ΤΟΝ ΠΟ@ΛΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ Ο “ΚΥΡΙΟΣ ΑΣΠΕΡΓΚΕΡ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟ-ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ. ΕΙΔΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ. “ΜΙΣΤΕΡ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ’ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ”.

    Κοινοποίηση:
    erdoganBiden1406_40-1200x800

    Η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Τζο Μπάιντεν με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η πρώτη μεταξύ των δύο ηγετών από τη στιγμή που ο Μπάιντεν ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ, είναι πλέον γεγονός.

    Στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, το 45λεπτο τετ α τετ τους μονοπώλησε το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ. “Είχαμε μία καλή και εποικοδομητική συνάντηση”, ήταν η πρώτη δήλωση του Μπάιντεν μετά τη συνάντηση τους.

    Όπως ήταν ήδη γνωστό, στο τραπέζι έπεσαν οι S-400, οι εξελίξεις στη Συρία, το Αφγανιστάν και τη Λιβύη, αλλά και η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

    “Με τον κύριο Μπάιντεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τις διαφορετικές απόψεις μας, αλλά και τα κοινά σημεία, στα οποία μπορούμε να συνεργαστούμε. Μιλήσαμε για πιθανά βήματα που μπορούμε να κάνουμε σε ζητήματα οικονομίας και μηχανισμούς που μπορούμε να ενεργοποιήσουμε. Ήταν μία σοβαρή συνάντηση με σκοπό την επέκταση της συνεργασίας μας, καθώς υπάρχουν πολλά περιθώρια για αυτό. Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν ζητήματα στις σχέσεις Τουρκίας – ΗΠΑ που δεν μπορούν να επιλυθούν”, δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποκαλύπτοντας πως προσκάλεσε τον Αμερικανό ομόλογο του στην Τουρκία.

    Ο Ερντογάν είπε ότι μετέφερε στον Μπάιντεν τη θέση της Τουρκίας όσον αφορά την αγορά του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400 αλλά και το θέμα των αμερικανικών μαχητικών F-35, του αμερικανικού προγράμματος από το οποίο αποκλείστηκε η Άγκυρα.

    Για το Αφγανιστάν, ο Ερντογάν είπε μετέφερε «ξεκάθαρα» την άποψη της Άγκυρας και ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να συνομιλεί με τους Ταλιμπάν. Πρόσθεσε ότι θεωρεί πολύ σημαντική τη στήριξη των ΗΠΑ, στον οικονομικό, επιμελητειακό και διπλωματικό τομέα, αν ζητηθεί από τις τουρκικές δυνάμεις να μην αποχωρήσουν από τη χώρα αυτή. Η Τουρκία έχει δηλώσει πρόθυμη να αναλάβει την ασφάλεια του διεθνούς αεροδρομίου της Καμπούλ.

    Να σημειωθεί ότι η συνάντηση άρχισε με μία ώρα καθυστέρηση, καθώς ήταν προγραμματισμένη για τις 18.00 (ώρα Ελλάδας), αλλά ενώ ήταν σε εξέλιξη το ραντεβού Ερντογάν – Μητσοτάκη, έγινε γνωστό πως θα μετατεθεί μία ώρα αργότερα.

    Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Τα πραγματα ειναι απλα , γνωριζοντας ο Ερντογαν οτι τον χρειαζονται στο ΝΑΤΟ και φοβουνται να μην παει στην αγκαλια των Ρωσων, τους….χορευει, με τον τροπο του, στο ταψι και αποκομιζει οφελη για την Τουρκια!!!!!!!!! Ενω οι εδω πολιτικαντηδες Μπουφοι εκτελοντας τις εντολες Αμερικανων και Γερμανων εδοσαν τα παντα στους γυφτοσκοπιανους με την αθλια συμφωνια των Πρεσπων και στους Αμερικανους, Βαση Σουδας, Λιμανι Αλεξανδρουπολης κλπ και τους εχουν γραμμενους και η Ελλαδα δεν κερδιζει τιποτα!!!!!!! Μονο δινει χωρις κανενα ανταλαγμα, για τετοιους ηλιθιους και αχρηστους μιλαμε!!!!!!!! Και ως γνωστον, κατα την σαλα και τα επιπλα, Κατα τον Λαο και οι κυβερνητες του!!!!!! Να τους χαιρεσθε, αυτους και τους προηγουμενους και να τους ξαναψηφισετε!!!!!!!!!!

    2. ο dolma SULTAN καπα νταης την εχει βαμμενη. τον εχουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ και το ξερει πολυ καλα.

    3. Αυτά να τα βλέπουν όσοι υποστηρίζουν πως οι ΗΠΑ θα μας βοηθήσουν. Δεν υπάρχει περίπτωση, αντίθετα ο Κούλης και πριν ο Τσίπρας γέμισαν την χώρα με στρατόπεδα των ΗΠΑ και επομένως κάναμε την χώρα μας στόχο για τα πυρηνικά των Ρώσων σε περίπτωση σύγκρουσης ΝΑΤΟ-Ρωσίας! Αν τολμήσει δε και αγοράσει τις βαρκούλες των ΗΠΑ που κάνουν μόνο για παράκτια επιτήρηση και είναι φτιαγμένες από μαλακό αλουμίνιο αντί για τις σοβαρές και καλά εξοπλισμένες φρεγάτες των Ολλανδών, τότε θα έχει επιτελέσει μεγάλο έγκλημα κατά της πατρίδας μας!

    4. o DOLMA SULTAN μεγαλος καπα νταης, στο βαθος βαθος ταχει κανει πανω του.ΞΕΡΕΙ πολυ καλα το τελος του.

    5. Καλά μας έχουνε εντελώς χεσμένους στο ΝΑΤΟ. Τον Μητσοτάκη τον είχανε πετάξει σε μία γωνιά, πέρασε και του Ερντογάν και αφήνει όλο το στρατό και τους μισθοφόρους στη Λιβύη και εκμηδενίζονται οι ελπίδες για ακύρωση της συμφωνίας ΑΟΖ Τουρκίας Λιβύης. Μας κατάντησαν τους παρίες της “συμμαχίας” !
      Τσάμπα τα λεφτά για το καύσιμο του αεροπλάνου που μας πήγε ως εκεί.

    Comments are closed.