“ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ”. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ” ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΡΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ. ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ

    Κοινοποίηση:
    zoi-garmani-panagiotis-fradzis

    O Πάνος Σόμπολος με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και τα τρία νεκρά παιδιά, αναφέρθηκε σε υπόθεση που τον έχει στοιχειώσει όλα αυτά τα χρόνια.

    «Πολλά είναι τα εγκλήματα, πάρα πολλά. Από τα χιλιάδες ξεχωρίζω το έγκλημα του τότε 27χρονου που σκότωσε τη σύζυγο, την πανέμορφη Ζωή. Στο σαλόνι έγινε το έγκλημα και την έσυρε στο μπάνιο και την τεμάχισε. Αυτός ο άνθρωπος έχει ξαναπαντρευτεί, έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του, ζει στην επαρχία, δεν χρειάζεται να πούμε το όνομα. Έρχεται όμως πίσω η πανέμορφη αυτή Ζωή που την έβλεπα τεμαχισμένη στο νεκροτομείο;», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Σόμπολος.

    Φυσικά, ο Πάνος Σόμπολος αναφέρεται στο έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα το 1987, όταν ο Παναγιώτης Φραντζής σκότωσε και τεμάχισε την πανέμορφη σύζυγό του Ζωή Γαρμανή.

    Αφού τη σκότωσε, την τεμάχισε με ένα ακονισμένο χασαπομάχαιρο και τοποθέτησε τα μέλη σε δέκα πλαστικές τσάντες κι αυτές μέσα σε τέσσερις σακούλες σκουπιδιών και τις πέταξε στον κάδο απορριμμάτων του δήμου.

    Ο ιατροδικαστής Πάνος Γιαμαρέλος είπε ότι «δείχνει μια ψυχική διαστροφή του εγκληματία, αφού μετά το θάνατο ηδονιζόταν ή εκδικούνταν κάνοντας κομμάτια το θύμα του.». Τυχαία το έμαθε ο πατέρας. Ο Γεώργιος Γαρμενής, συνταξιούχος εφοριακός, είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι του, όταν είδε κόσμο στο σπίτι της κόρης του, όπου και πληροφορήθηκε το τραγικό νέο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ”…θου Κυριε φυλακη τω στοματι μου και θυρα περιοχης περι τα χειλη μου…”.

    2. Πολύ όμορφη κοπέλα. Παντρεύτηκε τον δολοφόνο της. Την ζήλευε παθολογικά. Απορώ ποια τον παντρεύτηκε.

    3. Θυμάμαι εφημεριδα της εποχής με το ραμμένο πτώμα χωρίς λογοκρισία.

    4. Ποια νορμάλ γυναίκα θα έκανε οικογένεια με αυτόν τον ανώμαλο σφαγεα; Ποιος γονιός θα τον ήθελε για γαμπρό του; Τρελοί πολλοί κυκλοφορούν έξω. Προσοχή!

    5. Καταρχήν κάθε μέρα έξω ήταν ο τύπος τα πρωινά. Πήγαινε να σπουδάσει υποτίθεται. Πάντως δεν είδα κανένα άγραφο νόμο των φυλακών πάνω σε αυτόν τον φονιά. Όπως και στον Μπάμπη,ζωάρα έκανε ο Φραντζής στην φυλακή. Μπήκε και σε 17 (ίσως και λιγότερα) χρόνια βγήκε.

    6. σκοτώστε τεμαχίστε μπέστε για κάνα 7 χρονάκια μέσα μάσα ύπνο εις βάρους τον ηλιθίων και μετά σαν να μην τρέχει τίποτα ζεις ανάμεσα σε αμνοερίφια που δεν ξέρουν το ποιον σου …. όνομα και που βρίσκετε;

    7. …… ισόβια καταδικασμένο τομάρι!!!!! εκ τής Ελληνικής ….. δικαιοσύνης !!!!! καί αυτό τό τσογλάνι τού κερατά, νύν χαίρεται, ζεί καί βασιλεύει χαρούμενος καί τρισευτυχισμένος διά τό ότι εγεννήθη εις κράτος εν τώ οποίω ενθαρρύνοντε καί επιβραβεύοντε οι κακοποιοί καί εγκληματίαι, ενώ αντιθέτως διώκοντε ανηλεώς οι ευσεβείς Χριστιανοί καί όσοι αντίκεινται εις παρανόμους καί παρανομίας. Καί κατόπιν έχουν τό απύθμενο θράσσος νά κατονομάζουν αυτού τού είδους τό ΕΚΤΡΩΜΑ ως …. δικαιοσύνη!!!!!

    8. …… ισόβια καταδικασμένο τομάρι!!!!! εκ τής Ελληνικής ….. δικαιοσύνης !!!!! καί αυτό τό τσογλάνι τού κερατά, ενώ χαίρεται, ζεί καί βασιλεύει χαρούμενος καί τρισευτυχισμένος διά τό ότι εγεννήθη εις κράτος εν τώ οποίω ενθαρρύνοντε καί επιβραβεύοντε οι κακοποιοί καί εγκληματίαι, ενώ αντιθέτως διώκοντε ανηλεώς οι ευσεβείς Χριστιανοί καί όσοι αντίκεινται εις παρανόμους καί παρανομίας. Καί κατόπιν έχουν τό απύθμενο θράσσος νά τήν κατονομάζουν …. δικαιοσύνη!!!!!

    9. Χαχαχαχαααααχαχαχα……Σκοτώνεις με τον χειρότερο τρόπο και σε 17 χρόνια είσαι έξω με οικογένεια και πλήρως κοινωνικοποιημένος!!!!!!!!!

    Comments are closed.