ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ;;; ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΡΕΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΥΖΥΓΟ ΠΟΥ… “ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΑΛΛΟ” – ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ “ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ” ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ

    Κοινοποίηση:
    glllll_teliko

    Σοβαρά ερωτήματα έχουν προκληθεί τις τελευταίες ώρες από τα συντονισμένα δημοσιεύματα του φιλοκυβερνητικού Τύπου, τα οποία προσπαθούν να σπιλώσουν την μνήμη της Καρολάιν και να «δικαιολογήσουν» τον πιλότο καθ’ ομολογία δολοφόνο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Λίγο πολύ τον παρουσιάζουν ως τον δύσμοιρο σύζυγο που προσπαθούσε να σώσει την οικογένειά του και στο τέλος “δεν άντεξε” και η Καρολάιν η τρελή του χωριού που του έκανε τη ζωή κόλαση.

    Πραγματικά διαβάσαμε απίστευτα πράγματα, πχ ότι η Καρολάιν «απειλούσε»(!) τον πιλότο με διαζύγιο ή ότι παρουσιάζεται ως «παραμυθένιος γάμος» μία σχέση μίας 14χρονης με έναν 27χρονο, (τόσο περίπου ήταν η άτυχη κοπέλα όταν “τα φτιάξανε” σύμφωνα με δημοσιεύματα) μία σχέση η οποία κινείται στα όρια της νομιμότητας και υποδεικνύει πολλά για τις προτιμήσεις του δράστη.

    Το αποκορύφωμα ήταν όμως η επιλεκτική και περίεργη «διαρροή» σελίδων από το ημερολόγιο της δολοφονημένης, η οποία προσπάθησε να παρουσιάσει την 20χρονη ως τρελή κι επιθετική και η οποία παίχτηκε ως πρώτη είδηση από σύσσωμα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, παρόλο που είναι ξεκάθαρο πως η κοπέλα βρισκόταν σε ένα άρρωστο, επικίνδυνο και χειριστικό περιβάλλον από τα 14-15 της. Ουσιαστικά τη μεγάλωσε ο δολοφόνος της. Τονίζονται ιδιαίτερα τα σημεία που η Καρολάιν χτυπούσε τον δολοφόνο της μετά από καυγάδες.

    Και το ερώτημα που «καίει» είναι ένα.

    Γιατί;

    Γιατί συντονισμένα ο φιλοκυβερνητικός Τύπος προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια και να υποστηρίξει τα επιχειρήματα του πιλότου;

    Αν σε αυτό το ερώτημα προστεθεί η εύλογη απορία γιατί πέρασαν 37 μέρες για να λυθεί μία υπόθεση για την οποία φαίνεται ότι υπήρχαν στοιχεία από την αρχή κι ενώ σπαταλήθηκε χρόνος με επικηρύξεις και συλλήψεις… Γεωργιανών στα σύνορα αλλά και ο «περίεργος» πλούτος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, αρχίζουν να δημιουργούνται σκέψεις και υποψίες οι οποίες είναι τερατώδεις.

    Ποιον ή ποιους ξέρει και τι σχέσεις έχει με την πολιτική και οικονομική ελίτ ο πιλότος;

    Κι όλα αυτά έρχονται την ίδια ημέρα που το εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ αποκαλύπτει με ρεπορτάζ και στοιχεία για τις ύποπτες μεταφορές που φέρεται να έκανε ο φονιάς για λογαριασμό της Μαφίας. Η υπόθεση αρχίζει να ανεβαίνει.. επίπεδα και να ξεφεύγει από τα πλαίσια μιας ανθρωποκτονίας και οικογενειακής τραγωδίας…

    Δείτε τις αποκαλύψεις της εφημερίδας μας:

    exofillo19-6

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Βρε Μακελειό μού αρέσει που αναρωτιέσαι γιατί πάνε να βγάλουν την κοπέλα τρελή τα συστημικά ΜΜΕ. Φυσικά για να πέσει στα μαλακά ο εκλεκτός της μασονικής στοάς. Δεν φτάνει που την σκότωσε, την αποδομεί κιόλας, σπιλώνει τη μνήμη της. Η κοπέλα ήταν πολύ ερωτευμένη, το ομολογεί και στο ημερολόγιο. Άλλον άνθρωπο νόμισε ότι παντρεύτηκε, άλλον κατάλαβε στη συνέχεια. Κτήνος, κατά συρροή ψεύτης, σαν τον αριστερό μπουχεσοκοπριτη, δεν έχει τον Θεό του! Αν σκότωνε αυτή αυτό το τέρας δεν θα είχε άδικο!

    2. Μετεφερε λαθρο μαγκες. Αυτό ειπε χθες το τηλεφωνημα στη Νικολουλη και αλλες ακομα λεπτομεριες και εχασε τη μιλια της!!
      Πολλα τα λεφτά και το κορίτσι το εμαθε και αντεδρασε. Απέιλησε να τον δωσει και γι αυτο της εκλεισε το στομα και λεει οτι θελει τωρα..
      Να περιμενετε αποκαλυψεις και εξελίξεις!!!
      Εκτος και το κουκουλωσουν. Ειναι πολλα τα λεφτα Άρη…

    3. Το ξεχειλώσατε το θέμα. Ασχοληθείτε με τον πολιτικό, οικονομικό και εθνικό ορυμαγδό. Έλεος πια!!! Γίνατε άκρως βαρετοί!!!

