ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ! ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΤΗΝ “ΒΑΠΤΙΣΑΝ” ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ “ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ”..! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    kamari

    Δείτε φωτογραφίες από το άγημα αλλά και τους πολιτικούς εκπρόσωπους που παρευρέθησαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο Κολωνάκι, όπου τελέστηκε η Δοξολογία για τα Θεοφάνεια. Χάρμα οφθαλμών οι πολιτικάντηδες κάτω απ’ τις ομπρέλες, ξυλιασμένοι οι στρατιώτες που θα πάνε να πολεμήσουν τον Ερντογάνη.

    Δοξολογία για τα Θεοφάνεια στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Μέσα από όλο αυτό το υλικό, εντοπίσαμε πολλά και διάφορα που συνέβησαν σε κοινή θέα, από το τιμητικό άγημα των ειδικών δυνάμεων που ήταν για πρώτη φορά “πολύχρωμο”, μέχρι αυτούς που στόλισαν την Αθήνα με τα χρώματα της Κίνας και της Καμπότζης.

    Και βέβαια, μέσα στην Μητρόπολη-πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- όλους αυτούς που όταν γίνει πόλεμος θα τρέξουν πρώτοι να βγάλουν εισιτήρια για το εξωτερικό.

    Πέρασαν το “μήνυμα” τους οι νεοταξίτες. Το κακό είναι ότι συνήθισε κι ο Λαός να τους βλέπει και να μην τους αποδοκιμάζει πια. Πότε τα επιδόματα, πότε η συνταξούλα του Αυτιά, πότε κανένα 15αρικο παραπάνω, καμιά αλοιφή ή κανένα ρουσφέτι, όλα μέλι-γάλα κι η Ελλάς τραβά μπροστά, με υποτέλεια κι αναξιοπρέπεια.

    Άρα γιατί οι πατριωτικές φωνές και οι ανησυχίες; Η χώρα πάει καλά. Ειδικά τώρα με τον άνευ όρων αγωγό, θα φάμε όλοι με χρυσά κουτάλια. Έτσι παίδες;

    Δείτε τις συγκεκριμένες εικόνες:

    1a 2a 3a 4a

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. νεοταξιτες είναι οι ρατσιστες πατριδοκαπηλοι ακροδεξιοι

      1. νεοταξιτες είναι οι ρατσιστες απατριδες κεντρωαριστεροι

    2. Τραγοι. η ισοτητα του ιησου ηταν ισοτητα σε ολα.ή θα δωσεις την ομπρελα σου και θα μεινεις χωρις ομπρελα οπως οι στρατιωτες ή θα βρεις ομπρελες να τους δωσεις.αν περιμενετε τον σεβασμο του κοσμου φερθειτε οπως πρεπει.Αλλιως τραγοι θα μεινετε και δεν θα ειστε στην συνειδηση μας ιεραρχες.

    3. Πλάκωσαν όλα τα πληρωμένα αριστερά τρολ και αναρτούν απιστευτα σχολια για να μας πεισουν οτι ετσι πρεπει να ειναι οι ειδικες δυναμεις μας και ο στρατος. Χιλια μπραβο στο μακελειο που επιασε το θεμα σωστα. Δεν εχει σημασια αν ο μαυρουκος ειναι απο πατερα Ελληνα ή Ελληνιδα μανα, σημασια εχει το μηνυμα που μας περασαν σημερα με αυτο το σκηνικό. Αλήθεια, ποιος απο τα νουμερα που σχολιάζουν δήθεν υπερ της εικόνας αυτής, ξέρουν τι είναι τελικά αυτός ο μαυρος εκει στο άγημα? Εχετε πιστοποιητικό γεννήσεως του μαύρου, που λέει ότι είναι από πατέρα Έλληνα ή μητέρα ελληνίδα??? Κι αν οι λ@θρομεταναστες αρχίζουν και πηδούν τις γυναίκες σας, τις αδερφές σας και τις κόρες σας, τι θα βγει? Ένας τέτοιος (σαν εικόνα) δεν θα είναι το αποτέλεσμα? Εντωμεταξύ οι μπατριώτες ούγκανα της Χ.Α , γράφουν σχόλια μόνο αν τους πειράξει κανείς τον Μιχαλολιάκο και τον Κασσιδιάρη, τόσο πατριώτες είναι που για αυτό… δεν είχαν μια κουβέντα να πουν ούτε ένα επιχείρημα!

