ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ; ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΜΕ ΑΝΤΡΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ; ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ – ΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ

    Κοινοποίηση:
    Θάνος Πλεύρης

    Την επανεξέταση του εντύπου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, που περιέχει – μεταξύ άλλων – την πρόβλεψη ότι δεν μπορεί να γίνει εθελοντής αιμοδότης, όποιος είχε έστω και μία ομοφυλοφιλική σχέση από το 1977, ζήτησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Τι θα μπορούσε να κάνει άλλωστε όταν στο περιβάλλον του, το εργασιακό, ήτοι την κυβέρνηση, υπάρχουν άτομα που έλκονται από το ίδιο φύλλο.

    Όταν ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, άρα και του “αφεντικού” του Θάνου Πλεύρη είναι παντρεμένος με άντρα, τι να κάνει και ο υπουργός Υγείας; Να μην κοιτάξει να αλλάξει τα “στραβά” κατά εκείνους;

    Τοποθετούμενος επί του νομοσχεδίου για τη δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχος στο Δημόσιο, ανέφερε ότι απέστειλε στις 24 Σεπτεμβρίου αίτημά του, προς τον πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, για την τροποποίηση διατυπώσεων και φράσεων στο συγκεκριμένο έντυπο, «που δεν ανταποκρίνονται στα σημερινά ιατρικά δεδομένα», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά την περίπτωση του εντύπου ενημέρωσης, η οποία αναφέρει ότι όποιος έχει έστω και μία ομοφυλοφιλική σχέση από το 1977, δεν μπορεί αν είναι αιμοδότης, κάτι, «που προφανώς χρήζει επανεξέτασης».

    Όπως σημείωσε ο κ. Πλεύρης, συστήθηκε ήδη επιτροπή του ΕΚΑ που θα επανεξετάσει συνολικά τα έντυπά του. Παράλληλα, και απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, ρώτησε: «Εσείς που είστε προοδευτικοί, τι κάνατε για να αλλάξετε αυτό το έγγραφο; Κυβερνούσατε 5 χρόνια. Στα θέματα δικαιωμάτων, καλές είναι οι θεωρίες και οι διεκδικήσεις, αλλά καλές είναι και οι πράξεις» είπε ο κ. Πλεύρης. Ζήτησε μάλιστα, από όσους ψάχνουν παλαιότερες δηλώσεις του, να τον κρίνουν από τις δικές του πράξεις.

    image

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΣΟΔΟΜΑ Κ ΓΟΜΟΡΑ σου την χαρησε μια φορα ο θεος κ μυαλο δεν εβαλες ???

    2. AXAXOYXA!!! AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο..ΦΑΣΙΣΤΗΣ!!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ??? ΕΝΑΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΗΤΑΝ,ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!

    3. Όπου φυσάει πάει αυτό το φασιστάκι που έχει σε αναστολή την υγεία του Ελληνικού κράτους…

    4. Τι να μας κανει ο Θεος που αντι να κοιτανε νασωσουν την ψυχη τους κοιτανε τι και ποσα θα αρπαξει ο κ…. τους

    5. Κυριε Χο κανε μια συνεντευξη με τον πατερα Πλευρη να δουμε τι λεει για τον προδοτη ανθελληνα γιο του

    6. Πρώην μακεδονομάχε πλεύρη, αυτό το έντυπο ήταν για την προστασία της δημόσιας υγείας. Και δεν το κατάργησαν οι άθεοι συριζαίοι και το κατάργησες εσύ! Επειδή ζήτησες συγνώμη από τους εβραίους(με το που ανέλαβες υπουργός!), ζήτα συγνώμη και από τους γκέι. Ζήτα, όμως, μία συγνώμη και από τους παλιούς ψηφοφόρους που σε ψήφιζαν γιατί μίλαγες για πατρίδα. Σήμερα δεν ακούω να λες για λαθρομετανάστες και τζαμί αλλά σήμερα νοιάζεσαι για εμβόλια για την λοατκι κοινότητα. Για ένα υπουργείο του κούλη, πούλησες τα όσα πίστευες.

