ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ! «ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΚΟΙΤΑ…».ΑΓΡΙΑ ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ «ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ» …ΣΒΑΡΝΑ «ΤΟ» ΤΖΕΙΣΟΝ-ΑΝΤΙΓΟΝΗ. ΚΑΜΑΚΙ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΑΛΕΞΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ.

    Κοινοποίηση:
    georgoulis

    Στην παρουσίαση των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ παρέστη και το jasonantigonedane. Πιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος με το συνδυασμό της Ρένας Δούρου έγραψε:

    «Γοητευτικός ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Από την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε τον Αλέξη Γεωργούλη λέγοντας χαρακτηριστικά:

    “Γοητευτικός ο… ΣΥΡΙΖΑ❣️❣️❣️✨✨✨ Από την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε τον Αλέξη Γεωργούλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν και κάποιοι είπαν ότι δεν χωρούν πολλοί Αλέξηδες, εντούτοις εγώ είμαι μεγαλόψυχος»❣️❣️❣️✨✨✨ — μαζί με Alexis Georgoulis”

    57511632_810795562619993_4879956801086291968_n

    Ο νεαρός υποψήφιος έχει γίνει γνωστός στο πανελλήνιο ως non binary άτομο καθώς επιλέγει να μην αυτοπροσδιορίζεται με το δίπολο άντρας – γυναίκα.

    Ο Ιάσων Δούσης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Ρε μήπως και ο <<μαζί με Alexis Georgoulis» την κουνάει την αχλαδιά; λέω, μήπως…

    2. ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝ ΦΙΛΙΟΝΤΟΥΣΤΑΝ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ . ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ .

    3. Το Τζέισον Αντιγόνη θέλει σανιδα βρεγμένη . Γιατί δεν πολιτευεται με κραγιόν,μασκαρες και ζαρτιερες; Όχι τίποτα άλλο δηλαδή μη μας έχει και για τόσο μαλακες.

    4. Ερχεται η στιγμη που οι βιομηχανιες θα λυσουν οριστικα το προβλημα τους σχετικα με την ευρεση “πρώτης ύλης”

    5. Το Τζέισον μια χαρά το βρίσκω. Ο πολύ άντρας τελικά είναι ο ποιο γελοίος.

    6. Κατεβαινει και ο Φλωρινιωτης στις εκλογες χαχαχαχα….τρελο Show….καρναβαλια ολοι Φλωρινιωτη θα ψηφησουν……https://youtu.be/lPdvVtQmSUQ

    7. Τηλεδημοκρατια των Τηλελιτ….οταν γινει κανα μπαμ…να σε δω μπαρμπαβαρδηλογιαννη που θα κρυφτεις με τα κουμπουρια τα Κρητικα και εσυ και οι αλλοι που με τα κολοκαναλα σας μας γεμισατε τηλεπολιτικαντιδες….

    8. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ, ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΙΕΣ! ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΓΟΥΝ! ΚΟΣΟΜΑΚ!

    9. αταλαντε στα δεξια, θα μας πεις τελικα πως επιλεχτηκες απο σκηνοθετες να κανεις καριερα, ενω στην υποκριτικη μου θυμιζεις σχολικα σκετς..?

      1. Το Τζέισον μια χαρά το βρίσκω. Ο πολύ άντρας τελικά είναι ο ποιο γελοίος.

      2. το 1998 επαιζε πλακωτο με την λαζοπουλα στην κυριακη των παπουτσιων στο θεατρο ηβη

    Comments are closed.