“ΤΟΝ ΕΧΩ, ΤΟΝ ΕΧΩ!” Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ MIRAGE “ΣΩΖΟΥΝ” ΤΟΝ ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F16 ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΒΟΥΡΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    maxi-aeras-arthro

    Το σκληρό dogfight έγινε την Κυριακή στο Κεντρικό Αιγαίο, περίπου την ώρα που άλλα τουρκικά F-16 παρενοχλούσαν ελικόπτερο με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

    Τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος F-16 βρίσκεται μπροστά από τα σκοπευτικά ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους Mirage.

    «Τον έχω» ακούγεται να λέει ο Έλληνας πιλότος του Mirage που καταδιώκει τον Τούρκο χειριστή του F-16. O Τούρκος προσπαθεί να ξεφύγει κάνοντας ελιγμούς. Ομως ο Έλληνας πιλότος του Mirage βάζει το τουρκικό F-16 σε παραμέτρους βολής και λοκάρει τον αντίπαλο. Είναι η εικονική αναχαίτιση του τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους που μπήκε χωρίς άδεια στο FIR Αθηνών και στη συνέχεια παραβίασε τον ελληνικό εναέριο χώρο.

    Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη σκληρή αερομαχία με τον ήχο ψηλά:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Αυτος τον εχει εμεις πληρωνουμε ομως. Και χανουμε και απ την πατριδα μας καποιο κοματι καθε λιγο

    2. ΠΥΡ ρε πατριώτη. Ρίχτου όσες έχει μέσα να γελάσει το χειλάκι μας !!!!

    3. Μόνο ηχιτικοί πυροβολισμοί.Ντρί,Ντρί,Ντρί.Πάρα λίγο νά τόν φάνε τόν μεμέτη.Ο πιλότος δέν έχει γνήσιες σφαίρες;
      Η λέξη ΠΥΡ είναι άγνωστη στούς έλληνες πιλότους;Τά παιδιά θά έκαναν τήν δουλειά τους αλλά ο κιοτής υπουργός
      τ’ης οπισθοχώρησης θά λύσει διπλωματικά τήν παρενόχληση.
      Γιάννης Λάκων

    4. Τσεκάρουν αντιδράσεις των προβάτων από τα υπόγεια στρατηγεία (ΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ), και όταν αγγίζουν κόκκινο αμολάνε και λίγο σανό. Για πόσο ζώα μας έχετε ρε γίδια. Εμείς τους έχουμε αλλά το κουμπάκι το πατάνε αυτοί.

    5. Όλο τους έχουμε εμείς και όλο τους κλάνουμε τα αρχίδια.Αυτοί μας ρίχνουν αεροπλάνα και εμείς τραβάμε βίντεο λες και παίζουμε με το PlayStation 🎮

      1. Οι εικονικές αερομαχίες είναι έτσι και αλλιώς PlayStation και καμία σχέση δεν έχουν με πραγματικό ΠΟΛΕΜΟ!!!Σε πραγματικό ΠΟΛΕΜΟ μόλις σε λοκάρει απο μεγάλη απόσταση με το ραντάρ του ο αντίπαλος θα σε χτυπήσει με πύραυλο αέρος-αέρος.Και δεν θα σε αφήσει να τον πλησιάσεις και να εμπλακεί σε μια αερομαχία κλειστού τύπου αφού απο την αρχή θα έχει αυτός το πλεονέκτημα!!!Αυτά τα βίντεο είναι μόνο για να μας ανεβάζουν το ηθικό και είμαι σίγουρος ότι και οι Τουρκαλάδες έχουν ανάλογα βίντεο που έχουν λοκάρει κάποια Ελληνικά μαχητικά.

    6. Μπράβο στον Έλληνα πιλότο που εκπαιδεύει τον Τούρκο συνάδελφο του στα πλαίσια του ΝΑΤΟ έναντι της επερχόμενης ρωσικής απειλής στη Συρία!

