μόδα για τους γόνους των Εβραίων να κάνουν τέτοιου τύπου βιασμούς ναρκώνοντας τα θύματα τους…. και μετα τις καταγγελίες και συλλήψεις τους , πέφτουν στα μαλακα διασύροντας το θύμα…. θυμηθείτε τι έγινε σε ένα ελληνικό νησί πριν λίγο καιρό , με παρόμοιο ομαδικό βιασμό ναρκωμένης Αγγλίδας από ομάδα Εβραίων νεαρών…

    2. Το θέμα της ημέρας είναι το πόθεν έσχες της Ferrari…… Ο βιασμός της 24χρονης ήταν θέμα στις 4 Ιανουαρίου….

    3. Ο Στέφανος Χίος δεν είναι ούτε μικρός, ούτε τρελός, είναι ο μ@μι@ς του πολιτικού συστήματος και ο μόνος @ρχιδ@τος δημοσιογράφος στην ΕΛΛΆΔΑ. Στέφανε ξεβρακωσε τους είμαστε μαζί σου.

    4. Απορώ ποιος πίνει ακόμα κόκα κολα και τέτοιου τύπου αναψυκτικά εν έτη 2022.

      1. Η Coca-Colla είναι και με διαφορά το πρώτο αναψυκτικό στον κόσμο! Άρα ποιος πίνει άραγε Coca-Colla??? Μόνο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο!!! Περιττό είναι βέβαια να πούμε ότι και δτην χώρα μας η Coca-Colla είναι το νούμερο 1 αναψυκτικό.

        1. Ναι αλλά ζούμε σε μια εποχή που όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να προσέχουμε την υγεία μας λόγο του Ίδη του επιβαρυμενου τρόπου ζωής μας από τις προηγούμενες δεκαετίες οπότε τις συνειθειες που είχαν οι άνθρωποι τις δεκαετιες του 80 και του 90 στην εποχή του 2022 δεν είναι ούτε σικ ούτε υγιεινο να τις ακολουθούμε….η εικόνα στο δρόμο με μια κόκα κόλα στο δρόμο μπορεί την δεκαετία του 80 και του 90 να ήταν σικ αλλά στην εποχή μάλλον προκαλεί γέλια και άμα ρευεται κι όλας άστο….για αυτό το έγραψα….εγώ πάντως δεν πινω γενικότερα αναψυκτικά οπότε…
          Υ.Γ το τι κάνουν οι πολλοί ποτέ δεν είναι μέτρο για το ότι κάνουν κάτι σωστό…συνήθως το αντίθετο μάλιστα
          Και ιδίως το τι κάνουν στην Ελλάδα…άστο…θα μιλάμε καμιά εβδομάδα.

    5. Εδώ από ότι λένε οι Twitter s στα σχολια δεν μιλανε για απλα βιασμό …μιλανε ότι ρίξανε ουσίες ( και στην Θεσσαλονίκη έχει ακούστει συχνα οτι σε μπαράκια στην παραλιακή και στα Λαδάδικα έχουν ξανασυμβεί αυτά σε κορίτσια) και τα μπαράκια αυτά πολλά ίσως ανήκουν σε Εβραίους της Θεσσαλονίκης.
      Άρα μπορεί να είναι κάποια σκόνη που προμηθεύονται κάποιοι.
      Επίσης μιλαει για ομαδικό βιασμό!

    6. Μονο ενας τρελλος σαν τον Χιο θα τα βαλει με μια απο τις πιο ισχυρες εβραικες οικογενειες του πλανητη……τα δικαστακια εξαγοραζονται με μαυρες βαλιτσες στην Κολομβια των Βαλκανιων

    7. Στέφανε δώσε πόνο !!!! Ετοίμασε και το κόμμα, για να ξεβρωμίζουμε σιγά σιγά !!!!

    8. Όλη η οικογένεια σε διαβάζουμε Στεφανάρα συνέχισε ακάθεκτος με ορμής ακαθέκτου

    9. Κεφαλας που ειναι ο κυβερνητικος εκπρωσοπος ενα βοδι και μισο ΨΥΧΡΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΟΠΙΑΣ ΡΟΜΠΟΤ ΜΕ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΓΡΑΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ

    10. Το κατοστάρικο Μητσοτάκη που θα πάρεις από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να κάνουν το μπόλι, δώστο στον αντιπρόεδρο του ΣτΕ τον κολλητό σου να αγοράζει ναρκωτικά και να τα δίνει στους Πακιστανους για να τον πηδανε. Αυτοί είσαστε ξεφτίλες ανώμαλοι.

    11. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΑΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΕΒΡΑΙΟΥ ΔΑΥΙΔ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ………………………..

