ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΙΑΣΕΙ – ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΦΥΛΑΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΣΕ 50ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

    Κοινοποίηση:
    viasmos_ginaika

    Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις λαθρομεταναστών σε Ελληνίδες, οι οποίες δεν τολμούν να βγουν από το σπίτι τους, καθώς κινδυνεύει η ζωή τους και η σωματική τους ακεραιότητα.

    Αναστάτωση επικρατεί στη Νάξο και ειδικότερα στα Λειβάδια από την καταγγελία 50χρονης από το χωριό Γλυνάδο για βιασμό από έναν Πακιστανό.

    Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, χθες το απόγευμα (27-10-2020) η γυναίκα μετακινήθηκε από το σπίτι της στο Γλυνάδο στην οικία της αδερφής της, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα για να ελέγξει αν όλα είναι εντάξει. Ξαφνικά, εμφανίστηκε μπροστά της ένας Πακιστανός τον οποίο και γνώριζε γιατί ο αλλοδαπός εργαζόταν στα χωράφια του συζύγου της και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με σκοπό να την βιάσει.

    Όμως η 50χρονη πρόβαλε αντίσταση και με τις φωνές της έτρεξαν για βοήθεια γείτονες και περίοικοι οι οποίοι είδαν το σκηνικό και προσπάθησαν να απομακρύνουν τον δράστη με προσοχή γιατί όπως έλεγαν είχε περάσει στο παρελθόν και από τις φυλακές. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο Πακιστανός τους απέφυγε και τρέχοντας χάθηκε μέσα στα χωράφια. Από τότε είναι άφαντος και καταζητείται…

    Ήδη άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου που ερευνούν εξονυχιστικά την περιοχή, προσήγαγαν συμπατριώτες και φίλους του φερόμενου ως δράστη και όπως διαβεβαιώνουν βρίσκονται στα ίχνη του παρ’ ολίγον βιαστή. Μάλιστα συμμετέχουν και Γλυναδιώτες στις έρευνες… Η 50χρονη έχει υποστεί σοκ από την επίθεση με το μαχαίρι και τις προθέσεις του Πακιστανού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. Βρωμίσε ο τόπος μας με το έτσι θέλω… Φταίνε και όλοι αυτοί που τους δίνουν δουλειά… Καθώς κι αυτοί που τους νοικιάζουν σπίτι… Τους τρώει το κωλαράκι τους ή για βιασμό η για τεμαχισμός… Πας να πιεις ένα καφέ στον Γρηγόρη και βλέπεις delivery μπαγκλαντεσιανο με τελευταίας τεχνολογίας υπερλουξ μηχανάκι… Δίνουμε χώρο και χρήμα σε αυτούς και οι Έλληνες μένουν απέξω…..

    2. Βλέπω τελευταία πολλά ειδεχθή εγκλήματα απο τους πάκι.
      Μήπως προκύψει και καμία προβοκατσια ώστε να έλθουν μόνιμα στο Αιγαίο οι φίλοι και σύμμαχοι του ερτογαν;
      Απελάσεις τώρα.

    3. Να καταργηθεί ο αντιρατσιστικος νόμος. Είναι Ντροπή και αίσχος να ενθαρρύνουν τους λαθρομετανάστες και να τρομοκρατούν τους Έλληνες. Ρατσισμό και φασισμο υφίσταται ο Έλληνας που ποτέ δεν ρωτήθηκε γιατί πρέπει να ανέχεται όλα αυτά που μολύνουν την πατρίδα του…

    4. Οι υπανθρωποι αυτού του είδους (πολιτιστικής κουλτούρας) είναι οι μόνοι πού τα βάζουν και κλέβουνται με νεαρές γυφτισες.Δευτερων τους χρησιμοποιεί η τουρκική ΠΑ αεροπορία κατά.των υποτιθέμενων εχθρών της. Άρα το συμπέρασμα δικό σας??

      1. “Κοστας” (όπως λέμε Γιάνης) πέρασε πρώτα από το δημοτικό και μετά ξανάγράψε το σχόλιο για να κατ; λάβουμε. Βεβηλωνεις την ελληνική γλωσσα

    5. Να μην κλαίνε !!! Γιατί δεν παίρνουν Ελληνες στις δουλειές τους ? Kαι για απελαύνονται ?

