ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ; ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ COVID – Η ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ – ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Ειδικά αυτοκίνητα ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ασθενών COVID

    Μία περίεργη αγορά έκανε η Ελληνική Αστυνομία!
    Συγκεκριμένα παρέλαβε 280 νέα οχήματα κόστους άνω των 6 εκατ. ευρώ, μεταξύ των οποίων 42 ειδικά αυτοκίνητα μεταφοράς ασθενών με covid-19!

    Γιατί η αστυνομία;;; Ποιά περιστατικά θα μεταφέρουν;;; Πού θα τους μεταφέρουν άραγε;;; Σε νοσοκομεία ή κάπου αλλού;;;

    Δείτε το βίντεο:

    Σημειώνεται πως στην Αυστραλία σε ειδικά οχήματα μεταφέρουν ασθενείς με COVID ειδικά στρατόπεδα καραντίνας, κατά άλλους συγκέντρωσης.

    Όπως είχατε διαβάσει, «ο αυστραλιανός στρατός και η αστυνομία έχουν αρχίσει να απομακρύνουν με την βία τους κατοίκους της Βόρειας Επικρατείας στον καταυλισμό καραντίνας του Χάουαρντ Σπρινγκς που βρίσκεται στο Ντάργουιν (πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της περιοχής)».

    Θα δούμε αντίστοιχες εικόνες και στην Ελλάδα;;; Μία περίεργα αγορά πάντως!!!

    Δείτε:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Τριχες, τιποτα, πηραν απλως αυτοκινητα απο οπου ισως λαδωθηκαν οι αρμοδιοι και τιποτε αλλο. Αυτοι θελουν να μεγαλοποιουνται τα πραγματα συνεπως μην παιζετε το παιχνιδι τους.

    2. Κάπως έπρεπε να δικαιολογήσουν την αγορά τους μην τρελενεστε

    3. οι συγκεγκριμενοι μπατσοι ειναι κακοι ανθρωποι δυστηχως τετοιους θελει το συστημα ενα χρονο πριν ειχα ρωτησει μπατσο αν σας δωσουν εντολη να σκοτωνετε κοσμο ; θα υπακουσετε και μου απαντησε εντολες εκτελουμε παιρνουμε τα μετρα μας ειναι εχθροι μας οσοι βγαινουν στους δρομους βγαινουν γιατι θελουν αιμα οσοι το καταλαβατε οι καλοι αδτυνομικοι ειναι σε αναστολη οπλιστειτε με οτι εχετε και μην αφησετε μπατσο να δας συλλαβει πολεμαμε μεχρι εσχατων τουλαχιστον να πολεμησουμε ρε αδερφια ολα για ολα

    4. Συγνώμη κι όλας ,είμαστε και λαός υποτίθεται από τους έξυπνους ,ένα μα ένας δεν σκέφτηκε ότι ίσως είναι για μεταφορά κρατουμένων που έχουν κοβιτ
      !

    5. Τό είπα σέ φίλο μου αστυνομικό καί μού είπε ότι τά χρειάζονται γιά νά μεταφέρουν κρατουμένους που έχουν covid.

    6. Ας αναλάβει τις ευθύνες του! Οι αστυνομικοί αυτόν τον ρόλο έχουν; ας αναρωτηθούν όλοι, ιδίως οι δημόσιοι υπαλληλοι!

    7. Ακούγεται σοβαρό… όμως μετά από ψάξιμο… άλλες εφημερίδες αναφέρουν ότι είναι για την φύλαξη των συνόρων στον Έβρο!! Εδώ πως προέκυψε ότι είναι για ασθενείς με COVID-19 ?

    8. Με αυτα θα μας πηγαίνουν στα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Κούλη….. Ουστ!🤬🤬🤬

    9. Ο/Η Στρατόπεδα συγκεντρώσεως και πειραματων ετοιμαζουν λέει:

      Στην Αυστραλία τους βάζουν στο στρατόπεδο και μάλιστα τα εξοδα τα πληρώνει ο κρατούμενος ( 2500 δαλλαρια για ενα μηνα,απ’ οσο θυμαμαι ,το διαβασα χθες). Ενας κρατούμενος (συλληφθείς στην αφιξή του επιβατης αεροπλανου,εμβολιασμενος KAI ME TEST !!! εστειλε σχετικες φωτογραφιες.Βλεπε (για τους συντακτες , και τον κ. Χιο,εαν δεν το εχετε ηδη δει,παρακαλω βρεστε το και αναρτησυε το,να καταλαβει ο κοσμος επιτελους πού μας πάνε ) “www the COVIDWORLD” Στο ίδιο σάιτ υπάρχει και η συνταρακτική ανάρτηση ενος νέου ομογενούς μας απο την Αυστραλία,ο πατερας του ιερέας. που πέθανε το καλοκαίρι μετα το “εμβόλιο” στο Κρατικο Νίκαιας,οπου εχει αυτοφωτογραφηθεί λιγο πριν πεθανει και γραφει την περιπετειά του και ότι σε λίγο θα πεθανει, αποκαλεί δε τον πλασιέ -“πρωθυπουργό” “ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ” βΡΕΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ,ΝΑ ΔΕΊ Ο ΚΟΣΜΟς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ .

    10. …..ΟΙ ΣΥΧΡΟΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ…..ANTI NA ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΛΑΘΡΟΡΚ ΚΑΙ Β-ΡΩΜΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ….Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!!!…..

    11. Κατοχικό καθεστώς χωρίς στρατόπεδα συγκέντρωσης γίνεται; Δεν γίνεται.

    12. Και εκεί μεσα θα σε εξοντώσουν σιγα σιγα , ο φρουρός θα στέκεται στην σκοπια με το όπλο γεμάτο , ηλεκτροφόρα συρματα ενεργοποιημένα και τα σχετικά…. Δεν πιστεύετε ακόμα οκ

    13. Κύριε Ιησού χριστέ ελεησομε τον αμαρτωλό!!!! Μόνο η δύναμης του μοναδικού τριαδικου Θεού κυρίου μας Ιησού Χριστού μπορεί να ανασχεσει και να εξαφανίσει τα σχέδια των αντιχριστων….. Μετάνοια μετάνοια μετάνοια και προσευχή, κύριε Ιησού χριστέ ελέησον με…!!!!!!

    14. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ Και κιναλ ετοιμάζει πολύ άσχημα πράγματα για τον ελληνικό λαό

    Comments are closed.