ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΟΥΛΗ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΕΦΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ – ΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ» – ΠΥΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΖΑΓΚΑ ΚΑΤΑ ΜΑΞΙΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΖΑΓΚΑ

    Ξεκάθαρα υπέρ της μείωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα τάχθηκε για ακόμα μία φορά η Μαρία Ζάγκα, που πλέον είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία. Σημειώνεται πως παλαιότερα είχε κάνει ανάλογες τοποθετήσεις ως πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής αλλά πλέον είναι και υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στον νότιο Τομέα της Αθήνας. Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 έκανε λόγο για «επίσημο παρακράτος» ενώ όταν της επισημάνθηκε ότι δεν υπάρχει αναφορά για μείωση του ΕΦΚ στο πρόγραμμα της ΝΔ, σχολίασε: «Ας με πετάξει έξω το κόμμα. Εγώ είμαι ξεκάθαρη». Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσε τον Κυρ. Μητσοτάκη να απαντήσει «ποιους καλύπτει και γιατί δεν μειώνει τους φόρους».

    Το πρωί της Τετάρτης σε τοποθέτησή της στον ΑΝΤ1, επέμεινε στη γνωστή θέση της ότι: «Το θέμα των καυσίμων είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία, στην οποία εμπλέκεται το κράτος και ο ΣΕΕΠΕ. Πάρα πολλές φορές έχω πει ότι τα ποσά που διακινούνται είναι τεράστια. Και υπάρχει ο κλάδος ο επίσημος και το παρακράτος το οποίο πλέον είναι επίσημο παρακράτος. Άρα, όσο είναι ακριβή η βενζίνη, και ακριβή είναι η βενζίνη λόγω του ΕΦΚ και του ΦΠΑ που πάει 60% επιβάρυνση πάνω στην τιμή, ποιος κερδίζει; Κερδίζει το παρακράτος».

    Όμως, με αφορμή ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πρόγραμμα της ΝΔ η κ. Ζάγκα, τόνισε ότι: «Ας με πετάξει έξω το κόμμα. Εγώ είμαι ξεκάθαρη. Δεν το κατάλαβα αυτό που λέμε τώρα. Εγώ όταν μου κάνανε την πρόταση είπα ‘βεβαίως αλλά εγώ είμαι η Μαρία η Ζάγκα’. Θεωρείτε ότι είμαι από τους ανθρώπους τους πολιτικούς που έχουν το όραμα να βολευτούν στη Βουλή; Μακριά από εμένα. Έχω και τη δουλειά μου και την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου. Δεν πήγα εγώ στο κόμμα, το κόμμα ήρθε σε μένα. Και το κόμμα ξέρει ποια είμαι».

    ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει ο Μητσοτάκης ποιους καλύπτει και γιατί δεν μειώνει τους φόρους

    Η άρνηση του κ. Μητσοτάκη να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα έχει κάνει έξαλλους μέχρι και τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματός του.

    Η κ. Μαρία Ζάγκα, υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ και πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής, εξαπέλυσε σήμερα κεραυνούς κατά του κ. Μητσοτάκη μιλώντας για «επίσημο παρακράτος» στα καύσιμα που κερδίζει από τους υψηλούς έμμεσους φόρους. Κάλεσε μάλιστα τον κ. Μητσοτάκη να την βγάλει από τα ψηφοδέλτια, αν δεν την πιστεύει.

    Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να σταματήσει να κρύβεται και οφείλει να απαντήσει.

    Ποιο είναι το «παρακράτος» στα καύσιμα που κερδίζει από την πολιτική του, όπως καταγγέλλει η υποψήφιά του;

    Γιατί το ανέχεται επιμένοντας να μην μειώνει τους έμμεσους φόρους;

    Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει δεσμευτεί. Την πρώτη ημέρα της προοδευτικής κυβέρνησης με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα μειωθεί ο ΕΦΚ στα καύσιμα στα κατώτερα επιτρεπτά επίπεδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μειωθεί ο ΦΠΑ στα τρόφιμα και θα μηδενιστεί σε βασικά είδη ανάγκης.

    Στις 21 Μαΐου λέμε «Ως εδώ» στο παρακράτος. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για μείωση τιμών και ανάσα στην κοινωνία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Για να μας τα βουτατε στην αντλια περισσοτερο. στα 30 ευρω μου εχουν παντελονιασει το 10ρικο.

      1. Για ψάξτο καλύτερα, στα 30€ σου έχουν παντελονιάσει τα 20😜😜.

    2. Εκεί….καλά κάνει ο Κούλης και σας γλενταει..εκεί θα τον ψηφίζετε 100 χρόνια και θα σας.ρουφςει το αιμα με το καλαμάκι.μετα τις εκλογές που θα βρει λεφτά για pass…θα πέσει πολύ γέλιο…

    3. για τη μανταμ ταιριαζουν απολυτα οι χαρακτηρισμοι που ειχε κανει ο γιαννοπουλος για τον κεδικογλου απο τα εδρανα της βουλης

    4. ΝΙΚΗ Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα!Δημήτριος Νατσιός! Η αληθινή ανθρώπινη και πατριωτική φωνη και θεληση!

