ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – Ο ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΡΙΣΕ 260 ΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ… – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ – ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΕ…

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-zelenski

    Δεν ξέρω ποια ειναι η δική σας γνώμη, αλλά η αποκάλυψη που θα διαβάσετε παρακάτω αποτελεί κατά τη γνώμη μας μείζον θέμα που έρχεται και κουμπώνει στις σκανδαλώδεις ανθελληνικές πρακτικές της “συμμορίας” του Μητσοτάκη. Τι κι αν μας θερίζει η ακρίβεια. Ανεργία, ανέχεια, βενζίνη και ρεύμα απλησίαστα, δάση και περιουσίες καίγονται, αισχρή προπαγάνδα αλά Γκέμπελς, οι Τούρκοι να αλωνίζουν στο Αιγαίο αλλά παρόλα αυτά δεν έχουν έστω λίγο ίχνος φιλότιμου να ξεκουμπιστούν…

    Φαίνεται λοιπόν ότι όλα τα παραπάνω γίνονται για το… καλό των νεοναζί του Ζελένσκι αφού, ενώ κατά τον Μητσοτάκη, η χώρα βρίσκεται στην… σωστή πλευρά της ιστορίας υποστηρίζοντας αυτούς του άθλιους, χάρισε ήδη όπλα αξίας  260 εκατ. ευρώ.

    Λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο εκτός συνόρων και φυσικά ποτέ για τους Έλληνες. Η χώρα βρίσκεται σε ένα ανεπανάληπτο αδιέξοδο αφού τον εθνομηδενιστή Τσίπρα διαδέχτηκε ένας ακόμα χειρότερος πολιτικός προδότης που λειτουργεί με ασυδοσία και το χειρότερο είναι ότι λειτουργεί με πρακτικές χούντας. Αρνείται να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή και λαμβάνει αποφάσεις χωρίς εισηγήσεις.

    Μα τελικά σε αυτή τη χώρα δεν ξέμεινε κανένας πατριώτης εισαγγελέας να στείλει τον Μητσοτάκη και την παρέα του στο χρονοντούλαπο; Τόση διαπλοκή πια;

    Την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά λυγίζουν από το κύμα της ακρίβειας, το κόστος των εξοπλιστικών που στέλνει η χώρα μας στην Ουκρανία υπερβάινει ακόμα και χώρες όπως η Γαλλία και η Ιταλία που διέθεσαν σχεδόν τα μισά χρήματα για οπλικό εξοπλισμό.

    Δείτε τον σχετικό πίνακα που δημοσίευσε το Kiel Institute for the World Economy:

    δφδ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Βρίζουν όλοι τώρα τον Κούλη αλλά λίγο πρίν τις εκλογές θα τρέξουν όλοι να του γλύψουν τη μαλαπέρδα γιά καμιά θεσούλα κανά επιδοματάκι και θα τον ξαναβγάλουν παμψηφεί γιατί δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το γερμανό τους.

    2. Ακόμα αναρωτιέμαι γιατί δεν πάμε να γίνουμε όλοι Εβραίοι θα μεγαλουργησουμε.

    3. Μηηηη φωνάζετε τωρα οι πιο πολύ από εσάς τον ψηφίσατε.
      Από το 1974 κανετε διαρκώς το ίδιο λάθος.

    4. ουυυυυυυυυσσσσσσττττττ ρεεεεεεεεεεεεεέεε
      Ναζιστακια ειναι και τα δυο αλλα οι μερες και των δυο πλησιαζουν ε? κουλααααααα
      ρεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυσσσσστττττ

    5. Αν είχαν καλαμπαλικια δεν θα βρισκόμασταν σε αυτά τα χάλια

    6. Μη τους βρίζετε! Σε λίγο που θα έχουμε εκλογές πάλι οι ίδιοι θα κυβερνήσουν με μια μικρή απώλεια. Ο γουρλομάτης την έκανε τη δουλειά του. Τρία χρόνια είναι υπερ-αρκετά για να φτιάξει τη φαμίλια του για τα επόμενα 25-30 χρόνια.

      Η “τιμωρία” μας θα είναι που θα τον στείλουμε στην αντιπολίτευση να καβατζώνει τα 7 χιλιάρικα το μήνα..

