ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ! ΆΔΕΙΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. ΠΗΓΕ Ο ΆΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ. ΜΕΤΡΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    IOS SUPER MARKET

    Ένα άτομο ανά 10 τετραγωνικά μέτρα θα κάνει τις αγορές του σε τρόφιμα από τη Δευτέρα, στο πλαίσιο των προληπτικών μελετών που λαμβάνονται για την πρόληψη διασποράς του κορωνοϊού

    agora

    Οι δυο υπουργοί της ανάπτυξής έβαλαν τις γραβάτες τους και όρμισαν στα Σούπερ Μάρκετ.

    Την ώρα που ο Άδωνις μιλούσε ζωντανά στα κανάλια για αποστάσεις ασφάλειας

    adonis super market 1

    στα ράφια…μέσα στο Σούπερ Μάρκετ γινόταν της κακομοίρας. Δείτε την εικόνα πίσω από τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ Γιώργου Τσελίκα.

    tselikas

    Στις 08:05 o Γεωργιάδης επιθεωρούσε τα ράφια με τα αντισηπτικά.

    agora 5 agora 6

    σκαι

    adonis super market 2

    Λίγα λεπτα μετα από το ίδιο σημείο ο δημοσιογράφος Γιωργος Τσελίκας μας ενημέρωνε ότι δεν υπάρχουν πλέον αντισηπτικά.

    skai tselikas

    Με κάρτα θα γίνεται από σήμερα  και μέχρι νεοτέρας η είσοδος των καταναλωτών στα σούπερ μάρκετ. Στόχος, φυσικά, να μη δούμε ξανά τις εικόνες παραλογισμού του Σαββατοκύριακου, όταν ο κόσμος, παρά τις προειδοποιήσεις για τον κορωνοϊό, συνωστίστηκε στα σούπερ μάρκετ!

    Από σήμερα, λοιπόν, η είσοδος στα σούπερ μάρκετ θα γίνεται με κάρτα. Μια κάρτα εισόδου, που θα υπάρχει στις εισόδους όλων των σούπερ μάρκετ. Θα την παίρνει στην είσοδο, θα μπαίνει να κάνει τα ψώνια του κι όταν τελειώνει, θα την αφήνει ξανά στην υποδοχή.

    agora 1

    agora 2

    agora 3

    agora 4

    Αν δεν υπάρχει κάρτα στην υποδοχή των σούπερ μάρκετ, δεν θα μπαίνει κανείς!

    Παράλληλα, κάθε μισή ώρα θα γίνεται ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του καταστήματος για το πως θα μπαίνουν οι πελάτες. Οι οποίοι πελάτες θα πρέπει να έχουν δυο μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλο!

    Την… επίδειξη της κάρτας εισόδου έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, που βρέθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, πριν καν ανοίξει, σε ένα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Σκλαβενίτης στην Αχαρνών. Ήταν το πρώτο που πήγε, αλλά όπως είπε θα πηγαίνει κάθε μέρα σε άλλο σούπερ μάρκετ, άλλης αλυσίδας.

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού, πως υπάρχει επάρκεια και ακόμη και στα αντισηπτικά που έχουν… πέραση, θα υπάρξει άμεσα ανεφοδιασμός.

    adonis super market 3

    Επιστρέψαμε από το ρεπορτάζ στα σούπερ μάρκετ του Πειραιά!

    Σε κανένα από αυτά δεν βρήκαμε στην είσοδο φιάλες με αντισηπτικό για τα χέρια των πελατών.

    Δεν πρέπει να υπάρχει και για αυτό κύριοι ιδιοκτήτες υπουργική απόφαση για να τοποθετήσουν στα καταστήματα σας μπουκάλια με αντισηπτικό. Κάντε το με την καρδιά σας!

    Το makeleio.gr και η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι δίπλα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες και 24 ώρες στο 24ωρο στο πλευρό σας.

    ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

    Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 – 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | makeleio.xios@gmail.com | efimerida@makeleio.gr

    Χαμός τώρα στον Σκλαβενίτη.

