ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ “ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ” ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ! ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ή ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;

    Κοινοποίηση:
    τουρκια πολεμικα πλοια

    Άσκηση με την επωνυμία «Γαλάζια Πατρίδα» (Mavi Vatan), ανακοίνωσε η Άγκυρα για την περίοδο ανάμεσα στις 25 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου, σε περιοχές που περιλαμβάνουν τμήματα του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.

    Η εν λόγω άσκηση που προανήγγειλε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί υπό την παρουσία μεγάλου αριθμού αεροπορικών και ναυτικών μέσων και διεξάγεται την ώρα που το ωκεανογραφικό του τουρκικού πολεμικού ναυτικού «Τσεσμέ» πλέει σε διεθνή ύδατα ανάμεσα στη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο και φέρεται να ξεκίνησε τις εργασίες του.

    Η εν λόγω άσκηση δεν είχε πραγματοποιηθεί το 2020 εξαιτίας της πανδημίας, ενώ το 2019 απέπλευσαν 104 πολεμικά πλοία, σχεδόν το σύνολο του τουρκικού στόλου, με τη «Γαλάζια Πατρίδα» να χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε στρατιωτική άσκηση.

    Ο Νίκος Δένδιας και η κυβέρνηση θα αντιδράσουν με κάποιο τρόπο ή θα αρκεστούν πάλι σε ένα απλό και λιτό διάβημα προς την Άγκυρα;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Τόσες 10ετίες επιμονής από την Τουρκία, τόσες αμέτρητες πτήσεις πάνω από συγκεκριμένα εδάφη και θάλασσες, και τόση απάθεια από την Ελληνική πλευρά. Ολα αυτά με κάνουν να υποπτεύομαι μήπως τελικά οι Τούρκοι έχουν δίκιο και οι Ελληνες πολιτικοί μας κρύβουν την αλήθεια. Νομίζω ότι θα είναι τιμή μας, εμείς το μικρό και ασήμαντο μυρμηγκάκι να συνομιλήσουμε επί ίσοις όροις με το γίγαντα της Παγκόσμιας πολιτικής διπλωματίας και Υπερδύναμης Τουρκίας. Ισως καταφέρουμε να αποφύγουμε να μας καταπιεί αμάσητους.

    2. ΤΡΕΧΑ ΦΛΩΡΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ .
      ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .

    3. Κι αν ακούσεις τα δελτία ειδήσεων λένε ότι το κάνει ο μογγόλος γιατί βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω οικονομίας.
      Παραμύθια της Χαλιμάς δλδ…
      Αυτή η οικονομία τους έχει πέσει ως τώρα 100 φορές που αν ήταν άλλη χώρα θα είχε βάλει λουκέτο.

    4. Τούρκε Μογγόλε ΑΣ ΖΟΥΣΕ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ και θα σου έλεγα το πόσο μάγκας είσαι.

      1. Αν είναι να περιμένουμε από έναν μόνο άνθρωπο, ζήτω που καήκαμε…

    5. Η ελλαδα χαθηκε και ολοι ασχολουντε με ολα τα αλλα εκτος του ζωτικου θεματος που ειναι η διαλυση των συνορων προς τουρκια και η αρπαγη κομματιων της ελλαδας. Τα εχετε καταφερει αριστα. Ο κερκυραιος θα τα επισημοποιηση κιολας και εσεις γυριστε απο το αλλο πλευρο. Ονειρα γλυκα.

    6. Θα τον σταματησει ο κουλης με την οπισθεν , εχει αδεια εξασκησεως επαγγελματος ο βρυκολακας απο την τσατσα του

    7. Κούλη για να μη πέσεις από το κολομπαριστικο σκάνδαλο μήπως πρέπει να κηρύξεις πόλεμο στον Ερντογάν με τον κ@λ@ σου?

    8. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥΣ 301 ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ? ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ..ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.

    9. Οι Τούρκοι τα έχουν χαμένα. Τίποτα δεν τους πάει καλά. Ο χρόνος δουλεύει σε βάρος τους. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε τα.οφέλη του χρόνου, αλλά θα πρέπει να ξυπνήσουμε και να είμαστε σε εγρήγορση.

    Comments are closed.