    4. Ο μαυρουκος οπως τον αποκαλειται ειχε το σθενος κ παρουσιαστηκε εκει που αλλοι ελληναραδες βαζουν μεσο για να παρουν τρελοχαρτο.Και το παραπανω σχολιο το κανουν ποιοι?αυτοι που βριζουν κ χλευαζουν το χιτλερ,τους ναζι και τις αποψεις τους…ντροπη!

    5. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους μαύρους που τιμούν το Εθνόσημο , με αυτούς που προκόβουν .Εμεις απλά και λογικά δεν θελουμε τους άχρηστους χαραμοφάηδες αλαχου ακμπαρηδες παιδεραστές ,ναρκομανεις εγκληματιες ,μαχαιροβγάλτες ,βιαστές, κτηνοβατες του Ισλάμ .

      1. Έχεις ορθή σκέψη ανώνυμε και συμφωνώ μαζί σου…

    6. εδω ολοκληρες δεκαε τιες σε ολα τα κοινωνικα εμπεδα της ελλαδος γεματα απο αλβανογαλατες και αλβανοισπανογυφτους και βαλε οι νεγροι μας ”’πειραξαν” ?

    7. Έχω φιλο ναυτικό που παντρεύτηκε Κογκολέζα… ο γιος του τί είναι; Υπηρέτησε το παιδί στον στρατό γεννήθηκε μεγάλωσε στην Ελλάδα !!!
      Από το να έχω εξελληνισμένους Αλβανούς που δεν τους καταλαβαινεις λόγω χρωματοσ προτιμώ τέτοιους Έλληνες !!!

      1. φιλε αυτο το παιδι που λες για τους νεοναζηδες είναι απλα ενας… λαθρομεταναστης

    8. Μη το χαλασω σε μερικους αλλα πρεπει να το ακουσουν,σε λιγα χρονια ο στρατος θα εχει μονο παιδια μεταναστών αφρικανους ασιατες κτλ….και ξερετε γιατι; γιατι αυτά δεν θα εχουν επιλογή και τσαστσο σαν και εσας που εισαστε ικανοι να βγαζετε τα μπουμπούκια σας ι 5 για να υπηρετησουν κοντα στο σπιτι για να τρεχει κάθε μερα η μαμα με τα ταπερακια και τα καθαρα εσώρουχα του κανακαρη,σιγα μην το αφήσουμε το παιδι να παει στα σύνορα. Ου να μου χαθειτε πατριωτες του πληκτρολογιου,μετα για όλα σας φταινε οι ξενοι,μαλλων αυτοι θα τιμησουν το εθνοσημο καλυτερα από τους φλωρους σας!!

    9. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα.Ειναι μια- δυο αποχρώσεις πιο σκούρος από τον Κασιδιάρη.Και λοιπόν?

      1. Παρε ενα καθρεφτη και κοιτα τη σουφρα σου τι χρωμα και ανοιγμα εχει και μετα
        σχολιασε.

      2. ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

        1. πες τα εδω γτ μπροστα του μπειμπιλινο θα χρειαζοσουν.

    10. ΥΠ’ΟΨΙΝ ΓΙ’ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ
      ΟΥΙΓΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ……….ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…….ΧΑΑΧΑ
      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ……..ΧΑΑΧΑΑ
      Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ…..ΣΤΗΝ ΝΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ….ΧΑΑΑΧΑ
      ΑΕΡΑ ΡΕΕΕΕ ΧΣΑΑΑΧΑ
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…..ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ……..
      Υ.Γ. ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΚΑΜΙΑ 400 ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΟΙ

      1. ΣΩΠΑ ΡΕ ΟΥΓΚΑΝΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.

