ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ; ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ! ΑΓΡΙΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ- ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ – ΑΓΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    giouxaran.jpg ert

    Δεν σας θέλει ο κόσμος πάρτε το χαμπάρι! Δείτε όσα συνέβησαν στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου.

    Το περιστατικό με τον άνδρα που πήγε να ξυλοφορτώσει τον Πάκη. Όπου φύγει- φύγει ο ανδρείος Πρόεδρας

    Άγριο γιουχάρισμα έφαγε ο ΠτΔ και την ώρα που έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Συριζοφρουρών της ΕΡΤ ο ήχος πέρασε από τα μικρόφωνα αλλά ο Προκόπης παρίστανε τον χαμογελαστό

    giouxaran.jpg ert

    Ένα μίνι επεισόδιο λίγο πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στο Σύνταγμα.

    Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν ένας άνδρας με μια σημαία στα χέρια απομακρύνεται από αστυνομικούς με πολιτικά από τον χώρο. Είναι το πρώτο περιστατικό που καταγράφεται σήμερα στην Αθήνα λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου.

    Ο άνδρας κρατάει την σημαία στα χέρια του και οι αστυνομικοί με τρόπο τον απομακρύνουν από το σημείο ενώ εκείνος φαίνεται να λέει κάτι διαμαρτυρόμενος.

    epeisodioparelasi-1-768x530

    epeisodioparelasi2-768x530

    Η Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, αρχίζει να γεμίζει από κόσμο λίγο πριν το ξεκίνημα της μαθητικής παρέλασης…

    Με κόσμο γέμισε και η Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση για την 25 Μαρτίου.

    Όταν ο συγκεντρωμένος κόσμος είδε την μπάντα άρχισε να τραγουδάει «το Μακεδονία Ξακουστή» και να προτρέπει τη μπάντα να παίξει το εμβατήριο.

    Τότε όμως… :

    ΜΑΤ, ξύλο και τραυματίες στην μαθητική παρέλαση στην Καλλιθέα! Αναρχικοί επιχείρησαν να την σταματήσουν:

    kallithea-parelasi-tria

    Xαμός και στις Σέρρες:Τα άκουσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες: «Να πάτε να πληρωθείτε από τον Ζάεφ»

    Κοζάνη: Κλειστά στόματα, μια ματωμένη ελληνική σημαία και άγριο γιουχάρισμα στους πολιτικούς:

    1-791

    Πήγε στην εξέδρα των επισήμων με πανό «Ο Θεός συγχωρεί. Οι Έλληνες Μακεδόνες ποτέ»

    Παρέλαση 25 Μαρτίου – Θεσσαλονίκη: Πολίτες παρέλασαν για τη Μακεδονία:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. “ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ
      ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΙΙΜΩΡΟΣ”
      ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    2. Ό πάκης των λαθρομεταναστών είναι ο χειρότερος Πρόεδρος, διπλα στον χειρότερο Πρωθυπουργό που γνώρισε ο τόπος.

    3. Βρωμιάρηδες μπασκίνες Δ.Υ., μπράβοι, αλήτες. Από τι σκατοοικογένειες βγαίνουν… τέτοια καθάρματα ρε γμτ το φελέκι μου;

      1. Ολα για το μοισθουλακο το χιλιαρικακι ολα για την καλη μεταθεση κοπροσκυλα καθηστρες και φυσικα δεν πα να γαμηθει η πατρης εγω να την παιρναω καλα και η φαμηλια μου αυτοι ειναι Υπαρχουν και εξαιρεσοις πολυ λιγες ομως μπροστα στο σαπιο συνολο…………….

    4. ΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ ΑΝΑΛΑΒΑΝ ΧΡΕΗ ΜΠΕΙΜΠΙ ΣΙΤΕΡ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ….ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΟΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟΜΑΡΙΑ………………………..

    5. Βασικα εσεις τι γιορταζετε….παντε φατε κανενα μπακαλιαρο σκορδαλια…μονο για τις ξαπλες και τις μασες ειστε…αν ζουσαν ολοι αυτοι που για αυτους γιορταζετε… μαλλον θα σας ειχαν τηγανισει….μαζι με τον μπακαλιαρο…

    6. TO ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ” ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΠΕΝΘΗΜΟ ΡΥΘΜΟ . ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ .
      ΠΟΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ ………ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ . ΑΚΟΥΣΕ , ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΙΑ (ΕΛΛΗΝΕΣ ) ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΦΗΦΙΑΚΗ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ . ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΑΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΠΑΧΑΛΟ.

    7. Τα παχυδερμα δεν καταλαβαινουν τιποτα,αλλα και ο λαος ποιος λαος,βλεπεις μικρα παιδια να τραγουδουν και μεγαλοι να κοιτανε περιεργα και αδιαφορα

    Comments are closed.