ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ “ΠΑΡΤΥ”: ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ! ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ -EΠΑΝΑΦΟΡΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΥΠΟΥ Γ’ – ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ -ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

    Κοινοποίηση:
    filakes

    Οι άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης για τα ζητήματα Δικαιοσύνης, περιγράφονται στις οδηγίες που έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον αρμόδιο υπουργό, Κώστα Τσιάρα.

    Μεταξύ αυτών, είναι η κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, η επαναφορά φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ’ και νέο καθεστώς για τις άδειες των κρατουμένων. Επίσης, προβλέπεται ότι θα τροποποιηθούν οι διατάξεις του Ποινικού Κώδικα που ψηφίστηκε πρόσφατα και «επιτρέπει την πρόωρη αποφυλάκιση σε δολοφόνους που έχουν καταδικαστεί σε ισόβια, συμπεριλαμβανομένων και των τρομοκρατών».

    Αναλυτικά οι προτεραιότητες Μητσοτάκη για το υπουργείο Δικαιοσύνης:

    Στρατηγικές Επιλογές

    -Ασφάλεια στο σπίτι, στην πόλη και στη χώρα

    -Σύγχρονο Κράτος λιτό και αποτελεσματικό στην υπηρεσία του πολίτη

    Στόχοι

    -Αποτελεσματική και ανεξάρτητη δικαιοσύνη

    -Διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών με μηδενική ανοχή στο έγκλημα και την παραβατικότητα

    -Καταπολέμηση της διαφθοράς και της διαπλοκής

    Άμεσες Κυβερνητικές Προτεραιότητες

    -Κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου, επαναφορά φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ’ και νέο καθεστώς για τις άδειες των κρατουμένων.

    -Τροποποιήσεις των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα που ψηφίστηκε πρόσφατα και επιτρέπει την πρόωρη αποφυλάκιση σε δολοφόνους που έχουν καταδικαστεί σε ισόβια, συμπεριλαμβανομένων και των τρομοκρατών.

    -Θέσπιση μιας ισχυρής Ανεξάρτητης Αρχής Διαφάνειας, στην οποία συνενώνονται όλοι οι σχετικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους.

    -Σύσταση ειδικών τμημάτων στα δικαστήρια, όπου θα εκδικάζονται ειδικού χαρακτήρα υποθέσεις (όπως επενδύσεων, εμπορικών συμβάσεων, ανταγωνισμού κ.α.) από δικαστές με αντίστοιχη εξειδίκευση.

    -Δημιουργία Παρατηρητηρίου Δικαιοσύνης με σκοπό τη συγκέντρωση και επεξεργασία στατιστικών στοιχείων από τη λειτουργία των δικαστηρίων.

    -Επέκταση της ηλεκτρονικής κατάθεσης δικογράφων, έκδοση ηλεκτρονικών πιστοποιητικών, και ψηφιακή καταγραφή και αποθήκευση των πρακτικών.

    Ενδεικτικά συμπεφωνημένα μέτρα της προηγούμενης κυβέρνησης στο πλαίσιο της Ενισχυμένης Εποπτείας από τους Θεσμούς

    -Διενέργεια του διαγωνισμού για την δεύτερη φάση του Ολοκληρωμένου Συστήματος για την Διαχείριση Δικαστικών Υποθέσεων (ΟΣΔΔΥ-ΠΠ).

    -Υιοθέτηση όλων των συστάσεων της επιτροπής GRECO σχετικά με την αντιμετώπιση της διαφθοράς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Μέσα και ο προδότης Κοτζιάς που πήρε τα 50 εκατομμύρια για να πουλήσει την Μακεδονία.

    2. ΑΓΙΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑΧΕΙΣ

    3. Βλαντ ψυχακια πισω στην κασα σου εσυ ,εχεις ζορια τωρα που αργει να σκοτινιασει εεε? θα σε πετυχω ρε μπαγασα ,θα σε ψησω σαν κοτοπουλο σκαρας….

    4. σιγα καλε κορίτσια μην σκισετε κανενα καλτσον,βλαντ βρυκολακα εχω ένα παλουκι νααααα για της τρυπουλες σου !!!!

      1. Θα σού πάρω αταραξ για τα νεύρα σού χαχαχαχαχα ….

      2. Το πάρτυ με ούζα αρέσει…. έχει βκσι ζεστές ημέρες…..ότι πρέπει…

      3. ΣΥΡΙΖΟΤΣΙΡΙΖΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ… ΌΤΙ ΠΡΕΠΕΙ..ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΝΤΕΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ… ΤΣΟΥΚΑΛΆΣ ..