    Η είδηση έχει γνωστή πριν από λίγο και λέμε είδηση, γιατί επίσημη ανακοίνωση από την Κυβέρνηση δεν έχει υπάρξει ακόμα, καθώς τα αρμόδια υπουργεία δεν έχουν ανακοινώσει όλα τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού

    Διευθυντές καταστήματος σε δυο μεγάλα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας επιβεβαίωσαν σε συντάκτη του makeleio.gr ότι είναι θέμα των επόμενων ωρών  να λειτουργήσουν επι 24ωρου βάσης τα σούπερ μάρκετ. Ήδη αυτήν την ώρα σε συνεννόηση με τους πωλητές, προμηθευτές κτλ, λαμβάνει χώρα ένας προγραμματισμός για τα νέα ωράρια των υπαλλήλων.

    Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνει και ο υφυπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον ΑΝΤ1

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Μένοντας πάντα στο πρώτο λιμάνι της πόλης

    Ακόμα  και στα σούπερ μάρκετ «ΟΚ» αλλά και «Μπαζάρ», οπού μιλήσαμε με υπαλλήλους,  υπάρχει μια έντονη κινητοποίηση να λειτουργούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

    Τα Σούπερ Μάρκετ μάλιστα αναζητούν αυτές τις ώρες προσωπικό για την φύλαξη των εγκαταστάσεων τους.

    Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο υπάρχουν πολλές καταγγελίες από εργαζόμενους σε Σούπερ Μαρκετ, ότι δεν τους δίνονται οι άδειες για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

    Ότι μαθαίνουμε θα σας το μεταφέρουμε άμεσα, αφού πρώτα το διασταυρώνουμε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Πήγα σε ΑΒ στην Θεσσαλονίκη, δεν είχε ούτε αντισηπτικό, ούτε τίποτα στην είσοδο.
      Πήγα σε Μασουτη(στην Βούλγαρη) και όχι μόνο στην είσοδο έχει γάντια και αντισηπτικό για το κοινό, αλλά οι υπάλληλοι καθαρίζουν μέχρι κ καλάθια κ καρότσια με αντισηπτικά, μπράβο! Βέβαια μόλις ανακοίνωσαν ότι διευρύνεται το ωράριο στα σούπερ μάρκετ. Έλεος, άνθρωποι είναι κ αυτοί λυπηθείτε τους!

    2. Κε Μητσοτάκη
      ΑΝΟΊΞΤΕ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!!!

    3. ΑΝΟΊΞΤΕ ΤΑΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!!!

    4. Πάντως παιδιά αντισηπτικά δεν υπήρχαν στο super market που πήγε ο Αδωνης ούτε σήμερα στις 12 που πήγα ούτε τις προηγούμενες μέρες

    5. Όσοι πάτε στα σούπερ μάρκετ , προσοχή μην αγοράσετε κατά λάθος προϊόντα Ελληνικά με την ένδειξη “χαλαλ” . Οποίος βάζει χαλαλ ετικέτες να πάει να τα πουλήσει στους ισλαμιστες εποίκους . Υπάρχει ο Κορωναίος , αλλά να μην ξεχνάμε και την αντίσταση με κάθε δυνατό μέσον , στον εποικισμό της χώρας από τους μουσουλμάνους . Μποϊκοτάρατε τους προδότες που έβαλαν ετικέτες χαλαλ .

      1. Χαλάλ και κόσερ ισοδυναμούν, πέραν των άλλων, με απάνθρωπη/κτηνώδη/ανάλγητη μεταχείριση των ζώων από τα ΖΩΑ που διαχειρίζονται την παραγωγή και διάθεση των ζωϊκών προϊόντων.

    6. Σε αυτές τις στιγμές που ζούμε , άσχετα τι πιστεύει και τι πρεσβεύει ο καθένας πρέπει να δειξουμε ψυχραιμία και αντικειμενικότητα. Τα χειρότερα έρχονται και από μεριά κορωνοοιου και από Ελληνοτουρκικά. Ας υποστηρίξουμε επιτέλους ο ένας τον άλλο.

