ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ; ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ Ο ΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, 24 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ – ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ – ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    καφετερια

    Όποιος νομίζει ότι τα μέτρα για την εστίαση θα πιάσουν τόπο, μάλλον είναι γελασμένοι. Η κυβέρνηση θέλει να βάλει σε “εγκλεισμό” όσους αρνούνται να εμβολιαστούν μέχρι να τους πείσουν να το κάνουν. Και αυτό γιατί ένας άνθρωπος, που δικαιωματικά, δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο για να πιει έναν καφέ που κοστίζει 4 ευρώ, καλείται να το πληρώσει 24. Γιατί;

    Πολύ απλά, θα πρέπει να υποβάλλεται σε μοριακό ή rapid test με αρνητικό αποτέλεσμα τις τελευταίες 48 ώρες προκειμένου να μπουν στους μεικτούς εσωτερικούς χώρους από τις 15 Ιουλίου.

    Στην ουσία, οι επιχειρηματίες καλούνται να επιλέξουν είτε μία Covid free επιχείρηση, είτε αυστηρότερα πρωτόκολλα λειτουργίας, από τις 15 Ιουλίου.

    Πόσο όμως κοστίζει ένα rapid test για όσους επιλέξουν να μην εμβολιαστούν; Τα rapid test που διενεργούνται από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ κοστίζουν 20 ευρώ.

    Δεδομένου λοιπόν πως ένας καφές κοστίζει περίπου 4 ευρώ, για τους μη εμβολιασμένους ουσιαστικά θα κοστίζει… 24 ευρώ, καθώς θα πρέπει να πληρώσουν και 20 ευρώ για ένα rapid test.

    Υπενθυμίζεται πως η διενέργεια rapid test μπορεί να γίνεται από ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς με βάση την τροπολογία του Υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε χθες (29/6) κατά τη διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου για τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

    Έτσι όλοι όσοι δεν διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού θα πρέπει να κάνουν μόνο rapid η PCR τεστ προκειμένου να εισέλθουν στους χώρους που μπορούν να παρευρίσκονται και εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι.

    Ειδικότερα με βάση το άρθρο 5 στην τροπολογία του νομοσχεδίου με τίτλο «Κύρωση της από 24.3.2021 τροποποίησης […] ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 και άλλες διατάξεις» προβλέπεται ότι μέχρι τις 31/12/21 στους φορείς διενέργειας rapid test κορονοϊού προστίθενται οι ιδιώτες γιατροί όλων των ειδικοτήτων, οι νοσηλευτές, οι επισκέπτες υγείας, οι ΟΤΑ α βαθμού δια του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού που διαθέτουν ή δύνανται να προσλαμβάνουν, και οι ιδιώτες φαρμακοποιοί με την προϋπόθεση ότι γνωρίζουν να χρησιμοποιούν το ιατροτεχνολογικό προϊόν και ότι ενημερώνουν τα φυσικά πρόσωπα για το τελικό αποτέλεσμα.

    Ας σημειωθεί ότι οι φορείς διενέργειας των τεστ κορωνοϊού υποχρεούνται να καταχωρούν στο Εθνικό Μητρώο Ασθενών COVID-19, τα στοιχεία ταυτοποίησης των φυσικών προσώπων που ελέγχθηκαν και τα αποτελέσματα του ελέγχου (θετικό ή αρνητικό).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    66 Σχόλια

    1. Ας πανε αυτα να τα πουνε αυτα και σε αλλες χωρες και λαους……….. Αυτη ειναι πλεον η καταντια του παλε ποτε εθνους, δημιουργου του ανθρωπινου πολιτισμου, 150 ευρω και φθηνοτερος καφες για να κανει τα εβραιοσιωνιστικα εμβολια mRNA. Ουτε στην Κονγκο και στην Μποτσουανα δεν θα τα ελεγαν αυτα. Αλλα λενε οτι οτι τους παιρνει και οτι χαφτει ο καθε λαος. Ο νεοελληνας δυστυχως εχει αποδειξει περιτρανα οτι αυτη ειναι η αξια του 150 ευρω και ενας φθηνος καφες. Και στις επομενες εκλογες παλι η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΙΡΙΖΑ και ΚΚΕ στα εδρανα και θα περιμενει να τον σωσει ο Βελοπουλος………… Α ρε κατακαημενη Ελλαδιτσα, παει.