    4. Πολλά ταξιδάκια στην Αλβανία ο άθεος μασόνος πάντως. Τι κουβαλούσε, δοχεία με αλβανική φέτα?

    5. συμφωνα με το ημερολόγιο της μικρής του εδινε συνέχεια ξύλο…
      πιθανόν να του άρεσε

    6. Ήμουνα παντρεμένος 15 ολόκληρα χρόνια με μια ανισόρροπη.Η κόλαση μου άρχισε όταν κάναμε παιδί. Με κεράτωνε και με ταπείνωνε επί 14 χρόνια. Ήμουνα σκλάβος της. Νόμιζα ότι την αγαπούσα. Εσείς που δεν το έχετε ζήσει, δεν μπορείτε να καταλάβετε. Για τους πλείστούς ήμουνα μαλάκας, που υπέμενα τις ταπεινώσεις. Όταν με χώρισε το δικαστήριο μου έδωσε την επιμέλεια του παιδιού.Το πιο δυνατό μου χαρτί ήταν η πίστη μου στον Θεό.Ο Θεός μου τα έδωσε όλα. Η ζωή μου είναι όλο θαύματα και δεν το γράφω για να πείσω. Απλά το αναφέρω και δεν κάνω κήρυγμα. Ο Μπάμπης φέρθηκε πολύ βλάκας. Αφαίρεσε μια ζωή. Αυτό δεν αλλάζει. Κατέστρεψε τα πάντα.Έπρεπε να περιμένει και όχι να αφαιρέσει ζωή. Αυτοί που δεν έχουν ζήσει με κάποια Καρολαιν δεν μπορούν να καταλάβουν. Διάβασα τα αποσμασματα από το ημερολόγιο της. Η Καρολαιν ζούσε σε μια κόλαση και σκόρπιζε κόλαση γύρω της. Τα συνομωτικα της ιστορίας δεν με ενδιαφέρουν. Οι διαστρεβλωτές θα βρεθούν προ τετελεσμένου γεγονότος.

      1. Λες πως πιατεύεις στο Θεό,αλλά ο λόγος σου στάζει μίσος και δηλητήριο.Ντροπή καημένε,μάλλον είχε τα δίκια της η πρώην σου…

        1. Να κι οι χριστιανούληδες… που προτιμούν να κανελώνουν το ρυζόγαλο αντί να αμαρτάνουν με γυναίκες!

    7. Δεν εχουμε αλλο θεμα συζητησης παρα μονο την Καρολάιν , μας τα εχετε πρηξει πια με την Καρολάιν αμαν πια !

    8. αν λεμε αν ηταν παλεβρο η τυπισσα να εφευγεεεεεεεεεεεεεεεεεε πολυ απλα μπορουσε να πει αντιος κι τερμα !! οχι να την σκοτωσει αλα κρυβοντε ομως εδω κατι ειδε αυτη και την εφαγε

    9. Τη κάνει νιαου νιαου ατα κεραμίδια ? Ο ΤΗΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΔΕΝ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ??!!!

    10. Δεν θα ασχοληθω με τις δουλειες του κυριου αυτου ας ασχοληθουν αλλοι πιο ειδικοι με το πως εβγαζε τα προς το ζην …Εγω θα ασχοληθω με τη σχεση αυτη η οποια απο την αρχη της ηταν ενα λαθος…Δεν τα φτιαχνει ενας αντρας 28 ετων με μια 15χρονη ειπαμε… τελος!!! Ενας χριστιανος δεν βρεθηκε να του πει τι “κανεις ρε μακακα?” ενας φιλος του κατι …Οι γονεις της κοπελιας απο οτι καταλαβα εφοσον εγκριναν και να παντρευτει σε τοσο μικρη ηλικια …ειδαν γαμπρο πιλοτο και ετριβαν τα χερακια τους και κραταγαν και το φαναρι σε αυτη τη σχεση απο την αρχη …Οι γονεις αυτουνου τιποτα και αυτοι ..φαναρι και αυτοι κραταγαν σε μια σχεση με μια ανηλικη…. Θα τους αρεσε και η ιδεα φαινεται να κανουν νυφη μια βρετανιδα….Να ομως που η βρετανιδα νυφη τους βγηκε λιγο “ζορικη” και ο γιοκας τους της ετρωγε …η ιδια τα λεει….Μπαμπη οι μακακιες πληρωνονται ακριβα αγορι μου …αν ειχες παρει για γυναικα σου μια στα κυβικα σου και ελληνιδα …θα ειχες φτιαξει τις βαλιτσες σου για τις διακοπες του αγιου πνευματος και οχι για το κελι 33….Τωρα κατσε εκει με τους λοιπους αφγανογεωργιανους να σου κανουν κωλονοσκοπιση καθε μερα…

      1. ηταν φιλιπινεζα μιση η κοπελα μηπως εχουν εθιμα τετια ??

      1. Και να ήταν τι σημαίνει αυτό; Γιατί πρέπει να τον συγκαλύψει η κυβέρνηση;τι οφελος υπαρχει

    Comments are closed.