    7. πλην αντισηπτικων και οινοπνευματος τα ραφια ειναι τιγκα γεματα και δεν υπαρχει καμια ελλειψη!
      απλως ετρεξαν τα γιδια και εξαφανισαν αντισηπτικα που δεν προκειται να χρησιμοποιησουν ουτε την επομενη 10ετια!
      τους ειπαν να κλειστουν σπιτι, ξεχυθηκαν στις παραλιες….
      κλεισανε τις παραλιες, ξεχυθηκαν στα βουνα!
      απο κει να καταλαβεις περι τι ανθρωπων προκειται!
      βοδια!

    8. Πάλι βλακιες λέτε…. Που τα είδατε τα άδεια ράφια! Όλα τα ράφια είναι γεμάτα με τρόφιμα. Μια μικρή εληψη στα υγρομαντιλα υπάρχει. Μετά θα λέτε γιατί σας κυνηγάνε για διασπορά ψευδων ειδήσεων. Από δημοσιοραφικη δεοντολογια δεν γνωρίζετε εκεί μέσα; Δεν διαδιδουμαι ψευδες ειδήσεις, δεν δίνουμε χαρακτηρισμους σε ανθρώπους, δεν οθουμε των κόσμο σε ακραίες καταστάσεις. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

    9. Ρε σεις…απο τον Η1Ν1 πεθαναν φετος περισσοτερα ατομα απ οτι με τον κορονοιο.
      Δεν βλεπετε οτι ουτε η υπουργαρα ο Αδωνις φορουσε μασκα?
      Κατι συμβαινει εδω…πρεπει να πεφτει χοντρο δουλεμα..

      1. Μαλακας είσαι ή το παριστάνεις. Αντιλαμβάνεσαι τι λες ρε ουφο;;; Ο κορονοιος μέτρα πτώματα που ζεις ρε μπαγλαμά

        1. Αυτα να τα πεις στον Αδωνι ρε ΗΛΙΘΙΕ που πηγε σε μερος οπου εχει περασει χιλιαδες κοσμος και εμφανιστηκε χωρι μασκες και γαντια στην τελικη…
          Δηλαδη αν ειχα εγω κορονοιο και ειμουν εκει στον διαδρομο 5 λεπτα νωριτερα απ τον Αδωνι και φταρνιζομουν δεξια και αριστερα δεν θα κολουσε μετα η υπουργαρα μας που εμφανιστηκε λες και παει
          σε εγκαίνια??

    10. Στο σουπερ μαρκετ discount της Σταυρουπολης Θεσ/νικης το προσωπικο δεν φορουσε μασκες.

      1. Σε οσα πηγα στη Θεσσαλονικη για καφε (franchise) κανενας απο προσωπικο δεν φορουσε μασκα οποτε αγιος ο θεος και οποιος την βγαλει καθαρη..!

    11. Καλημερα…
      Η καρτα εισοδου-εξοδου (που ειναι προφανως χαρτινη) πιανεται απο εκατονταδες χερια την ημερα, οπότε ειν αι σα να χρησιμοποιεις χαρτονομισμα.

    12. Τα διόδια κλείστε.. Με τα γκισέ σε τόσο κοντινή απόσταση μεταξύ τους.. Είναι έγκλημα…

      1. Τι λες ρε?Θες να πεινάσει ο μπόμπολας στην μπομπολοχώρα?!

    13. Καλημέρα δεν αναφέρετε όμως πουθενά ότι ο Σκλαβενίτης έχει απαγορεύσει στο προσωπικό του να φοράει μάσκα .

      1. σε κανενα εξυπνε δεν φορανε μασκα αλλα μονο γαντια εσυ πηγαινε στα λιντλ που μπορει να φορανε αλλα να προστατευτουνε απο τις σαβουρες που πουλανε και στα περισσοτερα φαρμακεια δεν φορανε μασκα αλλα μονο γαντια

      2. Ψευτρούλα Αντωνία,χθες πήγα σκλαβενίτη και όλοι οι υπάλληλοι φόραγαν μάσκες!Το έκανες το καθήκον σου ψευτράκο ραγιά,τώρα πήγαινε στα λίντλ να προσκυνήσεις,δούλε.Έχουν ανοίξει και οι πακιστανοί κάτι ωραία μινι-μάρκετ,πήγαινε κι εκεί που είναι καθαρά!

