ΤΗΣ… ΘΕΡΜΑΣΤΡΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ! ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

    Κοινοποίηση:
    thermastres

    Την ώρα που η κυβέρνηση σκέφτεται να μην ανοίξει τα καταστήματα εστίασης ούτε την περίοδο των Χριστουγέννων, την ώρα που οι ίδιοι οι καταστηματάρχες αντιδρούν γιατί το άνοιξε – κλείσε τους καταστρέφει οικονομικά, ο Μητσοτάκης και το επιτελείο του, τούς δίνει επίδομα για θερμάστρες!

    Θα δώσουν επίδομα εως 5000 ευρώ, ώστε οι επιχειρηματίες να προμηθευτούν θερμαντικά σώματα για να ζεσταίνονται οι πελάτες που θα κάθονται έξω λόγω του κορωνοϊού. Μόνο που αυτό το επίδομα το είχε προαναγγείλει ο Βασίλης Κικίλιας, όταν ψηφίστηκε ο νόμος για την καθολική απαγόρευση του τσιγάρου εντός των καταστημάτων. Αν θυμάστε, πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους και έκαναν λόγο για απώλεια εσόδων και γι’ αυτό ο υπουργός υγείας είχε τονίσει ότι θα εξετάσουν το επίδομα θερμάστρας. Να, που ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα με πρόσχημα αυτή τη φορά την προστασία των πελατών από τον κορωνοϊό.

    Η δράση για τις θερμάστρες, συνολικού προϋπολογισμού 60 εκατομμυρίων ευρώ, εντάσσεται στο ΕΣΠΑ, θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα και πρόκειται να διαρκέσει 2 μήνες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Σε λίγο θα βγάλουν κ το επίδομα εμβολίου.
      Οποιος το κάνει θα παίρνει 500.
      Να έβαζα παραπάνω?Χιλιάρικο καλά είναι;

      Βάλτε μνημόνια μέχρι να πεθάνει ο τελευταίος Έλληνας.

    2. αμα δεν εδιναν, θα λεγατε δεν δινουν
      μονα ζυγα δικα σας

    3. έτσι “μας” λαδώνουν κάθε φορά και ξεχνάμε!!

      1. αφου ειναι λαδωμα για σενα απλα…ΜΗΝ ΛΑΔΩΘΕΙΣ

    Comments are closed.