ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ! ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ “ΠΑΡΕΛΑΣΗ” ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ! “ΝΟ CORONOVIRUS” ΦΩΝΑΖΑΝ – ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1 ok

    Περίπου 200 από τους 500 αιτούντες άσυλο που διαμένουν στη δομή μεταναστών και προσφύγων στο Κρανίδι έσπασαν την καραντίνα και πραγματοποίησαν πορεία προς το κέντρο της πόλης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

    Οι αλλοδαποί παρέκαμψαν τον αστυνομικό κλοιό και πραγματοποίησαν πορεία φτάνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα στο Πόρτο Χέλι.Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε αφότου κάποιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είναι νόμιμη η καραντίνα που επιβλήθηκε μετά τα τρία νέα κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα πάντα με τη δημόσια τηλεόραση.

    Οι διαδηλωτές κρατούν ένα πανό που αναφέρει: “Galaxy no corona”.

    2ok

    3ok

    Για την διαδήλωση των μεταναστών δήλωσε ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος:

    Σας ενημερώνω ότι έχουμε ήδη ενημερώσει τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και τον κ. Περιφερειάρχη για την εν εξελίξει πορεία των λ@θρομεταναστών. Πιέζουμε εντατικά να εφαρμοστεί, αυτή τη φορά τουλάχιστον, η ΚΥΑ για αυστηρό περιορισμό μετακίνησης των μεταναστών μόνο εντός του ξενοδοχείου.

    4 ok

    5 ok

    Να σημειωθεί ότι από χθες, όπως με κοινή απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Μετανάστευσης και Ασύλου, τέθηκε ξανά σε αυστηρό περιορισμό της κυκλοφορίας η δομή για χρονικό διάστημα 15 ημερών, η δομή φιλοξενίας, αφού προηγήθηκαν νέοι έλεγχοι από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και βρέθηκαν τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού.

    Σύμφωνα με την απόφαση επιτρέπεται κατ΄ εξαίρεση η είσοδος στους εργαζόμενους της δομής, σε αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές, καθώς και στο προσωπικό των υγειονομικών μονάδων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Μαμά μουυυυυυ……Τι σκ@τοφατσες είναι αυτές; και οι γυναίκες από 200 κιλά η καθεμία τους. Έτσι είναι οι κατατρεγμενες;

    2. Γιατι ζητουν ασυλο ρε ξευτιλες πολιτικαντηδες και σεις το χορηγητε;;;;;; Ποιος την βρηκε αυτην την πατεντα του ασυλου;;;;; Οι γραφειοκρατες των Βρυξελλων;;;;;;;; Κουβαληθηκαν παρανομα και ζητουν ασυλο για να …φουνταρουν εδω στους χρεοκοπημενους Ελληνες να τους ταιζουν και να τους ποτιζουν και να τους δινουν επιδοματα και αυτοι να ειναι ξαπλωτοι και να μην σεβονται τιποτα και να πηγαινουν να βεβηλωνουν τις εκκλησιες οι λεχριτες, χωρις καμια συνεπεια;;;;;;; Αν σε νοιαζει η προστασια μας Κε Χρυσοχοιδη η λυση ειναι να τους απελασεις ολους….χθες!!!!!!! Ολα τα αλλα ειναι φουμαρα, αλλαξτε ρωτα, δεν πατε καλα!!!!!!

    3. πόσες οφσορ υπάρχουν στο Κρανίδι είπαμε;

    4. Ευκαιρια τορα που βγηκαν εξω,
      παρτε τις μπουλντοζες και τρακτερ
      και ριξτε τους στη θαλασσα να μπουν στις βαρκες
      και αντε στον αγυριστο

    5. Ποιο Κρανιδι ρε παιδια, αστιευεσθε;;;;;;;;; Στην….Κενυα γινονται αυτα, για κοιταξτε καλυτερα, ετσι ειναι το Κρανιδι;;;;;;;

      1. ΕΧΕΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΚΕΝΥΑ ΚΟΠΡΙΤΑΚΟ; ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΠΡΕ ΔΕΝ;

        1. Χιούμορ κανει ρε φίλε. Γελαμε με τα χαλια μας για να μην κλαιμε.