    14. Απειθαρχε νεοέλληνα δεν θα βάλεις ποτέ μυαλό…ούτε σε καιρούς πανδημίας.

    15. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ και επάρκεια αγαθών του σπυρ. γεωργ. την γνωρίζουμε
      ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ . ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΛΙΝΩΝ ΜΕΘ , ΑΛΛΑ΄ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΥΑΙΝΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ , ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ . ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΝΟΙΕΣ, ΕΠΑΡΚΕΙΕΣ , ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΕΣ ;
      ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΤΑΞ/ΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΒΡΟ;
      ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ , ΠΟΙΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ .
      ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ;

    16. Περνουν τους λάθρο από τα νησιά και τους φέρνουν στην Αθήνα γιατί άραγε οι νόμοι μόνο για τους Έλληνες δηλαδη…γαντια οι υπουργοί και μάσκες γιατί δεν φοράνε??ξερει κανένας από σας αν πεθαίνουν από κορονοιο είσται μέσα στα εργαστήρια να γνωρίζετε τι γίνεται η αν πειράζουν τα αίματα οι γιατροί και λένε από κόρονοιο..ξαφνικά όλοι η τηλεόραση καθίστε σπίτι όλοι οι διάσημοι εχουν κορονοιο…μην τους πιστεύετε η κόκκινη χούντα ξεκινάει μπαίνουμε στο κυρίως γεύμα.
      Το τέλος του Σκλαβενίτη..κλείνουν όλα κόκκινη χούντα.ο στρατός δεν.κατεβηκε για τα σύνορα…η ερώτηση είναι μια η πέφτουμε για την πατρίδα 300 άτομα διώχνοντας τους χουντικούς η συνεχιζουν οι 300 εφιάλτες να μαςκυβερνουν μία ζωή???πεθαίνοντας 3εκκατομμυρια Έλληνες. Έλληνες η τώρα ή πότε

    17. Ψ ρε κοννομα οι μπακαληδες και οι φαρμακοβιομηχανιες…….

    18. Ερώτηση. Αυτό το μέτρο δεν ισχύει για όλη την επικράτεια? στα Νησιά υπάρχουν άλλοι νόμοι? ποιος μας προστατεύει από την απληστία και το κέρδος του κάθε ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ που πρωί πρωί δεν χωράει να μπεις μέσα από τον συνωστισμό???. Ο ένας επάνω στον άλλο, μόνο ξύλο που δεν πέφτει και οι ιδιοκτήτες να τρίβουν τα χέρια τους γιατί θα κάνουν γερές μπάζες αδιαφορώντας για την υγεία μας και λέγοντας ότι δεν ισχύουν γι αυτούς τα μέτρα… τι λέτε ρε ??…!! Κάποιος να μας προστατεύσει και εμάς και τους έρμους τους υπαλλήλους….. Εδώ είναι άλλος Θεός? άλλος πλανήτης??

      1. Τα παραπονα σου στον Κουτσουμπα συντροφε!!! εδώ εχουμε καπιταλισμο!!!αμα δεν σ αρεσει τραβα μεινε στην βορειο κορεα.

        1. Εσένα πρέπει να σε έχει βιάσει η Κοκκινοσκουφίτσα, δεν εξηγείται αλλιώς!

    19. χθες ανακοίνωσε το κράτος 1 άτομο κάθε δέκα τετραγωνικά στα σούπερ μάρκετ και σήμερα το πρωί ο Άδωνις πήγε να δώσει σόου στο Σκλαβενίτη και σε 10 τεραγωνικά ήταν 20 άτομα συνωστισμένα γελά όλος ο πλανήτης με τα χάλια μας , στο τέλος αφού τον κράξανε είπε οτι τώρα αυτό δεν είναι σωστό , και λέω εγώ τώρα αν πάει μια παρέα για καφέ ή φαγητό και όταν πάει η αστυνομία για το αυτόφορο και τους πούνε η παρέα :΅Αχ ναι συγγνώμη. Αυτό τώρα δεν είναι σωστό, θα είναι όλα εντάξει ?? ΥΓ και φυσικά εγώ τάσσομαι υπέρ των αυστηρών μέτρων υγιεινής!!

    Comments are closed.