ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΑΤΑΡΑΧΟΣ, ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ. ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ. ΜΑΤ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ. “ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ, ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ”. ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΟΙ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    5859238

    Tο σημερινό συλλαλητήριο των εργαζομένων στους δήμους, σημαδεύτηκε από την επιμονή των εργαζόμενων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να συναντηθούν με τον πολιτικό τους προϊστάμενο, για να συζητήσουν δια ζώσης τα αιτήματά τους και από την επιτυχημένη εξαφάνιση του Μάκη Βορίδη.

    Οι διαδηλωτές που είχαν ξεκινήσει τη μεγαλειώδη πορεία τους από τα γραφεία της ΠΟΕ – ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη του Μεταξουργείου, με κυρίαρχα αιτήματα την κατάργηση της διάταξης για τις εργασιακές διεκδικήσεις και τη μονιμοποίηση των εργαζόμενων-συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, συνέχισε με πορεία προς τα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε. και προς το Υπουργείο Εσωτερικών επί της Βασιλίσσης Σοφίας, όπου επεδίωξαν εις μάτην να συναντηθούν με τον κ. Βορίδη, καθώς, αν και ο υπουργός γνώριζε ότι θα έφταναν στην πόρτα του, σε μία νέα απαξιωτική κίνηση, δηλώθηκε απών.

    Όπως κατήγγειλε η Ομοσπονδία, το κυβερνητικό στέλεχος είχε πάει για… καφέ, στην πλατεία Κολωνακίου, με το πολυπληθές συλλαλητήριο να μεταφέρεται σύσσωμο εκεί προς αναζήτηση του αγνοούμενου υπουργού και τους γύρω δρόμους να τίθενται εκτός κυκλοφορίας.

    Kατά πληροφορίες έπινε καφέ στη “Λυκόβρυση”, από όπου τον φυγάδευσαν οι αστυνομικοί του από την οδό Αναγνωστοπούλου και την κοπάνησε σαν τον λαγό τρέχοντας να κρυφτεί στο κοινοβούλιο.

    Μάλιστα, κατά την προσπάθεια του κόσμου να προσεγγίσει το Κολωνάκι, δέχθηκε περιορισμένη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις.

    Επόμενος προορισμός των διαδηλωτών, αφού δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί ο υπουργός, ήταν η Βουλή, όπου κατά τα λεγόμενα του αστυνομικού διευθυντή που ηγείτο των δυνάμεων ασφαλείας που ακολουθούσε ασφυκτικά την πορεία, εκεί βρισκόταν ο κ. Βορίδης και θα τους έβλεπε «θέλει δε θέλει». Φευ όμως, και από τη Βουλή ενημερώθηκαν ότι ο υπουργός δεν ήταν εκεί.

    Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Νίκος Τράκας «κρύβεται ο κ. Βορίδης γιατί δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους εργαζόμενους που απολύει. Κρύφτηκε σαν τον αρουραίο, αλλά θα τον ξετρυπώσουμε στο επόμενο διάστημα. Ο αγώνας τώρα ξεκινάει».

    Να σημειωθεί ότι κατά την παραμονή του πλήθους των διαδηλωτών έξω από τη Βουλή, κάποια στιγμή πετάχτηκε μία κροτίδα προς την πλευρά του κοινοβουλίου, με τον πρόεδρο της ΠΟΕ – ΟΤΑ να καταγγέλλει παρουσία προβοκατόρων και να καλεί τον κόσμο να παραμείνει σε ηρεμία.

    5859246 5859238 5859236 5859235

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. αχ κουλα…ο μιχοs απο τον κολωνο λεει οτι θα τουs βγαλει στη σεντρα…

    2. ETΣΙ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ!!! ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕ;;; ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ…21 ΜΑΪΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ…ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    3. Βοριδη…ξερεις…στη βουλη δεν ξαναμπαινεις!
      Οχι μονο εσυ…ουτε ο Πλευρης.
      Το αλλο φιλαρακι σας…ο “μπουμπουκος” ενδεχομενως να ξαναμπει…τον στηριζουν οι εφοπλιστες (ως γνωστον)…αλλα και αυτον για λιγο!