    5. Ο/Η Νεοδημοκράτης με κοστούμι και χωρίς μονάδες στο κινητό λέει:

      Η φασιστική συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας βγήκε από το καβούκι της και πανηγυρίζει για την ανασύσταση του κράτους ρουφιάνου – τιμωρού. Προσοχή όμως μην ταυτοποιηθείτε και σας διαγράψει ο Κυριάκος από μέλη όπως έγινε με τον μπάτσο που του ξέφυγε στο facebook ότι πλέον θα κυβερνάνε τα γκλοπ…

      Κρίμα για τους παραγωγικούς πολίτες της μεσαίας τάξης που πίστεψαν ότι η ΝΔ είναι κάτι παραπάνω από ένα βαθιά συστημικό κόμμα που χρησιμοποιεί τους φτωχούς, αμόρφωτους φασίστες ως αντιπερισπασμό για να περνάει στο ντούκου την απαλλοτρίωση του πλούτου των πολλών εις βάρος των δήθεν αρίστων και της ελίτ…

      Όσο οι χαζοί μαλώνουν για τους αναρχικούς και τα εξάρχεια και ονειρεύονται μακρονήσους, ο Γεωργιάδης συζητάει με τον Λάτση για το ξεπούλημα του Ελληνικού. Και ζήσαν αυτοί καλά κι εσείς χειρότερα…

    6. Τελος ο νομος του μαλακα αριστερου Παρασκευόπουλου, θα τρεμει η κωλοτρυπιδα σας τωρα αριστερα φασιστακια, γιατι θα μπαινετε φυλακη και εξω δεν θα εχει ξανα. Αυτος ο ρουβικωνας τι εγινε και χαθηκε, διακοπες πηγανε τα παιδια; Της φυλακης τα σιδερα ειναι για τις αριστερες τις λουγκρες.

      1. Καλα δεξι βλημα αμα δεις εσυ συριζαιους μεσα αλλο τοσο εγω θα παω στο φεγγαρι με τον Παππα το νικολακι,ρε ουστ δεξι βλητο.

    7. Κάποιοι λένε μαλακίες εδώ μέσα και δεν έχουν καταλάβει ότι δεν λύεται κοπτεται. Γόρδιος δεσμός εναντιων κάθε παρανομίας ποιυ χρόνια ταλανίζει την Ελλάδα. Προφανώς κάποιοι υπουργοί διάβαζαν τα σχόλια μου στο παρελθόν όσο και τα άρθρα μου και αντιλήφθηκαν ότι η παρανομία έχει ένα κάνει μόνο με ότι αφορά την αποσταθεροποίηση της κοινωνίας και την κοινωνική ανωμαλία στην οποία έχει πέσει η χώρα. Όσον αφορά την διαφθορά ο κύριος χρυσοχοιδης θα πρέπει να αντιληφθεί ότι για την κατάσταση στην χώρα φταίει η έλλειψη παιδείας δλδ το βασικό στοιχείο για ενάρετες και καλές κοινωνίες. ωστόσο ο ίδιος έκανε πολιτικά λάθη που ποτέ δεν είναι αργά για να διορθώσει.

    8. Για να καταλαβει ΌΛΟ το ελληνόφωνο ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ που ψήφισε την ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΝΟΥΔΟΎΛΑ…

      ΠΑΣΤΟΚ(κιναλ) & ΝΟΥΔΟΥΛΑ = σώμα εν σώματι (κωλος & βρακι)
      .
      “.Εκλογική αντιπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ έβαζε σταυρούς στη Νέα Δημοκρατία
      .
      Μετά από καταγγελία της δικαστικής αντιπροσώπου εκλογικού κέντρου, και συγκεκριμένα στο 119 εκλογικό τμημα Αγίας Τριάδας στο 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας, συνελήφθη εκλογική αντιπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ (!!!) διότι πρόσθετε σταυρούς σε ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας!.. /… ”
      .
      Να χαίρεστε την ΠΟΥΤΑΝΑ μεταπολιτευση ΣΑΣ την δημοκρατία ΣΑΣ, όλοι εσείς του δημοκρατικού ΒΟΘΡΟΥ!!

    9. Μητσοτακη βρυκολακα της περιουσιας Μπιλντεμπεργκ
      Ηρθε η ωρα να βαλεις καμερες παντου για το καλο μας.
      Ηρθε η ωρα να μας τσιπαρεις για το καλο μας.

