ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! ΌΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΚΑΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    velopoulos-768x458

    Οι βουλευτής της Ελληνικής Λύσης δεν διστάζουν ακόμα και μπροστά στην κάμερα να δείχνουν πόσο γραμμένο έχουν τον πρόεδρο τους Κυριάκο Βελόπουλο.

    Η φράση «Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω» μάλλον πρέπει να τους είναι παντελώς άγνωστη.

    Δείτε τι έγινε μπροστά στις κάμερες. Σε λίγο θα σας πούμε τι έγινε όταν έκλεισαν οι κάμερες.

    Ο Κυριάκος Βελόπουλος, σχολιάζοντας την επίσκεψη Πομπέο στην Ελλάδα, μιλούσε για τις βάσεις που θέλουν οι ΗΠΑ ξεχνώντας να αναφέρει την Σούδα, με τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Απόστολο Αβδελά να… ψιθυρίζει στον πρόεδρο του.

    Αμέσως ο Κυριάκος Βελόπουλος σταμάτησε τις δηλώσεις του και γύρισε προς το μέρος του βουλευτή του, λέγοντας: «Ο Χριστός και η Παναγία… Ρε παιδιά, εντάξει… Δεν χρειάζομαι υποβολέα, μπορώ να τα πω και μόνος μου. Χαλάρωσε λιγάκι…»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Όσο και να προσπαθεί να μας πείσουν ότι είναι πατριωτικου χώρου το αντίθετο θα βγει στο τέλος εδώ θα είμαστε και θα δούμε πως θα εξελιχθεί το έργο

    2. Φίλε jazzy, όλα τα κόμματα ψάχνουν οπαδούς κ τους λένε αυτό που θέλουν να ακούσουν.ειδικα η χ.α. δηλητηρίασε τόσο πολύ το μυαλό των οπαδών που τους έκανε να πιστέψουν ότι είναι ένα κόμμα πατριωτικό, αυτοί που αν ζούσαν στην κατοχη θα συνεργαζόταν με τους ναζι για λόγους ιδεολογίας κ όχι ανάγκης.αραγε οι παππούδες μας που πολέμησαν το 40-41 τους Ιταλούς κ Γερμανους θα ήταν ευχαριστημένοι βλέποντας τα εγγόνια τους να προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι η χ.α. είναι κόμμα πατριωτικό? Όλοι όσοι δεν πιστεύουμε στο Μιχαλολιάκο δεν είμαστε κομμουνιστές η αριστεροί η μειοδοτες.Ελληνες είμαστε όπως εσύ κ αγαπούμε την πατρίδα μας.Προσπαθησε να σκεφτείς με ηρεμία σκεπτόμενος μόνο τον παππού σου.να είσαι καλά.

    3. Όταν οι στόχοι σου είναι εξωπραγματικοί έρχεται ένας μ ένα τεράστιο στόμα που σου τάζει λαγούς με πετραχίλια, βγαίνει και μετά ρουπώνει γιατί η αλήθεια δε νικιέται. Η επιλογή σου είναι να καταλάβεις πως τα προβλήματα (πχ μεταναστευτικό, ΝΑ Μεσόγειος, ΝΑΤΟ, Τουρκία) είναι σύθετα και δε λύνονται με λεβεντιές και πορδές ή να τον βαφτίσεις προδότη και πιόνι και να πάς στον επόμενο με μεγάλο στόμα (που μετά πάλι θα τον βαφτίσεις προδότη και πιόνι). Τα ίδια με το ΛΑΟΣ, τα ίδια με τη ΧΑ, τα ίδια με το Βελόπουλο. Όλοι είναι προδότες ή οι στόχοι σου είναι λάθος; Τα γαιδούρια δεν πετάνε όσο και να ψηφίζεις αυτούς που σου λένε πως πετάνε

      1. Η Χ.Α δεν σε πρόδωσε ποτέ, όταν όλοι οι άλλοι σε πρόδωσαν ψηφίζοντας τα ανθελληνικά νομοσχέδια.

    4. Πιο γελοίος από αυτόν και τα δίποδα γιδοπρόβατα, που τον ψήφισαν δεν υπάρχει !!

    5. Δεν καταλαβαινω τοση εμπσθεια για τον Βελοπουλο

      1. Το ίδιο και εγώ μάλλον έχει γεμίσει νουδουλους το σάιτ

        1. Τα αλλα τα μεγαααλα λάθη η μαλλον σκόπιμα λάθη των άλλων πολιτικων δεν τα βλεπετε;; Τι στο καλο;;; επιλεκτικη μνήμη εχετε;;; Και σιγα το ρεζιλίκι. Δεν ξερω αν ο Βελόπουλος μας βγει λεμόνι, ξερω ομως πως σιγουρα οι αλλοι μας βγήκαν κυνινο, τόση ηταν η πίκρα τους. Εσεις βεβαια Ψηφιστε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, κλπ. Τωρα για την ΧΑ δεν ξερω. Λογικα ο κοςμος επρεπε να ψηφίσει ολα τα πατριωτικά κόμματα. Ιςως ομως και να το εκανε. Απλως τα αποτελεσματα τα βγάζει το σύστημα, οπως η Σινγκιουλαρ, Οποτε δεν ξερουμε τα πραγματικά αποτελεσματα. Εμενα παντως κανένας δεν θα με πείσει πως η ΧΑ έμεινε εκτος βουλης. Απλως, την …έβγαλαν… Δυςτυχως εχουν μαι το μαχαίρι και το πεπόνι. Δεν μπορουμε να καταλαβουμε πως τα αφεντικα ειμαστε εμεις και αυτοι οι υπάλληλοι μας. Κάθισαν στον σβέρκο μας σαν αφεντικα αυτοι και κανουν οτι θελουν. Εχουν ηδη ρίξει την ..επιχείρηση..που λέγεται Ελλαδα με τα δεκα εκατομμυρια μετόχους, στον γκρεμό, χωρις να δωςουν λογαριασμό η να τιμωρηθεί κανένας. Και οι μέτοχοι;;;; καααααθονται και βλέπουν την …επιχείρηση τους…να βουλιάζει. Αληθεια, αν ειχαμε μια εταιρία θα βάζαμε ποτε αυτους τους ανικανους και άχρηστους η προδοτες που συνεργάζονται με την ανταγωνιστική εταιρία και εναντιον μας, για διευθυντές η υποδιευθυντές;;; η θα τους πετούσαμε εξω με τις κλωτσιές, αφου πρωτα ζητούσαμε έλεγχο των πεπραγμένων τους;;; Σιγουρα θα τους πετούσαμε εξω απο την επιχείρηση μας. Απο την Ελλαδα γιατι δεν τους πετάμε;;; Σε μας δεν ανηκει η Ελλαδα;;; Η Μηπως οχι;;; Μηπως ανηκει σε αυτους;;; Για σκεφτείτε το!!!!

    6. που διατράνωνε ότι είναι συνταγματικό τόξο και ότι κόλλαγε αφίσσες του ΠΑΣΟΚ, το ψηφίσανε κάποιοι αντί της ΧΑ, φυσικά ψηφίσανε και Varoufakis.

    7. Διαισθανομαι οτι αυτος θα παιξει μεγαλο ρολο στο πατριωτικο χωρο αλλα στο τελος θα αποδειχθει πιονι της νεοταξιτικης σκακιερας.

    Comments are closed.