ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ! ΒΟΜΒΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ! «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Β. ΉΠΕΙΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ»! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΡΙΔΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΣΟΥ΄ΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΤΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    01

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Όσοι μεγαλώσαμε σαν Έλληνες γνωρίζουμε μόνο τη Βόρειο Ήπειρο , που λείπει από τη χώρα μας. Οι υπόλοιποι μεγάλωσαν ως προδότες.

    2. –Η ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
      οι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΟ-ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-ΠΑΣΟΚΟΙ ,,,,, –
      —-ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ—, ΦΤΩΧΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ… –
      —-ΕΤΣΙ mister tsipras ;———

    3. ΑΜΕΣΑ εθνοκάθαρση.
      Τα αναρχοαριστερά σκουπίδια και τα ισλαμοπιθήκια μολύνουν τον ιερό αυτό τόπο.

    4. από όλους εσάς που γράψατε στα σχόλια ένας δεν απάντησε στην ερώτηση ..τι θα κάνατε αν ερχόταν στην χωρα σου ένας τούρκος με όπλο και σημαία???δεν λέω ότι έπρεπε να το σκοτώσουν ,μπορούσαν να του ρίξουν στα πόδια η στα χερια για να τον πιάνανε …είμαι από αυτούς που θέλουν πόλεμο και με τουρκια και albania και σκοπια αλλα βάζο και την λογική μπροστά .τι θα γινόταν στην χωρα μου ???

    5. Κρεμασμενος με τ αντετα να κρεμονται χυμενα απ την βρωμοκοιλια του, τιποτα λιγοτερο δεν αξιζει..

    6. ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!
      ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!

    7. Δεν φταιει αυτο το χοιρινο,τα πουσταρια της ελλαδας φταινε που τον εστειλαν στο κυνοβουλειο.

    8. ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΕΙ…ΤΑΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ

    9. Η ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΣΧΡΗ ΕΜΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ.ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    10. Με αυτα που λένε…. Τελικά έφταιγε η χούντα που τους έστελνε στα ξερονήσια???

    11. ΤΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ .

    12. Η ιστορία της Βόρειας Ηπείρου την περίοδο 1913-1921 σημαδεύτηκε από την επιθυμία του τοπικού ελληνικού στοιχείου για ένωση με το Βασίλειο της Ελλάδας, καθώς και την αλυτρωτική επιθυμία της ελληνικής πολιτικής για προσάρτηση της συγκεκριμένης περιοχής, η οποία τελικά επιδικάστηκε στο Πριγκιπάτο της Αλβανίας.

      Κατά τη διάρκεια του Α΄ Βαλκανικού Πολέμου, η Βόρεια Ήπειρος, η οποία φιλοξενούσε μια σημαντική μειονότητα Ορθοδόξων που μιλούσαν είτε ελληνικά είτε αλβανικά, βρέθηκε, ταυτόχρονα με τη Νότια Ήπειρο, υπό τον έλεγχο του ελληνικού στρατού, ο οποίος είχε προηγουμένως απωθήσει τις οθωμανικές δυνάμεις. Η Αθήνα επιθυμούσε την προσάρτηση αυτών των εδαφών. Όμως, η Ιταλία και η Αυστροουγγαρία ήταν αντίθετες σε αυτό το ενδεχόμενο, ενώ το Σύμφωνο της Φλωρεντίας του 1913 παραχωρούσε την Βόρεια Ήπειρο στο νεοσυσταθέν Πριγκιπάτο της Αλβανίας, η πλειοψηφία των κατοίκων του οποίου ήταν μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Έτσι, ο ελληνικός στρατός αποχώρησε από την περιοχή, όμως οι Χριστιανοί Ηπειρώτες, αρνούμενοι τη διεθνή συγκυρία, αποφασίζουν, με την κρυφή στήριξη του ελληνικού κράτους, τη δημιουργία ενός αυτόνομου καθεστώτος[N 1], με έδρα το Αργυρόκαστρο (αλβανικά: Gjirokastër).