    7. Να συνεχίσω και εγώ τον εμετό. Είμαι πατέρας αυτιστικού παιδιού το έχω σε δομή και αναγκάζομαι να δίνω 1700 το μήνα με δάνεια από τράπεζα γιατί ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα την πληρωμή εξόδων για το 2022 διότι ο καριολης ο Κούλης άλλαξε το σύστημα πληρωμών του Εοππυ πριν δύο μήνες. Στους Ουκρανούς τα δίνει πλουσιοπάροχα. Στέφανε ψαξε το αυτό γιατί είναι πολύ σοβαρό θα αναγκάσει εμάς τους γονείς ΑΜΕΑ να γίνουμε δολοφόνοι.

    8. Μιζοτάκης και δένδιας θα πεθάνουν, όπως ο καντάφι

      1. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ,Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ,ΑΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,ΜΟΑΜΑΡ ΓΚΑΝΤΑΦΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ-ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝΔΙΑ???

    9. Απο το αιμα του ελληνικου λαου τα πηρε και ταεδωσε στους ουκρανους.Στερηθηκαν οι Ελληνες για να τα δινει στους ξενους.Ουτε καν ρωτησε την ελληνικη βουλη. μονο για την παρτη του ενδιαφερεται ο κυριος που κατεστρεψε τη χωρα μαςκαι να βγαινει φωτογραφιες με το ιερατειο των βρυξελλων και να λεει αυτα που αρεσουν στους αμερικανους. Αυτος ειναι ο κουλης

    10. Οι εισαγγελεις και ολο το κυκλωμα της δηθεν “δικαιοσυνης” ειναι υπαλληλοι της κυβερνησης.
      Το εχουν αποδειξει ξεκαθαρα σε εκατονταδες υποθεσεις,οποτε ειστε αφελεις αν περιμενετε δικαιοσυνη απο αυτους.Η κυβερνηση ΔΙΟΡΙΖΕΙ την ηγεσια της “δικαιοσυνης”,αυτο τα λεει ολα.
      Μην περιμενετε τιποτα απο αυτους,ειναι υπαλληλοι τους.

    11. Ο Κούλης είναι άχρηστος να σβήσει μια φωτιά, πόσο μάλλον να κυβερνήσει.

    12. Τάκα Τάκα Τάκα Τάκα Τάκα τααά….
      Θα κάνουν τα όπλα όταν θα βρεθεί μπροστά από το εκτελεστικό απόσπασμα..
      Αν προλάβει να δικαστεί και δεν τον λυντσάρει ο κόσμος. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά..

    13. Δεν τον φέρνει εδώ τον άχρηστο, τον ανίκανο να σβήσει καμιά φωτιά, αφού έδιωξε τους Ρώσους και δεν έχουμε μέσα εναέριας πυρόσβεσης.

    14. Όπου γουστάρει θα δώσει τα λεφτά σας ουτιδανοί σκλάβοι.
      Και όποιος πεινάει ας πάει να ζήσει με 1500 ευρω επίδομα στην Γερμανία που θέλετε και επιταγή ακρίβειας! Λες και με τέτοια ακρίβεια θα σας σώσουν τα 200 ευρω!

    15. Αν ήταν σ’ ένα άλλο κράτος δεν θα τολμούσε να κάνει το παραμικρο. Μόνο με αυτό που υποσχέθηκε στ’ αφεντικά του πριν γίνει πρωθυπουργός, ότι θα καταστρέψει τους Έλληνες ήταν αρκετό να μην τον ψηφήσει ούτε ένας. Πληρώστε τώρα κουτορνίθια και μοκο.

    16. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΚΑΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

    17. Καλά κάνει,αφού ο στρατός του Λέει Hi Κούλα…
      Μετα θα φταίει η κακή Τουρκία!!!

    18. δεν εχει αντιπολιτευση γιατι ειναι χεσμενη…διαβαστε το πλαισιο της δημοκρατιας να δειτε οι νομοθεσιες τι λενε για τη θεση του προεδρου της δημοκρατιας και τι ποινικη ευθυνη εχει οταν συγκαλιπτει μια βρωμικη σκανδαλωδες διαπλεκομενη παρακρατικη κυβερνηση…βαλτε φυλακη αυτο το τσοκαρο που εβαλαν για προεδρο και που στηριζει την βρωμια αυτη η ξεκολιασμενη ουτε ενας προεδρος δημοκρατιας απ οσους εχουν περασει δεν της μοιαζει…..

    19. 35-40 ΔΙΣ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΡΑΜΕΛΕΝΣΚΥ,ΟΠΛΑ,ΤΑΝΚΣ,ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ,ΧΩΝΑΚΙΑ+ΚΥΠΕΛΛΑΚΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΛΑΝΤ!

