ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗ “ΒΟΜΒΑ” Ο ΠΕΤΣΑΣ, ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ “ΜΑΣΑΖ” ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ – ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΙΩΣ…(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    screenshot_2020-11-18_at_9.36.09_am

    Δηλώσεις που προβληματίζουν…

    Πριν από λίγο, όπως είδαμε, παρουσιάστηκε το εθνικό σχέδιο εμβολιασμού.

    Μέχρι στιγμής, δεν θα είναι υποχρεωτικό.

    Ωστόσο, νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δήλωσε:

    «Η κατεύθυνση θα είναι να το κάνει όποιος θέλει. Αν χρειαστεί να έχουμε κάτι πιο αυστηρό θα το δούμε.

    Σύμφωνα με τους ειδικούς χρειάζεται να εμβολιαστεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού για να δημιουργηθεί ανοσία. Πιστεύουμε ότι δεν θα χρειαστεί κάτι παραπάνω και θα πειστούν οι συμπολίτες μας να κάνουν το εμβόλιο. Η ίδια η εμπειρία αυτών των μηνών θα πείσει τους συμπολίτες μας ότι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο και θα το κάνουν».

    Τί είπε στην απογευματινή ενημέρωση ο Κικίλιας:
    Ερωτηθείς για τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σχετικά με το ενδεχόμενο να είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ο υπουργός Υγείας απάντησε: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι είναι προαιρετικό και ο στόχος είναι να πείσουμε τους συμπολίτες μας για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες πολίτες για την ανταπόκριση στον εμβολιασμό για την γρίπη που φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

    Νομίζω ότι το ίδιο θα γίνει και με το εμβόλιο Covid όταν αυτό έρθει. Έχουμε λειτουργήσει με διαφάνεια, λογοδοσία και ενημέρωση των συμπολιτών μας. Εγώ θα το κάνω πρώτος δίνοντας το παράδειγμα και πιστεύω ότι θα εμβολιάσουμε τέτοιο ποσοστό ώστε να χτίσουμε την ανοσία που χρειάζεται. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων το καταλαβαίνει κι έτσι θα προχωρήσουμε».

    Τα συμπεράσματα δικά σας….
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Αυτός ο εισαγγελέας που θα αναλάβει σαίτ όπως το Μακελειό για παραπληροφόρηση σχετικά με το εμβόλιο μπορεί να μας αποδείξει την ακινδυνότητα του μέσα απο μακροχρόνια μελέτη όπως συνηθίζετε σε όλα τα εμβόλια?

      Εννοώ το περιεχόμενο του hellasjournal με τίτλο
      Παρέμβαση εισαγγελέα για fake news σχετκά με εμβόλια και τεστ

      Αν δεν μπορεί να μας αποδείξει μέσα απο μακροχρόνιες μελέτες να βγάλει το σκασμό του γιατί θα αναγκαστεί να του βάλει ο λαός που μπορεί να αποφασίζει για τον εαυτό του ένα εμβόλιο ώστε να μην ξαναξυπνήσει.

      Αι σιχτήρ πιά.
      Με το ζόρι εμβόλιο λές και είμαστε πρόβατα
      Κυρ εισαγγελέα αμα θέλω θα βάλω το εμβόλιο. Και κάτι ακόμα. Ψάξε ΜΠΑΣ και τα FAKE NEWS για το εμβόλιο ειναι απο Υπ. Υγείας μεριά.

    2. Τα εμβόλια για τον κορονοιό, δεν γνωρίζουμε αν σε βάθος χρόνου 3-5 έτη θα δημιουργήσουν πρόβληματα (εγώ λέω οτι θα συμβεί) αλλά τότε θα έχουν βγεί άλλες ασθένειες κ θα λένε οτι κάποιος πέθανε απ αυτή την αιτία κι όχι απο το εμβόλιο που είχε κάνει. Αυτό που γνωρίζουμε είναι οτι πριν κάνουν το τελικό εμβόλιο το οποίο θα είναι του μπιλ γκέιτς με τη νανοτεχνολογία που θα ελέγχεται και θα στέλνει δεδομένα στο 5G, αυτά τα εμβόλια έχουν σκοπό να επιφέρουν στον άνθρωπο μια είδους χαλαρή κατάσταση, όσο αφορά την αντίδραση, όπως κάποιος παίρνει πχ αντικαταθλιπτικά φάρμακα κ τα δέχεται όλα και δεν φέρνει αντίσταση.