      Με δεδομένη την πολιτική αστάθεια της Αλβανίας, η αυτονομία της Βόρειας Ηπείρου επικυρώθηκε τελικά από τις Μεγάλες Δυνάμεις με την υπογραφή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας, στις 17 Μαΐου 1914. Η συμφωνία αναγνώριζε, πράγματι, το ειδικό καθεστώς των Ηπειρωτών και το δικαίωμά τους για αυτοδιάθεση, υπό τη νομική εξουσία της Αλβανίας. Εν τούτοις, η συμφωνία αυτή ποτέ δεν υλοποιήθηκε πραγματικά, καθώς η αλβανική κυβέρνηση κατέρρευσε εντός του Αυγούστου, ενώ ο Πρίγκιπας Γουλιέλμος του Βιντ, ο οποίος είχε οριστεί ηγέτης της χώρας τον Φεβρουάριο, επέστρεψε στη Γερμανία τον Σεπτέμβριο.

      Λίγο μετά την έκρηξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, τον Οκτώβριο του 1914, το Βασίλειο της Ελλάδας ανακατέλαβε την περιοχή. Όμως, η διφορούμενη στάση των Κεντρικών Δυνάμεων στα ελληνικά ζητήματα κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πολέμου, οδήγησε τη Γαλλία και την Ιταλία στην από κοινού κατάληψη της Ηπείρου τον Σεπτέμβριο του 1916. Με το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όμως, η συμφωνία Τιτόνι – Βενιζέλου προέβλεπε την προσάρτηση της περιοχής στην Ελλάδα. Τελικά, η στρατιωτική εμπλοκή της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία του Μουσταφά Κεμάλ λειτούργησαν προς το συμφέρον της Αλβανίας, η οποία προσάρτησε οριστικά την περιοχή, στις 9 Νοεμβρίου 1920.

    13. ΜΠΙΛΗ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙΣ. ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΣΕ ΠΑΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ…..ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ…ΣΒΗΝΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.,,,ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΘΑ ΣΕ ΧΩΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΝΗΣΙΟ….

    14. Έλληνες, ενωμένοι αγωνιστείτε την Βορειο Ηπειρο μην Λυσμονειται

    15. Δευτερο θεμα ειναι να βγαζεις ψευδεις ειδησεις για εναν ανθρωπο οτι ηταν χρηστης και εμπορος ναρκωτικών ενω ειναι νεκρος?…οι Αλβανοι σκοτωσαν το σωμα του και εσεις τρεξατε να προσβάλλεται τον νεκρο….αυτο λεγεται παλιοτομαρα Δολοφονια προσωπικοτητας….ξερετε καλα απο τετοια..αυτος ειναι ο αριστερος πολιτισμος σας….η προσβολη νεκρου…και μετα μου εισαι πολιτισμενος εσυ και μιλας και με υφος χιλιων καρδιναλιων λες εισαι η Larus Britannica….

    16. 1.To μειον απειρον απο την αποψη εγκεφαλικης ουσιας= φιλης,διωρισθηκε υπουργος παιδειας με “διδακτορικο” στον συνδικαλισμο και “πτυχιο” γυμνασιου.Σ’αυτον πηγαιναν να συζητησουν οι διαφοροι καθηγηταδες παν/μιου!…
      2.Ειναι φυσει και θεσει κοιλιοδουλος ,κοινως φαγανας και μηρυκαστικο.Οπου και αν τον συναντησεις κατι μασαει…
      Οι παχυσαρκοι ειναι ,συνηθως, ανθρωποι ηρεμοι,ευχαριστοι στην οψη και καλωσυνατοι.Κανενα προβλημα…
      Ο τραμπακουλας φιλης αποτελει κραυγαλεα εξαιρεση.Πεταει μπουρδες και ειναι επικινδυνα ανιστορητος.Γενικα, ειναι μια κλανια.
      3.Επειδη η ασυμμετρη και ογκωδης περιφερεια κυκλου ,που διαθετει, κυριαρχει της ανυπαρκτης φαιας ουσιας του εγκεφαλου του, ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ παρατεταμενη και αναγκαστικη ψυχαναλυση τυπου Freud,μηπως βελτιωθει η “επικοινωνια” του με την πραγματικοτητα.
      4.Ειναι τραγικο για την Ελληνικη κοινωνια να πληρωνει 7.000 Ευρω το μηνα,για να ακουει εναν ηλιθιο…
      5.Η πραγματικη του “τιμωρια” ειναι η στερηση της μασας,συμφωνα με τον Α’ θερμοδυναμικο νομο η’ την αρχη διατηρησης της ενεργειας.Θα ψοφησει…
      6. Η Ελληνικη κοινωνια ΔΕΝ μπορει να ειναι καλυτερη απο τους πολιτικους της..

