ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, “ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ” ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΟΝΤΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟ ΜΑΚ ΧΙ, Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ: “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ, ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ. ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΗΓΙΛΙΚΙΑ, ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ”

Κοινοποίηση:
im_mak11_15-03-2022

ethniki-apeleutherosi

Την ανακοίνωση του λαϊκού κινήματος της “Εθνικής Απελευθέρωσης”, έκανε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, στην εκπομπή ΜΑΚ ΧΙ, το βράδυ της Τρίτης 15 Μαρτίου.

“10 μέρες πριν από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821 των ηρώων μας, αποφασίσαμε την ίδρυση της “Εθνικής Απελευθέρωσης”, του μοναδικού αληθινού κινήματος από τα σπλάχνα και τις ιστορικές καταβολές μίας φύτρας Ελλήνων που υποφέρει από την ακρίβεια, την αλητεία και τον τυχοδιωκτισμό της εξουσίας, το τζαμπατζιλίκι της ολιγαρχίας των πλουτοκρατών που σε συνεταιρισμό με τις  κατά καιρούς κυβερνητικές Μαφίες, εκείνες που στήνουν καρτέρια θανάτου στους ανεξάρτητους και ακηδεμόνευτους δημοσιογράφους, θέλουν τον κόσμο πιόνι και πειθήνιο όργανο στα πόδια τους. Από σήμερα ακόμα και τα τάνκερ με το ρωσικό πετρέλαιο που κουβαλάνε όσοι τη μέρα θησαυρίζουν και τη νύχτα πουλάνε ενημέρωση από τα σαπιοκάναλά τους, βυθίζονται από τις μεγάλες και βαθιές θάλασσες της ταραχής και της αγανάκτησης. Κανένας δεν είναι αβύθιστος, όταν σαρώνει ο λαϊκός θυμός”, ανέφερε ο Στέφανος Χίος.

“Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και συνεχίζουμε προς την ίδια κατεύθυνση, της Ενωτικής πατριωτικής συμπόρευσης, για κοινό αγώνα. Πολλοί επιθυμούν διακαώς αρχηγιλίκια, επιχορηγήσεις με δημόσιο χρήμα, καρέκλες και αξιώματα. Τους τα χαρίζουμε, εάν το πρόβλημα τους είναι αυτό. Δεν επιθυμούμε τίποτε από αυτά. Μοναδικό μας μέλημα ,η εκ των έσω κατάρρευση του καταστροφικού συστήματος για τον τόπο. Η φυσιογνωμία και οι αρχές του Ιωάννη Καποδίστρια, μας καθοδηγούν. Όταν επικρατεί γύρω σου το απόλυτο μπάχαλο, χρειάζεται ενωτικός αγώνας και άμεση λήψη αποφάσεων. Και δεν κάνουμε βήμα από τις αρχές μας. 200 υπογραφές- που θέλουμε να τις κάνουμε 10.200- και πάμε στον Άρειο Πάγο για να ξεκινήσουμε”, ξεκαθάρισε ο δημοσιογράφος.

“Με ρωτάτε γιατί δεν πάμε με τον έναν ή με τον άλλον. Προτείναμε Ένωση σε όλους. Άπαντες. Ο καθένας προβάλλει απόψεις που δείχνουν σκοπιμότητες, υποτέλειες, εξαρτήσεις, αγκυλώσεις, ιδιοτέλεια. Λίγοι είναι για τη γροθιά στο σύστημα και με αυτούς θα συμπορευθούμε. Οι άλλοι ας πάνε να πάρουν μισό και ένα τοις εκατό και ας φάνε τα μούτρα τους”.

 

ethniki-apeleutherosi-red

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

61 Σχόλια

  1. Στέφανε μεγάλη επιτυχία γιά τό καλό τής πατρίδας.
    Η κατάρρευση τού καταστροφικού καί σάπιου πολιτικού συστήματος τής χώρας μας,τών κλεποτοκρατικών φατριών τών Μητσοτάκηδων,τών Παπαντρέιδων,τών Καραμανλήδων,τών Σαμαράδων.τών Βενιζέλων θά επιφέρει τήν πολιτική ελευθερία στήν Ελλάδα.Ενα νέο κόμμα από Ελληνες πατριώτες θά σαρώσει τά ξενόφερτα καρκινώματα καί τά παρείσακτα από τήν πατριδα μας.
    “Ελευθερία η θάνατος”
    Γιάννης Λάκων

  2. Αγαπητε Στεφανε μην κανεις το “λαγο”ολοι οι ψηφοι των Ελληνων πατριωτων πρεπει να πανε σε ενα κομμα ωστε να μπει ισχυρο μεσα στη βουλη για να εχει τη δυναμη να διωξει σιγα σιγα τα λαμογια που μας πινουν το αιμα με το μπουρι της σομπας ξανασκεψου τι πας να κανεις εσυ και καποιοι ακομα τοΕθνικο κομμα Ελληνες μπαινει με 3%στη βουλη αν το βοηθησουν καποια ακομα θα μπει με 5 η και 6%στη βουλη και τοτε ολοι αυτοι πραγματικα θα τρεχουν οποτε εσυ και αρκετοι αλλοι ξανασκεφτητε τι πραττετε σας το γραφει καποια που εχει να ψηφησει πολλα χρονια και στις επομενες ομως θα παει!

