ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ;;; Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ: “ΌΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΤΟΥ Γ@ΜΗΣΩ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ” [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    farmaka-eof-2

    Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ και του Ομίλου Γιαννακόπουλου, Δ. Γιαννακόπουλος σε βίντεο που ανήρτησε στο Διαδίκτυο, τα λέει όλα με τον γνωστό του τρόπο. Καθυβρίζει τους εμβολιασμένους και ειδικότερα αυτούς που κατακρίνουν και χλευάζουν αυτούς που διστάζουν.

    Η συνέχεια τα λέει όλα…

    Το περίεργο είναι ότι όλα όσα παρακολουθήσατε, τα λέει ένας φαρμακοβιομήχανος που υποτίθεται θα έπρεπε να χαίρεται από όλη αυτή την κατάσταση. Άραγε, ξέρει κάτι για την πραγματικότητα και την τρομοκρατία που μια χούφτα ειδικών εφαρμόζουν με λύσσα στο λαό;;; Σε κάθε περίπτωση, μπράβο του…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    53 Σχόλια

    1. Μαζί με εσένα και άλλοι 5.000.000 Έλληνες.
      Οι υπόλοιποι είναι με αντικαταθλιπτικα ψυχοφαρμακα γνωστής εταιρίας χρώματος ουρανι και παρακολουθούν όλη μέρα το κουτί, ότι και να πουν σε αυτούς θα τρέξουν να το κάνουν.
      Τι; Ψέματα; Για ζητήστε την ανάλυση σκατων του γιόκα να δείτε τι άλλα καλούδια έχουν ανιχνεύσει. Τίγκα στα ψυχοφαρμακα το σκατο.

    2. Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε σέβονται

    3. Μαζί σου Μητσάκο!!!! Από έναν ΠΑΟΚΤΣΗ.
      Ο δικός μας ο πρόεδρος κοκοκοκο….. αραχτός στο Πόρτο Καρράς και όποιος θέλει να τα πούνε;….. απο το Skype 😄😄
      Ελικόπτερο για τα πάνε έλα φρουρού και αρώματα….ο σαν άλλος Μάικλ Τζάκσον 🤣🤣
      Γειά σου ρε ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΑΛΑΝΙ!!!!

    4. Τα έσπασες Γιαννακοπουλε!!! Επιτέλους και ένας άντρας με κότσια γιατί γεμίσαμε με λουληδες μπολιασμενους που βαυκαλιζονται λες και κέρδισαν ένα εκατομμύριο ευρώ.

    5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΕΚΤΖΗΣ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    6. Έχει ψυχή κ αρχ…α μόνο έτσι θ γαμ…με τους φασίστες τους δούλους της Νέας γαμημενης τάξης, Μαζί τ μ χίλια

    7. ΜΠΡΑΒΟ!!! Άλλωστε τα είχε κατακρίνει κ άλλες φορές τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ εμβόλια (όχι όλα για να μην μπερδεύονται μερικοί)

    8. 2-3 μεινανε Ελληνες….

      Δημητρης-Ηλιας-Στεφανος.

      Ολα τα αλλα ρδελα καναλα κλειστε τα απο χθες.

    9. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ?ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

      1. Ο Μητσοτάκης το μόνο που μπορεί κάνει είναι να πάρει φόρα και να έρθει με την όπισθεν να του κλάσει τον γκιώνη.

    10. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 10000 ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ Κ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    11. μπραβο στον Δημητρη Γιαννακοπουλο τιμαει τα παντελονια που φοραει δεν ειναι σαν τους λοατκι του μαξιμου

    12. Μπράβο και από εμένα στον Γιαννακόπουλο. Είμαι Ολυμπιακός και η στάση του προέδρου μας που με όλες τις εφημερίδες, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση που διαθέτει να αβαντάρει στο φουλ την προπαγάνδα του Μητσοτάκη με βρίσκει κάθετα αντίθετο.

    13. Πές τα ρε προεδράρα,βγές μπροστά και εμείς μαζί σου,μη μασάς τίποτα ξέσκισέ,τους μπάσταρδους ανθέλληνες.