    17. Εχεις αντιληφθει για ποιο κρατος μιλας και ποιο λαο?…ο Πρωθυπουργος τους ειναι ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ Νιωθεις ρε φιλε. Χασισεμπορας……καταλαβαινεις γιατι μιλαμε?….και αυτουνου εσυ του απλωνεις το χερι και τον συναντας….αν οχι εσυ ο Πρωθυπουργος σου…δεν μιλας με τον Βελγο πρωθυπουργο η τον Δανο…με το Αλβανο μιλας….καταλαβαινεις η σας κερναει τιποτα και βλεπετε πεταλουδιτσες I love you world και ετσι…

    18. Όλοι οι προδότες ανθέλληνες πολιτικοί να δικαστούν για εσχάτη προδοσία!!!!Η μόνη λύση!!!!Στηρίξτε την μηνυση για εσχάτη προδοσία που έχει καταθέσει το ΕΠΑΜ!!! Δεν υπάρχει άλλη !!!!!

    19. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΙΛΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ (ΔΙΑ ΤΙΣ ΒΙΑΣ)(ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ)ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ (ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ)ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ (ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ) ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ(ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ (ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ)Ε ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΟΥΝ(ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ)ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ (ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ).

    20. Φιλη. Πες αλευρι! Η ανασκολοπηση, σε γυρευει. Ελα, μπανανα…

    21. δεν υπαρχει βορειος ηπειρος?????

      και τι υπαρχει?

      οι νεκροι του πολυτεχνειου????

      ααχαχαχχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

      1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΒΡΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΙΖΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ

    22. Προφανώς, ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙ ΣΜΟΣ τού εθνοπροδότη Φίλη, ΔΕΝ τού επιτρέπει νά διακρίνει τήν διαφορά μεταξύ τής ανε γνωρισμένης ΗΔΗ από τό 1914, από τήν Διεθνή Κοινότητα, ΕΘ ΝΙΚΉΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΌ ΤΗΤΑΣ τής ΒΟΡΕΊΟΥ ΗΠΕΊΡΟΥ, καί τής ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΉΣ (καί ΌΧΙ!!!””ΕΘΝΙΚΉΣ””!!!) ΜΟΥΣΟΥΛ ΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΌΤΗΤΑΣ τής Ελληνικής Δυτικής Θράκης (!!!) Οι Μουσουλμάνοι τής Δυτικής Θράκης, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΝ ΕΘΝΙΚΉΝ ΜΕΙΟΝΌΤΗΤΑ, ενώ αντιθέτως, οι Έλληνες, τής καθ’ όλα Ελληνι κής Βορείου Ηπείρου, έχουν αποκτήσει τήν ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΝ των στήν περιοχήν, μέ δικαίωμα νά ανυψώνεται ΚΑΙ η Ελληνική Σημαία !!! βάσει επί πλέον καί τού ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΩΤΌΚΟΛ ΛΟΥ τής ΚΈΡΚΥΡΑΣ, η οποία εί ναι μάλιστα ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ από τήν ΚΟΙΝΩΝΊΑΝ τών ΕΘ ΝΏΝ (( δλδ, τόν Διεθνή Οργανι σμόν, πού προυπήρξε πρό τής ιδρύσεώς τού ΟΗΕ ))!!!

    23. πολιτικό βόδι, δεν γνωρίζει ποιες συμβάσεις ισχύουν, δεν γνωρίζει ότι προβλέπεται αυτονομία της βόρειας ηπείρους από το 1913-14, μόνο να πληρώνεται ξέρει χιλιάδες ευρώ το μήνα, απαράδεκτος και καραγκιόζης, αίσχος

    24. Και που ειναι η εκπληξη..? περίμενε κανένας να ακούσει τίποτα διαφορετικό απο δαύτους ??
      Αφού μπορεί ακόμη και περπατά ανενόχλητος αυτός και το σινάφι του, καλά να πάθουμε !!
      Συνεχίστε να κάθεστε στις πολυθρόνες σας εσείς και θα δείτε τι σας περιμένει !!