        2. Γειά σου λιμενικε μορφωμένε εξυπνοπουλε…..που να καταλάβεις ότι είναι καυστικο το σχόλιο εσύ…..με τόσες πι@@ς σε μητσοτάκη και στους αραπαδες που κάνεις….εχει θολώσει το μυαλό σου….
          3 κουταλάκια της σούπας χλωρινη μετά τα γεύματα και θα σου περάσει….μην αγχώνεσαι…

    6. εγω δεν πιστευω στο παραμυθι με το κορωνογιογιο, αλλα θα μπορουσε η ολη υποθεσι να γινει προφαση να μαντρωσουμε ολους τους λαθροκατσαπλιαδες και να τους στειλουμε στα τσακιδια και να σφραγιστουν ερμητικα τα συνορα. πραμα που δεν εγινε. πραγμα που σημαινει οτι ηταν ολα παραμυθια. Γιατι μαγκες εαν οντως υπηρχε ο ιος αυτος και θεριζε σαν μηχανη,αυτα ακριβως θα εκανε η οποια υπευθυνη κυβερνηση. Δεν τους μαντρωσανε αρα ουκ ιος, δεν τους διαβολοστειλανε αρα ουκ ιος, δεν κλεισανε τα συνορα αρα μηδεν ιος! μαγκες καντε προσθεσι ενα συν ενα συν ενα να δειτε για τη βλητα μας περνανε και ειμαστε. ο Κας ειναι ενα φως στο αλλο τελος του τουνελ αλλα πρεπει ο λαος εμεις τα κοθωνια να κινησουμε την αμαξοστοιχεια. αυτοι ρε μας κλειδαμπαρωσανε για μηνες για ενος φαντασμαγορικου ιου πηδημα, και νομιζετε στις στημενες εκλογες τους δεν κανουν νοθια. Ο Κας εχει την υποστηριξη τουλαχιστον του 30 τ εκατον των Ελληνων στους ομογενεις σχιζει. Ειναι δραστηριος, εχει διαστημικο Αη Κιου, ειναι γεννημενος ηγετης… αλλα τους ψηφους αλλοι τους μετρανε, οι της γνωστης καταγωγης. οποτε χαιρετα μας τον πλατανο. Θελει πολλη εξυπναδα την οποια ευτυχως ο Κας διαθετει και με περισσευμα , και προπαντως ενοτητα και … δραστηριοτητα.

    7. ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΟΥΓΚΑΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ. ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ. ΜΟΥΛΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ; Ή ΜΟΝΟ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ.

    8. Ηλία κάνε το κόμμα όσο γίνεται γρηγορότερα γιατί δεν βλέπω τα πράγματα με τους λαθραίους να πηγαίνουν καλά.

      1. ναι κουμπαρε ναι μας δουλευουν ολοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    9. Απλά κάποιος να τους πει ότι αυτοί είναι παράνομοι και η καραντίνα νόμιμη μέχρι να φύγουν.. όλοι αυτοί είναι άνθρωποι της ζούγκλας, γιατί δεν το καταλαβαίνουν, τι προσπαθούν να κάνουν με αυτούς.. δεν θα δουλέψουν ποτέ.. είναι ζώα με IQ μηδέν..

    10. Αφηστε τους να κολλήσουν ολοι !γιατι τους σώζετε ;

    11. Γιατι εχουν αδικο τα λαθροπιθηκια και φωνάζουν αφού δεν υπάρχει κορωνοϊός ολα ειναι ψεματα τουλάχιστον αυτοί ξεσηκώθηκαν οι δική μας τα ζώα τι κάνουν που έχουν παρωπίδες και δεν βλέπουν τι τους γίνεται πετάει ο γάιδαρος πετάει πετάει τον οκτώβριο που θα τους ξανακλείσουν μέσα να δω τη θα κάνουν οι περισσότεροι λαοί ξεσηκώθηκαν μόνο οι δική μας κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και όταν θα ξεσηκωθούν θα είναι πολύ αργά

      1. ακόμα κι τα ουγκανα ξύπνησαν κι εμείς ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ κορονοιος κι μπούρδες !!!!!!!!!

    12. Παρε τον πολυπολιτισμο που ηθελες κουλη.αει βγαλτα περα με τους ουγκανους τωρα .συγνωμη κι ολας δηλαδη αυτοι οι μαυροι ειναι προσφυγες τωρα?τι δουλεια εχουν στην ελλαδα?μπορεις να μας απαντησεις ρε σκουπιδι μητσοτακη?

