ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ – ΑΡΧΙΖΕΙ (ΞΑΝΑ) Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΥΠΟΥ “ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ” – “ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ” ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ;

    Κοινοποίηση:
    114795

    Ξαναρχίζει την άλλη Παρασκευή στην Τουρκία η δίκη ενός μεγάλου σκανδάλου οικονομικής απάτης που συγκλονίζει τη χώρα και στο οποίο όχι μόνο φέρεται εμπλεκόμενος ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ, αλλά… έχει πάρει και το όνομά του! Πρόκειται για το λεγόμενο «Fatih Terim Fund», ένα σύστημα «πυραμίδας», όπως είναι πιο γνωστό, με πρωταγωνίστρια -φαινομενικά- τη διευθύντρια του καταστήματος μιας τράπεζας δίπλα στο γήπεδο της Γαλατασαράι.

    Με βάση το κατηγορητήριο, με τις συμβουλές και την ευλογία του Τερίμ και με εξαιρετικά παράλογες υποσχέσεις (μέχρι 300% επιτόκιο!), αστέρες του ποδοσφαίρου και επιχειρηματίες παρέδωσαν πολλά εκατομμύρια δολάρια σε τσάντες, χωρίς απόδειξη παραλαβής, στην εν λόγω κυρία. Φυσικά τα λεφτά έκαναν φτερά και έχουν ήδη συλληφθεί επτά άτομα, εν όσω οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η τραπεζίτισσα για την οποία ο Τερίμ δήλωνε ότι είναι «τόσο κοντά μου όσο η κόρη μου» δικάζεται, με την προβλεπόμενη ποινή φυλάκισης να φτάνει ακόμα και τα 226 έτη, ενώ καθημερινά έρχονται στην επιφάνεια νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες.

    Αντίθετα ωστόσο από ό,τι θα περίμενε κανείς, το όνομα του Τερίμ δεν υπάρχει στη δικογραφία, ούτε ως θύμα ούτε ως μάρτυρας. «Τίποτα δεν θα μου συμβεί. Εχω μπάρμπα στην Κορώνη» απαντούσε αυτάρεσκα ο Φατίχ κάθε φορά που τα τουρκικά ΜΜΕ έγραφαν ότι, παρά τις κατηγορίες, πάντα «πέφτει στα μαλακά».

    Με μόλις 900.000 ευρώ τον χρόνο από τον ΠΑΟ για τα πανάκριβα «κυβικά» του, ο Τερίμ δεν έφυγε από την Τουρκία. Μάλλον… απέδρασε!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Τουλάχιστον αυτός δεν έβγαλε one way ticket για τον άλλο κόσμο στους μάρτυρες..
      Ούτε έφερε τρεις τόνους πρέζα στην Ελλάδα..

    2. Ο κουμπάρος της Ντόρας Βαγγέλης είναι καλύτερος;

    3. Αλ Αφούζ τώρα που έφτιαξε κλίμα ο γάβρος με τη διαιτησία και θα σε σφάξουν στο κύπελλο, ετοιμάσου να φύγεις νύχτα παρέα με τον Γκρίζο Λύκο σου που μας έφερες! Είπαμε άλλο ο Αταμάν που έχουμε στον Εξάστερο και άλλο ο γκρίζος λύκος που έφερες γιατί στο ζήτησε ο Ατζούν και ο Ερντογάν και ήταν στα Κατεχόμενα!

    4. Ο φατιχ τεριμ ειπε οτι την κυρια την εμπιστευομουνα σαν κορη μου και μεσω αυτους γνωρισε και τους υπολοιπους ποδοσφαιριστες της ομαδας.
      Οσο για την συνεργασια αλαφουζου – demiroren θα τα πουμε αλλη ωρα για το μεγαλο φαγοποτι της οικογενειας demiroren στην τουρκια και πως απεκτησε το cnn turk.

    5. Βρωμα και δοισωδια ραγιαδες! Το Κουλισταν εχει καταξιωθει πια ως ο βοθρος της Ευρωπης!

    Comments are closed.