      1. ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ; ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΤΑΣΗ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ; ΟΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ; ΟΙ “ΨΕΥΤΩΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ 700000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ; ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

      2. ….εχει παρει την ευλογια απ το ΣΟΙ….μμμπππεεεερ

    5. Ο ΣΎΡΙΖΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΙΏΣΕΙ Ή ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟ. ΟΥΣΤ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ.

    6. Δεν ντρέπεσαι μωρή τσατσά που σε έβαλα στα ψοφοδέλτια μπας και λαδωθεί το έντερό σου, που θα μου πεις να μειώσω τους φόρους στη μπετζίνα, με τους φόρους κάνω τον καλό και δίνω pass κάθε εβδομάδα στα γίδια που με ψηφίζουν.

    7. Ο Κούλης είναι, μασκωτός και περουκωτός, ουστ

    8. Αφού οι προδότες δεν λένε για μείωση του φόρου, τι πήγες υποψήφια; Πήγες υποψήφια στο κόμμα των παιδεραστών που αποκλείει πατριωτικά κόμματα και ασχολείσαι με τον φόρο που οι ίδιοι λένε ότι δεν θα μειώσουνε! Είναι σαν να λέω εγώ είμαι κατά των Πρεσπών και να πάω υποψήφιος στον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα για να τσεπώνω τα 8.000 ευρώ. Όποιος είναι στους προδότες, υποστηρίζει την πολιτική τους! Πρέπει να καταποντιστούν για να μην μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Ευτυχώς το κατάλαβαν όλοι.

    9. Η κυρια ειναι παμπονηρη και κοιταξει το συμφερον της.Η καταργηση του ΕΦΚ στα καυσιμα θα ηταν βεβαια το ευκταιο για ολους , πλην ομως ΑΥΤΗ και το συναφι τους, θα βρουν τροπο τσουκου-τσουκου να φτασουν τις τιμες στη προτερη τιμη τους. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Να ενθυλακωνουν οι ιδιοι οι βενζιναδες τον ΕΦΚ.Γατονι η κυρια και με τον χωροφυλακα και με τον αστυφυλακα….

      1. Έτσι κι αλλιώς τον ενθυλακώνουν οι βενζινάδες γιατί δε βγάζουν ποτέ αποδείξεις… Ξύπνα….

    10. Αν ήσουν Έντιμη δε θα καταδεχόσουν ΚΑΝ να πας με αυτούς!
      Αλλά σε τρώει ο… Κάλος σου για Δημοσιότητα!!!

    11. προσωπικά, σταμάτησα να βάζω καύσιμα από αβίν και σελ, επειδή είναι του βαρδινογιάννη, του αλήτη που στήριξε και στηρίζει την εγκληματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας

    12. Οποίος δεν καταλαβαίνει γιατί τα λέει αυτά το ψώνιο είναι μέγας ηλίθιος .
      Συμπορεύεται με ανώμαλους και καταστροφείς της Πατριδος το σούργελο και βγήκε να μας πει για το ΦΠΑ .

    13. Προεκλογικά καουμπόιλικια. Μετά τις εκλογές μούγκα στη στρουγκα.
      Ουστ μωρή πατσόγρια.

    14. Να….πουλατε γνησια καυσιμα και οχι νοθευμενα κ.Προεδρε! Ελεος! Και 2 ευρω το λιτρο μαλιστα!

    15. Άντε μωρη μπορούχα κολογρια ας κυβερνούσε ο τελευταίος μεγάλος ηγετης Γεώργιος Παπαδόπουλος και θα σου ελεγα εγώ αν θα βγαινατε να παίζετε παιχνιδάκια στην πλάτη του κοσμάκη, θα σε έστελνε να φυλάς πρόβατα παλιογαμημενοι.

    16. Άσε ρε, με τα λαμόγια τους βενζινάδες. ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ κανονικοί. Πάει ο κτηνοτρόφος που παίρνει 4μηνη επιταγή απο την κ@λοβιομηχανία και ζητά 500 ευρώ πετρέλαιο (για το αγροτικό, το τρακτέρ, καυστήρα κτλ) Λέει στον βενζινά , φίλε δεν έχω λεφτά σήμερα θα στα δώσω σε 1 μήνα που θα πάρω το Χ-Ψ ποσό . Του απαντάει ο βενζίνας , οκ αλλά όχι 500 θα μου δώσεις 700.

      κ Ζαγκα αυτό λέγεται ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ . Δεν τα ξέρετε? , Πόσους “συναδέλφους” σας καταγγείλατε?

      Θέλετε και άλλα για τους βενζινάδες ? ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥΡΝΕΤΑΙ να φύγουν τα πρατηρια απο τα ισόγεια πολυκατοικιών ?

      Πόσο κονομάει ένα πρατήριο κ Ζαγκα που ο κάθε πρατηριούχος έχει απο 6-7 το λιγότερο ?

      Πόσες πολυκατοικίες έχει ο κάθε “επιχειρηματ’ίας” με Πακιστανούς να κάνουν την λάτζα?

      Βάλτε μόνο απο εταιρικά να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο .

    17. , Μπράβο στην Μαρία.Εκτος και
      Εάν είναι προεκλογικό πυροτεχνημα

    18. ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΡΟ ΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

    19. Θέλω να δω αν βγει αν θα συνεχίσει να έχει αυτή την άποψη για τον ΕΦΚ και το ΦΠΑ

    20. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ- ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ – ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΙΜΙ ΧΟΦΑ

    Comments are closed.