    2. Μάγκες μου?
      Μακριά από τα εμβόλια του θανάτου.
      Τα υπόλοιπα πιπες

    3. Με σκοπο να φτωχοποιησουν τους παντες βρηκαν αφορμη για εμβολιασμενους και μη εμβολιασμενους για ποιοι θα μπαινουν στα μαγαζια και ποιοι οχι για να τα κλεισουν στο τελος ολα και να καταστρεψουν τα παντα.

    4. Θα την βγάλουμε όπως όλοι οι υπόλοιποι, 1,5 χρν……. τώρα θα μας χαλάσει?? Κανείς από εμάς δεν θα χάσει ουσιαστικά κατι,(το εχουμε ζησει 2008 ~2021) Όπως θέλετε, γιαβολ μαιν φυρερ. Όλα στο πόδι !!!

    5. Όποιον έχω ρωτήσει είναι μπολιασμενος εκτός από ελάχιστους.Το ποσοστό είναι πολύ μεγάλο ψάχνω με το κερί να βρω αρνητή!!!!!

    6. Την ώρα που στους έλληνες θέλουν υποχρεωτικό το μπόλι, οι ακαταδίωκτοι λένε ότι χρειάζεται πειθώ για μετανάστες! Ξυπνάτε κσι καταλάβετε ότι δεν θέλουν το καλό σας. Λένε ότι τους πουν τα αφεντικά τους που τους βάλανε και το ακαταδίωκτο. Καλύτερα παγκάκι-παρά εμβολιάκι. Ακαταδίωκτοι της μίζας.

    7. χαχαχαχαχαχαχα ξεφτιλες πολιτικοι ερχετε η ωρα σας ο λαος δεν ξεχνα ερχεται συντομα το κυνηγι.

    8. χαχαχαχαχαχαχα ξεφτιλες πολιτικοι ερχετε η ωρα σας ο λαος δεν ξεχνα ερχεται συντομα το κυνηγι.

    9. Τα τεστ από τα κλιμάκια του εοδυ είναι δωρεαν

    10. Όσοι νομίζουν ότι με τον εμβολιασμο θα κερδίσουν πίσω την ελευθερία τους πλανώνται οικτρά.
      Εκτός του ότι σύμφωνα με τον μεγάλο Γάλλο ιολογο Montagnier μέσα σε δύο χρόνια θα πεθάνουν ή θα εμφανίσουν σοβαρές παρενέργειες, ούτε στην εστίαση θα συμμετέχουν , ούτε και στα λιανικό εμπόριο.
      Το εμπόριο κι η εστίαση θα κλείσουν με τον ίδιο τρόπο.
      Απλά με διαφορα χρονικής φάσεως.
      Η μετάλλαξη Δελτα αυτό το ρόλο θα παίξει από χειμώνα και μετά. Να κλείσει όλους τους μικρομεσαίους και να μείνουν οι πολυεθνικές που θα δέχονται μόνο εμβολιασμενους. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή για την ψηφιακή υγειονομική χούντα που θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε barcode και τα χρήματα σε ψηφιακά παρεχόμενες υπηρεσίες μέσω έγκρισης ή απόρριψης βάσει βιομετρικών και κοινωνικών δεδομένων και φρονημάτων τα οποία θα περιέχονται μέσα στο τσιπ των ψηφιακών ταυτοτητων τύπου Εσθονίας που μάλλον ολως τυχαίως θα πάρει ο Γερμανικός όμιλος Τσαμαζ!!(Cosmote)!!!

    11. Στο τελος οπως το πάνε οι καταστηματάρχες με τα καφέ θα τον πιούνε για τα καλά τον φραπουτσινο.
      Και οι εστιατορες θα ρουφήξουν μεγάλο μακαρονι.
      Loading🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳◻️◻️

      1. Μην σπαταλάς χρόνο από την υπέροχη ζωή σου με το να ασχολείσαι με ψεκες γιατί γίνεσαι θλιβερός

      2. με κατι τρυπημένους σαν και σένα .. ναι ειναι αλήθεια!