    3. Προαιρετικο όχι υποχρεωτικό!! Ετσι πρέπει. Τι εντολές βέβαια θα πάρει η κυβέρνηση και η καθε κυβέρνηση από το εβραϊκό λόμπι;

    4. Το εμβόλιο δεν θα το κάνει κανείς ? επειδή για να δοκιμαστεί χρειάζονται 10 χρόνια με ασφάλεια ?

    5. Και ο μενγκελε κάτι ανάλογο έκανε στα ναζιστικά στρατόπεδα….

    6. έχει να πέσει τέτοια πλύση εγκεφάλου τέτοια τρομολαγνεία τέτοια διαφήμιση που λίγοι θα αντέξουν και αυτοί θα κυνηγηθούν!! η τρομοκρατία για τα μνημόνια και τις μάσκες δεν θα είναι τίποτα μπροστά στον εμβολιασμό!!

    7. Θέλουν να μας ελέγχουν νοητικά,ώστε να τους πιστεύουμε και να τους ακολουθούμε στο ότι μας λένε. Για όποιους δεν πιάνει αυτό,έχουν τις ομάδες άσκησης βίας και εκφοβισμού.

    8. Αυτός, ο κατ’ ευφημισμό υπουργός υγείας, και οι άλλοι με το ίδιο ύψος(πχ μπασκεμπολίστες) είναι οι σύγχρονοι γίγαντες νεφελείμ. Αυτός παντρεύτηκε τα γαμήσια του Κωστόπουλου κατ’ εντολή του Σατανά αφού, όπως λένε και οι παπάδες, ο αντίχριστος θα γεννηθεί απο πόρνη.

    9. Μαγκες, μην το κανετε. Με τη φυσικη διαδικασια, θα απαλλαγουμε απο μερικους απο εσας…

      1. συμφωνω προβατο….να πας να το κανεις και ολοι οι κορονοιοχτυπημενοι, ολες τις δοσεις για να σας πιασει σιγουρα….θα απαλλαγουμε μια και καλη με ολους απο εσας…..

      2. Δεν το κάνεις εσυ ρε χεσμενο προβατάκι, για να φυγεις με τεχνική διαδικασία και γρηγορα ??

    10. Δωρεάν λέει λες και χέστηκε κανένας Έλληνας για τα 20 ευρώ που κάνει ή λες και στο τέλος δεν θα πληρώσουμε εμείς τόσο εμβόλιο , όπως πληρώνουμε 10 μήνες τα κανάλια να κάνουν την προπαγάνδα τους.
      Έχουν μυστικές δημοσκοπήσεις και ξέρουν ότι τουλάχιστον 60% δεν θα το κάνουν και τους πιάνει κρύος ιδρώτας.

    11. Ήδη υπάρχει το μητρώο εμβολιασμού αν δεν κάνετε το εμβόλιο δεν θα μπορείς να πας σούπερ μάρκετ δεν θα μπορείς να πας σε καμία δημόσια υπηρεσία δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα θα είσαι εχθρός του Κράτους αυτά που βλέπαμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας Δυστυχώς έγιναν πραγματικότητα

    12. Αυτή τη μαμη του Σατανά θελω να δω με πόσα θα εξαγοραστεί ξανά για να μας καθησυχάζει “το εμβόλιο 💉 είναι απολύτως ασφαλή”

      1. Συμφωνώ απόλυτα. Ντροπή σου Τσιοδρα. Έχεις μερίδιο ευθύνης στο χάος που συμβαίνει. Εσυ παίρνεις τα φράγκα σου για πάνε τα παιδιά σου σε ιδιωτικό σχολείο και έκλεισες τις δουλειές του κοσμακη που δεν έχει ουτε για φαγητό.