    6. Εγω παλι αμφιβαλλω οτι ηταν τυχαια η επιθεση.
      Κατι μου λεει οτι η κυρα ηταν συριζαια λαθρολαγνα και φλερταρε με το πακι αφου τον ζαχαρωνε απο οταν δουλευε στα χωραφια και κανονισε ρομαντικο ραντεβου στο αδειο σπιτι αλλα ο πακης δεν αντεξε για πολυ ωρα το ρομαντζο και αφου η κυρα ηθελε το χρονο της και ο πακης δε κρατιοταν εγινε στη συνεχεια επιθετικος.

    7. στειλτε και κανενα ¨ στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ να βολεψει κανεναν …

    8. οποιος δινει δουλεια στα σκυλια του ισλαμ αυτα παθαινει. Προς γνωση και συμμορφωση.

    9. Δεν είδα κάποια αντίδραση από τις μπουτούδες αξύριστες συριζαίες, που τάχα μου κόπτονται για τα δικαιώματα των γυναικών (εκτός αν φοράνε μαντήλα, παλτό και σαγιονάρα). Όσο για το πακι, καλό θα είναι να το “τακτοποιήσουν” οι ίδιοι ντόπιοι, απ τη δικαιοσύνη να μην περιμένουν κάτι.

    10. Άτιμη φάρα . Εδώ που μένω ήταν τρία πάκια και μένανε σε μια αποθήκη. Ο ένας από αυτούς επειδή ήθελε να γυρίσει στην κωλοχώρα του δεν ανανέωσε επίτηδες την άδεια παραμονής δούλευε σε κήπους κλπ μάζεψε φράγκα και κυκλοφορούσε επίτηδες στο κέντρο για να τον συλλάβουν. Όπως και έγινε. Απελάθηκε με έξοδα του κράτους. Να σημειώσω ότι το έχει κάνει και άλλες φορές. δεν είναι η πρώτη φορά. Είπε ότι μετά από κανένα χρόνο θα ξαναέρθει. Αυτό είναι το κω……..νείο που κυβερνούν οι αληταράδες πολιτικοί. Μπαίνουν όποτε γουστάρουν κάνουν κλοπές ληστείες βιασμούς και τους πληρώνουν και τα έξοδα αναψυχής μέχρι να ξαναέρθουν.

    11. ….ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΗΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ…ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!

    12. Τώρα δηλαδή που δεν του έκατσε θα την πάνε αυτόφωρο τη γυναίκα: Τι ακριβώς λέει ο αντιρατσιστικός; Αν δεν υπάρχει διάταξη που να αναφέρει ότι οι γυναίκες μας πρέπει να είναι και ανακουφίστριες-ξεπετάχτριες ο γκαυλωμένος θα απελαθεί; Μητουλάκηηηηηηηη!!! Που είσαι γλυκέ μας. Να μου πεις έχεις και συ τρεχάματα πως να απελάσεις τις δέκα χιλιάδες.

    13. Θα ξαναπαρετε απλυτους…στα χωραφια σας…?
      Τους δινετε και εργοσημο…?
      Θα σας πηδηξουν, μεχρι και τις κατσικες…ρε κακομοιρηδες…
      Καλα ξεμπερδεματα…
      Φωναξτε τους γερμανοτσολιαδες να σας σωσουν…

    14. Αυτα εύχομαι να συμβουν στη γυναικα και στο σοι του Μηταρακη και οσων υποστηριζουν τους Λαθροβρωμιαρηδες.

    15. Οταν το πιασουνε…να τον κρεμασουνε στη μεση της πλατειας…
      να τον ριξουνε σε μια κομπινα…(αυτη που μαζευει τα σταρια….)

      Οπως κανουν και στη σαουδικη αραβια…με συνοπτικες διαδικασιες…(σαρια δε θελουνε..?)
      Τους κοβουνε τα χερια στις πλατειες…
      τους κρεμανε στη μεση του δρομου σε αυτοκινητα γερανους…
      τους πετανε στα χαντακια…

      Αντε στο διαολο…

    16. Ήταν φυλακή!Και όταν βγήκε από την φυλακή, αντι να τον απελασουν τον άφησαν ελευθερο να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του!