    14. 48 χρόνια Πειραιώτης Ολυμπιακός και νυν ανεμβολιαστος. Κε Γιαννακόπουλε μπράβο σας. Έχεις κάκαλα. Γ@μησε τους μαγκαφαδες.

    15. Μπραβο Δημήτρη Γιανακοπουλε εισαι ΑΝΤΡΑΣ Κ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    16. Ο Γιαννακοπουλος λεει αληθειες γιατι δεν χρωστα σε κανεναν , δεν του πληρωσε τις σπουδες στο Χαρβαρντ η αμερικανικη πρεσβεια…Κουλη , εσενα ποιος σου πληρωσε τα διδακτρα στο Χαρβαρντ ?

    17. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!! Ποτέ δεν μασάς τα λόγια σου, και πότε δεν ήσουνα με κανένα σύστημα, πάντα είχες και έχεις ένα μοτο: ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! Μας δίνει δύναμη παντού και σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ που πάνε να μας αφαιρέσουν όλα τα δικαιώματα μας τα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ!!! Αλλά φυσικά έχουμε και την άλλη την ΜΥΞΑ στο ποδόσφαιρο που με το ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΞΙΜΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΥΣΤΗΜΑ μας ντροπιάζει ΕΜΕΤΙΚΑ!!! Είσαι η δύναμή μας ΠΑΝΤΟΥ!!! Είσαι ο μόνος τέτοιου Βεληνεκούς Άνθρωπος που παίρνει θέση όταν αδικείται ο Απλός Άνθρωπος και το ΔΊΚΑΙΟ και το ΣΩΣΤΟ καταπατείται, από τα ΛΑΜΟΓΙΑ που μας περιτριγυρίζουν !!!

    18. Μπράβο, μέγιστε Δημητρη! Έλεος πια με ολους τους προπαγανδιστές. Τους εβαλες στη θέση τους, αγόρι μου! Ας τολμήσουν να ξαναπουν κατι… οι τυποτενιοι της καθεστηκυίας ταξης…

    19. αναμενουμε βρωμικο πολεμο και “δολοφονια χαρακτηρα” απο τα ΜΜΕξαπατησης των νταβαδων Αλαφουζου-Μαρινακη τα οποια εχουν χρηματοδοτηθει απο τις αμερικανικες φαρμακευτικες

    20. Γ@μα τους ράμματα Μητσο. Έτσι. Χωστα να σφίξουν οι κωλοι. Τζαμπατζηδες λέει ο γκαντέμης ο γουρλοματης τους Έλληνες. Τζαμπατζηδες είσαι εσύ και όλο το γαμοσοϊ σου που κλέβετε την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες. Για τη ποντικομαμη το Γεωργιαδη ισχύουν τα ίδια. Πιόνι του συστήματος.

    21. Ευγε Τρακαρε λεβεντη. Παλλικαρι ο Τρακης!! Ειναι μετα να μην τον συμπαθησεις με τα τσαρουχια;; Ειδες οταν εισαι σε θεση ισχυος πως αντιμετωπιζεις τα γεγονοτα. Οταν ομως καθοριζουν τη ζωη σου αλλοι, βλεπε υπαλληλοι πασης φυσεως με γλοιωδεις εργοδοτες λογου χαρη, πως αναγκαζεσαι να υποκυψεις. Λυπαμαι γι’ αυτο μα πολλοι Ελληνες θα κανουν εμβολιο με το στανιο. Εγω προς το παρον δεν εχω τετοιο θεμα. Η συζηγος που εργαζεται σε αλυσιδα σουπερ μαρκετ, δεν εχει ακομη οχλησεις ευθεις μα επονται σε λιγο. Ιδιως αυτοι των σουπερ μαρκετ, θελουν την ευνοια των κυβερνησεων και ο Καταραμενος μιτσωτακι την ευνοια του την πουλα με το να ακολουθειται η εωσφορικη ατζεντα Bildemberg.

    22. Όταν έχεις δύναμη και δεν είσαι πουλημένος … Δημήτρης Γιαννακόπουλος

    23. ΜΠΡΑΒΟ Αρσενικός με αρχιδια!!