  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ , ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ” Λ Υ Π Α Μ ΑΙ

  4. Από τη στιγμή που πήγαν να σε φάνε και δε μάσησες, δεν πήρες και τα φράγκα μέσω του δικηγόρου,
    και είσαι εκεί στις επάλξεις και τους γαμάς, με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ.
    Αρκεί να παραμείνεις άμεμπτος.
    Φτιάξε κόμμα και από μένα έχεις ψήφους.

  5. Στεφαναρας για ηγέτης! Μην μασάς! Πάμε γερά!💪🇬🇷👍

  6. Η Σπάρτη μαζί σου Στέφανε .Καλη τύχη…….

  7. Συμπατριωτες βοηθηστε τον Στεφανο να μας ενωσει. Ενας απο τους λιγους μπροσταρηδες με καθαρη Ελληνικη πατριωτικη ψυχη.

  8. Αλλά έπρεπε να βάλεις για σήμα το ρούβλι οχαοχαοχο

  9. Αλλά έπρεπε να βάλεις για σήμα του κόμματος το ρούβλι ρε αοχαοχοχαοχαοχα

  10. Κύριε Τάσο, έχετε δει με τα μάτια σας αποδείξεις ότι ο Καποδίστριας ήταν μασόνος, ή το πληροφορήθηκε; Να ξέρετε ότι, ο Έλληνας Καποδίστριας ΔΕΝ ήταν μέλος καμμίας οργάνωσης, μυστικής και φανερής. Αυτά που λένε οι ανιστορητοι, δεν έχουν τεκμηριωθεί ποτέ. Αν ήταν μέλος, θα υπήρχε έστω ένα έγγραφο, μια αίτηση του. Δεν εμφανίζουν τιποτα, επειδή ΔΕΝ υπάρχει τίποτα!

  11. Ο μικρός ενώνεται με το μεγάλο και όχι ο μεγάλος με το μικρό! Στην προκειμένη περίπτωση, ο μεγάλος είναι ο Ηλίας… Οπότε, η επιμονή να κάνει κάποιος δικό του κόμμα του 1% είναι τέλειο δείγμα εγωισμού και σουρεαλισμου…και τελικά, μόνο ανάχωμα μπορεί να χαρακτηριστεί.. Με ειλικρινή συμπαθεια

  12. Εντάξει 200 κομμάτια θα γίνουμε οι πατριώτες. Ποιον να πρωτοψηφίσουμε;;; Δεν υπάρχει σωτηρία αδέρφια. Τελειώσαμε.

  13. Στέφανε κοίτα να συνεννοηθείς με τον κύριο Αρβανίτη , μικρά ποσοστά πρέπει να ενωθούν για να ξεπερεστει το 3%, το πλαίσιο το έχει θέσει πολύ σωστά ο κύριος Αρβανίτης , αδιαπραγμάτευτα κοινή γραμμή συμφωνία σε τρία τέσσερα βασικά πράγματα, αυτά θα τα βρείτε μεταξύ σας, ώστε να προχωρήσει άμεσα μία συνεργασία γιατί όπως πολύ σωστά επισήμανε, ο ασθενής πεθαίνει δεν έχουμε χρόνο

  14. Στέφανε τη στιγμή που μπαίνει ο Κασιδιάρης Βουλή…. Αν είναι δυνατόν…. Ούτε εχθρός δεν θα έκανε τέτοια κίνηση….

    1. Ενωθειτε ολοι. Η πατριδα κινδυνευει. Δεν θα χουμε πατριδα σε λιγο ετσι οπως παμε ξεχωριστα

  15. Το λιοντάρι που βάλατε στο λογότυπο με τα γράμματα πάνω κάτω σχηματίζει έναν οφθαλμό. Τυχαίο? Εισαστε μασωνοι?Ελπίζω να μη σβήσετε και αυτό το σχόλιο

  16. Αφου δεν συνεργαστικες με τον Ηλια απο μενα ψηφο δεν θα εχεις

  17. Ο καποδίστριας Στέφανε ήταν Μασώνος, αυτός και ο πατέρας του….Αυτοι κατέτρεψαν τα παντα και τωρα κανουν ολα αυτα που κατηγορεις….