    12. Ο μεγαλυτερος ρατσιστης ειναι ο ιος.
      Δεν χωνευει τους Ελληνες. Τους αλλοθρησκους δεν τους χτυπαει, για αυτο το λογο δεν χρειαζονται να εμβολιαστουν.
      Μονο τους Ελληνες κυνηγανε να τους βελονιασουν.
      Μου φαινεται για να επιζησω σε αυτη τη χωρα θα πρεπει να αλλαξω θρησκεια.

    13. Χεστηκαμε για τους καφέδες και αυτά που λένε..
      ΔΕΝ ΑΝΉΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΖΑ!!!
      Τσίρκο κυβέρνηση είστε..👎

      … χάνετε…
      ..είναι θέμα χρόνου πλέον…

    14. Και τζάμπα να ήτανε παιδια αυτά τα test δεν υπήρχε περίπτωση να δεχθεί να πάει κάποιος να του βάλουνε αυτή τη μαλακία βαθιά στη μύτη με τα καρκινογόνα για να πιει ένα καφέ ή να φάει. Πολύ περισσότερο που κοστίζει και 20 ευρώ. Κανένας δε θα πατήσει και θα καταστραφούν με ευθύνη της κούλας γιατί το 60% είναι ανεμβολίαστο. Μόνο αν αντιδράσουν οι επιχειρήσεις και αναγκαστούν να τα πάρουν πίσω αλλιώς την πατήσανε.

    15. αυτοι που ψηφιζαν τσιπραιους νεοδημοκρατες να μη παραπονιουνται.το θεμα ειναι οι υπολοιποι σε τι φταινε να υποστουν τα μετρα που θελει να επιβαλλε ο κουλης
      μαλιστα αυτοι που ψηφισαν τους προαναφερομενους να πληρωσουν απο τη τσεπη τους τα δανεια που χρωστανε. πρωτοι απ ολους οι βουλευτες τους.τελεια και παυλα

    16. Και γιατί μόριακο και rapid;;; Το self test που μας υποχρεωνουν να κάνουμε κάθε εβδομάδα για να πάμε στη δουλειά δεν έχει ισχύ; Δεν είναι αξιόπιστο; Από παντού βρωμάει η σαπιλα. Καφέ και φαι στην βεράντα λοιπόν να δούμε ποιος θα χασει

      1. Έχετε απόλυτο δίκιο!! Αυτά υποτίθεται ότι ήταν αξιόπιστα για την δουλειά ή το σχολείο αλλά ξέρετε κάτι!? Είναι και φθηνά και δεν τους συμφέρει να τα επιτρέψουν εφόσον πρέπει να εκβιάσουν το κάνουν με τον πιο σιχαμερό τρόπο. Ας δούμε λοιπόν τι θα κάνουν οι καταστηματαρχες, αν είναι έξυπνοι θα αντιδράσουν αλλιώς δεν τους βλέπω καλά………..

      2. Ακριβώς, η απόλυτη απόδειξη για τη βρώμα και δυσωδία που κρύβονται πίσω από το μέτρο που πήραν…

    17. οσοι εχετε μαγαζιά και κανετε τέτοιες μακακιες θα φανε καλα !!! ροδα ειναι και γυρίζει !! θα βρεθούν σε άσχημη θέση μια μερα και θα αντιστραφούν τα πραματα ας το σκεφτούν

    18. ΚΑΙ 200 ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑΝ

    19. Μακριά από τρυπημένους παιδιά , σπέρνουν μεταλλαγμένο κωρονοΪΟ. Σπίτι μας από χειμώνα οι καθαροί με αυτόνομο περιορισμό και μάσκα όταν ερχόμαστε σε κοντινή απόσταση με τρυπημένους. Το καλύτερο εμβόλιο για τους νοήμονες μη φοβικούς η ΠΡΟΛΗΨΗ. Τροφές πλούσιες σε ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ που ενδυναμώνει ανοσοποιητικό , ΒΙΤΑΜΙΝΗ C , D και Β12. Καλή διατροφή , άσκηση και Πίστη στο Χριστό , δεν θα πάθει κανείς τίποτα – καρατσεκαρισμένο ! Κουράγιο αδέρφια και καλή δύναμη σε όσους αρνούνται να ενταχθούν στις φοβισμένες αγέλες που παν ντουγρού για το σφαγείο τους.

