ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ;;; ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΚΑΙ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ ΟΠΛΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ ΟΛΑΦ ΣΟΛΤΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

    Κοινοποίηση:
    Επίσκεψη του Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Όλαφ Σόλτς και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022.
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

    Ούτε τους τύπους δεν κρατάει ο Μητσοτάκης παραμονή της 2ης Οκτωβρίου. Μία μέρα πριν από την Εθνική εορτή για το περήφανο ΟΧΙ του Μεταξά και την θαρραλέα αντίσταση των Ελλήνων, ο Πρωθυπουργός φιλοξενεί τον απόγονο των Ες Ες και λαθρέμπορο όπλων Όλαφ Σολτς εδώ στην Ελλάδα.

    Το… πρόγραμμα έχει απ’ όλα. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 9 ενώ στις 11 θα τον υποδεχτεί στο Μαξίμου.

    Αφού τα πουν λίγο, κανονίσουν τις επόμενες κολεγιές τους για το μέλλον και τον κακό Πούτιν, θα τραπεζώσουμε τον Σολτς.

    Κανένας σεβασμός απολύτως στους νεκρούς Έλληνες πατριώτες που έδωσαν τη ζωή τους για τη λευτεριά από τους ναζί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. ΜΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΣΘΕ ΠΑΙΔΙΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ Η.Π.Α.,ΑΓΓΛΙΑ,ΙΣΡΑΗΛ! ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΠΟΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ??? ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ!!! ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΗΡΥΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΣΟΝΟΥΠΩ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗ ΝΑ ΣΤΡΙΨΗ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ “ΕΥΡΑΣΙΑ”!!! ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ-ΡΩΣΟΥΣ-ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.!!!

    2. ΠΡΟΣ..”ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ…”…”ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΟΥΜΩΝ” ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΜΑΘΗΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ? ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Α[Γ]ΝΟΙΑ ΣΟΥ!!!

    3. Ποιος σεβασμός και μπαρούφες. Επίτηδες το κάνουν. Μας τρίβουν στα μούτρα μας ποσό πολύ μας μισούν. Τι δεν καταλαβαίνουμε πια;

    4. έχετε προσέξει ότι εθνικές γιορτές έχει κάποιον Γερμανο προσκεκλημένο; Γιατί; Για να μας κάνουν να χάσουμε τών πατριωτισμό,, να συνηθίσουμε, και στο τέλος να ξεχάσουμε! Έχετε προσέξει τελευταία με όλα που κάνουν μας προκαλούν όσο δεν πάει; με κλοπές από τους πολιτικούς, με βιασμούς και ανώμαλους, με εξαναγκασμό, με ρουσφέτια κ. αλλά πολλά; Και το χειρότερο ότι τους ανεχόμαστε. Αυτοί η 300 βρε πατριώτες το ποσό αγαπάνε την πατρίδα και εμάς φάνηκε από την αρχή του μνημονίου που δεν δέχτηκαν να μειώσουν έτσι συμβολικά τον παχουλό μισθό τους , αφήστε όλα τα άλλα!

    5. Πέρσυ τέτοια μέρα δεν είχε έλθει η Μέρκελ; Και ξαναλεγαμε τα ίδια;
      Δεν είναι πλέον σύμπτωση

    6. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΟΥΝΝΩΝ. ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΝΟ ΓΛΙΤΩΣΕ. ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 150000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ . ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ. ΖΗΤΩ Η 28 Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΖΗΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΥΣΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΗΡΩΕΕΣ ΜΑΣ. ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

      1. ΠΡΟΣ..”ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ…”…”ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΟΥΜΩΝ” ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΜΑΘΗΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ? ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Α[Γ]ΝΟΙΑ ΣΟΥ!!!

    7. Ουστ Μαυραγορίτη κάθαρμα ανεβαίνεις και στην Ακρόπολη κοράκι!
      Θα σου κάνει ο Ερντογάν το κολο βαρέλι!

    8. ο ΚΕΜΑΛ ΗΤΑΑΝ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Κ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    9. Εμείς, οι γνήσιοι Έλληνες, τιμούμε τους προγόνους μας και αύριο γιορτάζουμε το ΌΧΙ!!
      Ο Κούλης Χρυσός είναι ένα τίποτα.

    10. Υποτίθεται ότι η Κουλα έβαλε τους νεοναζί στην φυλακή. Όμως οι πραγματικοί κυκλοφορούν ελεύθεροι, είναι γνήσιοι απόγονοι των παππούδων τους που ήταν συνεργάτες των Γερμανών στην κατοχή και αθωόθηκαν από τους Ράλληδες, τους Παπαδογγονες, τους Βαρβιτσιωτηδες και άλλους προγόνους των τωρινών δοσίλογων. Μα καλά η Νέα δεν είναι Δημοκρατία τελικά;;;
      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      1. Περιγράφεις τους γερολαδάδες που οι περισσότεροι είναι νεοδημοκράτες. Είναι γνωστό αυτό.