      Τέτοιους θέλουμε επιτέλους στην Ελλάδα για να πάμε μπροστά και όχι πισογλεντιδες ΚΟΥΛΑ ΑΚΟΥΣ

    24. για οποιον δεν ξερει τι εστι Δημητρης Γιαννακοπουλος και για οποιον βιαζεται να τον κακοχαρακτηρισει λογω παρορμητικης συμπεριφορας ας ψαξει στο διαδυκτιο μια φωτο με το Γιαννη Μπουρουση στα γραφεια του οταν υπογραφε στο Παναθηναικο..ο ανθρωπος ειναι πολυ πιο πατριωτης απ πολλους απο εμας

    25. Γιαννακοπουλος FOR PRESIDENT..

      Oχι σαν τις κοτες του Πειραια..Οι “ναι” μεσα και οι |οχι” εξω..

    26. Γιαννακόπουλος μαζί με Κασι γροθιά 👊 στο σύστημα!
      Π

    27. ….ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ !!!!…ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!…

    28. ΜΠΡΆΒΟ ΓΙΑΝΝΑΚΌΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΆΡΙ.ΔΕΝ
      ΥΠΟΚΎΠΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΟΥ
      ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ
      ΜΕ ΖΌΡΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΚΒΙΆΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ
      Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΙ ΘΑ ΒΆΛΕΙ
      ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ. ΑΝΑΦΑΊΡΕΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ.

    29. Μπράβο σου γιατί πας κόντρα στο σύστημα. Δεν είναι σωστός ο τρόπος που τα χώνεις αλλά όταν έχεις απέναντί σου τέτοια ανθελληνικά κτήνη, έτσι τους χρειάζεται. Γύρνα στην ομάδα μπάσκετ, κράτα τον σούπερ μάριο και βάλε στην άκρη τους εγωισμούς απέναντι στους οργανωμένους γιατί όταν έχεις τον κόσμο μαζί σου, είσαι πιο δυνατός(και ξέρεις ότι εσύ ξεκίνησες την κόντρα. Και ο Παύλος και ο Θανάσης με τον κόσμο έφτιαξαν την δυναστεία). Ειδικά τώρα, χρειάζεσαι την ομάδα και τον κόσμο της αφού φαίνεται να βγαίνεις μπροστά απέναντι σε όλο το ανθελληνικό σύστημα, τους προδότες και τα τουρκοκάναλα των εφοπλιστών που τους υποστηρίζουν.

    30. ενας εση και ενας ο νοτης ευγε κε γιαννακοπουλε

    31. Νέα τάξη, Μασωνεια, φαρμακευτικες και πιόνια πολιτικοί που τα παίρνουν

    32. Ετσι ειναι οι ανδρες που εχουν…απιδια.! Οχι σαν τις λουλουδες της πολιτειας, που σαν αγνες παρθενες κρυβο
      νται πισω απο ασυλα, υβριζοντας και πολεμωντας καθε τι ελληνικο και σε ολους αυτους που εχουν το δικαιωμα
      να διαλεξουν το πως θα ζησουν τη ζωη τους και οχι μονο! Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σου αξιζει Γιαννακοπουλε ΕΛΛΗ-
      ΝΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    33. μπορει να γνωριζε απο πριν τι θα συμβει στο κοσμο κ αποχωρησε εγκαιρως απο τον αθλητισμο πριν μπλεξει με υποχρεωτικοτητες στους φιλαθλους κ προδωσει τις ιδεες του

    34. Μόλις ανέβηκες στα μάτια μου, είσαι καριδάτος

    35. Μπράβο του, συγχαρητήρια. Επιτέλους ένας άνδρας που δεν μετράει πόσες γυναίκες έχει γαμήσει στην Αθήνα!

    36. 👍👏👏👏👏👏👏👏
      Ένας δημοσιογράφος σε μπλε κανάλι λέει άσχημα λόγια.Και ένας άλλος απειλεί συχνά σε απογευματινές εκπομπές 😆
      Μάλλον η εξουσία έδωσε και σε αυτούς το ακαταδιωκτο.😠
      Αλλά ο λαός…….

    Comments are closed.