    20. ένας φετιχισμός στην Ελλάδα με τους εισαγγελείς, δεν είναι σχεδιασμένο το κοινοβουλευτικό σύστημα να διορθώνεται από εισαγγελείς

    21. ENA ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ !!! ENAS ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΤΡΙΠΟΥΣΤ@Σ !!! ENA ΒΔΕΛΙΓΜΑ ΟΛΚΗΣ !!! KANEI ZAΦΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ..??? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ??? ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ…ΔΙΚΑΣΤΕΣ…ΣΤΡΑΤΟΣ…ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ….ΚΑΝΕΙΣ…ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ ΚΙ ΑΦΥΣΙΚΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ…ΟΛΟΙ ”ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ” ΕΙΣΤΕ ΡΕ….ΜΑ ΟΛΟΙ…ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΡΕ !!! ΕΡΓΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…..

    22. Στη γραμμή του ΓΑΠ και ο ΜΙΖΟτακης…λεφτά υπάρχουν…αλλά όχι για τον ελληνικό λαό που μαρτυρεί από την κρίση.. ..

      Γι αυτό κρατεί στο περίμενε αναδρομικα, αυξησεις μισθών, και κάθε κοινωνικό μετρο…δουλεύοντας για τους ξένους που μας πίνουν το αίμα….

    23. Οι μάγκες , πως οι Τούρκοι, μόνο τα παίρνουν πουλώντας μπαριακτάριδες ενώ τα κορόιδα τα δίνουν για να φανούν καλοί στα αφεντικά τους.

    24. Εδω πηγε να σε σκοτωσει …και εσυ μιλας για πληρωμενους εισαγγελεις.

      Ανυπαρκτη διακιοσυνη στην χειροτερη χωρα του πλανητη.

    25. Μα πόσο πολύ μοιάζουν….
      Συνάδελφοι είναι αφού είναι υπάλληλοι στην ίδια εταιρεία και έχουν τα ίδια αφεντικά.
      Τσιριμώκος καρπαζοεισπρακτορας ΑμερικανοΕβραιων κατουρλιαριδων.

    26. Για να σας φτιαξω και τον εμετο,αυτος και το τσοκαρο η Κεραμεως,αρνουνται 12000.ευρω[ναι δωδεκα χιλιαδες]στη ομαδα των μαθητων,για να πανε στην Ολυμπιαδα πληροφορικης.Για οσους δεν ξερετε η ομαδα αυτη ειναι απο τις καλυτερες στον κοσμο.Επισης,για τους ξεχασιαρηδες,αυτοι οι εγκληματιες,αρνηθηκαν το ποσο των 230.000 ευρω γιατην αναπτυξη των σωτηριων τ-λεμφοκυτταρων στο Παπανικολαου του Καπραβελου.Τα εδιναν,αβερτα στους εισαγγελατους[το λοιμωδων,που εκλεισε ο Αδωνις τοτε,ηθελε μονο500 χιλ. για να λειτουργησει πληρως]Υστερα απορειτε γιατι πεθαινει κοσμος

    27. ΟΛΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΗΣΜΕΝΑ TORM -1 ΕΞΗΝΤΑ ΠΑΝΑΚΡΟΙΒΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ STINGER ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ KALASNIKOF ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ…..ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΝΤΖΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ…ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ…..

    28. αντί να χαίρεστε που έχουμε έναν μόρτη μερακλή
      ανοιχτοχερη,
      κουβαρντα με τα λεφτά μας λαρτζ πρωθυπουργό,
      κάθεστε και όλο λέτε και μιζεριαζετε!
      προτιμούσατε να ήμασταν τελευταίοι στη κατάταξη και να μας λέγαν γύφτους

    29. Μας έκανε ρεζίλι πάλι το μπάσταρδο του τέρη βάζοντας μας στις πρώτες θέσεις του πίνακα. Ντρέπομαι να βλέπω την ελλάδα εκεί στη λίστα μαζί με τους φονιάδες αμερικάνους, άγγλους κτλ. Μια χώρα ειρηνική που έπρεπε να μείνει ουδέτερη και να μιλάει για ειρήνη εστειλε όπλα και έγινε μέρος του πολέμου. Όπλα που ήταν και χρήσιμα σε περίπτωση που οι τούρκοι τολμούσαν απόβαση σε κάποιο νησί.

    Comments are closed.