ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ “ΣΦΑΞΙΜΟ” Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ – Η ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ! ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΕΤΡΟ; ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ;(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    penelope

    Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η αινιγματική ανάρτηση της ηθοποιού Πηνελόπης Αναστασοπούλου στα social media, λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής του Πέτρου Φιλιππίδη, μέσω του δικηγόρου του.

    «Είσαι πιο ισχυρή από ό, τι γνωρίζεις και φοβούνται τη μέρα που θα το ανακαλύψεις», έγραψε χαρακτηριστικά.

     

    IMG-20210202-WA0000

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΝ,
      ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ..ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ?
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΗΡΟ ! 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΧΑΘΗΚΕΣ….ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,
      ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ…
      ΚΙ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ Ο ΦΙΛΛΙΠΑΚΟΣ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ///ΧΑ ΧΑ ΧΑ
      ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ……
      ΒΡΟΜΙΚΕ ΚΟΣΜΕ ! ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    2. Πορνίδια που θέλουν να γίνουν διάσημες και τα δίνουν όλα και ανώμαλοι μικροτσούτσουνοι που μόνο έτσι μπορούν να ιππεύσουν. Απο την άλλη οι έντιμοι μπήχτες τι να κάνουμε; Να τραβάμε σε βίντεο τις καβαλαρίες ώστε αν κατηγορηθούμε να αποδεικνύουμε πως έγινε με τη θέληση τους;

    3. Δεν είναι μόνο οι άντρες στη εξουσία που φαίνονται άσχημα. Δούλευα για μια πρέσβης που έπινε καθημερινά και έβριζε όλο το προσωπικό. Την έστειλα στο διαβολο μια μέρα και άνοιξα δίκη μου επιχείρηση να μην έχω κανένα στο κεφάλι μου. Όι Περισσότεροι εκμεταλλεύονται την εξουσία δυστυχώς. Υπάρχουν πολλοί άντρες που είναι γουρούνια αλλά δεν πρέπει να την πληρώσουν και οι καλοί. Σε λίγο θα βγάλουν νόμους και δεν θα μπορούν να πούνε λέξη. To me too movement θα το εκμεταλλευτεί το σύστημα να μας βουλώσει το στόμα!

    4. Τα λεει ο Στεφανος εδω και χρονια για τις ανωμαλιες στους VIP κυκλους. Απορω γιατι δεν τα βγαζει στη δημοσιοτητα να πεσει ολο το συστημα

    5. Χτες βγηκε η Γιαγια της Κοκκινοσκουφιτσας και κατηγγειλε τον Λυκο για σεξουαλικη βια!

    6. Πολύ καλά κάνανε και καταγγέλλουν τους “κύριους”. Και οποίοι είναι υποστηρικτές του γιατί όχι τότε αλλά τώρα ας δουν ότι όταν βιοποριζεσαι από μια δουλεια (οποιαδήποτε δουλειά είναι αυτή γιατί σε όλες τις δουλειές υπάρχει βρωμιά ) φοβάσαι να μιλήσεις γιατί απλώς θα σε αφανίσουν. Το κύκλωμα της βρωμιάς έχει όνομα, δόξα,τιμή και δύναμη. Η αρχή έγινε! Εφόσον έγινε ας ξεβρωμησει ο τόπος.

    7. Ορίστε και το me too movement στην ελλαδιτσα μας! Μη χάσουμε όλες τις μόδες που έρχονται από την Αμερική. Αυτό που γίνεται τώρα το κάνουν για να διαλύσουν τον άντρα που υποτίθεται έχει όλη την εξουσία. Να τους ισοπεδώσουν με τις γυναίκες, τους γκει, τους τρανσέξουαλ και σε λίγο τους μουσουλμάνους λάθρο και να διαλύσουμε την οικογένεια κτλ. Ας βγείτε λοιπόν εσείς οι άντρες στους δρόμους να το σταματήσετε.,εάν δεν το κάνετε σας αξίζει αυτό που σας συμβαίνει!