    13. Κύριε Δήμαρχε σέ πιάσανε κορόιδο ο Κούλης ο γουρλομάτης καί ο ηλίθιος Μηταράκης.Τήν Ερμιόνη τήν κάνανε χωματερή καί ξεφορτώνουν τά αποβράσματα τά απόβλητα καί τίς σαβούρες από όλο τόν κόσμο.Ποιός σάς συμβούλεψε νά “φιλοξενήσετε” τούς βάρβαρους εισβολείς;Θά σάς μείνουν αμανάτι τά πεσκέσια τού γουρλομάτη.
      Καλό κορωνοιό.
      Γιάννης Λάκων

    14. Η χρυση αυγη δεν ηταν καλη που ηθελε να τους διωξη…τωρα η μονη ελπιδα ο κασιδιαρης με το νεο κομα…μετα δεν υπαρχη τιποτα απο κομα που να θελεις αυτους τους λαθρο να τους διωξη…απλα δεν υοαρχη αλλη ευκαιρια….ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα….αν το κανουμε εμεις σε αυτους η αν αυτοι μας πηδηξουν …διαλεξτε…μ

    15. ….γατακια… δεν εχετε ιδεα απο αφρικανους…ανθρωποι γεννημένοι απο την Πείνα και μεγαλωμενοι με τον Τρόμο πιστεύατε οτι θα μασησουν με την επαρχιακη αστυνομία….ουτε φαντάζεστε τι εχετε βαλει στον κορφο σας

    16. Κοπελιες ,παλι από δω παλι από εκει στο πηδημα το φερατε,μα καλα τοσο στερημένες εισαστε; καλα εκαναν και ξεσηκωθηκαν αυτοι ,καταλαβαν ότι πεφτει δουλεμα,εσεις τοσο καιρο που ειχατε κλειδωθεί μεσα κανατε τα κοκορια απ τα πληκτρολογια εε;

    17. Δημιουργήθηκε ένα μικροπρόβλημα στο Ελληνικό τμήμα του Κρανιδίου, and so what. Αλλά να μην ξεχνάμε :

      Τσίπρας: “Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;”,
      Κοτζιάς: “Να μην είμαστε μοναχοφάηδες”,
      Κατρούγκαλος: “Η Τουρκία ασφαλώς και έχει δικαιώματα στην ανατολική Μεσόγειο διότι έχει τεράστια ακτογραμμή”,
      Τσιρώνης: “Το Καστελλόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο”,
      Ζουράρις: “Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει!”,
      Μπαλάφας: “Θα περικόψουμε ισχυρότατα τις εξοπλιστικές δαπάνες.” ερωτηθείς τι θα γίνει με την Τουρκία: “Θα το ρισκάρουμε”.

      Πόσο είπαμε ότι πήρε (σε ψήφους) το αριστερό τόξο στην Αργολίδα ;;;; Δεν τα λέω εγώ, εγώ είμαι φασίστας, εθνίκι, ρατσιστής, ότι θέλετε πείτε. Το Υπουργείο Εσωτερικών τα δίνει : Σύριζα : 24,99 %, ΚΚΕ : 3,56 %, Πασόκ (κλπ) : 14,84 %, ΜΕΡα 25 : 3,12 %, Πλεύση Ελευθερίας : 1,25 %, διάφορες αριστερές ιδεοληψίες (ανταρσύες, κκε μ-λ κλπ κλπ) : 0,76 % ΣΥΝΟΛΟ : 48,52 %.

      Τα υπόλοιπα περιττεύουν ……

      1. Κρατα αρχειο μπραβο..

    18. Πολύ γουστάρω!!! Αν και πιστεύω ότι λόγω του καλοκαιριού και του ότι εκεί κοντά ( Πόρτο Χέλι) έρχεται η ελίτ , θα τους μαζέψουν σύντομα για να μην προσβάλουν την αισθητική των πλουσίων. Αν τολμάει ο Κούλης ας κάνει αλλιώς!!! Και εάν τολμάει να τους πάει στο Ψυχικό έχει ωραίες αλάνες ,δίπλα στην φίλη τους την Ακρίτα

    19. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΑΛΩΘΙΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ !!
      H ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΝΕΙΑ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΒΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    20. Παράλληλα, οι αρχές έδωσαν εντολή για το κλείσιμο καταστημάτων.
      Καλα ρε πατε καλα κλεινουν τα καταστηματα επειδη κανουν πορεια οι Λαθρομεταναστες.
      Ο κοσμος εχει υποχρεωσεις και δεν μπορει να ανταπεξελθει οικονομικα και εσεις αντι να τους τσακισετε και να τους στειλετε απο κει που ηρθαν καθεστε και τους χαιδευετε και κλεινετε τα μαγαζια Ελληνων νοικοκυραιων ?Και ποιος σου ειπε ρε Ποκεμον που παριστανεις τον υπουργο οτι δικαιουνται ασυλο Σομαλοι Κονγκολεζοι και ολοι αυτοι που τους μοιρασατε σε ολη την χωρα που μονο Συριοι δεν ειναι.
      Μητσοτακη ψηφησαμε την Νεα δημοκρατια για να εχουμε μια πατριωτικη κυβερνηση πες μας λοιπον εισαι Πρωθυπουργος των Ελληνων η των Λαθρομεταναστων.