    17. Θελεστα και παθεστα. Ο άντρας της του έδινε δουλειά και τον τάιζε. Σίγουρα του κολλούσε και ένσημα.

    18. Μπορούν να μας απαντήσουν οι φοβεροί πολιτικοί μας τι δουλειά έχουν οι Πακιστανοί, αυτοί οι υπάνθρωποι, στην Ελλάδα μας; Προχθές έκανα παρατήρηση σε ένα Πακιστανό γιατί άδειασε ένα καρότσι σκουπίδια στην άκρη κεντρικού δρόμου στην πόλη και άρπαξε μία πέτρα να μου την πετάξει. Ευτυχώς είχα τον σκύλο μαζί μου -φοβερός φύλακας για τα αφεντικά του- και τον τακτοποίησε καλά.Ολα όσα συμβαίνουν με τους Πακιστανούς και τους υπόλοιπους λαθρομετανάστες δείχουν ότι δεν είμαστε σε σωστό δρόμο.

    19. Η γυναικα απο τη Ναξο,ειναι ρατσιστρια επειδη δεν του εκατσε του βρωμιαρη.ειναι ντροπη και ρατσισμος να καθεσαι μονο σε ελληνες.αν εισαι φιλοξενος και αγαπας τον συνανθρωπο σου,πρεπει να κατσεις να σε ξεσκισει ολο το μπαγκλαντες,το μαροκο,η ινδια κ.τ.λ.ο βρωμιαρης ηθελε πιασιμο και βαρελοτο στον κωλο του!!!!!!!

    20. Να καλέσουμε και τους συμμάχους των πακιστανών, τους φίλους μας τους τούρκους, για να πάρουν τα χωράφια, να βάλουν σκλάβους τους Ναξίους και μπιστικούς τους πακιστανούς. Τί ωραία, τί δημοκρατικά…

    21. Ξεσηκωμός στα social media, “να πάρουμε τις πόλεις μας πίσω” κι όταν έρχεται η ώρα της κάλπης, “να μας πάρετε από πίσω”. Όλα όσα συμβαίνουν, ήταν σε περίοπτη θέση στα προεκλογικά συνθήματα των “οπλαρχηγών” των κομμάτων που εξελέγησαν. Άσπρο πάτο, κυριολεκτικά.

    22. Aκομα μια αποπειρα δολοφονιας των δημοκρατων.Αμετρητα τα θυματα των βιασμων και δολοφονιων απο πασης αποχρωσης ανθρωπιστες εναντιων Ελληνων.Το μαχαιρι στον λαιμο εβαλαν ΝΟΥΔΟΥ,ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

    23. του ψοφησε η κατσικα μετα απο τοσο σεξ και ειπε να δοκιμασει με γυναικα..αλλα δεν του εκατσε

    24. Φορούσε μάσκα; Είχε βάλει αντισηπτικό στο μαχαίρι; Οι κρίσιμες ερωτήσεις που θα του κάνουν τα όργανα της τάξης, αν ποτέ τον βρούνε…

    25. Ο κούλης είχε δηλώσει ότι δε φοβάται το μπόλιασμα και μάλιστα είναι περήφανος που η κοινωνία γίνεται πολυπολιτισμική. Χθες κάποιος από το μπαγκλαντες δολοφόνησε και έκλεψε 2 παπούδες σήμερα αυτός από το πακιστάν έβαλε το μαχαίρι στο λαιμο να βιάσει μια γυναίκα έχουμε μαζέψει όλη τη σαβούρα, τους βαρυποινίτες και τους εγκληματίες της Ασίας και ο πρωθυπουργός είναι περήφανος.

      1. Θα πατάξει το ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ…..
        ΤΟ KU LEE…….
        Βρε βρε βρε…..
        ΚΆΤΙ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΑ…..

    26. Είχε κάνει φυλακή και παρέμενε στην Ελλάδα; Επίσης ο άλλος ήταν χαζός που πήγε να προσλάβει πακιστανό φυλακόβιο εγκληματία και είμαι σίγουρος πως αν ήταν αντίστοιχη περίπτωση με Έλληνα, ούτε που θα το σκεφτόταν να τον προσλάβει! Κλασική περίπτωση ελληνόφωνου αριστερού…

    27. Απαπα τι ρατσιστικά είναι αυτά.Ζήτω ο πολυπολιτισμός!