    7. Είμαστε πιθανόν η μόνη χώρα που δεν έχουμε πόλεμο αλλά θρηνούμε ηρωες

    8. Σιγά μη σκίσουμε κανένα καλσόν τόσα χρόνια τα ίδια πράματα μας εχουνε ρίξει τρία αεροπλάνα και εμείς τους τραβάμε βίντεο.

      1. Δεν είστε ενημερωμένοι πολλοί εδώ για πολλά.Μην γράφετε μ@λ@κιες ψευτομαγκες του πληκτρολογίου ζώα.Να πάτε εσείς με χίλια διακόσια ευρώ μισθό να πατήσετε το κόκκινο κουμπί αρχιμ@λ@κες

    9. Το πρόβλημα δεν είναι ο Στρατιώτης (Πιλότος)…
      Το πρόβλημα είναι οι επικεφαλής που ΔΕΝ διακατέχονται από επιθετικό πνεύμα…άλλα από φράγκα στο παντελόνι και πολιτικές φιλοδοξίες…
      Είναι το Α και το Ω το επιθετικό πνεύμα…
      Ο κατευνασμός ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΈΤΥΧΕ ΕΔΏ ΚΑΙ 40 χρονιά. Βάλτε μυαλό επικεφαλής και πολιτικοί… ΜΗΝ ΕΊΣΑΣΤΕ ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΊΚΑΝΟΙ…
      Πηγαίνετε έξω να δείτε ΠΩΣ λειτουργούν… Ξυπνήστε επιτελούς έστω και τώρα !!! Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.

      Si vis pacem, para bellum

      Sic Semper Tyrannis

      Σκατά στα μούτρα κάθε ανθελληνικού σκουπιδιού. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

      Όπως έλεγε και ο Στρατηγός George Patton
      “The object of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his.”

      ΓΑΜΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

      Αρκετά παιδιά θυσιάστηκαν από εσάς τους άχρηστους ανώτερους…

    10. Ε, και; και που τον λοκαρε τι έγινε; ο Τούρκος έκανε αυτά που ήθελε και γύρισε πίσω και προσγειώθηκε Τουρκία. Ενώ δικός μας με τόση υπερένταση που χτυπούσε κόκκινο αντί να καταρρίψει όπως έμαθε στη σχολή γύρισε πίσω άπραγος κι απογοητευμένος. Κωλοπολιτικοι

    11. Η το ρίχνεις ή δεν μπαίνεις σ έξοδα πτήσης. Τ άλλα είναι για να δικαιολογείς τα μισθα. Και δεν απευθύνομαι μόνο στο υπάλληλο χειριστή, εντολές εκτελεί.

    12. Φούλ ηρωισμός και υπερασπιστές του Αιγαίου. Κόψτε τις βλακείες επιτέλους. φτάνει πια. Όχι άλλο σανό στα πρόβατα. Κανείς από αυτούς δεν είναι ήρωας πλην κάποιων πεσόντων και αυτοί υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

      Είναι επαγγελματίες και είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την δουλειά τους, Αυτοί το επέλεξαν! Όσο για τα μισθολογικά, γνωρίζουν πολύ καλά τις συνθήκες πριν γίνουν ίκαροι. Ψάξτε λοιπόν να βρείτε άλλα πραγματικά γεγονότα για να εμψυχώσετε τους εγκεφαλικά ανισόρροπους ραγιάδες. Να κατεβάσουν κάνα σκατότουρκο ούτε λόγος, τα πολιτικά παρτάλια συνεργάτες των Εβραίων, έτσι::::::

    13. Πατα το γαμημενο το κουμπι και στειλτον στον πουστη τον αλλαχ να φαει πιλαφι….

    14. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΙΑ??? ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ…..ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΣ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!! ΠΟΣΟ ΠΙΑ??? ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ!!!! ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΡΩΤΑΩ…..

    15. Ανατριχίλα Είμαστε Υπερήφανοι

      Ρίξτε και κανα καργ….λη να δούμε αν θα ξαναπλησιάσουν.

    16. Δηλαδή τι να το κάνω αν τον έχει και δεν τον ρίχνει;

    Comments are closed.