ΤΗΝ ΤΡΕΛΑΝΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ «ΛΥΣΣΑΡΑ» Η ΓΚΙΟΣΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ! «ΚΑΘΡΕΦΤΗ – ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ» – ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΟΖΑΡΕΙ – ΘΑ ΑΗΔΙΑΣΕΙΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Τέτοια χαρά η Άνγκελα Μέρκελ δεν την έχει ξανανιώσει όσα χρόνια την παρακολουθούμε.

    Στην τελετή υποδοχής της στην Κωνσταντινούπολη στο Γερμανο – τουρκικό πανεπιστήμιο από τον Ερντογάν η Άνγκελα Μέρκελ δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της από τον καθρέφτη – αντίκα που της έκανε δώρο ο Σουλτάνος. Στην αρχή πανηγύριζε σα να είχε κερδίσει το πρωτάθλημα η αγαπημένη της ομάδα στο ποδόσφαιρο, η Σάλκε. Μετά, πήρε τον καθρέφτη στα χέρια της και πόζαρε. Ο Ερντογάν επίσης χαμογελαστός δεν πίστευε στα μάτια του. Στο τέλος, η Μέρκελ μόνο «καθρέφτη – καθρεφτάκι μου», δεν είπε.

    .

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Κλεμμένος από Ελληνικό σπίτι στο πλιάτσικο του 22…Βάρβαροι οι Γερμανοί… Και οι Τούρκοι

    2. Μονο για καραγκιοζιλικια ειναι ικανοι και υποκλισεις στα πραγματικα αφεντικα. Τελικα επιλεγουν τους ποιο γελοιους για να μας σπανε τα νευρα.

    3. Οι δυο γενοκτόνοι… οι μεν Τουρκοι για την γενοκτονια του Ποντου και την Γενοκτονια των Αρμενιων.
      Οι δε Γερμανοι για το Ολοκαυτωμα των Εβραιων και την Σφαγή του Διστόμου.

      Κοινο σημειο και των δυο η Μικρασιατικη Καταστροφη το 1922 και ετοιμαζονται για αλλη μια φορα τα δυο συνεταιράκια Μογγολοι και Ναζιστες.

      Γιατι ολοι οι λαοι εχουν Ιστορια.
      Εξαιρεση αποτελουν η Τουρκια και η Γερμανια που εχουν Ποινικό Μητρωο.

    4. προκειται για μαγικο καθρεφτη.αλλα του διχνεις ΑΛΛΑ βλεπεις. πολυ ευστοχο δωρακι

    5. Στον ερντογαν δεν πουλανε κοροιδια ουτε μαγκιες, την τον περασατε τον ερντογαν για αλεξια ή κουλη ρε νεοελληνες κακομοιρηδες;

    6. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…ΑΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟ-ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΑΥΤΟ

    7. Γερμαναραδες ,βαρβαροι ουνοι, τουρκολαγνοι.

    8. ΨΟΦΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΣΚΥΛΑ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ!

    9. ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΖΙΛΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ , ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΟΖ . ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΧΟΥΧΟΥΧΟΥ ΑΝΤΙΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . ΝΕΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ .
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      24/01/2020

    10. Λέτε η γκιόσα να βλέπει νέα και όμορφη τη φάτσα της?

    Comments are closed.