    11. Μια χαρά είναι το παλικάρι. Δείχνει περήφανος που φέρει το ελληνικό εθνόσημο. Και σίγουρα θα το τιμήσει ,αν χρειαστεί , πολύ περισσότερο από κάτι “Ελληναράδες“ . Φαντάζομαι, αν ήθελε, θα έβρισκε τρόπο να αποφύγει τη στράτευση.

      1. γιωργο κωστα εχεις απολυτο δικαιο ….

    12. Στέφανε και μακελειό μετά από όλα τα παρακάτω μυνηματα καταλαβατε ότι η Ελλάδα έπεσε… Εσύ Στρατηγέ μου, ρουφα το αυγουλακι σου

    13. οι μαυροι δεν πειραζουν κανεναν μια χαρα παλικαρια ειναι και μακαρι να γινονταν ελληνες περισσοτεροι.ειναι χριστιανοι οι περισσοτεροι.με τους μουσουλμανους εχουμε προβλημα που στελνει ο ερντογαν

    14. Και αν αυτό το μαύρο παλικάρι σκοτωθεί μεθαύριο σε μια σύραξη με την Τουρκία τι θα λέτε μετά;

    15. Μια χαρά φαίνεται το παλικάρι, καλύτερος από τηγάνια με αετους ή αστρατευτα πολιτικά σκουπίδια..

    16. ενα μονο να σκεφτειτε ολοι σας οτι οι εκαστοτε πολιτικοι(προδοτες της χωρας) κανενας τους δεν πηγε στον στρατο ολοι την κοπανουσαν και τωρα θελουν να πιστεψουμε οτι ενδιαφερονται για αυτον τον τοπο πολυ φαιδρο αυτο οσο για τον μαυρο ελετε ρε παιδια ο ανθρωπος μαυρισε το καλοκαιρι επειδη ολη μερα λιαζοτανε

    17. Εδω που τα λεμε,ολοι μας κατα βαθος υποθετουμε με ακριβεια πως οι Ελληνες του αυριο θα ειναι μελαμψοι,σαρκωδη χειλια,κατσαρα μαλλια,μαυρα ματια,στρογγυλα κρανια κ συμμετρικες μυτες.
      Εν αντιθεσει με τους σημερινους λευκους,ασαρκα χειλια,λιγδωμενα μαλλια,καφεπρασινα ματια,πλατσουκωτα με γωνιες κεφαλια κ γαμψες μυτες.
      Μια νεα πολυχρωμη δυναμικη Ελλαδα γεννιεται,χωρις ηθικους,πατριωτικους,θρησκευτικους φραγμους,χωρις Ποντιους,Βλαχους,Σαρακατσανους,Θρακιωτες,Ηπειρωτες,Θεσσαλους,Κρητικους,Πελοποννησιους,Λεσβιους,Χιωτες…..
      Ελευθερη περα για περα,ξακουστη οσο η χαμενη Ατλαντιδα!

      1. Μαριάνθη παιδί μου, πας καλά; τι παίρνεις;

    18. Πάντως σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής οι μαύροι είναι οι πιο σκληροί εθνικιστές και πατριώτες! Δείτε σε ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία κλπ ποιοι είναι αυτοί που υπηρετούν, σε συντριπτική, πλειοψηφία στις ένοπλες δυνάμεις! Από την άλλη οι διάφοροι αναρχοαυτόνομοι, αριστεριστές, αντίφα κλπ, δεν τολμούν να τους πουν φασίστες, ναζί, ακροδεξιούς κλπ, γιατί φοβούνται μην χαρακτηρισθούν ως ρατσιστές και φυσικά οι μαύροι απολαμβάνουν την αγάπη τους για την πατρίδα και την εθνικοφροσύνη τους, ενώ οι λευκοί … μόκο!!! Σίγουρα όμως όοοοολοι μας προτιμάμε έναν μαύρο ελληνορθόδοξο και πατριώτη από κάτι δικούς μας που ξεπούλησαν την Μακεδονία μας!!!

