ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ – ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ; “ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ” – ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ;

    Κοινοποίηση:
    ασασασασα

    Κατασχέθηκαν από τα σπίτια τους στην Αθήνα τα κινητά των τριών φίλων που εμπλέκονται στην υπόθεση της 24χρονης και τα είχαν μαζί τους την Πρωτοχρονιά και τα στέλνουν στην ανακρίτρια στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος.

    Οι δυο, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, δήλωσαν στην Αστυνομία άγνοια για το περιστατικό της καταγγελίας της 24χρονης περί βιασμού, ενώ ο άλλος, ο 27χρονος που είπε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεσή της, έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ από χθες, ανέφερε τις κινήσεις για να μην “μπλέξουν” τα παιδιά! “Στρατηγέ να σβήσουμε τα κινητά” έγραφε η εφημερίδα. Αυτά τα κινητά που θυμήθηκε σήμερα, μετά από τόσες ημέρες, να κατάσχει η ανακρίτρια.

    Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται εδώ και αρκετή ώρα και ο Μάνος Παπαδόπουλος, ένας εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας σε ξενοδοχείο της πόλης το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

    Είναι το πρόσωπο που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

    exofillo20-1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Με 2 βαλίτσες 500άρικα βγαίνουν οι καλύτερες αποφάσεις !! Ζήτω η δημοκρατία !!!!

    2. Όταν ο ελληνικός λαός ψηφίζει ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτσι ξεσαλώνουν οι πλούσιοι μάθετε να ψηφίζετε

    3. Κόρακας κορακου μάτι βγάζει? Έτσι και οι δικαστές θα τους βάλουν κάποιο πρόστιμο, αντε κάποια χρόνια με αναστολή και τέλος. Ενώ στην Αργυρούπολη μέσα σε 4 ημέρες σύλληψη δίκη φυλακή. Μπαμ μπαμ. Εδώ δεν βλέπετε πως προσπαθούν οι δικαστές να τους βγάλουν λαδι! Πολύ το αργούν το θεματακι, ενώ ταχύτατοι στις αποφάσεις όταν έχουν απέναντι τους κάνα φτωχαδακι.

    4. Ουτως η αλλως υπαρχει τεχνολογια για να διαβαστουν δεδομενα ειτε απο τον παροχο ειτε με προγραμματα ακομα και εαν εχουν ακυρωθει ολα !!Θεληση ομως υπαρχει???Δυσκολο να θελουν να το κανουν …!!!

    5. Κύριε Χίο ο Μάκης ο σκονισμένος δημοσιογράφος που βρήκε ευκαιρία να ανασυρθεί στη συνέντευξη τόνιζε εσκεμμένα το themet hotel γιατί το τόνιζε κ φαινόταν ότι ήθελε να ακουστεί ..θα βρει μεγάλη βρώμα για αυτό το ξενοδοχείο των Αθηναίων γονων να το ξέρετε …γιατί δεν πήγαν στο Electra Pallas η στο Χαγιάτ τα πενταστερα για τους πλούσιους κ όλοι οι νεαροί αθηναιοι γόνοι επιλέγουν αυτο..? Αυτό το ξενοδοχείο είναι πλυντήριο της αθηναϊκής νεολαίας ελίτ όταν ανεβαίνει βόρεια κ της βόρειας vip βιζιτας ..κρατήστε αυτό ..θα βγει βρώμα μεγάλη