      1. Εισαι ωραιος φιλε και εγω αυτο κανω διατροφη άσκηση τις βιταμινες που ειπες αλλα θελει και καλο υπνο.

      2. Καλά το άρχισες…μετά ανέφερες πίστη στο χριστό κ τα γ@μησες όλα…

    20. Τελικά να βλέπει ο Μάλακας ο Έλληνας ποιοι είναι οι φασίστες. Του πραγματικούς δημοκράτες και Έλληνες τους έχουν φυλακή στον Δομοκό . Φάτε τους στην μάπα σας τα έλεγε ο Λαγός ότι είναι τύραννοι πριν 3 χρόνια και εσείς γελούσατε. Πες στους νεοφημοκρατες μαζί και τον ξεφτίλα τον μεγαλοεφοπλιστη να πάνε να γ@@#@

    21. ΑΠΛΆ, ΘΈΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΌΓΟΥ. ΟΥΣΤ ΑΠΌ ΔΩ ΡΕ ΠΑΡΑΤΡΆΓΟΥΔΑ. ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΆΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΊΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΆ. ΤΕΛΟΣ

    22. Να πάνε να πηδηχτούνε από το παράθυρο. Όσοι επιλέγουν να μην εμβολιαστούν είναι και αποφασισμένοι να μην συμμετέχουν σε χιτλερικές πρακτικές. Μπύρες καφέδες ποτά μεζέδες όλα εκτός μαγαζιών σε μπαλκόνια ταράτσες πυλωτές πάρκα παραλίες κλπ. Υπάρχουν τρόποι που μπορεί κάποιος να περάσει με την παρέα του. Αφήστε τους να βουρλίζονται. Είμαστε πολλοί και καρφάκι δεν μας καίγεται για αυτά που ανακοινώνουν. Είναι στα τελευταία τους και αυτές είναι σπασμωδικές κινήσεις ενός μελοθάνατου.

    23. Φτιάξτε μαγαζιά για ανεβολιαστους για να οικονομησετε .Το ότι είναι κάργα ρατσιστικό και αντισυνταγματικό το μέτρο θα βγει η αριστερά να το καταγγείλει;.Αχαχα. Ωραία από την στιγμή που δεν μας αφήνετε δεν πληρώνουμε εφορία χαράτσι και πάμε όπου θέλετε

    24. Κούλα τη μαλακια την έχεις αναγαγει σε επιστήμη.

    25. Όποιος θέλει πάει, ελεύθερη αγορά έχουμε. Εγώ πάντως με 4 ευρώ το νεροζούμι δεν είμαι μλκας να πάω για να κάνω μάγκα τον κάθε αεριτζή/εσπατζή καφετζή και τον -συνήθως- ανεπάγγελτο ενοικιατζή/κληρονόμο που βρίσκεται από πίσω… Είμαι ιν δηλαδή αν αφήσω να με κοροϊδεύει ο κάθε τίποτας; Εγώ τα δουλεύω, γιατί να τα πετάω έτσι; Όποιος θέλει ας πάει. Κι’ εγώ για παράδειγμα κάνω σέρβις σε ποδήλατα με 500 ευρώ (μόνο), όποιος θέλει ας έρθει. Καπιταλισμό έχουμε.

    26. Ο Μητσοτάκης μου έδειξε το σωστό δρόμο, αγόρασα καφετιέρα και ψησταριά αερίου. Όποτε αράζω στη μπαλκονάρα, φτιάχνω και των καφέ του γείτονα, βγάζω και τα ηχεία στο μπαλκόνι και να το πανηγύρι. Τώρα αν κλείσουν οι καφετέριες, δεν με αφορά. Οι καφετεριατζήδες ας ψηφίσουν Μητσοτάκη, σε αυτόν θα οφείλουν τα προβλήματα τους. Άσε που με την οικονομία, θα ρίχνουμε δυο φορές τη βδομάδα και καμία μπριζόλα στην ψησταριά.