    25. Αν δεν τους δω ΟΛΟΥΣ κρεμασμένους στο σύνταγμα δεν θα ησυχάσω !!!

    26. Κοιτα εκει σκουπιδι τωρα που εγινε πολιτικος και βγήκε να μιλήσει.μιλαει και κοντευει να πνιγει.ειναι ενα σκουπιδι.και συγνωμη που θιγω τα σκουπίδια αυτη την στιγμη.αυτα εχουν αξιοπρέπεια.αι σιχτηρ με τους μαλακες εχουμε αγανακτήσει

    27. ¨Οταν το λίπος φτάνει στον εγκέφαλο αυτά είναι τα αποτελέσματα.
      Σύντομα θα σου αποδεσμεύσουμε όλο το λίπος τόσο σε εσένα όσο και στους υπόλοιπους προδότες και τα λαθροπιθήκια εραστές σας.

    28. Γαμω την πιστη σας και το μωχαμετι σας δεν εντρεπεστε να ζητατε απο εμας συνθηκη με τον εναν Κοτζια σκατοσουλταν μαχμουτιν να τον χεσω και αυτον και τον βεζυρι σας Αμερικαν Πασα και τον Εβραιο George Soros την πουτανα…Αμα ζησω θα τους γαμησω…Αμα πεθανω θα μου κλασουνε τον Πουτσο…Στρατηγος Γεωργιος Καραισκακης…..

    29. Δεν σας κανει εντύπωση που τα καναλια βγάζουν ολα αυτα τα σκουπιδια και ζητάνε την γνώμη τους;;; Γιατι δεν βγάζουν καποιον που να αξίζει τον κόπο, καποιον που να εχει αξιοπρέπεια και κύρος και που θα μετρήσει η γνώμη του. Βγάζουν τον Παγκαλο, τον Φίλη και ολα αυτα τα παρταλια. Ποιος χέστηκε για την δικη τους γνώμη. Εξ αλλου την ξερουμε. Προδοτες ειναι, τι θα πουν;;;

    30. Δεν σε ειπαμε εσενα ρε οβιδα να πολεμισεις…. κατσε φαε τα ντολμαδακια σου….

    31. Ρε βλακα βλεπουν τα κιλα σου οι Αλβανοι και γελανε….λενε τι ειναι αυτος μαλακας ο χοντρος που μας υπερασπιζεται…που μενει να ρθουμε να τον κλεψουμε….μηπως μας καλοπιανει για να του τον σφυριξουμε στην γυναικα του?…σου λεω για να ξες τι λενε οι Αλβανοι για σενα στα καφενεια…..

    32. Βασικα και ειναι σοβαρο αυτο γιατι κυβερνανε οι τυποι αυτοι ειναι λιγο στην ιδεολογια τους “παφα πουφα στα βοτσαλακια” ….λροζ συνεφακια και μαριχουανα αγαπη μου…μονο που αυτο το εγωιστικο αρκουδοπραμα που βλεπω για ανθρωπο αλλα δεν το λογιζω για να ανω -θρωσκω και οπωπα , Που νομιζει οτι ειναι μορφωμενος γιατι εβγαλε ενα κουτσοπανεπιστημιο Ελληνικο εχει μπερδεψει την Αλβανια με την Ελβετια νομιζει οτι απευθυνεται σε Σουηδους Δανους και Ελβετους…ενω μιλαει με Αλβανους που γαμανε κοτες…..δευτερο νομιζει και εχει ενα στυλακι ξερωλα αριστερισκου δηθεν μορφωμενου ενω ειναι μια τριχα απο το δεξι αρχιδι του αφεντικου του που ουτε καν ξερει με ποιο τροπο ειναι το αφεντικο του ο George Soros τριτον εχει μπερδεψει την δειλια με το σωστο …απο ποτε ο δειλος ειναι και σωστος…αλλα ειναι τοσο δειλος ανθρωπακος που θα παει μετα τις μαλακιες που ειπε να φαει μια κατσαρολα μακαρονια γιατι και να το φτηνουν αυτος προκειμενου να φαει τα μακαρονια μαζι με την κατσαρολα θα πει οτι βρεχει και οχι οτι το φθηνουν αλμπανοι…

    Comments are closed.