    28. Τι λέτε ρε είστε με τα καλά σας.Μπορει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα;Αυτό είναι αδύνατο.Η τρομοκρατική οργάνωση αφού φυλακίστηκε.Δε μπορεί κάποιο λάθος θα έγινε.Σιγουρα.

    29. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΑ….. ΠΑΡΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑΦΙΑ ΣΑΣ ..!!!

    30. Αν δεν τους εδιναν δουλειες,δεν θα υπηρχαν πακιστανοι στην ναξο,οπως και αλλου,Αρα ειναι φυσικο και επομενο να υπαρχουν τετοια κρουσματα,να μην τους κακοφαινεται.

    31. Παιδιά η νάξος θάλασσα νομίζω έχει γύρω-γύρω… Δεν χρειάζεται ούτε αστυνομία ούτε δικαστήρια ,…. τον αμολάς μέσα στη θάλασσα και δεν τον βρίσκουν ούτε τα σκυλόψαρα τον πούστη

    32. όλοι οι Πακιστανοί πρέπει να φύγουν απο την χώρα δεν έχουν δουλειά εδώ είναι παράνομοι όλοι κανένας δεν έχει έλθει νόμιμα απλά οι αριστεροί μπολτσεβικοι τους δίνουν άδειες παραμονής και δικαίωμα ψήφου γιατί σκοπός τους είναι η καταστροφή του εθνους όπως και το εχουν κάνει… ντροπή αυτό έχω να πω.

    33. Κανονικά κ κανονικότητα πρέπει η 50χρονη να συλληφθεί και ο Πακιστανός να απαιτήσει αποζημίωση.

    34. ΣΙΩΠΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΕΙ…ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ…ΦΑΤΕ ΤΟ Κ@ΒΛΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ

    35. Μητσοτάκη και Τσίπρα ψηφίζουν τα ζώα και τους παίρνουν και στις δουλειές για να γλιτώνουν το μεροκάματο και το ένσημο. Καλά να πάθουν και τους εύχομαι ολόψυχα ακόμα χειρότερα.

    36. Έπρεπε να τον παλουκώσουν ζωντανό!!!! Μισές δουλειές κάνουν οι κάτοικοι εκεί!!!

    37. έτρεξε το χωριό να υπερασπιστεί τον απασχολούντα λαθροεισβολείς….τελικά της τον έριξε;;;; δεν της άρεσε ο πακιστανός της κυράς λαθρομεταναστολάγνας;

    38. Πακιστανός και φυλακόβιος αλλά του δίνανε δουλειά…. Γιατί; Μα γιατί άμα προσλαμβάνανε κάποιο άνεργο Ελληνόπουλο θα κόστιζε περισσότερα….

      Καλά δε το συζητάμε Έλληνας που έχει κάνει φυλακή δε προσλαμβάνεται ούτε σε περίπτερο….

    39. Κανένα ερώτημα. Τουλάχιστον να βιάζουν να σκοτώνουν και ότι άλλο, αυτούς που τους αγαπάνε και τους δίνουν δουλειές και σπίτια! Εεεεετσι

    40. Γ@Μ@ ΤΟ ΜΟΥΧΑΜΕΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ!

    41. Οί Πακιστανοί είναι υπάνθρωπα τέρατα.Στίς 22 Ιουλίου 2012 ένας Πακιστανός βίασε καί σακάτεψε τήν 15η Μυρτό.
      Η δικηγόρος τού τέρατος Πακιστανού Αλεξάνδρα Δήμου:”Ετσι κάνουν στά βουνά τού Πακιστάν.Δείξτε λίγο επιείκεια”.
      Γιάννης Λάκων

    42. Φανταστείτε πόσες μλκιες θα είχε τραβηξει ο
      Πακιστανός πριν την επίθεση..

    43. Φυτέψτε τόν σάν πατάτα Νάξου όταν τόν βρείτε τον μούλο

    44. “ενας Πακιστανός τον οποίο και γνώριζε γιατί ο αλλοδαπός εργαζόταν στα χωράφια του συζύγου της..”

      Αμετρητα ερωτηματα ερχονται στο νου του καθενος.

    Comments are closed.