ΤΗΝ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΤΑΒΕΡΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΑΤΕΣ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ! ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ, ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ;

    Κοινοποίηση:
    dafni-patates

    Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η κόρη του Δάφνη Μητσοτάκη πήγε σήμερα στην ταβέρνα “Ο Κρητικός” στο Κερατσίνι για να βοηθήσει στην διανομή των συσσιτίων.

    Για τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια, χώθηκε στην κουζίνα του ταβερνείου η κόρη του Κούλη και καθάριζε όλο το πρωί πατάτες.

    Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Δημήτρη Καρκανοραχάκη:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Μόλις τελειώσει με τις πατάτες και την κουζίνα να πάει να καθαρίσει και τις τουαλέτες το πλουσιόπαιδο μαζί με τη μαρέβα. Τόσα εκατομμύρια έχουν βγάλει χρόνια τώρα από αυτή την έρμη την ελλάδα.

    2. Φιλαράκι Κρητικέ, έχω έρθει αμέτρητες φορές στο μαγαζί σου, το οποίο με πολύ κόπο το υποστηρίζεις με τον καλύτερο τρόπο εξ ού και ήσουν γεμάτος και τις καθημερινές. Συμβουλή. Αν θές μετά την καραντίνα να συνεχίσει ο κόσμος να έρχεται στο μαγαζί σου, πέτα έξω με τις κλωτσιές κάθε πολιτικό απολειφάδι και επικεντρώσου σ αυτό που κάνεις καλά. Μοίραζε ενα πιάτο φαγάκι σ όσους έχουν ανάγκη, χωρίς τυμπανοκρουσίες και κράτα χαμηλούς τόνους.

    3. δε παμε καλα…το εργο ειναι καλα σκηνοθετημενο αυτες οι οικογενειες θελουν ξεκληρισμα μεχρι 3ης γενιας η απελαση δεν υπαρχουν αλλες λυσεις !!!!!!!!!!!!!!κακως τους δεχτηκε ο ιδιοκτητης δεν εχει αναγκη τη βοηθεια τους οποια κ ειναι αυτη…οτι κανει ειναι με δυναμη ψυχης απο πολλους ανθρωπους….με τα τερατα δεν εχει καμμια δουλεια

    4. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλης κουράδας λέει:

      Προσοχή και στην αδερφή του κούλη που μας βομβαρδίζει με διαφήμιση της άκτιον aid για να ταϊζει μαυράκια να μεγαλώσουν να έρθουν να μας “μπολιάσουν”. Όλο το μητσοτόσογο των ντονμέδων με την κουτάλα στο φαΐ των ΜΚΟ, ζητώντας από μας να τους χρηματοδοτούμε. ΠΡΟΣΟΧΗ.

    5. Για να παραμείνει ο μπαμπάκας πρωθυπουργός σίγουρα θα το έκανε.Για λόγους ηθικής όμως δεν έπρεπε αυτό το γεγονός να βγει πιο έξω ακόμη και από τον φιλάνθρωπο ταβερνιάρη και μπορούσαν να του το επιβάλλουν να μην το βγάλει.

      1. Κια μπραβο σου που θα τους πληρωνεις μια ζωη

      1. Χαζος θα ειταν αν δεν την προετοιμαζε. Εχει πιστους ακολουθους η οικογενεια

    6. Αν έχει τέτοια ευαισθησία η νεαρά να πει στον κουλοπατέρα της για τον 25χρονο στην Αμαρυνθο: «Αν είχατε μπαμπάκα μου αφήσει να γίνει εθιμικά οργανωμένα η ρίψη του σταυρού στα σημεία που πάντα γίνεται δεν θα είχε πεταχτεί αυτοσχέδια από συνέλληνες μας που τηρούν το έθιμο και δεν θα κόντευε αυτή τη στιγμή να μείνει τετραπληγικός ο 25χρονος από την Αμάρυνθο! Να ενδιαφερθείτε ως άμεσα σχετιζόμενος κυβερνητικός φορέας για την κατάσταση της υγείας αυτού του νεαρού έλληνα που εξαιτίας της απόφασης να μην γίνει οργανωμένα το έθιμο έχει τεράστιες πιθανότητες αυτή τη στιγμή να χάσει για πάντα την αυτοεξυπηρέτηση του»

    7. Οικογενεια βρυκολακων

    8. Εισαι πολυ μαλακας κακομοιρε Ελληνα, αν πιστευεις σόλα αυτα που θελει να περασει στην κοινωνια, η μεγα-
      λυτερη, η κορυφαια ανθελληνικη οικογενεια Μητσοτακη στην κοινωνια μας.Το μισος ασβεστο για τους Ελληνες!
      Η αθεη φαρα τους κορυφαια! Η ηδονη και η χαρα τους για ο,τι τραβαει η Ελλαδα μας και οι Ελληνες, δεν περι-
      γραφεται! Μη παρασυρεστε, μη πατατε μπανανοφλουδα Μητσοτακεικη! Η οικογενεια αγωνιζεται με ολες τις δυ-
      ναμεις της για να μας αποτελειωσει!