      1. Αγαπητέ αλέκοφ,
        Έχεις Απόλυτο Δίκιο για Αυτό που Γράφεις. Μόνο στην Ελλάδα ΔΕΝ το Έχουμε Καταλάβει Αυτό Αλλά Πιστεύω πως οι Συμπατριώτες μας θα Δουν την Αξία και Αυτών των Ανθρώπων και Επίσης το Πόσο Πατριώτες Είναι. Και Εδώ στην Ιταλία οι Συμπεριφορά των Έγχρωμων είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ στον Ιταλικό Στρατό.
        Άγγελος από Μιλάνο

    19. Αυτος απλα φαινεται οτι ειναι ξενος επειδη ειναι μαυρος. Ποσοι ξενοι αραγε βρισκοντε στον στρατο κ δεν τ ξερουμε. Κ δεν ειναι κ φιλελληνες

      1. Ασε τους ξενους στον στρατό. Ειναι ηδη πολυ άσχημο αυτο. Σκέψου ομως και το χειρότερο. Πως μας κυβερνανε …ξενοι….αυτο τι σου λέει;;; Δινουμε δύναμη στους Ελληνοφωνους να μας κυβερνανε. Μονοι μας δηλαδη τους δινουμε τα οπλα να μας πολεμήσουν. Αυτο κι αν ειναι καταστροφικό!! Απο εκει ξεκινάς πρωτα. Πρωωωτα διώχνεις τους Ελληνιφωνους και τους προδοτες και μετα ολα τα αλλα.

    20. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΣΧΗΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΟΜΑΙΜΟΥ, ΤΟΥ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΥ., ΤΟΥ ΟΜΟΤΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥ, ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΄΄ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ΄΄ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΦΥΤΕΥΤΟΣ΄΄ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΡΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΪΛΙΚΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ….

    21. Και αν είναι Ελληνόπουλο από Πατέρα Έλληνα και Μητέρα Αφρικανή ?
      Μπορεί να αισθάνεται περισσότερο Έλληνας από τους περισσότερους.
      Έχω προσωπική εμπειρία από Αφρική και ξέρω.

    22. Δεν με ενοχλεί το παλικάρι. Μια χαρα μου φαίνεται. Με ενοχλεί που προσπαθούν να μας επιβάλουν αυτο, που θελουν. Και δεν ξερω κατα ποσο νοιωθει Ελληνας αυτο το παιδι, αλλα αν μεγάλωσε εδω, ετςι θα νοιωθει. Απλως η υπερβολή ειναι παντα επικίνδυνη. Δηλαδη δεν με ενοχλεί καθόλου να εχουμε κάποιους ξενους ανθρωπους στην χώρα μας, οι οποίοι φυσικα δεν ειναι Ελληνες ιθαγενείς, αλλα Ελληνες υπήκοοι. Με ενοχλεί ομως ο αριθμός τους. Ειναι παρα παρα παρα πολλοι. Τόσοι πολλοι που ειναι πλεον επικινδυνο για τους Ελληνες και την Ελλαδα. Αυτο με ενοχλεί. Και με ενοχλεί πολυ. Οπως και η ποικιλία των ανθρώπων που ειναι εδω. Εχουμε πάνω απο 100 διαφορετικές φυλες που ειναι κυριως Μουςουλμανοι. Αυτο με ενοχλεί πολυ. Ανθρωποι απολιτιςτοι, βάρβαροι, φανατισμένοι, οι περισσοτεροι. Ενα φοβερά επικινδυνο μίγμα ανθρώπων που δεν ταιριάζουν ουτε μεταξύ τους, ποσο μαλλον με εμας.