    10. Βρε κακομοίρηδες ραγιάδες… Βρε φελοί, φασιστικών καταβολών, που πανηγυρίζεται κι όλας για την εγκαθίδρυση του αστυνομοκρατούμενου κράτους που προωθεί η Νέα Δημιοκρατία…

      Δεν καταλαβαίνετε ότι ΟΛΟΙ οι νόμοι και όλη η αυστηροποίηση των ποινών στοχεύει εσάς; Ναι εσάς τους νοικοκοιραίους… Εσείς είστε οι αυριανοί εχθροί του Κράτους-νταβατζή. Γιατί όταν αύριο για να αποπληρωθούν τα υπέρογκα χρέη στους ευρω-τοκογλύφους δεν θα έχετε όχι ρεύμα για το σπίτι σας αλλά ούτε ένα κομμάτι ψωμί στο τραπέζι, αναγκαστικά θα βγείτε στους δρόμους. Και τότε θα σας περιμένουν οι πραιτωριανοί εφοδιασμένοι με νόμους γκιλωτίνες όπως το ιδιώνυμο, και θα σας περιμένουν και ιδιωτικές φυλακές, στο όνομα της ανάπτυξης βεβαίως βεβαίως…

      Ο αυριανός Ρουβίκωνας είστε όλοι εσείς, τα αυριανά εξάρχεια είναι όλη η Ελλάδα. Χέστηκαν για τους 100 αναρχικούς οι εντολοδόχοι των ξένων συμφερόντων. Εσάς τους καθημερινούς ανθρώπους φοβούνται και ετοιμάζονται να σας αντιμετωπίσουν.

      1. Δεν καταλαβαίνεις σύντροφε ότι και τα φιλαράκια σου οι ποινικοί στοχεύουν εσάς;

      2. Αυτα σας μαθαινουν στην Κουμουνδουρου και στον Περισσο;Δεν σας μαθαινουν για τα αγαπημενα σας κρατη ΕΣΣΔ,Ρουμανια,Βουλγαρια,Πολωνια κλπ πρωην σοσιαλιστικα που τοτε που βασιλευε ο σοσιαλισμος σας η αστυνομια κι ο στρατος ηταν παντου και σταματαγαν και επιαναν οποιον γουσταραν οποτε γουσταραν.

        1. Την ΕΥΠ και την Δημόσια Τηλεόραση πάντως μόνο ο Μητσοτάκης, ο Μαδούρο και ο Κιμ Γιονγκ Ουν στην Βόρεια Κορέα τα έχουν υπό τον άμεσο έλεγχο τους. Άνοιξε ΣΚΑΙ για την ημερήσια λοβοτομή σου τώρα.

      3. Αναρχα, σαν τα μούτρα σας ΔΕΝ πρόκειται να γίνει ο Εθνικοφρων Έλλην.
        .
        Όπως ΜΙΣΟΎΜΕ με ΘΑΝΑΤΙΚΉ διάθεση την σαβούρα της σημερινής βουλής – αριστερά, δεξιά, σοσιαΛΗΣΤΕΣ & κομμουνια – άλλο τοσο και βάλε, θέλουμε ΌΛΑ τα αναρχα κάτω από το χώμα.
        Κυρίως αυτά!
        .
        Κατάλαβες;;
        Όλη την ΣΑΒΟΎΡΑ του υπόκοσμο, που αντιπροσωπεύεις όλοι σας, σκοπός μας να την ΘΑΨΟΥΜΕ.

        1. Ποιος νοιάζεται ρε σκατόψυχε νεο-ναζί ποιον μισείς εσύ; Σκατόψυχος είσαι όλους θα τους μισείς. Αξίωμα είναι αυτό. Και πρώτα απ΄όλους τον εαυτό σου. Συνέχισε την αυτοκαταστροφική σου πορεία και η απόλυτη φτώχεια σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες…

      4. Ξεφτιλισμένα ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΛΙΑ έχετε το θράσος και μιλάτε ακόμα ε ????
        Αρχίστε να ετοιμάζετε τα λαγούμια σας διότι το ΣΕΧ που σας περιμένει θα είναι “3D” !!

        1. Ο λογος που βγηκαν τα συριζιτρολ ειναι γιατι ο Μητσοτακης ειναι ενα με αυτους.Αντι να τους θαψει την πρωτη μερα που βγηκε Οπως θα εκανε ενας Ελληνας καθαρος

    11. απέλασης αλλοδαπών εγκληματιών

    Comments are closed.