        Τα μέτρα που στηρίζεις κλεινουν σπιτια και εκκλησίες. Μετανόησε ή θα φας κατακεφαλα τις συνέπειες. Υπάρχει Θεός και βλέπει.

    13. Και που ξέρουμε οτι αυτό που θα κανεις Εσυ..είναι ίδιο με αυτό που θα μοιραστεί στο λαό;

    14. Η χωρα εχει εκτροχιαστει.καταρρεει.αντιο ελλαδα…..

    15. Τι λε βρε μαλακά Πέτσα.
      Πίτσα πως σε λένε.
      Όξω ρε κοπρίτη εσύ και το εμβόλιο.
      Μολων Λάβε.

    16. https://www.google.com/search?q=%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5+%CE%B2%CF%81%CE%B5%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5+%CF%84%CE%BF+%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BF+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CF%86%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%83&rlz=1C1AVNE_enGR614GR617&oq=%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5+%CE%B2%CF%81%CE%B5%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5+%CF%84%CE%BF+%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BF+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CF%86%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%83&aΓια διαβαστε εδω για τα εμβολια παρακαλώ και αν θεωρειτε λαθος πηγαινετε να κανετε το εμβολιο κατα του κορονοιου. Εδω πέθανε λαός και λαός παλαιοτερα μεχρι να βρεθει και να ειναι ασφαλες ενα εμβολιο και τωρα σε μηδεν χρονο ανακαληψαν το εμβολιο κατα κορονοιου?Ειδικά διαβαστε για την φυματιωση,και για την γριπη το 1957.ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ….

    17. Το ποιο σημαντικό σήμερα το είπε ο ομπαμα. Θα έπρεπε ήδη να έχουν αρχίσει συλλήψεις πολιτικών. Η Ελλάδα δεν χρωστούσε ώσπου άρχισε να δανείζεται συνεχώς από την Γερμανία και την Γαλλία για να…… αγοράζει γερμανικά και γαλλικά προϊόντα στηρίζοντας τις βιομηχανίες αυτών των δυο κρατών!!!! Έτσι πληρώναμε τα πάντα διπλα. Σου έδινε παράδειγμα ο Γερμανός 1δις, εσύ έδινες 1δις πάλι πίσω στην Γερμανία στην βιομηχανία της και της πλήρωνες και τόκο!!! Τα χρήματα που λένε πως χρωστάμε, ποτέ δεν ήρθαν στην Ελλάδα για τις ανάγκες της πατρίδας και του λαού μας. Παίχτηκε χοντρό παιχνίδι στις πλάτες μας. Και φυσικά αυτά τα πολιτικά σκουλικια πρέπει να βγάζανε τρελά λεφτά. Μίζα απο τους τραπεζίτες μίζα από τις πολυεθνικές μίζα από την γερμανική κυβέρνηση.

    18. ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΝΤΠ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΟ….ΚΑΙ ΚΑΛΑ….
      ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ:
      ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΝΤΠ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΒΑΡΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!
      ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΣΤΟΥ!!!
      ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!

    19. Eπιμένουν να εμβολιάσουν τον λαό για να έχουν εξασφαλισμένη την μείωση πληθυσμού,και ειδικά που θα ξεκινήσουν από τους συνταξιούχους.Οπως είπε και ο Τσοδρας “Να έχουμε ένα ευχάριστο θάνατο”Παιδιά να μην δεχτούμε να το κάνουμε. Αυτοί θα επιμένουν ειδικά στα σχολεία. ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ. Εδώ πόσα χρόνια έκαναν να βρούν το εμβόλιο της φυματίωσης,και πόσος κόσμος πέθανε μέχρι να το βρούνε/?Αυτό και μόνο να σκεφτούμε. ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ που λένε στο χωριό μου.