    21. ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ…ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΩΤΟ…ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ “ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ”

    22. ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ(ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ).
      ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΟΝΟ.
      ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    23. Δεν πέρασε χρόνος καί κατάλαβε καί ο ποιο ηλίθιος τον σκοπό της ΝΔ.. Κούλη 4 αιτία δεν θα βγάλεις και προσέχω νούμερα ΠΑΣΟΚ

    24. ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ,ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ?ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΤΕΤΣΙ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.

    25. Κι ακόμα δεν είδαμε τιποτα με αυτους τους ανθρωπους. Πίσω εχει η αχλάδα την ουρά, οπως λενε. Δεν σεβονται τιποτα και κανεναν. Ειναι τοσο στερημένοι ελευθερίας απο τις πατρίδες τους, που τωρα που βρήκαν τόση ελευθερία εδω, δεν ξερουν πως να την χειριστούν. Στις πατρίδες τους με τετοιες συμπεριφορές, θα έπεφτε το ξύλο της αρκούδας η και χειροτερα. Εδω ειναι οι ιερές αγελάδες οπως τους εχουν δασκαλέψει οι ΜΚΟ, αλλα και το βλέπουν και μονοι τους. Κανένας δεν τους αγγίζει. Μπορούν να κανουν οτι θελουν. Το ξερουν, το βλέπουν, το νοιωθουν και το εκμεταλλεύονται στο έπακρο. Δυςτυχως εχουμε να δουμε πολλα εμεις οι Ελληνες, μέχρι που θα μας τρομοκρατουν ελεύθερα, ωςτε να μας διώξουν, οπως εκαναν και στην Τουρκια, στην Ιμβρο, στην Τενεδο κλπ. Ειναι παλιό το κολπο, πολυχρησιμοποιημένο και πετυχημένο.
      Γίαυτο θα το χρησιμοποιήσουν ξανα.

    26. Ας τους γράψουμε και εμείς σε ένα πανό “Νo asylum” και άμεσα θα τηρούνε τα μέτρα και θα σταματήσουν να λεηλατούνε. Τρόπος υπάρχει, θέληση απο την κυβέρνηση δεν υπάρχει, οι δικοί τους και η περιουσία τους φυλάσσεται πάλι με λεφτά δικά μας, χέστηκαν για τον λαό. Αιτούντες άσυλο είναι, πρέπει να υπάρχει ένας φόβος, εμάς μας πήδηξαν κανονικά με τα πρόστιμα και την ανεργία που προκάλεσε η καραντίνα και έπεται συνέχεια πηδήματος.

    27. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΗ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΝΑ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΑΝΙΚΑΝΩΝ Κ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΔΗΜ.ΥΠΑΛ/ΛΩΝ

    28. Υπάρχει τρόπος για άμεση λύση.
      Ένα σαπιοκάραβο και όλοι φόρτωμα για Τουκία.
      Αν τους βυθίσουν οι κακοί Τούρκοι, τι να κάνουμε, Τούρκοι είναι αυτοί…
      Τα ξέρουν όλοι άλλωστε και κανείς δεν τους κακιώνει από τους Δυτικούς ξαδέλφους μας.
      ΟΥΞΩ οι λάθρο από το Κρανίδι. Θα χάσουν μερικοί τις πόρνες τους, αλλά έτσι δεν θα χάσει την τουριστική σεζόν το Κρανίδι. Ότι απέμεινε απ’ αυτήν δηλαδή…
      Χώρια που θα βρεί ο τόπος την υγεία του.

    29. Να τα μας, ανυπάκουοι οι άθλιοι εισβολείς. Αυτούς θέλετε στη χώρα ? Φορτώστε τους στο πρωτο καράβι και στείλτε τους απο εκεί που ήλθαν. Ρατσιστικό είναι να εφαρμόζετε τον νόμο μόνο σε Έλληνες πολίτες. Αυτοί, που πιστεύουν πως ήλθαν ? Μήπως στην πατρίδα τους, αυτή που τους ωφείλει τροφή, στέγη και χαρτζιλίκι ?

      1. πανο οχι σε καραβι φιλε μου σε κλαπε πιστευω να ξερεις τι ειναι αυτο. μονο τετοιο θελουν ολοι αυτοι

    Comments are closed.