    4. 04-10-2023 11:28
      ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
      ΕΚΛΟΓΕΣ
      Μπανανία!!! Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου που επέκρινε την κυβέρνηση για τον Κασιδιάρη
      Απίστευτες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη…
      Παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρόεδρος του Α1 Τμήματος του ανωτάτου δικαστηρίου Χρήστος Τζανερίκος, μετά τις επικρίσεις που προκλήθηκαν για την δημόσια δήλωση του με την οποία ασκούσε σκληρή κριτική σε διάταξη της κυβέρνησης για το κόμμα Κασιδιάρη.
      Η παραίτηση του κ. Τζανερρίκου ήρθε μετά τη δημόσια δήλωση του για την τροπολογία της Κυβέρνησης για το κόμμα Κασιδιάρη.
      Πλέον, την προεδρία του Α1 Τμήματος θα αναλάβει η αρχαιότερη αρεοπαγίτης η κυρία Ευδοξία Κιουπτσίδου η οποία και θα προεδρεύσει της σύνθεσης των δικαστών που θα κρίνουν για τη νομιμότητα της συμμετοχής των κομμάτων στις προσεχείς εκλογές και πρωτίστως για την εκλογική τύχη του κόμματος Κασιδιάρη.
      Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου έχει στα χέρια της την παραίτηση του κ. Τζανερίκου και θα την κρατήσει καθώς από τον νόμο προβλέπεται προθεσμία ενός μηνός στην περίπτωση που ο παραιτηθείς ανώτατος δικαστικός θελήσει να ανακαλέσει.
      «Eυθεία παρέμβαση στη λειτουργία του Αρείου Πάγου»
      Υπενθυμίεζεται ότι, την Κυριακή (09/04), ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου έκανε λόγο για «ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία του Αρείου Πάγου», αναφερόμενος στην τροπολογία που αποσκοπεί στο να βάλει «μπλόκο» στη συμμετοχή του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές.
      Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Τζανερίκου
      «Με βάση την τροπολογία – προσθήκη του ΥΠΕΣ, με την οποία τροποποιείται η παρ. 1 του άρθρου 32 του π. δ. 26/2012, εισάγεται η πρωτοφανής για τα δικαστικά χρονικά ρύθμιση, που θεσμοθετεί την ολομέλεια πολιτικού τμήματος του Αρείου Πάγου. Πρωτοφανής, καθόσον αποτελεί ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία του Αρείου Πάγου, αφού τόσο κατά το άρθρο 23 του προϊσχύσαντος Ν. 1756/1988, όσο και κατά το άρθρο 27 του ήδη ισχύοντος Ν. 4938/2022: “…Κάθε τμήμα συγκροτείται από τον Πρόεδρο και τέσσερις (4) αρεοπαγίτες…” και όχι από το σύνολο των αρεοπαγιτών, που υπηρετούν σ’ αυτό, ο αριθμός των οποίων, σημειωτέον, δεν είναι ο ίδιος σε όλα τα τμήματα, αλλά μπορεί να μεταβάλλεται, με σχετικές αποφάσεις της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου ή σε