ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ! ΜΕΓΑΛΗ «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ – ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ “ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΛΟ”!

    Κοινοποίηση:
    Γιώργος Παπανδρέου

    Σε καταγγελία για ευρήματα που παραπέμπουν σε νοθεία στις εσωκομματικές κάλπες της περασμένης προχώρησε ο Γ.Α. Παπανδρέου, με επιστολή του προς την Επιτροπή Καταστατικού και Εκλογικών Διαδικασιών (ΕΔΕΚΑΠ).

    Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ζητά την «εις βάθος διερεύνηση» των καταγγελιών.

    Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει:

    «Μου γνωστοποιήθηκε από τον εκπρόσωπό μου στην ΕΔΕΚΑΠ, ότι κοινοποιήθηκαν στην Επιτροπή σας καταγγελίες σχετικά με την εκλογική διαδικασία της πρώτης Κυριακής.

    Άμεσα, ζήτησα από την οργανωτική μου ομάδα τον ενδελεχή έλεγχο των τελικών αποτελεσμάτων. Κατόπιν διασταύρωσης των επίσημων στοιχείων της εταιρίας OTS, που αφορούν τους ηλεκτρονικά διαπιστευμένους στα tablet της εκλογικής διαδικασίας και τα αποτελέσματα ανά κάλπη, προέκυψε ότι σε 164 εκλογικά τμήματα (από σύνολο 841, δηλαδή στο 20% των εκλογικών τμημάτων) στις κάλπες βρέθηκαν περισσότερα ψηφοδέλτια από τους ανθρώπους που διαπιστεύτηκαν για να ψηφίσουν – διαπιστώθηκαν τουλάχιστον 2.700 ψηφοδέλτια περισσότερα από τον δειγματοληπτικό έλεγχο.

    Δεδομένου ότι οι διαφορές που εντοπίστηκαν θέτουν ζήτημα διαφάνειας και προάσπισης του αδιάβλητου της διαδικασίας και ότι την Κυριακή επίκειται ο δεύτερος γύρος των εκλογών, ζήτω από την Επιτροπή σας ως το πλέον αρμόδιο καταστατικό όργανο να διερευνηθούν εις βάθος οι εν λόγω καταγγελίες, ώστε εκτός των άλλων να διασφαλιστεί η διαδικασία της Κυριακής».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. είναι της μόδας , θέλουν εναν νεο για να τραβήξει τα πλήθη , ετσι ειχε γίνει και με τον Τσίπρα , μονο που αυτοι οι
      νέοι εχουν κολλημένα μυαλά και κάνουν τα πάντα για την εξουσία.
      το Κιναλ ειχε μιλήσει για υποχρεωτικότητα του εμβολιου , θα ειναι αλλη μια φρανγεσταιν κυβέρνηση.
      Ο Γ.Παπανδρεου ειχε πει στην τηλεόραση πως δεν μπορει να τα βρει με ΝΔ και αριστερα κόμματα.
      ο νεαρός δυστηχώς θα κάνει τα πάντα , αλλος ενας Τσίπρας.

    2. Δεν διαβασα το αρθρο αλλα…η ουσια ειναι οτι 70000 Ελληνες ψηφισαν τον χαζοΤζεφρυ!
      Τετοιος μαζοχισμος πουθενα στον κοσμο!

    3. Ο George είναι ο πιο αποτυχημένος Παπανδρέου. Έγινε πρωθυπουργός λόγω ονόματος του παππού του και τους πατέρα του, μας κατέστρεψε και έστειλε στην ανυπαρξία το κόμμα που κληρονόμησε. Έκανε δικό του κόμμα και πάτωσε. Και στο τέλος έχασε τις εκλογές απο έναν Κρητικό πασόκο που αν ζούσε ο Ανδρέας το πολύ πολύ να ήταν σε καμιά τοπική του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη.

    4. Εδώ που φτάσανε τα πασόκια καλύτερα ο ΓΑΠ παρά ο Σιμητικός Αντρουλάκης

    5. Αν βγει ο ΓΑΠ και δηλώσει ότι είναι κατά της υποχρεωτικότητας, την Κυριακή θα βγει με τα τσαρούχια.

      1. αυτοι που δε θελουν υποχρεωτικοτητα ειναι λιγοτεροι

    6. Ο βουλευτής της νδ στη πόλη μου την ημέρα των εκλογών του ΚΙΝΑΛ ήταν έξω από το εκλογικό και έδινε σήμα να ψηφίσουν Λοβέρδο.Ειχε δίκιο ο Στέφανος που έλεγε ότι ο Λοβερδος είναι του Μητσοτακη και τον ήθελαν για συγκυβέρνηση.

    7. Τα παιδιά είναι ερασιτέχνες δεν πληρώνονται,,,τραβηγμένο από την βίλα ευταξια ,,που καθόρισε το σύνορο εάν η Μάνδρα είχε κατέβει μέχρι εκεί που της έδιναν άλλο σχέδιο οι βάρβαροι η Ελευσίνα δεν θα είχε γίνει εργατουπολη απλά οι βυζαντινοί που έφεραν άλλαξαν το σχέδιο θεωρήθηκαν 8ι αρβανιτες χωριάτες δεν εισακουστηκαν ποτέ https://fb.watch/9O7lMi9URa/

    8. ΕΑΝ ΒΓΕΙ Ο “ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΗΣ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΗ Ν.Δ.ΚΑΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α…ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!!! ΚΑΙ Ο “ΔΙΑΒΟΛΟΣ” ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ…

    9. Δεν αποκλείεται Πολύ πιθανή η νοθεία Μούτρο ο Ανδρουλάκης Και – με υποστηρικτές του… ; ; ;

    10. Κάτι θα ξέρει ο Παπανδρέου Και είναι και προτιμότερος από Ανδρουλάκη

    11. O απατεωνας που εξαπάτησε μια ολόκληρη χώρα, εχει τα μούτρα να καταγγέλλει απατεωνιές!

    12. Καλή διάλυση. Περιμένω να δω ποιος και πότε θα αποπληρώσει το μισό δις χρέη που έχουν.

    13. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΚΑΛΔΑΛΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ
      ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ 8% ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ECDL HELLAS AE ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ .
      ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!

    14. Ένας, ένας πηγαίνει στον πάγκο και στη λήθη, θυμηθείτε το κάζο του Νικολάκη στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο κρητικός θα καθαρίσει, μόνος αυτός, όλη την κόπρο του Αυγεία.

    15. στημένα ολα .. αυτος με το στανιό θελει να πάρει την ηγεσία του κόμματος . οτι τον συμβουλεύουν τα αφεντικα κάνει το αγαπημένο τους παιδί ! ποιος τοποθέτησε ποιο πολλους ψηφους ? υπήρχε κάποιος υπεύθυνος εκει ? πως δεν το καταλάβανε την ιδια μερα ? πολλά ερωτήματα, του κόστισε αυτό στον ποδηλάτη

    16. Της κοντής «ριρής» της φταίνε οι τρίχες, δηλαδή ρε Γιωργάκη οι δικοί σου αντιπρόσωποι τι έκαναν ?

    17. Οι ντόπιοι νταβαντζηδες θέλουνε τον Κρητικο να κάνει κυβέρνηση με Κούλη
      Ο γόνος μάλλον γουστάρει σόλο παιχνίδι

    Comments are closed.