    1. Δεν είχε καμιά διαφορά η Μασωνία της τότε εποχής με της σημερινής. Για να γίνεις μασώνος την τότε εποχή έπρεπε να ήσουν χριστιανός ορθόδοξος έλλην. Ήταν ο μόνος που μπόρεσε να στρώσει την Ελλάδα σε μία καλή πορεία και γι αυτό δολοφονήθηκε από τις ξένες δυνάμεις.
      Φιλική συμβουλή: Διάβασε Ιστορία. (ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ).

      1. ξενες δυναμεις ηταν οι Μαυρομιχαλαραιοι φιολε, που το παιζεις και ιστορικος?…

  18. Καλή επιτυχία Στέφανε.Οσοι από εμας μπορούμε να βοηθησουμε,θα το κάνουμε.Με τον Α ή Β τρόπο.Εσυ κάνεις τον αγώνα για συνένωση με όποιον εν τέλει επιθυμεί κ εμείς βρισκόμαστε σε εγρήγορση γιατί σύντομα θα πάμε σε εκλογές…κ μια επιθυμία-προτροπη…είπες χθες θα καλέσεις σε εκπομπή τον Εμφιετζογλου.Σωστα πράττεις.Θα ήθελα(κ πιστεύω είναι επιθυμία πολλών),να βολιδοσκοπήσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη)τις προθέσεις του Γιαννακόπουλου.Μια συνέντευξη μαζί του είτε live είτε με άρθρο στην εφημερίδα,θα ξεκαθάριζε πολλά όσων αφορά τις πραγματικές του προθέσεις.

  19. Mπράβο Στέφανε! Καλή Επιτυχία! Μια ψήφος και από μένα! Ελληνικά και πατριωτικά! Μόνο μην βάλεις μέσα Κασιδιάρη! Απογόνους της ναζιστικής σβάστικας δεν χρειαζόμαστε! Προχώρα!

  20. Πως μπορει κανεις να επικοινωνησει απευθειας με τον Σταφανο?

  21. Παιδιά επειδή πάλι αρχίζετε για Χίο και Κασιδιάρη δείτε την χτεσινή εκπομπή πρέπει να τα πούνε τετ α τετ όχι από τηλέφωνο και μαλακίες και ο Χίος δεν θέλει να κατέβει ως υποψήφιος το είπε πάλι χτες

  22. μαζι σου στεφανε. η μονη περιπτωση να μην σε ψηφιζα ειναι αν προχωρουσε η συνεργασια με την μπαλαρινα

  23. Ετσι δεν θα ανεβεί ο πατριωτισμός ποτέ. Εαν δεν μπορεί να γίνει μια αληθινή συσπείρωση, θα είναι η χαρά της ΝΔ και του σάπιου κοινοβουλευτισμού. Με διασκορπισμένα πατριωτικά κόμματα, δεν θα γίνει καν είσοδος κανενός εξαυτών στη βουλή. Αυτό επιδιώκει και η ΝΔ εξάλλου

  24. μεγάλο δίλλημα μας βάζεις για τις εκλογές. εγώ πάντως ψηφίζω ΗΛΙΑ το αξίζει γιατί είναι τσάμπα μέσα στην φυλακή και έχει δώσει και αυτός απο τα δικά του οχυρώματα αγώνες

  25. Άλλο ένα δημοψήφισμα Στέφανε που έκανες για στήριξη με ΕΛΛΗΝΕΣ πήγε στο βρόντο!!ΚΡΙΜΑ!!Ο Ελληνικός λαός που σε διαβάζει ήθελε ξεκάθαρα(90%)Στέφανος και Ηλίας συμπραξη μαζι!!!Ακόμα και την ίστατη ωρα μπορεις να να βρεις με τον Ηλία και είσαι ευπρόσδεκτος !!
    Σε διαβάζουμε σε στηρίζουμε Στέφανε αλλα ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ.Καλό αγώνα Στέφανε!!