έκτακτες περιπτώσεις με πράξεις του Προέδρου του ΑΠ, που εγκρίνονται από την ολομέλεια αυτού. Ουδέποτε έχει προβλεφθεί ολομέλεια τμήματος συγκροτούμενη απ’ όλους του Δικαστές αυτού. Να σημειωθεί, ακόμη, ότι σε περίπτωση ισοψηφίας σε “ολομέλεια” τμήματος με άρτιο αριθμό Δικαστών, αφού οι πολυμελείς συνθέσεις (άρθρο 4 Ν. 1756/1988 και ήδη ισχύοντος 4938/2022) πρέπει να έχουν περιττό αριθμό, θα έπρεπε να εισαχθεί (δίκην σωματείου) ρύθμιση ότι υπερισχύει η γνώμη του Προέδρου του.
      Η ρύθμιση, που εισάγεται με την επίμαχη τροπολογία, παρά την κατ’ επίφαση αιτιολογία της, δηλαδή της “θωράκισης της όποιας απόφασης του Αρείου Πάγου” για την ανακήρυξη ή μη κομμάτων, που αναφέρονται στο άρθρο 32 του π. δ. 26/2012, ώστε να μη μπορεί αυτή να αμφισβητηθεί, αποτυπώνει, φωτογραφικά, τη δυσπιστία και την έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, εκ μέρους της Κυβέρνησης, που είχε τη σχετική νομοθετική πρωτοβουλία, αναφορικά με την άσκηση της διακριτικής μου ευχέρειας να ορίζω την (πενταμελή) σύνθεση του τμήματος του οποίου είμαι Πρόεδρος. Άραγε οι εκατοντάδες χιλιάδες αποφάσεις των τμημάτων του Αρείου Πάγου, που έχουν εκδοθεί ή θα εκδοθούν με τις πενταμελείς τους συνθέσεις και όχι από τις ολομέλειές τους δεν είναι θωρακισμένες και μπορεί να αμφισβητούνται;
      Η δεύτερη προσθήκη, κατά την οποία το Α1 τμήμα του ΑΠ, μπορεί να ζητεί στοιχεία για την τεκμηρίωση της σχετικής του κρίσης, από τις κατά περίπτωση αρμόδιες ή άλλες αρχές ήταν εντελώς περιττή, αφού με την ήδη ισχύουσα από τον περασμένο Φεβρουάριο ρύθμιση το τμήμα ελέγχει και αυτεπαγγέλτως τη συνδρομή των προϋποθέσεων ανακήρυξης. Στο πλαίσιο, επομένως, της αυτεπάγγελτης έρευνάς του, από που θα αντλούσε τα στοιχεία, για την τεκμηρίωση της κρίσης του; από τον μπακάλη της γειτονιάς;
      Τέλος, δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας ότι ο ΥΠΕΣ, προαναγγέλλοντας την τροπολογία σε εκπομπή της ΕΡΤ την Πέμπτη 06-04-2023, παρενέβη, ανεπίτρεπτα, ευθέως στην κρίση του Α1 τμήματος του ΑΠ, αφού δήλωσε, μεταξύ άλλων: “Δεν μπορεί να υπάρχει μια βαθιά αντίφαση, από τη μια μεριά το ποινικό τμήμα της δικαιοσύνης (σημ: ξέχασε να πει κατωτέρου του ΑΠ Δικαστηρίου) να τον καταδικάζει (τον Κασιδιάρη) ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης και να έρχεται ένα άλλο τμήμα της δικαιοσύνης επίσης, το Α1 του Αρείου Πάγου, που λέει ότι είναι πολιτικός αρχηγός». Δηλαδή, ο ΥΠΕΣ, εμμέσως, πλην σαφώς υπέδειξε στους Δικαστές του Α1 τμήματος ποια θα πρέπει να είναι η κρίση τους, για το συγκεκριμένο θέμα”».