    11. Ok ρε παιδια αλλα απο την αλλη ισως ειναι καλυτερα να ταχουμε καλα με τους γερμαναραδες γιατι αλλοιως τους ριχνουμε στην αγκαλια του σουλτανου κι αυτο δεν ειναι καλο για μας ..ειδατε την μερκελ και τον σοιμπλε τοαα χρονια τα πηγαιναν πολυ καλα με τους μογγολους και τους δινουν δουλειές.
      Απ την αλλη αν τα χαλασουν αυτοι θα χασουν (τα μογγολοειδη) και εμεις υα επωφεληθουμε.
      Το λοιπον μην τα ισοπεδωνουμε ολα…

      1. …Αλλά το “ΟΧΙ” αυτό συνδυάζεται μια χαρά με τη γνωστή ρήση του Γέρου του Μωριά: Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Αρκετά πια με το “να τα έχουμε καλά”. Και τι προκοπή κάναμε που δεν λέμε ποτέ ένα “ΟΧΙ”;;;
        Ο Γερμαναράς με τον παππού στα Ες-Ες ήρθε για τα αποθέματα αερίου στην Ρεβυθούσα. Όπως τότε με την γερμανική κατοχή που μας τα πήραν όλα και πεθαίναμε της πείνας, έτσι και τώρα, ήρθε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του το κάθαρμα ο Γότθος, εις βάρος μας. Και ο δικός μας ο Εφιάλτης, και χειρότερα από Εφιάλτης, τον ξεναγεί στα αρχαία μας παραμονή του “ΟΧΙ”, το πουλημένο τομάρι ο κίναιδος.
        Και τους Γιάνκηδες αφήσαμε να βάλουν πυρηνικά στη χώρα μας και τι αποκομίσαμε; Να μην απαντήσω καλύτερα.

    12. Οταν δενσεβεται την ιστορια του ελληνικου εθνους τι περιμενεις Απο της μυλωνουςτον ……………….Αφου δεν ντρεπεται τι να πουμε για τον κακομοιρη

    13. Στο Διδυμότειχο δικαστικέ ένας 22 γιατί είχε σχέσεις με 12 μουσουλμάνοι και οι δύο σύμφωνα (πρόσεχε τη λέει με των νόμο Σαρία ,,,,,,,)
      παντρεύτηκαν,,πήγαν Γερμανία το κορίτσι πήγε σχολείο λιποθύμησε Εγγυος διαπίστωσαν ότι ήταν Μικρη ανηληκη και ενημέρωσαν Ελλάδα κλπ οπότε σύμφωνα με την μήνυση που έγινε από της αρχές εκεί δικαστηκαν εδώ κλπ

    14. Με ύφος καρδινάλιου ο Κούλης λες και είναι κτήμα του η Ακρόπολη και η Ελλάδα ολόκληρη του εγκληματία

    15. Όπου βλέπει ναζιστή και απόγονο τον φέρνει στην Αθήνα. Αφού είναι όμως υπέρ των φουστηδων και προωθεί την ομοφυλοφιλία στα παιδιά μέσα στα σχολεία για να βρίσκει θύματα ο κάθε νέοδημοκράτης παιδερας τότε λέγεται δημοκράτης και υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

    16. ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!

    17. 80 χρονια πριν η φαρα του ανεβαζε την σημαια των ΓερμανοΝαζι στο ιδιο σημειο.

      ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    18. Η γερμανική είναι η β’ γλώσσα των Μητσοτακηδων. Το είχε δηλώσει ο πατέρας του. Αυτός και τα αδέλφια του στην Κρήτη μάθαιναν την γερμανική.
      Γερμανίδα νταντά είχε για τα παιδιά του την είχε μαζί στην Γαλλία, αυτή έμαθε και τα εγγόνια του γερμανικά.
      Λόγια του Δρακουμέλ.

    19. Πέρσι την ίδια μέρα είχε φέρει την μερκελ . Μη μου πείτε ότι είναι τυχαίο να τους κουβαλάει την μέρα αυτή . Το δείχνει με κάθε τρόπο πόσο πουλημένος είναι.

    20. Κουλαρα λιγο σεβασμο στα κοκκαλα του Μανωλη Γλεζου που διεθετε πατριωτικα καρυδια ! Διαλεγεις και ημερομηνιες οροσημο να προσκαλεις τα SS στην Αθηνα! Κανενας σεβασμος στο αιμα των Ελληνων Πατριωτων που εβαψε την Ελληνικη Γη!
      Να χαιρεσαι και τον παππουλη σου Ελευθεριο Βενιζελο και τη παρτη σου καραλαμογιο που προδωσατε την Ελλαδα! Δωσε φιλακια και στο κολληταρι σου τον Αλεκθη και στο ψωρος παιδο Ανδρουλακη! Κουνια που σας κουναγε!