  26. κας δαγκωτο οποτε και ναπαει σε εκλογες ο μουλος

  27. κριμα που δεν συνεργαστηκες με τον Κασιδιαρη!!! πολυ κριμα!!! σου ευχομαι καλη επιτυχια…

  28. θα ανέβει η εκπομπη; Δε φαίνεται κάτι στον σύνδεσμο

  29. Στέφανε, επειδή κάποιοι εδώ μέσα σου λένε όχι για Ηλία και τζήμερο, να θυμίσω ότι ο Ηλίας είναι στη φυλακή και ο τζήμερος και ο πρώην σύμβουλος του σαμαροβενιζέλου κρανιδιώτης είναι υπέρ των εμβολίων και δεν λένε κουβέντα για τα πρόστιμα στους παππούδες μας. Άρα τον Ηλία τον πολεμάνε ενώ οι άλλοι μπορεί και να συνεργαστούνε με τους ανθέλληνες, όπως κάνανε και οι πρώην μακεδονομάχοι πλεύρης, βορίδης, γεωργιάδης που σήμερα είναι στο κόμμα που στέλνει τον μηταράκη στο πακιστάν να φέρει μετανάστες! Και τώρα δεν λένε κουβέντα! Στέφανε, συνεργάσου με Ηλία να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα. Αλλιώς, καλή επιτυχία αλλά να ξέρεις ότι χάνεις εμάς που είμαστε οπαδοί σου.

  30. PETRO ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

  31. Δεν συμπλέουν τα καράβια Χίο και έτσι κανένα δεν θα φτάσει στο τέλος…. Καλή επιτυχία…

  32. Συνεργασία μόνο με Ηλία Κασιδιάρη, διαφορετικά θα πάει άπατο. Συνεργασίες με πολιτικά απόβλητα της ΝΔ τύπου Κρανιδιώτη δεν έχουν καμία απολύτως τύχη.

  33. Ολοι να υποστηριξουμε το κινημα του Χιου. Σε λιγο θα ειναι πολυ αργα. Φιλε Στεφανε εγω σε υποστηριζω. Ελπιζω και οι υπολοιποι Ελληνες να καταλαβουν σε ποια φαση της ιστοριας μας βρισκομαστε.

  34. Ρε Στέφανε βάλε κανα ΣΤΑΥΡΟ για σύμβολο τι μου βάζεις το λιοντάρι της παραμαουντ ταινία θα κάμουμε
    Ρε φίλε??? άσε που παραπέμπει και σε μασονική φιέστα ας σοβαρευτούμε λίγο…….
    Και κάποια στιγμή στο Αρτ σε ρώτησαν για υποψηφιότητα και απάντησες κάτι αρνητικό πάντως. Δεν θυμάμαι επι λέξη μη γίνει και παρεξήγηση. Τέλος πάντων καλη φώτιση και επιτυχία…….

  35. Εύχομαι ένδοξον καί άκρως επιτυχή έκβαση τής αγωνιστικής τούτης προσπαθείας εναντίον τής πολυκεφάλου λερναίας ύδρας τού κακού. Ωστόσο θά συνιστούσα ίνα επαυξήσεις εις τό έπακρον τήν προσοχήν σου διότι ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι καί δηλητηριώδεις όφεις καί έχιδνες εν τή κοινωνία ημών, οι οποίοι προθύμως θά εκτελούσαν κακοήθη καί καταχθόνιον εντολή. Προσοχή επίσης εις τούς δόλιους υποκριτάς …… «φίλους»!!!!! καί καιροσκόπους ψευδοσυνεργάτας, οι οποίοι αδιστάκτως θά επρόδιδον καί τόν ίδιόν των κηδεμόνα. Τά κυριότερα χαρακτηριστικά τού έμπιστου συνεργάτη εισί πρωτίστως ο εν Χριστώ ενδεδειγμένος ηθικός καί ευσεβής βίος ομού μετά τής αποδεδειγμένης ενθέρμου αγάπης τής Πατρίδος καί τών ταλαιπωρημένων Πατριωτών ημών. Ασεβείς, υποκριταί μέ βίον διεφθαρμένον καί τυχοδιώκται δέν πρέπει νά έχουν περιβάλλον θέση. Περιθώρια διά λάθη ΔΕΝ υπάρχουν. Πρός ευώδοση λοιπόν τού σκοπού, «Θεού νίκη» πρός καταισχύνη κάθε (αλλοδαπού καί ημεδαπού) εχθρού καί πολέμιου τού Ορθόδοξου Χριστιανισμού καί Ελλάδος. Νά είστε καλά

  36. Κρίμα που δεν έγινε ένωση με τον Κασιδιάρη που μπαίνει ιδεί με 3% μέσα στην Βουλή και με παρουσία και τον Χίο θα είχαμε μια δυνατή δεξιά παράταξη τον 5% και πάνω
    Καλή τύχη παντός!!!!