    9. εδω μπορει να ηθελαν να δειξουν ανθρωπια μα ειναι σταγονα στον ωκαιανο αυτο

      1. δεν μπορείς να ερμηνεύσεις τα γεγονότα, γιατί δεν έχεις
        αυτόνομοι σκέψη. έχεις αφήσει τον εαυτό σου να στο καθοδηγούν άλλη.
        αυτό που κάνουν, βρίσκουν πάντα τρόπους να σε κοροϊδέψουν, να σε αποπροσανατολίζουν από την πραγματικότητα.
        η ίδιοι άνθρωποι που παρουσιάζονται ότι θα σε σώσουν, η ίδιοι θέλουν να σε σκοτώσουν.

        1. φιλε εχεις δικιο σε αυτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απλα ειπα να πω κι ενα καλο γιατι κι ο εγκληματίας μπορεί ναχει μια σταγονίτσα καλοσύνης μεσα στη σκατοψυχια τους !! όμως εχεις δικιο στο οτι αυτοι και οι οικογένειες τους ειναι για τα σκουπίδια και καταρα της Ελλάδος !!!!!!!!!!!!!!!

    10. Καλά έκανε το κορίτσι.και ο πατέρας της να το σκέφτηκε, η ίδια το υλοποίησε, θα μπορούσε να έλεγε όχι, όπως τόσες κόρες λένε όχι στον μπαμπακα.αυτα είναι ανήθικα χτυπήματα που δείχνουν μιζέρια.σιγα μην μου το ανεβάσετε το σχόλιο..

      1. Στο ανέβασε μωρή κομμούνα για να βλέπουμε πως νουδουλοι και μπολσεβικοι είστε αδέρφια..
        Σαφως και καλά έκανε….αλλα στα αρχιδια μας…
        Η καταστροφή που έχουν κάνει στην Ελλάδα όλα τα βρωμοκόμματα και εσείς τα κομματοσκυλα δεν εξιλεωνεται ουε σε 1000 ζωές..
        Σκατα στους τάφους σας και των παππουδων σας κουφαλες.

        1. Το ΚΚΚ μπορεί να είναι Κου Κλουξ Κλαν, μπορεί να είναι Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας, μπορεί να είναι Κίμωνας Κωνσταντίνου Καραθανάσης, μπορεί να είναι Κοτσύφια κ Κοκορες, μπορεί να είναι Κλάνω κ Καμαρώνω, μπορεί απλώς να βαριέμαι και να έχω πατημένο τρεις φορές το γράμμα “κ”. Αλλά εσύ, ως κλασικός ουγκανος έχεις ενώσει το παχύ έντερο με το μυαλό κ σκέφτεσαι αυτό που παράγει το πεπτικό σου σύστημα.

            1. Οποια γυναικα μιλαει για καπελο να βαζει και μια φωτογραφια της μαπας της χωρις μακιγιαζ , χωρις κομμωτηριο και ολοσωμη φωτογραφια χωρις επεξεργασια. Βαλε μωρη αληθινη φωτογραφια δικη σου.

      2. Για να παραμείνει ο μπαμπάκας πρωθυπουργός σίγουρα θα το έκανε.Για λόγους ηθικής όμως δεν έπρεπε αυτό το γεγονός να βγει πιο έξω ακόμη και από τον φιλάνθρωπο ταβερνιάρη και μπορούσαν να του το επιβάλλουν να μην το βγάλει.

    11. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΛΕΡΩΣΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΑ?? ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Θ ΑΚΟΥΣΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟ ‘ΚΕΑ’.. Ε ΡΕ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ… ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΖΑΚΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ?? ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΤΥΛΙΧΤΟ ΚΑΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ??

    12. Να δω την Μαρεγκα να καθαρίζει κρεμμύδια!!!!!

    Comments are closed.