ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ! ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ “ΔΡΑΜΑ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ – ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΑΚΕΤΑ

    Κοινοποίηση:
    2222

    Με ένα χιουμοριστικό, δηκτικό σχόλιο, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στη σημερινή πρώτη σελίδα εφημερίδας, η οποία ανέδειξε σε είδηση στο.. πρωτοσέλιδό της ότι ο πρωθυπουργός… δεν θα κάνει διακοπές το τριήμερο.

    parapolitika triimero
    Όπως αναφέρει το «χτύπημα» στο πρωτοσέλιδο «Ο Κ. Μητσοτάκης θα μείνει στην Αθήνα και το τριήμερο σχεδιάζοντας κυβερνητικές αλλαγές».
    Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με ανάρτησή του στο twitter σχολιάζει σκωπτικά: «Αποτελεί πια είδηση το γεγονός ότι θα χάσει ένα τριήμερο ο Πρωθυπουργός και θα μείνει στην Αθήνα.
    Έχασε και το προηγούμενο με τις πυρκαγιές, καλό θα ήταν αυτά να μη γίνονται».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ….Κοιταξτε προσεκτικα την φωτο…
      Ανοιξτε-τεντωστε οσο δεν παει αλλο τα δαχτυλα σας και απο τα δυο χερια….
      Κεντραρετε παρακαλω στην φωτογραφια,και βγαλτε μεσα απο τα βαθη της ψυχης σας ενα δυνατο φασκελωμα υπο την ιαχη…”ΝΑ…..ΠΑΡΤΕ ΤΑ”…στο ζευγος Σκατοβσκι που εικονιζετε….
      Ετσι με μεγαλη ενεργεια και ικανοποιηση…
      Μπορειτε επισης να το κανετε οσες φορες θελετε…
      Εγω προσωπικα εχω εκτυπωσει την φωτο την εχω κολλησει απεναντι απο την χεστρα και την τιμω συνεχως…
      ΜΗΤΣΙΕΣΑΙ ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ….

    2. Έτσι έμαθαν να ζουν οι φλώροι, όχι να δουλεύουν σαν τα σκυλιά να ταΐσουν τις οικογένειές τους. Γι’ αυτό τούς παντρεύονται οι πουτάνες τους, για την καλοπέρασή τους, όχι για τα μούτρα τους!

    3. Αυτή πρέπει να βγάζει τρελά γούστα με σωματοφυλακες, pool boy κτλ κτλ. Όπως και στο γραφείο της Συμπρωτευουσας γίνεται πανικός……

    4. Τελεία θα βάλει και τα ραφαελ να του ψεκάζουν νερό απο ψήλα…. να ζήσει η ανάπτυξη

    5. Πάντως και ο Aliexi με τις διακοπές στα κότερα μετά την εκατόμβη των νεκρών στο Μάτι δεν πάει πίσω. Ο ένας καλύπτει τον άλλον και οι δυό μαζί τη μπαμπόγρια.

    6. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      Άμα έφτασαν μέχρι και οι φυλλάδες του να τον ξεφτιλίζουν, φαντάσου κατάντια!
      Ξυπνα Κούλη! Σε δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί! Δε βρέχει, σε φτύνουν!

    7. επαθε μεγαλη ζημια ο κουλης ξερεις τι ειναι να χαλας τις διακοπες σου η το τριημερο σου γιατι καποιοι μαλακες βαλανε φωτιες σε κατι βουνα με πευκα.τα εχει παρει αναποδα ο κουλης. εχει και το καημο με τα εμβολια που δεν πανε καλα τωρα τελευταια οι πωλησεις θα ερθει δυσκολος χειμωνας πως θα βγαλει τις δοσεις που εχει για τα ακινητα που εχει παρει.τον λυπαμαι πραγματικα αφου σκεφτομε να κανουμε ερανο ολοι εμεις να τον βοηθησουμε τον καημενο.ξυπνατε ελληνες διοτι ο χειμωνας θα ειναι χειροτερος απο τον περυσινο οσο αυτος ο καθυστερημενος κανει κουμαντο και το παιζει πρωθυπουργος.

    8. Κούλη μωρό μου έλα στην Frau Kulieva… Θα σε περιποιηθώ όπως σου αρμόζει και σου αρέσει

    Comments are closed.