      1. Για τους μουσουλμάνους που αναφέρεσαι έχεις 100% λάθος.Έχουν στενότατους οικογενειακούς δεσμούς μεταξύ τους και κυριαρχεί φυσικά η απόλυτη πατριαρχία στις κοινωνίες τους.Επειδή δεν πρέπει λόγω του λαθρομεταναστευτικού να τα ισοπεδώνουμε όλα,ας παραδεχτούμε ότι ιστορικά η όποια απόπειρα εκμοντερνισμού και εκδυτικισμού των μουσουλμανικών κρατών, έχει αποτύχει οικτρά.Αντιθέτως,τα χριστιανικά ήθη και έθιμα καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι ακόμα και στα προπύργια του καθολικισμού,του προτεσταντισμού και της ορθοδοξίας,μπροστά στην επέλαση της νέας κουλτούρας θεοποίησης δήθεν μηχανισμών ομοιόστασης[αδόκιμος όρος]του οργανισμού ΓΗ.

    8. Έγω πάλι που έχω μια μεγάλη ανωμαλία… Κανείς δεν είναι τέλειος! Έχω μια σεξουαλικη απόκλιση.. Και σκέφτομαι να πάω σε σεξολογο.. Θέλω να ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΩ τον Ελληνα πρωθυπουργό στο Μαξίμου μαζί με την παρέα του!

      1. Τι λες τώρα; Υγιή αντανακλαστικά είναι αυτά…

    9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    10. οι αμερικλανιες σας μαραναν….αντι να βγαινατε οταν σας την επεφταν και να τους κανατε ρομπα…..τρομαρα σας δουλες

    11. Το τι έχετε να ακούσετε για το Φιλιππίδη θα φριξετε…στη φυλακή όλοι

      1. φαινεται μεγαλη ανωμαλαρα ο Φιλλιπηδης.
        Κατ αρχας “καρφωθηκε” με το να βγει και να κανει δηλωσεις μετανοιας, πριν καν βγουν τα στοιχεια εξω.

        Και στον ζουγανελη να τα βγαλουν. Εδώ και 25 χρονια τα κανει και τα καυχιέται κιολας.

    12. …κάποιοι έριξαν δικολαβίστικα με δόλο τον λίθο του αναθέματος… έτσι για να ασχολείται “διασκεδαζόμενος” ο αποβλάκωμένος όχλος με στημένα τηλεοπτικά επεισόδια δήθεν βιασμών, αποπλανήσεων και λοιπών ανωμαλιών και εκτρωμάτων με συμμετοχή της κάθε τατιάνοβας και της κάθε κατίνοβας μόνον και μόνον για να φαγωθεί ο χρόνος έως τις ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ πρέσπες 2 … στο ενδιάμεσο είχαμε τις (παπ-)άριες από τους εξώστες με τα χειροκροτήματα στους υγειονομικούς κλπ. κλπ. … βέβαια τα πράγματα για τους ΑΡΧΙΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΟΥΛΟ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΥΣ Ά(Χ)ΡΙΣΤΟΥΣ του Harvard γίνονται στριμόκωλα ειδικά τώρα που ξεφτίζει το σιχαμερό ΚΑΘΕΣΤΩΣ που έστησαν οι Κιμ Ουγκ Ουν του ημετέρου Μπουζουκιστάν και αντιλαμβάνονται οι πάντες ότι οι κοροδοϊοί εφευρίσκονται με μεταλλάξεις και οι εμβολιάρες προωθούνται για άλλους λόγους … και όχι για την …”προστασία της δημόσιας υγείας”!!!! βεβαίως…βεβαίως

    13. Στα Ελληνικά δεν μπορούσε να το γραψει η τάχα μου παρθένα;

      1. Τα γράφουν στα Αγγλικά για να να το παίζουν πιο κουλ και ουαου.Τα ελληνικά για αυτούς είναι μπαναλ,που λένε και στο χωριό μου.

      2. Και εσύ μούλε γιατί γράφεις το όνομά σου στα αγγλικά; Είσαι και εσύ ουάο;

        1. Είναι τάχα μου Έλληνας, απ’ τ’ αυτιά κατά τη λογική του…

    14. Ντροπη σε όλους που βρίζετε να ντρέπονται και να εξαφανισθούν τα σιχαμερά υποκείμενα που εκμεταλλεύτηκαν την θέση τους οι γλοιώδες τα αντρικελα που κρύβονται τώρα κάτω από τα φουστάνια των γυναικών τους και λένε για τα παιδάκια τους,και θέλουν σεβασμό!!!!