    12. Οι εβραίοι βιάζουν τα κορίτσια σας και εσείς πίνετε αβέρτα το μαύρο ζουμί τους !!!! Με τις υγείες σας !!!
      Τα λαμόγια-γόνοι θα πέσουν στα μαλακά, όπως όλοι οι γνωστοι βιαστές της Θεσσαλονίκης (Φλόκας κλπ κλπ)

      1. ΜΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ????ΕΔΩ ΒΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ……………

    13. Αυτόχθονο για εμένα είναι η φυλή που έζησε εδώ η σε μια περιοχή πριν το 1821 ,,γηγενής βάζω την φυλή από το 1860 μέχρι 1980 που έζησε και γεννήθηκε εδώ μετά γίνετε αυτόχθονη όλοι η υπόλοιποι γηγενής γίνονται μετά 150 χρόνια η γενεές από 1860 μέχρι 1980 και οι απόγονοι αυτών αυτές μερικές πρέπει να κρατηθούν να μην φύγουν η παλαιά αυτόχθονο φυλή η δική μας μένει σταθερή και να φύγει ερχετε δεν πουλάει πάτρια εδάφη

    14. Ατσα σου γαμικουλα! Πιστευα οτι αυτο το ειδος ελειψε απ την Ελλαδα! Φορεστε τσιγκινα σωβρακακια η…. ΕΛΙΤ εχει εθνικο σπορ τους βιασμους! Αντε και στο διαβολο βουτυροπαιδα! Και μη νομιζεις βουτυρομπεμπε οτι θα πεσεις στα μαλακα!

    15. Εβραίοι νεοδημοκρατες οι βιαστες; Σιγή ιχθύος από τα βοθρομιντια του γεωργίανου Σαββίδη.

    16. οι πακιστανοί του συντάγματος την πρωτοχρονιά έχει εξοργίσει όλους όσους υποφέρουν απο ταμέτρα.

    17. Με λίγα λόγια υπάρχει μια αλλαγή πληθυσμού στο χάρτη ακο.α και Ευρώπης όλα αυτά δεν διώχνουν την αυτόχθονο φυλή τη γίνετε τώρα με την γηγενής πρέπει να κρατηθεί κλπ αν δεν μπορείτε να κρατήσετε τα σπίτια πχ Εκάλη η νιώθετε ότι τον κόπο σας δεν είναι ικανά τα παιδιά να το κρατήσουν κλπ δώστε τα να φύγουν από εσάς πάρτε σε άλλη περιοχή που είναι ποιο φθηνγ ζώνη ακόμα και σε εργατουπολη εξωτερικό η εσωτερικό με αυτά τα λεφτά 3 σπίτια κλπ δεν υπάρχει χάσιμο με αυτόν των τρόπο υπάρχει σταθερό ισότητα για παιδιά και εργασία ή εδώ η αλλού κλπ κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτή η μετακίνηση και δύσκολα θα φύγουν τα σπίτια η εργατουπολης έχουν σίγουρο κεφάλαιο ελεγχόμενο θα σου πω κάτι η αυτοχθονη φυλή εδώ την επένδυση Αράβων Τούρκων την είδαν πολύ φυσιολογική τους άρεσε αρκεί να προσέξουν χλωρίδα πανίδα περιβάλλον κλπ

    18. Οι Γερμανοί από έγκυρη πηγή αγοράζουν πολλά Αλβανία από βίλες οικόπεδα κλπ σχεδόν λένε την μισή Αλβανία

    19. Περίμενα ο Ευαγγελάτος να σκίσει τα ρούχα στην ηθικοπλαστική εκπομπή του. Ίσως τα έσκισε και βρήκε μέσα επιταγή από την κόκα κόλα. Πνεύμα και ηθική.

    20. Κυβερνούν ανώμαλοι παιδεραστές, π@υστηδες βιαστές και προδοτες. Η Ελλάδα στα χέρια επικίνδυνων μισανθρωπων ανωμαλων και καθαρματων. Δημοσιογράφοι ρουφιάνοι, τι έγινε με τον κολλητό της ΠτΔ που εσπρωχνε κόκα σε αλλοδαπούς για να του λαδωνουν το πομολο? Το πνίξατε ρουφιάνοι ε? Τα παίρνετε για να καλυπτετε παιδεραστές παιδοφιλους και ανώμαλους?

    21. μπορεί κάποια να διαφημίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ στο ίνσταγκραμ πόσο απελευθερωμένη πόρνη είναι και ταυτόχρονα να καταγγέλει ότι ξύπνησε σε σουΐτα γυμνή “χωρίς να ξέρει γιατί”…..άρα την βίασαν…..

      1. Αν σου δώσουν τα φάρμακα που τους δίνουν, και εσύ θα τους καθόσουνα

    22. Σήμερα αγόρασα το Μακελειό. Πραγματικά το Μaktv τα σπάει.

    Comments are closed.