      1. Είσαι άρχοντας……Έδωσες φοβερή ιδέα……Μαζί σου…..Αλληλεγγύη χρειάζεται βρε………Αλληλεγγύη και μπόλικη πλάκα…………..

    27. Μπαινω βιαστικα να παρω τσιγαρα σε ενα απο τα καινουργια μαγαζια που πουλανε καφε τσιγαρα σερβιετες κλπ
      Μπαινω μεσα και μου λεει ο τυπας με υφος…ΜΑΣΚΑ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣΚΑ εεε δεν με ξαναειδε

      1. Φαντάζομαι απαίσια φάτσα που θα έχεις για να σου πει να βάλεις μάσκα, σίγουρα του έκανες καλό που δεν σε ξαναείδε….τερατόμορφε!

      2. Φαντάζομαι τι απαίσια φάτσα που θα έχεις για να σου πεί να φορέσεις μάσκα…αυτός να δείς πόσο θα χάρηκε που δεν σε ξαναείδε…ασχημομούρη

      3. Μάλιστα. Δηλαδη ο υπαλληλος είναι ο βλάκας που τη φοράει τόσες ώρες για καλό του και καλό σου κι εσυ ο μάγκας Ελληναρας που κάνει ο,τι γουστάρει και δεν μπορεί να τη φορέσεις για ένα λεπτό ε; Λογικό…

    28. είμαστε περισσότεροι αυτοί που δεν έχουν κάνει εμβόλιο να μην πάει κανένας Όποιος θέλει να πάει να τον πληρώσει 24 Προτιμώ να κάτσω σπίτι μου και να έχω τη ζωή μου

    29. Στα μέσα μαζικής μεταφοράς που γίνεται καθημερινά σαρδελοποίηση με το 50% των επιβατών να είναι αλλοδαποί που δεν τους εμβολιάζουν γιατί ο ιός προφανώς γουστάρει μόνο Έλληνες δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά υπάρχει πρόβλημα στην εστίαση διασκέδαση κλπ μεταξύ Ελλήνων εμβολιασμένων και μη…ΟΚ

        1. Φίλος ξεχνάς και αλυσίδες σουπερμάρκετ και αλυσίδες τεχνολογίας που ουδέποτε έκλεισαν και ουδέποτε θα κλείσουν και ούτε θα μπούνε στα μέτρα γιατί πολύ απλά είναι πολλά τα λεφτά ρε Άκη για να τα φάνε μόνοι τους. Εκεί qr code δεν έχει όλοι μπατε σκύλοι αλέστε.

    30. Ρε παιδιά αν κάποιος έχει εμβολιαστεί για να μην κολήσει, τι τον πειράζει αν κάποιος είναι ανεμβολίαστος?

      Αν κολλάνε και οι εμβολιασμένοι τότε ποιός ο λόγος που το έκαναν?

      1. Ρώτα τον Πακιστανικούλη και την επιτροπή ειδικών, απ ότι φαίνεται μόνο αυτοί καταλαβαίνουν πως λειτουργεί αυτή η θεωρία.

    31. Γιατι απορριπτουν τα self test τα οποια εως τωρα εκθειαζαν για τα αποτελεσματα τους? Εαν ειναι αχρηστα, τοσο καιρο τσαμπα τα καναμε και συνεχιζουμε?

    32. ΛΥΣΣΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ..ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ..ΚΟΛΟΣΟΓΟ ΒΑΜΠΙΡΣ..ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ

    33. θα παρτε ενα καλαθι παπαρια οσοι μουλοι στηριζεστε στον εκβιασμο

    34. Αυτό θα λένε και στους τουρίστες η μηπως
      είναι όλοι οι τουρίστες εμβολιασμενοι;

    35. Αχ νεοταξιτη μου κουλιτσα..που εκει μεχρι 3 βαθμο εφτασεs…Τον ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ..Δεν θα το πετυχετε…Μεσα απο τιs σταχτεs γεννιεται ο φοινικαs..και μετα τον παγκοσμιο πολεμο που ερχεται..δεν θα υπαρχουν ουτε εμβολια..ουτε μεταλλαξειs…μονο πετρεs και σταχτεs..3A ΑΡΒΗΣΗ-ΑΝΥΠΑΚΟΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…Για την ψυχη σαs..την ζωη σαs δεν μπορειτε να την σωσετε..ΚΡΙΜΑ ΚΟΥΛΑ…