    5. ….ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΗ…..

    6. Αυτοί με τις κόκκινες σημαίες από ποια χώρα είναι;Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί .

    7. Κακοποίησαν οι απριλιανοί το Σύνταγμα, πέθαναν στη φυλακή. Ο κ. Βορίδης έχει την εντύπωση πως δεν θα απελευθερωθεί η χώρα από το καθεστώς Μητσοτάκη, αν έτσι ελπίζει είναι βαθειά νυχτωμένος.

    8. Πάντως αν είναι μάγκες ας αποκλείσουν ένα κόμμα απ’τα αριστερά. Με τίποτα. Θα εξαφανίσουν κάδους, δε θα μείνει τζαμαρία όρθια, και όπου τους πετύχουν θα δουλέψει στελιαρι.

    9. 98% εμβολιασμένοι να περιφρουρείτε τα κέρδη της Pfizer, σας έβαλε ο χονδρός ρολεξάκιας να τρυπηθείτε με τα δηλητήρια των καπιταλιστών

    10. Χαχα γουστάρω. Κυνηγούσαν τον Βορίδη σ’ολη την Αθήνα κιαυτος κρυβόταν. Κλέφτες κι αστυνόμοι.. κυριολεκτικά. Καλά του κάνατε

    11. Τι εγινε βαριοπουλα ουτε το καφε σου δεν μπορεις να πιεις σιχαμερο λεσι της δεξιας

    12. Στέφανε το μεσημέρι που πήρες τηλέφωνο από τους Ραδιομακελάρηδες , για να μιλήσεις με τον Βορίδη σου απάντησαν στα τηλέφωνα οι γραμματείς και φαρισαίοι του πως βρίσκεται στην Βουλή…και αυτός ήταν στο Κολωνάκι και έπινε καφέ…τι να σχολιάσει κανείς με αυτήν την πολιτική παρακμή που βιώνουμε?

    13. Αν σε όλη την Ελλάδα όταν ακούγεται ότι θα πάει να μιλήσει κάποιος εκεί λόγω προεκλογικής περιόδου του την έχουν στημένη κάποιοι θα ήταν μια αξέχαστη περίοδος μέχρι τις εκλογές. Να μην μπορεί κανείς τους να μιλήσει, να κάνει εκδήλωση. Ακόμα και σε κλειστούς χώρους να μπαίνουν καμιά πενηνταρια να δημιουργούν 5 λεπτά φασαρία και δρόμο. Να μην αφήσουν κανέναν σε χλωρό κλαρί.

        1. Έχει και συνέχεια, όχι τύπου μπαχαλακηδες αλλά με ωραία τρέλα. Ο μεθυσμένος είδε τον τρελό και φοβήθηκε λέει η παροιμία. Ούτε σαματα, ούτε χτυπήματα, άλλο στυλ με κοπτικά τραγούδια με μούτζες σαν κομάντος,μπαμ μπαμ και δρόμο. Ρε να τους τρελάνουν. Αλλά θέλει οργάνωση και να είναι 50+.

    14. Μόνος του ήταν ή παρέα με κανα τράβελο;

    15. Εγώ δεν βλέπω εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά στελέχη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ με κοντάρια
      και σημαίες. Είπαμε είμαστε κατά του Βορίδη αλλά όχι μαζί με τους σταλινικούς…

    16. Αυτό τον Βορίδη δεν τον πάω καθόλου. Σήψη, δυσωδεία, ψέματα, απατεωνιές. Δειλός, ψεύτης, αντιδημοκρατικός.

    17. Βορίδη φέρε τον ανταρσύα των λαθρομεταναστών να σε βοηθήσει γιατί μόνο αυτοί σε στηρίζουν! Που να το φανταζόσουν εσύ που έκανες τον …πατριώτη! Για ρώτα κανέναν δεξιό θέλει τον αποκλεισμό του Ηλία από εσάς που έχετε υποψήφιο τον ….χαντικαμπάνα; Δώστε τα 400 εκατομμύρια που χρωστάτε στις τράπεζες εσείς και άλλα 300 το πασόκ που έγινε κινάλ για να μην τα πληρώσει! Αντί να ασχολείται ο Άρειος Πάγος με τη δολοφονία των Τεμπών, ασχολείται με τον Ηλία που θέλουν να, αποκτήείσουν ο κεερφα και ο ανταρσύα των λαθρομεταναστών και ο βορίδης που δεν θα βρει ψήφο από Έλληνα!Ρε τράβα στο τζαμί να αποθεωθείς μαζί με πλεύρη και γεωργιάδη, τι κρύβεσαι στο Κολωνάκι που είναι Έλληνες;

    18. Άπαντες να προσληφθούν στο Δημόσιο!!! Γνωρίζουν όταν υπογράφουν τα χαρτιά ότι η σύμβασή τους είναι ορισμένου χρόνου αλλά αυτοί εκεί…να μονιμοποιηθούν με το έτσι θέλω. Ουστ κοπρόσκυλα!!!!

