ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    22968498496496

    Έπειτα από την άρνησή του να συνεργαστεί με τις Αρχές, ο 45χρονος δράστης της αιματηρής επίθεσης στην Κοζάνη δεν έδειξε να συνεργάζεται και να μιλάει τόσο στον Ανακριτή όσο και στον Εισαγγελέα Κοζάνης όπου οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουλίου, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR ο 45χρονος δράστης έδειχνε να είναι στα χαμένα, χωρίς να έχει ιδιαίτερη επαφή για επικοινωνία. Η όλη μεταφορά του εντός του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης γινόταν με αναπηρικό καρότσι.

    Ο 45χρονος άντρας δεν είπε κουβέντα σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, ενώ σε όλη την Ανακριτική διαδικασία διατηρούσε βλέμμα απλανές.

    Ο ίδιος δεν συνοδευόταν από κάποιο δικηγόρο, ενώ η διαδικασία της Ανάκρισης πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πίσω από το πάρκινγκ του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης.

    Ο δράστης από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε, χωρίς να έχει πρόθεση να συνεργαστεί και χωρίς να φαίνεται να δείχνει μεταμέλεια για την πράξη του.

    Ο 45χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και διατάχθηκε η μεταγωγή του στις φυλακές Γρεβενών.

    Διαβάστε εδώ όλα όσα είπαν οι γονείς του για τον 45χρονο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΟΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΔΕ ΚΥΝΗΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΦΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΑΑΑΑΑΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

    2. Θα πρέπει να καταλαβουν όλοι αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι ότι ουσιαστικά , είναι υπάλληλοι μας. Εμεις τους πληρωνουμε .Για να μας εξυπηρετούν .Θα επρεπε να μας συμπεριφερονται ευγενικά και όχι Μ αυτή την ξινιλα που έχουν μόνιμα στα μούτρα , και με υφακι , και να κάνουν όπως πρέπει τη δουλειά τους.Παντα συμπεριφέρομαι ευγενικά απέναντι τους και σπάνια συναντώ ευγενικούς υπαλλήλους τους οποίους στο τέλος ευχαριστώ λέγοντας τους θετικά σχόλια για τον τρόπο που έκαναν την δουλειά τους και το πόσο σωστά εξυπηρετηθηκα. Στους άλλους , ευγενικά πάντα και με το ” γάντι ” τους την λέω.

    3. εκαμε μιαν αρχη ο ανθρωπος, αλλα οι νεοραγιαδες περα βρεχει. τον κατηγοραν κι απο πανω. Παιδες το σφαξε με εφορια να αγιασω, για να ζησουνε τα λαθρω, σε λιγο δεν θαχει περαση. προχωραμε αργα και σταθερα…
      καποιος επαναστατης ειπε καποτε το περιφημο φωτια και τσεκουρι… εεεε Θωδορη τον λεγανε το επωνυμο μου διεφυγε… νεοραγιαδες, περιμενουμε τον αποδιοκαναπεδειο τραγο να μας σωσει…

      1. Σε καταλαβαίνω εισαι σκασμενη χρυση μου,οι σφαλιαρες στο ελληναριο ορθοδοξο χριστιανο χουντικο σβερκο σας πεφτουν διαδοχικα η μια πισω απ την άλλη,Απ τον μια ο Τσιπρας 5 χρονια σας ειχε στα τέσσερα,απ την άλλη η Βορειος Μακεδονια,μετα οι μετανάστες και οι προσφυγες,τωρα η αγια σοφια και πριν λιγο φαγατε ξυλο και από τον τιτανομεγιστο Πουτιν. Εισαι τοσο πονεμενη που βρηκες καταφυγιο στην δολοφονικη ενεργια ενως ψυχακια περαστικα!

    4. ολοι πεσαμε να φαμε τον 45ρη σαν να τον γνωριζαμε οτι ειναι αλητης οτι εχει ψυχολογικα προβληματα κ ενα σωρο αλλα,.η πραξη του ειναι καταδικαστεα αυτο δεν το συζηταμε,ας εξεταστει ομως γιατι ο ανθρωπος αυτος εφτασε σαυτο το σημειο κ ξεσπασε σε υπαλληλους της εφοριας κ οχι σε οποιονδηποτε στον εξωτερικο χωρο,λογω της δουλειας μου 2 κατηγοριες υπαλληλων ειναι πραγματικα για σφαλιαρες οι εφοριακοι κ οι αστυνομικοι που εχουν το ντουπε του φοβερου εκπροσωπου του κρατους κ οτι ειναι ο μοναδικος που καταδεχεται να σου μιλησει ενω εσυ εισαι το σκουπιδι που ζητα να εξυπηρετηθει βασει νομου.Πηγαινεις στην εφορια να ρωτησεις κατι κ αντι να σε βοηθησει σε στελνει στον λογιστη σου πηγαινεις να κανεις παραπονα στον αστυνομικο κ σου λεει απο δευτερα στον διοικητη ,κ εσυ ρε μπαγλαμα τι ρολο παιζεις ,γυαλι μαλι κ παντελονι λι?αρα λοιπον οι δικαστες που αποφασιζουν καμια φορα οτι δεν φταει παντα ο θυτης αλλα κ το θυμα

      1. Εγω παλι οσες φορές εχω παει σε εφορία,αστυνομια κ οποιαδηποτε δημοσια υπηρεσια εκτος του ικα μερικές φορες εξυπηρετουμε αριστα. Απλα υπάρχουν κατι συμπλεγματικοι τυποι που τα χιυν με τους δημοσιους υπαλληλους λογω ζηλειας

    5. Δεν συμφωνώ στο ότι είναι λογική μια τέτοια επίθεση σε υπαλλήλους μιας υπηρεσίας.Θα προτιμούσα όμως αντί για τσεκούρι να ήταν ένα άρμα και αντί για την ΔΟΥ να πήγαινε ίσια πάνω στην βουλή των 300 απατεώνων.

    6. Δεν δικαολογω τηνβπραξη του αλλα ουτε για τους εφοριακους λυπαμαι. Κυνηγητικα σκυλια ειναι και αυτοι.

    7. Κανουν οι Ελληναραδες τετοια πραγματα; να ψαχτεί σχολαστικα το γεννεολογικο του δεντρο ουγκ.πας ελιν μει βάρβαρος ουγκ…

    8. O 45χρονος ΚΟΖΑΝΟΣΤΡΑΣ αμετανοητος στις κατηγοριες. Ενας που πρεπει να κλειστει μεσα για παντα γιατι ειναι επικυνδυνος στην κοινωνια.

    9. Πάνε να τον βγάλουν τρελό.Συνηθισμένο το σκηνικό αυτό του σάπιου συστήματος.Όλη η Κοζάνη ξέρει τι έγινε.Ο άνθρωπος έχει ένα μαγαζάκι έξω από την Εράτιρα σε ένα μικρό ταπεινό χωριουδάκι και τον τάραξε η εφορία στα γραψίματα με μαλακίες αιτιολογίες.Ετσι λοιπόν φόρτωσε , πήρε ανάποδες και πήγε στην ΔΟΥ και έκανε αυτό το συμβάν.

    10. ενω εσεις οι μορφομενοι στελνεται στον ταφο χιλιαδες κοσμο χωρης τσεκουρια ετσι σαββα;

    11. Ένα ζουρλομανδύα για τον θεόμουρλο αμόρφωτο χασάπη

    Comments are closed.