    23. ΣΩΣΤΑ Ο ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    24. Δέν έχω τίποτε απολύτως εναντίον αυτού τού μαύρου ανθρώπου , ή οποιουδήποτε άλλου μαύρου ή τέλος πάντων μή Έλληνος τουναντίων μάλιστα , αλλά ό Θεός έφτιαξε ΟΛΕΣ τίς φυλές τών ανθρώπων καί τούς έβαλε νά ζούν τόν καθένα καί σέ διαφορετικό μέρος . Εδώ λοιπόν είναι ή Ελλάδα καί είναι τό σπίτι τών Ελλήνων καί μόνον τών Ελλήνων . Αυτό όμως μάλλον θά γίνει αργότερα κατανοητό απ’ αυτούς τούς ανθρώπους , πού ενώ οί ίδιοι δέν έχουν ιερό καί όσιο , προσπαθούν νά μάς τό περάσουν κι εμάς…Θά καταλάβουν τό λάθος τους , τώρα όπου νά ‘ναι , πού θά εκπληρωθεί ή προφητεία τού Αγίου !

    25. όπα εδώ αυτό το παλικάρι μπορεί να αισθάνεται πιο Έλληνας και από τους Έλληνες !
      μην ξεχνάμε ότι Έλληνας δεν είναι η εμφάνιση αλλά η διαμόρφωση του ψυχοσωματικού χαρακτήρα !
      Βλέπε διάφορες επαναστατήσεις στην μακρά ζωή της Ελλάδας !

      ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ! ΕΛΛΑΔΑ !

    26. Χριστιανοί που ενοχλούνται απο ενα ανθρωπο που ειναι ελληνας και υπηρετεί τη πατριδα του….

      1. Νεοπαγανιστής που σε ένα άσχετο με το Χριστιανισμό θέμα βρήκε να πετάξει σπόντα….

    27. Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά..ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΓΙΟΡΤΉ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
      Είμαι καθημερινός αναγνώστης της ιστοσελίδας σας και της εφημερίδας σας…
      Παράλληλα σας γνωστοποιω ότι είμαι Ταξχος της π. Α / ε. α
      και το όνομα μου θα σας το πω ευθαρσώς εάν και όποτε μου το ζητήσει ο κος ΧΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ….
      Σε ότι αφορά την ανάρτηση σας μου γεννήθηκαν τα παρακάτω εύλογα ερωτήματα….
      Α. Εξετασαται εάν ο φαινόμενος που τον χαρακτηρίζεται με το άρθρο σας.. εάν είναι ΕΛΛΗΝΑΣ το γένος ( πατέρας η μητέρα Ελληνίδα)
      Β. ΕΞΕΤΑΣΑΤΑΙ ΕΆΝ ο συγκεκριμένος γεννήθηκε στην ΕΛΛΆΔΑ ανατράφηκε με το Δόγμα ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΏΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ….
      Γ. Εξετασαται εάν ο συγκεκριμένος στρατιώτης έχει στο βάθος της ψυχής την Αρχη…. ΝΥΝ ΥΠΈΡ ΠΆΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΆΛΩΣΕ….
      Δ. ΕΞΕΤΑΣΑΤΑΙ ΕΆΝ ΠΉΓΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΉ ΤΟΥ ΘΈΛΗΣΗ (όπως άλλωστε γίνεται επί του πρακτέου.)….
      ΣΤ. ΕΊΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΕΣΣΆΡΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΓΥΙΟΣ ΈΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΉΣΕΙ ΩΣ ΑΞΚΟΣ Ιατρός ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ Δυνάμεις… .. Και μάλιστα σε μονάδα strike
      Ε. Θα ήθελα να γράψω και περισσότερα αγαπητέ και σεβαστε κε ΧΊΟ… αλλά δεν…

      Περιμένω mail προσωπικό για να επικοινωνήσω (εάν και εφοσον
      έχει την επιθυμια) … με τον κο Χίο….

    28. ΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ…
      ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΈΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΉΘΕΛΑΝ…ΙΣΩΣ Ο ΜΑΥΡΟΥΚΟΣ (ΚΑΛΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ΝΑ ΕΝΙΩΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΡΗ ΦΟΡΆ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ…ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ…Ο ΘΕΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ!

    Comments are closed.