    7. Κε Υπουργε.. νά επιτρέπονται όλα! Ντού από παντού!!
      Πως ξεφτιλιζεται έτσι ένας άνθρωπος για νά κρατήσει μία καρέκλα!!!…

    8. Αυτά σού συμβαίνουν όταν:
      1) Προδίδεις τίς αρχές σου!
      2) Γίνεσαι Υπουργός σέ διεφθαρμένο Καθεστώς!
      3 Συγκυβερνας με τον Γεωργιάδη καί τόν Βορίδη!
      Με άλλα λόγια, γίνεσαι ρεντικολο!!
      Μπράβο Υπουργέ μου!!! Καί σ’ ανώτερα…
      Για τόν Βορίδη ειδικά, λέω τά εξής: Ουδέποτε είχε σχέση με βία. Είναι από την φύση του ευγενής.
      Η φωτογραφία με το τσεκούρι είναι διότι προσφέρθηκε να τό μεταφέρει ΓΙΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.. Οι κομμουνιστικές κομματικές κόμπρες, απλά εκμεταλλευτηκαν την καιροσκοπική “αφέλεια” του για νά μας σερβίρουν την γνωστή Σοβιετική προπαγανδα και για νά δείξουν στα φυτά της ΚΝΕ καί της θολοκουλτουρας ότι είναι οι άξιοι αγωνιστές τού “ηρωϊκου” ΚΚΕ πού μάχονται ενάντια σε “κακούς Ακροδεξιούς καί Φασίστες”.
      Το γνωστό Ελληνικό σκουπιδαριο πού λυμαίνεται την χώρα…

    9. Ο Πλεύρης είναι φακελωμέμος γιός τού Κωνσταντίνου Πλεύρη,ενώ ή δεσποινίς Πατέλη παντρεμένη μέ ανήρ έχει καθαρό ποινικό μητρώο.
      Γιάννης Λάκων

    10. Αυτό ιατρικά δεν μπορεί να συμβεί γιατί από το 1977 μέχρι σήμερα αν υπολογίζω σωστά είναι 33 έτη.Δηλαδή αν κάποιος έκανε κάτι πριν τόσο καιρό δεν μπορεί να ανιχνευτή.Από την άλλη πάλι τα test ανίχνευσης HIV δεν έχουν ακρίβεια 100% δηλαδή με απόλυτη σιγουριά.Το κράτος αν έχουν κότσια οι λουλούδες κίναιδοι πισωγλεντηδες να τους δώσει επίσημη κάρτα πως είναι Gay.Αν έχουν κότσια όπως το παριστάνουν σε παρελάσεις και μαλακίες να το δηλώσουν στο κράτος επίσημα.Δεν θα παίζουμε με αυτά γιατί είμαστε ένα κράτος που τα νοσοκομεία έχουν ανάγκη από αίμα για τους συμπολίτες μας.

    11. Κανείς ψηφοφόρος της ΝΔ δεν προκυτε να την καταψηφίσει……
      Στους 10 μπορεί ο ένας….
      Και άμα συνεχίσουν με τις μ@!@$$#κιες που κάνουν ούτε ΕΝΑΣ

    12. Για αυτό δεν πάει Τίποτα καλό στη Χώρα όλοι τους ασχολούνται με τον κώλο

    13. Τα τεστ ανιχνευσης HIV δεν εχουν ακριβεια 100%. Αλλωστε τιποτα δεν ισχυει 100% στην ιατρικη. Αρα καποιος θα κολησει HIV απο αιμοδοσια ομοφυλλοφυλων. Οι ΛΟΑΤΚΙ ενδιαφερονται μονο για την προωθηση της ατζεντας τους και αγνουν την ασφαλεια των συναθρωπων τους. Σε λιγο θα πεταχτουν και οι ναρκομανεις και θα μας πουν και αυτοι ρατσιστες

    Comments are closed.