  37. Τι να πω δεν θα γίνουμε ποτέ άνθρωποι ένας από δω άλλος από εκεί και οι κουλοτσιπροανδρουλακιδες να τρίβουν τα χέρια

  38. ΕΝΩΘΗΤΕ ολοι οι πατριωτες για να σωθει η χωρα μας .Αν υπαρχουν διαφορα μικρα κομματα δεν προκειται να γινει τιποτα. ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ!

  39. Ακούστε κάτι και μην τρέφετε αυταπάτες.Δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ να βγεί αυτοδύναμο άλλο κόμμα πλήν των τωρινών,που έχουν διαλύσει τη χώρα.Και ο κόσμος να ψηφίσει τον Χίο για παράδειγμα,η κάλπη θα δείξει άλλα.Απόδειξη.Θυμάστε ένα δημοψήφισμα όπου το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ;Τόσο απλά.

    1. Σωστός. Το παιχνίδι είναι στημένο.Αυτα τα 300 ρεμαλια δεν φεύγουν με εκλογές.

  40. Τη στιγμή που όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τους Έλληνες για την Πατρίδα εντός Βουλής… Γιατί ρε Στέφανε….;;;

  41. Τι ποσοστό μπορεί να έχει ο Κασιδιάρης που σε κατάντησαν ακόμα και εσένα να γίνεις ανάχωμα για να του κόψουν ότι μπορέσουν ρε Στέφανε.. Θα φάνε καλά στις εκλογές. Και μην μου πεις ότι δεν γίνεσαι ανάχωμα, από την στιγμή που έχει ποσοστά βουλής και αντί να τον βοηθήσεις μπαίνεις στην μέση.
    Και αν δεν το κάνεις από δόλο να ξέρεις ότι τζάμπα ζημιά κάνεις.

    1. Σιγα την ατριχη Κασιδα,τον πολιτικο του μελλοντος.Τετοιοι πολιτικοι ειναι χειροτεροι κι απο τους κλοουν που κυβερνανε.Μαγκιες φωνες και ξυλο δεν περνανε στας Ευρωπας ουτε στα Ρωσιας,διοτι σε δενουν κομπο και σε μαμανε στο πι και φι.Αυτα στο γηπεδο και στις αλανες.

      1. Ωραία αν είδες εσύ κανέναν άλλον που μπορεί τουλαχιστον να τους ξεβρακώνει μέσα στο μπορδ@λ@ τους έλα να μας τον δείξεις. Και όταν λέω ξεβράκωμα ψάξε στις εξεταστικές επιτροπές για τα «θαλασσοδάνεια» τι τους έκανε όλους. Στο YouTube υπάρχουν όλα. Και ψάξε και το “κόμμα του λαού” το τιμημένο ΚΚΕ που όταν έπερναν τον λόγο έλεγαν καμια ερώτηση. Κατα τα άλλα το κεφάλαιο και το κεφάλαιο και όταν ήρθε η ώρα να τα βάλουν με το κεφάλαιο τσιμουδιά.
        Επίσης απο τα λεγώμενα σου φένεσαι για Νεοδημοκράτης. Ένα έχω να σου πω αναρωτήσου για το τι ζημιά κάνεις στην πατριδα σου και ιδικά στις μελλοντικές γενιές που συνεχίζεις να κρατάς στην εξουσία αυτά τα καθάρματα που έχουν διαλύσει τα πάντα .

  42. Ή παπάς με παπάς, ή ζευγάς ζευγάς. Είστε μαχητικός με την δημοσιογραφία και τις εκδόσεις αλλά, ακατάλληλος για την πολιτική, Η συνέχεια θα δείξει το μέγεθος του σφάλματος.

  43. Αν και θέλω οι δημοσιογράφοι να μην ανακατεύονται με την πολιτική,
    εύχομαι να βοηθήσεις τον απλό εργαζόμενο με τον αγώνα σου.

  44. Αν δω μέσα Κασιδιάρηδες και Τζήμερους, έφυγα κι από εδώ…
    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΑΣΠΙΛΟΙ και AMOΛYNTOI από τη σύψη, τη μπόχα και τη δυσωδία! MAKPIA AΠO ΛEPEΣ!!!

    1. Πετρούλα….ούτε μια τρίχα του Κασιδιάρη δε φτάνεις. Άστο παλικάριμ.

    2. χωρις τον κασι 3 και ο κουκος θα ειστε…..

  45. Αν δω μέσα Κασιδιάρηδες και Τζήμερους, έφυγα κι από εδώ…
    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΑΣΠΙΛΟΙ και AMOΛYNTOI από τη σύψη, τη μπόχα και τη δυσωδία! MAKPIA AΠO ΛEPEΣ!

  46. Καλή τύχη και μέσα στην επόμενη βουλή η Εθνική Απελευθέρωση

Comments are closed.