    21. ο πατερας του ετρωγε απο 3 σισιτια ειχε δηλωσει τι περιμενεις απο δοσιλογους παππου προς παππου

    22. Η Ελίτ έχει βάλει στόχο μέχρι το 2030 να έχει τελειώσει με τό έργο τής επιβολής μίας παγκόσμιας κυβέρνησης(δικτατορίας). Αυτοί είναι διορισμένοι και υπακούν τυφλά στίς εντολές τους. Κυρώσεις στήν Ρωσία ναι κυρώσεις. Έτσι θα φέρουν καί τούς λαούς σε μιά οικονομική εξαθλίωση καί στό τέλος θα μάς τά πάρουν όλα καί δέν θα μάς ανήκει τίποτα. Καί πώς ξέρουμε εμείς αν ο Σολτς είναι Γερμανός; Έτσι έλεγαν καί γιά τον Ελευθέριο Βενιζέλο προπάππου του Κυριάκου Μητσοτάκη,που εξαιτίας του χάθηκε ο πόλεμος στήν Μικρά Ασία. Πώς μπόρεσε ο Ελευθέριος Βενιζέλος γύρω στό 1930 (πού ήταν νωπό τό αίμα ακόμη αυτών πού κατέσφαξε ο Κεμάλ Ατατούρκ) να προτείνει τον Κεμάλ για το Νομπελ Ειρήνης;Καί όχι μόνο αλλα έχουν καί φωτογραφία μαζί .Μπείτε στην Google να τούς δείτε. Ανάθεμά τους καί τούς δύό.

    23. Ανακοινωθέν :Η Γερμανική Διοίκηση Αθηνών υπεδέχθη μετα βαϊων και κλάδων τον γενναίο στρατηγό Σούλτς.

    24. Ξεχασατε;

      2021

      Στην Αθήνα στις 28 και 29 Οκτωβρίου η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ!

    25. Από τότε που εκλέχτηκε ο Μητσο-δράκουλας, οι Γερμανοί είναι εδώ κάθε χρόνο 28 Οκτωβρίου. Ξεχνάσατε την Μέρκελ τόσα χρόνια;

    26. Εδω τον εφερε με λεφτα απο τις τσεπες του Ελληνικου λαου.Αυτος για αυτον δεν θα πληρωσει ουτε ενα ευρω.Α ρε τι χαζος λαος εχουμε γινει για φτυσιμο ειμαστε

      1. “““ Α ρε τι χαζος λαος εχουμε γινει για φτυσιμο ειμαστε “““ Επαυξανω!!!!!!!!!!!!! 👍👍👏👏👏

      2. Απλως χαζος ;
        Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω ρε μεγαλε.
        Το νο1 στον Γαλαξια ειμαστε,μεχρι και οι εξωγηινοι το ξερουν !

    27. RAUS ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΑ ΕΔΩ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΊΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΌΝΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ

    28. Όποιος έχει μυαλό και δεν ξεχνάει αυτή η είδηση δεν ξαφνιάζει. Το μήλο κάτω από την μηλιά πέφτει. Θυμάστε τον πατέρα του, στην φωτογραφία που είχε βγάλει στην φόρα ο Κουρής, αγκαλιά από τους ώμους με δύο Γερμανούς ένστολους χαμογελαστοί όλοι τους; Ξαναδημοσιεύτε την για να τους θαυμάσουμε τους Αλήτες και Προδότες

    29. …..ενταξη , οι ασιατοβαρβαροι μαζι στην Ακροπολι προς μελετη λεηλατισμου.

    30. Είναι μια απολογία του Γκουρλομάτι προς το αφεντικό του. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ και του δημοκρατικού τόξου να προσέλθουν εις προσκύνημαν του Ολαφ Σολτς δια την συγχώρεση και μετάνοία των. Η προσκυνηματικη θα λάβει χώραν κατά εορτας του ΟΧΙ, παρακαλείσθε να είστε τουλάχιστον τετραπλά μπολιασμένοι, η χρήση διπλής μάσκας επιβάλλεται δια την αποφυγήν αναπνοής.

      Άβε Μαρεβάκι

    31. Και το αρχίδι που το παίζει πρωθυπουργός παίρνει κάτι στάσεις λες και δείχνει στον Χιμλερ τα οικόπεδα του παππού του. Ρε αληταρά περαστικος είσαι και θα φας και πολύ φτύσιμο όσο δεν έφαγαν άλλοι. Κοπρίτη ανεπάγγελτε, τζαμπατζή.

      1. “““…… περαστικος ……“““ αμ δε……κατσικομενος…..

    32. κάθαρμα μιζοκούλη γερμανοτσολιά προδότη, γ@μιέσαι ρε άθλιε, το αίμα από τα καλάβρυτα και το δίστομο θα πέσει επάνω σου

    Comments are closed.