    36. Ολοι ενωμενοι στις πλατειες με φραπεδιες ΤΑΚΕ Αway .Σαμποταρετε τις ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ που μετεχουν στο νεο Απαρτχαιντ.Αν καποιες επιχειρησεις μετεχουν σε αυτο μην καθεστε ουτε στον εξωτερικο χωρο .Να πηγαινουμε σε μαγαζια που δεν ακολουθουν τετοιες τακτικες.Αυτο κυριως θα συμβει στην Αθηνα στην επαρχια τους εχουν χεσμε@@@ς

    37. 4 ευρώ ένας καφές? Με πραγματικό κοστολόγιο 0.60 λεπτά ….ουστ ρε απατεώνες αγιογδύτες

      1. ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΕΧΟΥΝ 2 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ.4 ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ,ΑΓΙΟΓΔΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ Η ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ

    38. Εάν είναι κάποιος τόσο μαλ@κας και δίνει τόσα λεφτά για έναν καφέ, δεν υπάρχουν σχόλια. Λες και δεν μπορεί με την παρέα του να πάρει καφέ ή μπυριτσα και να αραξουν σε μια πλατεία ή στην παραλία.

    39. ΕΠΕΣΕ εξω η εστιαση βουλιαξε η χωρα!!!!! πιτα γυρο επιτρεπεται χωρις ραπιντ τεστ? καφε τυροπιτα?

    40. επειδή είμαστε πάρα πολλοί οι ψεκασμένοι σκέτο έναντι των ψεκασμένων-μπολιασμένων κλείστε τα απο τώρα…..δεν δίνουμε ουτε μισό ευρώ σε τέτοια μαγαζιά ειδικά εμείς που ζούμε σε μικρές πόλεις και χωριά και έχουμε την επιλογή της θάλασσας και της εξοχής!!
      κούλα βάλτα στον κώλο σου τα μπόλια μπας και ισιώσεις γιατί μάλλον το δάχτυλο και οι δ@νητές που σου βάζει η γυναικούλα σου δεν σε ικανοποιούν…

    41. Ρε εισαστε στα καλα σας;;;;;;;;;ο ανεμβολιαστος δεν θελει να κανει εμβολιο,αλλα θα καθησει να ασχοληθει με ραπιντ τεστ;;;;;;;;;;τα εχετε παιξει τελειως;;;;;;;;θα παει ο καθε πολιτης να πιει εναν καφε και θα κανει τεστ;;;;και γιατι να μην κανει και ο εμβολιασμενος τεστ αντισωματων για να μπει στην καφετερια να πιει καφε;;;;;;ρε αντε στα τσακιδια καθικια.να κανουν τεστ αντισωματων ολοι οι εμβολιασμενοι.ΤΩΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!

      1. να μας δειξουν ολοι οι βουλευτες το πιστοποιητικο εμβολιασμου τους ολοι ομως και οι 300

    42. Είμαστε λαρτζ ρε.
      30 θα τον πληρώνουμε δίνοντας και 6 ευρώ χαρτζηλίκι στο φαρμακοποιό . Άντε και μας τα έχουν κάνει μπάλες κυβέρνηση και ειδικοί.

    43. ΟΥΤΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΠΕΣΜΟ. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε στους “””κυβερνώντες””” ότι ΔΕΝ θα περάσουν τα παρανοϊκά “μέτρα” που θέλουν! Είναι στο χέρι μας, είναι 2 νοματαίοι κι είμαστε εκατομμύρια – ΞΥΠΝΑ ΚΟΣΜΕ!!! ΜΗΝ πάτε για τρύπημα, πολλοί δεν προλαβαίνουν καν να το μετανιώσουν και ΟΛΟΙ όσοι ήδη τρυπήθηκαν θα ‘ναι αρρωστοι μια ζωή από ένα σημείο και μετά – πάρα πολλοί ήδη είναι!!!
      ΚΑΤΩ Η ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ!!!

    Comments are closed.