      1. Στο Χαγιάτι δεν πάνε είναι για το casino.
        Το Met έχει και πισίνα

    6. Κύριε Χίο στο θέμα του βιασμού κρατώ αποστάσεις ασφαλείας μεχρι να έχουμε τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης .Προσωπικά οι γονοι είναι εγκληματικές φυσιογνωμίες όμως κ η Γιωργια έκανε φάουλ σοβαρά κ κατά εμέ το θετικό κλίμα υπέρ της αντιστράφηκε από τη κατάθεση της ανήλικης κ έπειτα.Η ανήλικη ειπε πράματα εις βάρος του θύματος .
      όμως συγχαρητήρια που αναδειξατε το θέμα όταν οι άλλοι το έκρυβαν .το μίσος πλέον της οικογένειας λεβέντη στο ατομο σας είναι προφανές .αποχτησατε ενα σκόνη ελεύθερο σκοπευτή κάτω από το σπίτι σας για αυτό τι να πω ..προσέχετε επί χίλια τώρα .όμως πλέον θα ήθελα απαντήσεις .για το ξενοδοχείο. Γιατί καλύπτεται γιατί ούτε ένα πρόστιμο για το πάρτι που συμμετείχε κ ανήλικο …σε ποιους ανήκει ! ? Ποιοι έχουν μετοχές ? Ποιοι το επισκεφτονται ? Είναι τι πλυντηριο της βιζιτας της Θεσσαλονίκης με Αθηναίους επιχειρηματίες κ γόνους ? γιατί τόσο πλούσια παιδιά επέλεξαν να έρθουν σε αυτό το ξενοδοχείο μια ξεπεσμένης Θεσσαλονίκης ? Κ όχι κάπου προς Μαϊάμι η L A ..O φιντιρικος έχει μετοχές στο ξενοδοχείο ? Γινόταν αλλά πάρτυ με άλλους γόνους σε σουίτες τη ίδια μέρα .η αστυνομία γιατί δεν κάλεσε για κατάθεση τις βίζιτες που ήταν εκεί .γιατί δεν κάλεσε για κατάθεση τη τρίτη κοπέλα που μετέφερε τη μικρή σπίτι της κ που ήταν γνωστή τόσο στη ανήλικη όσο κ στη Γιωργια .Μια λεγόταν ..ΓΑν σπρώχνονται ανήλικες στο ξενοδοχείο κ ναρκωτικά ..αυτά με καίνε πιο πολύ κ από το βιασμό ..γιατί θέλω να ξέρω τι συμβαίνει στη πόλη μου τη Θεσσαλονίκη κ αν το ξενοδοχείο ανήκει στο κύκλωμα να κλείσει η να του επιβληθεί ένα τεράστιο πρόστιμο .

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .ΧΙΟ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΕΣΣΙΑ

    7. Κύριε Χίο στο θέμα του βιασμού κρατώ αποστάσεις ασφαλείας με το να έχουμε τη τοξικολογική εξέταση .Προσωπικά οι γονοι είναι εγκληματικές φυσιογνωμίες όμως κ η Γιωργια έκανε φάουλ σοβαρά κ κατά εμέ το θετικό κλίμα υπέρ της αντιστράφηκε από τη κατάθεση της ανήλικης κ έπειτα.Η ανήλικη ειπε πράματα εις βάρος του θύματος .
      όμως συγχαρητήρια που αναδειξατε το θέμα όταν οι άλλοι το έκρυβαν .το μίσος πλέον της οικογένειας λεβέντη στο στομο σας είναι προφανές .απιχωρησατε ενα σκόνη ελεύθερο σκοπευτή κάτω από το σπίτι σας για αυτό τι να πω ..προσέχετε επί χίλια τώρα .όμως πλέον θα ήθελα απαντήσεις .για το ξενοδοχείο. Γιατί καλύπτεται γιατί ούτε ένα πρόστιμο για το πάρτι που συμμετείχε κ ανήλικο …σε ποιους ανήκει ! ? Ποιοι έχουν μετοχές ? Ποιοι το επισκεφτονται ? Είναι τι πλυντηριο της βιζιτας της Θεσσαλονίκης με Αθηναίους επιχειρηματίες κ γόνους ? γιατί τόσο πλούσια παιδιά επέλεξαν να έρθουν σε αυτό το ξενοδοχείο μια ξεπεσμένης Θεσσαλονίκης ? Κ όχι κάπου προς Μαϊάμι η L A ..O φιβτιρικος έχει μετοχές στο ξενοδοχείο ? Γινόταν αλλά πάρτυ με άλλους γόνους σε σουίτες τη ίδια μέρα .η αστυνομία γιατί δεν κάλεσε για κατάθεση τις βίζιτες που ήταν εκεί .γιατί δεν κάλεσε για κατάθεση τη τρίτη κοπέλα που μετέφερε τη μικρή σπίτι της κ που ήταν γνωστή τόσο στη ανήλικη όσο κ στη Γιωργια .Μια λεγόταν ..ΓΑν σπρώχνονται ανήλικες στο ξενοδοχείο κ ναρκωτικά ..αυτά με καίνε πιο πολύ κ από το βιασμό ..γιατί θέλω να ξέρω τι συμβαίνει στη πόλη μου τη Θεσσαλονίκη κ αν τι ξενοδοχείο ανήκει στο κύκλωμα να κλείσει η να του επιβληθεί ένα τεράστιο πρόστιμο .