    19. Ως πότε μια χούφτα τεμπελχανάδες θα κλείνουν δρόμους με ντουντούκες λες και είμαστε στο 1960? Ως πότε θα ανέχομαι να τρώω στη μάπα μερικά ρεμάλια που απαιτούν βόλεμα?

      Αν δεν τους χρειάζονται στο δημόσιο ας έρθουν , ψάχνω σερβιτόρους , καμαριέρες και μας λείπουν και 2 συνεργεία (6-8 άτομα) για γκρεμίσματα . Μισθοί πιο πάνω απο αυτά των 900ιων που παίρνουν στο δημόσιο.

      1. ενδιαφερομαι για τα γκρεμισματα. που κανω αιτηση;

        1. Στην ΝΔ, μπορεί να σε βάλουν σταθμάρχη και να τα ξύνεις……

      2. ΚΛΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ. ΣΚΥΨΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    20. ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ….ποιον προστατευετε ρε ηλιθια γιδια…τον Βοριδη..??? Φτου σας ξεφτίλες.

      1. οι λιμενικοί αστυνομικοί (Ο.Ε.Α.) βασιλάκη, όταν ξυλοφορτώνουν τους ναυτεργάτες και το παίζουν νταήδες σε οδηγούς, είναι… ναυτοπρόσκοποι. Ίδια σκατά είσαστε βασιλάκη. Ακριβώς ίδια.

      1. Τί θα κάνουν τα κομμούνια; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ;
        Βασικά χειρότερα είναι τα κομμούνια.

    21. Μάκαρε, τάραξέ τους στην νομιμότητα. Ζαίοι φτωχομπινέδες είναι, φαίνονται.

    22. Χμμμμ!!! Στέφανε αν δεν κάνουμε λάθος είχες αναρτήσει φώτο από την συγκεκριμένη καφετέρια που έπιναν καφέ ο Δημητριάδης παρέα με τον καταδικασμενο παιδεραστή Γεωργιάδη ο οποίος παρά το γεγονός ότι έπρεπε να οδηγηθεί στις φυλακές,υπηρξε παρέμβαση Μητσοτάκη και ως συνήθως βρέθηκε πρόθυμος στημένος εισαγγελέας που τον άφησε ελεύθερο. Λες να ήταν εκεί ο Βοριδης για κάνα ραντεβού με τον παιδεραστή Γεωργιάδη?

    23. Τσογλανος ο Μάκης αλλά οι κατσαπλιαδες είναι ταμάμ για ξύλο και πολλά άλλα.

    24. Οχι το Μακη ρε παιδια! Δικο μας παιδι ητανε….καποτε αλλα για μια καρεκλα μεταλλαχτηκε σε αναλωσιμο της “αγιας” οικογενειας@

    25. ξεφτιλες μπολσεβικοι συμβασιουχοι αχρηστα παρασιτα αμεση απολυση ολοι σας εαμοβουλγαροι!

    26. ρε μλκες δείξτε την εικόνα του μιζοκούλη από θεσ/νικη ! αξύριστος, χωρίς γραβάτα και με ξεκούμπωτο παντελόνι !! τρελό γέλιο το λέσι !!! λολ

      1. Σοβαρά τώρα;
        Ρε μπας και είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι παίρνει ψυχιατρικά φάρμακα;

    Comments are closed.