    15. Συγνώμη, ο εν λόγω φυσάει την σκόνη απο τον κουραμπιε…..???

      1. Και τον κουραμπιέ φυσάει και το καταϊφι χτενιζει και τα σύκα τα τρωει!

    16. Γιατί τις βρίζετε ρε παιδιά.Ακόμη και μια πουτανα δεν ανέχεται τέτοιες ωμές συμπεριφορές.Η γυναίκα θέλει να τη διεκδικήσεις,να τη κυνηγήσεις,να της πεις λόγια που δεν έχει ξανακουσει και ας ξέρει ότι τη παραμυθιαζεις,να τη κάνεις να σε ονειρευτεί,θέλει το λουλούδι της,θέλει το μπέργκερ της,θέλει το λούτρινο της,θέλει το φο μπιζου της,θέλει να της ανοίξεις τη πόρτα του ταξί και να το προπληρώσει όταν τη στέλνεις στο σπίτι της.
      Έτσι να ξεφτιλιστουν οι εκβιαστες πηδηχταραδες του κιλού.

      1. Αυτό που λες με τις βιζιτούδες που το παίζουνε θύματα τι σχεση έχει άραγε; Ξαφνικά γίνανε όλες θύματα. Αν όντως ήταν ενάντια στη θέλησή τους θα το έλεγαν εκείνη την ώρα και μάλιστα θα τσιμπούσανε τέραστιες αποζημιώσεις. Άλλα τώρα που στερεύει το χρήμα και το άνοιγμα των ποδιών δεν έχει πλέον μαμαλίγκα το παίζουν αλλιώς το παραμύθι.

        1. Σαν εσένα να σου αρέσει το παραμύθι, απ’ την πλευρά του δράκου, φαίνεται!

        2. Πώς θα τσιμπούσαν τεράστιες αποζημιώσεις,ρε φίλε;Με αναπόδεικτες κατηγορίες;Εναντίον ιδιαίτερα προβεβλημένων προσώπων με ισχύ και επιρροή στο καλλιτεχνικό κύκλωμα;Και όχι μόνον;Θα βρίσκαν το μπελά τους και θα κατέληγαν και γ..μένες και δαρμένες!

    17. ένα παρεάκι είναι όλοι τους και σκοτώνονται μεταξύ τους!!!! τροφή δίνουν στα τσοντοκάναλα

        1. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ “Σ” ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΠΡΕ ΔΕΝ;

    18. Κοιτα που οι πορνες το παιζουν τωρα παρθενες..οι περισσοτερες τον εχουν φαει καλα για να μπουν στην…και καλα …show biz!!

    19. ΟΙ ΦΕΜΙΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ……..
      ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛ…. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΕΤΗ
      ΠΛΗΡΩΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟ…. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΑ ΙΣΩΣ….
      ΗΔΗ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ……
      ΔΙΝΟΥΝ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΩΣ.

    20. Πω,πω,πω,πω,πω,πω τι μιλφοκαυλετο ειναι αυτο.

    21. Επειδή είναι κλειστά τα θέατρα τους έβαλε η Κούλα να μας ψυχαγωγούν με ιστορίες από τα παρασκήνια των θεάτρων. Ουστ δουλακια της ΝΤΠ. Έπεσαν οι μάσκες, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπατήσω σε θέατρο όταν και όποτε ανοίξουν.

    22. Δεν βαρεθήκατε να βλέπετε τον “Λάκη τον Γλυκούλη” σε όλες τις διαφημίσεις και εκπομπές. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι. Πες τα κορίτσι μου.

    23. βγηκαν βολτα ολες οι πουτανες

    24. ξερουμε πως ανεβηκαν ολες οι αταλαντες μην το κουραζουμε τωρα και μην ζητανε ρεστα τωρα αντε με την καθε γκιοσα

      1. Ηλίθιε, πόρνη-ξεπόρνη, την έκανε τη σκατιά του ο μαλάκας, ναι ή όχι, βόϊδακλα;;;

    Comments are closed.