      1. αυτο ακριβως θα κανουν,το εμβολιο θα στελνει τους πιο αδυναμους μια ωρα αρχιτερα
        και οσο εμβολιαζονται απο μικρα τα 55 χρονια θα φτανουν και μετα θα χαιρετανε

    20. δωρεαν λεει το παλτο…
      που το πληρωνουμε εμεις…..
      δεν θα εισαι τοτε κυβερνηση…
      να δεις ονειρο σου

    21. παιδια αυτοι οι καριοληδες θα πουνε μετα με νομο οτι ειναι υποχρεωτικο το δηλδτηριο τωρα λενε ετσι γιατι εχουν καταχεσμενη την φωλια τους και αν πουν αποτομα κατι τετοιο ξερουν οτι θα τους λυντσαρουν θα το φερουν σιγα σιγα με τροπο δεστε παρουσιαζουν τρομερα κρουσματα θανατους και τρομοκρατουν τα γιδια με σκοπο να φοβηθουν και να παρακαλανε μονοι τους να κανουν εμβολιο ολα τα χρονια καθε μερα πεθαιναν ανθρωποι πολλοι δεν ειναι πρωτοτυπο αλλα το σχσδιο ειναι ετσι με τις εντολες που εχουν παρει απο ανωθεν τα ρομποτακια

    22. τον μητσοτακη και τον πετσα τους εμβολιασε ηδη ο gates και τους εκανε commodity. ειναι πλεον θεμα επιβιωσης για ολο τον παγκοσμιο πληθυσμο. η θα τους τελειωσουμε η θα μας τελειωσουν.

    23. Mαγκες μακριά.Αυτο μόνο εχω να πω.Να το κάνουν στους βρομα και τα πακια

    24. εμεις θα κοιταξουμε το τομαρι μας και θα περιμενουμε ολα τα προβατα να πανε
      να κανουν το εμβολιο …οσο περισσοτεροι τοσο τι καλυτερο για εμας
      Χαλαρα λοιπον και να το ριξουμε στο χαβαλε..να το παιζουμε επαναστατες χωρις
      κανενα κινδυνο..ολα απο το πληκτρολογιο

    25. καθιστε να τους κοιτατε………………………………………………….

    26. οοοοοοο ρε τι εχει να γινει.και το θεμα ειναι οτι νε καποιους που μιλαω το περιμενουν πως και πως δεν λενε να ξυπνησουν.να το κανουμε λενε να τελειωνουμε.αυτο νομιζουν μερικοι οτι θα ελεθευρωθουν μετα δυστυχως μερικοι κοιμουνται πολυ βαρια ακομα ποτε και πως θα αντιδρασουμε τι πεειμενουμε αλλο να μας κανουν.αλλη μια κυβερνηση αποτυχια για τον ελληνικο λαο.λυπαμαι.

    27. ολα αυτα τα νεοταξιτικα μελετώνται σχολαστικά πρώτα απο επικοινωνιολογους.

      Αν πουν με τη μια ειναι υποχρεωτικό, θα φοβηθείς και θα μουλαρώσεις..

      αυτό που θα κανουν ειναι για αρχη να γίνεται προαιρετικά και σιγά σιγά και με την αρωγή των ΜΜΕ που θα μας δείχνουν συνεχώς κόσμο που το κανει θα χαλαρώσει ο πολύς πληθυσμός και να πει ελα μωρε τοσος κοσμος το κανε! ασφαλές θαναι..

      οταν μείνουμε οι τελευταίοι αρνητές και σκεπτικιστές που θα εξακολουθούμε να φοβόμαστε για τις παρενέργειες του που θα φανούν σε βάθος χρονου θα σφυγγουν ολοένα το κλοιό γυρω μας ειτε μην αφήνοντας μας να προσερθουμε στην εργασία μας, ειτε μην επιτρέποντας μας να κυκλοφορούμε χωρις βεβαίωση εμβολιασμού

      δεν ειναι οτι θα μας δεσουν σε μια ηλεκτρική καρέκλα και θα μας το κάνουν! έχουν καλύτερες μεθόδους οι αντίχριστοι νεοταξιτες!

    28. βρε θα γίνει της κακομοίρας μυρίζει μπαρούτι

    Comments are closed.