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .ΧΙΟ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΕΣΣΙΑ

    8. να τους ρωτήσει ο εισαγγελέας αν είχαν παραγγείλει την 17χρονη και όταν στράβωσε η δουλειά που έφυγε η μικρή και μυρίστηκε χρήμα η Γιωργία έκανε την καταγγελία, υπάρχουν και κάμερες στο ξενοδοχείο, αρχικά είπε η Γιωργία ότι θα πήγαινε σπίτι η μικρή αλλά την έπεισε για το πάρτυ ενω μετά ειπε ότι θα πήγαινε στο νοσοκομείο….βρωμάει η υπόθεση

    9. Μας έχετε ζαλίσει με αυτό τον μούφα βιασμό… έλεος πια… Την πήδηξε ο τύπος και αντί να κάτσει αγκαλίτσα μαζί της ως το πρωί να κοιμηθούνε μαζί, αυτός πήγε να φάει και να πει τα κατορθώματα του στους φίλους του και μετά πήγε και κοιμήθηκε και σε άλλο δωμάτιο. Γιαυτό τα πήρε στο κρανίο η άλλη που ένιωσε ταπεινωμένη και σκεύος ηδονής και θυμήθηκε το πρωί βιασμό και είπε θα δεις τώρα τι θα πάθεις…… Δεν ξέρετε από γυναικεία ψυχολογία ρε σεις; Είναι και της μόδας οι καταγγελίες, έδεσε το γλυκό… Έλεος λέμε. Ούτε μεσανατολικό να ήταν….

      1. ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΠΗΓΕ ΓΙΑ “ΒΙΖΙΤΑ”??? ΕΧΕΙΣ ΔΗ ΠΟΤΕ..ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ??? ΑΝΟΗΤΕ!!!

    10. Φως φαναρι δαχτυλος Τσιπρα ΤΣΙΡΙΖΑ για να πληξουν τιμιους δεξιους πατριωτες και το αντικομουνιστικο αναψυκτικο κοκα κολα.

    11. Οι πολυεθνικές έχουν διαβρώσει τις Δημοκρατιες της Δύσης… εκτελεστική δικαστική νομοθετική εξουσία είναι απλά υπάλληλοι τους για τα θελήματα τους ….έχουν άτομα δικά τους παντού για οποία δουλειά θελήσουν…
      Σε δικαστικές αρχές ,στην Βουλή ,στην αστυνομία,Από ΔΕΚΟ για να ανεβάζουν τα τιμολόγια και να βγάζουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό οποίας οικογένειας δεν τους ψηφίζει …σχεδόν παντού έχουν διαβρώσει το κράτος.

    12. O Στρατηγός είναι ο γνωστός ιντερνετάκιας του ηλεκτρονικού εγκλήματος με τη μούρη του μπρούτο ?

      1. …παντού λερες…άλλο μπουμπούκι από εκεί.

    13. Μήπως πρέπει να μπει ο Χίος στη Βουλή αν συμβεί κάτι σε κανένα κακομοίρη φτωχό να έχει συμπαράσταση από σοβαρό άνθρωπο Με αυτούς τους κομπιναδόρους πολιτικούς, εισαγγελείς, αστυνομικούς που τα σκεπάζουν αν ο θύτης είναι πλούσιος Ειδικά το κτήνος ο βιαστής λεβέντης έχει η οικογένεια του τα κλειδιά της στοάς ποιος θα τολμήσει από τους ρεμπεσκεδες να ενοχλήσει τα κωλοπαιδα βιαστές Θα τους φάει η μαρμάγκα Ξεφτίλα οι Έλληνες και ειδικά οι φτωχοί οικογενειάρχες που ψηφίζουν τους ηλίθιους της ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

      1. Εννοείται πρέπει να κατεβεί και καλύτερα ως ανεξάρτητος υποψήφιος.Μονος του.

        1. Ο λαός έχει μία παροιμία που λέει… “Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πηδα”

    14. Γιατί, μήπως παραιτήθηκε κανείς που έγινε η ιατροδικαστική εξέταση μετά απο ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ???

    15. Εμένα προσωπικά δεν με αφορούν ούτε τα κυκλώματα που εσαεί υπήρχαν κ θα υπάρχουν ούτε οι καυλιαρηδες γόνοι ούτε η wannabe νέα τουνη κυρία μπήκα …εμένα με αφορά το έθνος ο λιακος κ εσύ ηγέτη Χίο .όταν αντιμετωπίζουμε καθημερινά τέρατα στη εσωτερική κ εξωτερική πολιτική που εκμηδενίζουν τη ήδη ανύπαρκτη ποιότητα ζωής μας κ μας κάνουν εθνικά αδύναμους σε οποιοδήποτε εξωτερικό εχθρό τότε το μόνο που με αφορά είναι να πέσει αυτή η βρωμερή κυβέρνηση κ να δω το πρόγραμμα σου με το Ηλία ως Ηγέτες πλέον αυτής της δεινοπαθιυσας χώρας ..σε ικετεύουμε κανε κάτι ΧΘΕΣ

      1. ΩΡΑΙΕΣ “ΑΞΙΕΣ” ΕΧΕΙΣ!!! ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ?

    16. Ποιοι ανακριτές και μπαρμπουτσαλα. Όλοι είναι χωμένοι στα σκατα. Τα πάντα για το χρήμα.

    17. Σιχαίνομαι την κοινωνία στην οποία ζω.Σιχαινομαι που η ανωμαλία θεωρείται φυσιολογική και πάνω απ’ όλα εμάς τους γονείς που προσφέρουμε τα πάντα στα παιδιά μας ,τα συμπεριφερόμαστε σαν μικρούς θεούς με αποτέλεσμα μετά να κάνουν ότι γουστάρουν!Τα παιδιά πρέπει από μικρά να τα λέμε όχι, να τα μαλώνουμε όσο πρέπει και να μην τα χαϊδεύουμε.Να περνάμε ώρες μαζί τους κ όχι να τα ξεγελαμε με παιχνίδια επειδή είμαστε απών στην διαπαιδαγώγηση τους.Αλλα και τα κορίτσια μας πρέπει να τα μάθουμε να λένε ΟΧΙ και να μην εμπιστεύονται ΚΑΝΕΝΑΝ!

    18. Αυτοί φοβούνται γιατί προφανές είναι μέλη σε κύκλωμα που κάνει βιζιτοπαρτι ..όμως όλη αυτή η στήριξη από το μακελειό στη Γιωργια μήπως τελικά σας γυρισει μπούμερανγκ …πολλοί αναγνώστες σας θεωρούν ότι κ η γεωργία δεν είναι μπουμπούκι ..δηλ μας φιμωνετε..οκ …απλά καλά είναι να μην προστατεύετε τόσο μια 25 Χρόνη που έσερνε μια ανήλικη σε πάρτυ με πρέζα κ όργια

      1. Σωστός. Κοιταξε μονο το προφίλ της Γεωργίας. Ποτηρακια με κρασακι με φοντο δωματιο ξενοδοχείου.
        Αχ αυτα τα δωμάτια….!
        Κρατα πισινή Μακελειό

    19. ενταξει γνωριζουμε πως λειτουργει η δικαιοσυνη.Με τη συμπραξη δηκιγορων και με τη συνδρομη και κατευθυνση ανωθεν , περνεις την αποφαση που θελεις. Ειναι γνωστο τοις πασι, εχεις ακρες την βολεψες.εισαι ενας απλος φανταρος την εβαψες.και ο δικαστης ειναι ανθρωπος και κοιταζει πριν απ ολα να περναει καλα αυτος και η οικογενεια του.σιγα μην πονοκεφαλιασει.χαρτια θελει να βλεπει, αλα περα απο τα χαρτια πρεπει να βλεπει ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ και αυτο ειναι κομματι δυσκολο
      Πριν απο καμποσα χρονια υπηρχε εισαγγελεας που ηταν κατηγορουμενος για αποπειρα βιασμου δικαστικης υπαλληλου.Και ομως αυτος δικαζε!!!γιατι?διοτι ο πατερας του ηταν προεδρος του δικηγορικου συλλογου αθηνων!!.Στο τελος βεβαια τον εδιωξαν απο το δικαστικο σωμα αλλα επι μερικα χρονια αυτος ο τυπος δικαζε!!!!

    20. Απορία!. Τον παπά που βίασε την ανήλικη θα τον αφήσουν ελεύθερο με -γελοιους- περιοριστικούς όρους; Υπάρχει νόμος που λέει εάν κατηγορείσαι για βιασμό ανηλίκου προφυλακιζεσαι ενώ εάν θύμα ενήλικο αφήνεσαι ελεύθερος; Προφυλακιζεσαι για παιδεραστία και αφήνεσαι για ομαδικό βιασμό;

    21. Πολυ νωρις … ουτε τα ονοματα τους δε θα εχουν πια μεσα και ποσα τηλεφωνα θα εχουν αλλαξει…

    22. Καλά η διαφθορά έχει φτάσει τοσο βαθειά που του σε έχει φάει και το μεδούλι. Τους έχω σιχαθεί πια. Όπως στον Λιγνάδη. Θυμαστε ποτε θυμήθηκαν να κατασχέσουν ΗΥ;

    23. Ο νέος πρόεδρος Χιλής έχει 15 γυναίκες στα ποιο κρίσιμα πόστα και μόνο 6 άντρες συγχαρητήρια αυτός είναι πρόεδρος

      1. Άργησες εσυ. Που βόσκεις; Χιλή Αργεντινή παναμα Βενεζουέλα η τιμπουκτου;

      2. Βασικά η διαφορά είναι ότι οι άντρες διαφθειρονται για το γαμιση και το μου….ι ενώ οι γυναίκες για ψώνια και ομορφιά

    Comments are closed.