ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ: ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ..! ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ;

    Κοινοποίηση:
    amvrosios

    Με την «σφραγίδα» του Αρείου Πάγου επικυρώθηκε η καταδικαστική απόφαση του πρώην Μητροπολίτη Αμβρόσιου ως προς το σκέλος της ενοχής του με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο.

    Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση αναίρεσης του πρώην Μητροπολίτη και υιοθέτησε την πρόταση του αρμόδιου αντεισαγγελέα που είχε εισηγηθεί την επικύρωση της ενοχής για το σκέλος που αφορά στον αντιρατσιστικό νόμο.

    Την ίδια ώρα , ο Άρειος Πάγος σχετικά με το αδίκημα της κατάχρησης εκκλησιαστικού αξιώματος αποφάσισε την απαλλαγή του πρώην Μητροπολίτη , λόγω αλλαγής του Ποινικού Κώδικα.

    Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων προσέφυγε στον Άρειο Πάγο, ζητώντας την αναίρεση της καταδικαστικής απόφασης για ρητορική μίσους κατά των ΛΟΑΤΚΙ και κατάχρηση του εκκλησιαστικού του αξιώματος σε ομοφοβικό του κείμενο που δημοσίευσε στο ιστολόγιό του, για το οποίο έγινε μηνυτήρια αναφορά από εννέα ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές.

    Αν και ο Μητροπολίτης αρχικά αθωώθηκε κάθισε και πάλι στο εδώλιο μετά την έφεση που άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας. Τελικά, τον Ιανουάριο του 2019, το Τριμελές Εφετείο Αιγίου τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 7 μηνών, με τριετή αναστολή.

    Όπως αναφέρεται, «είναι μια ιστορική απόφαση για την Ελλάδα και απολύτως εναρμονισμένη με τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Είναι η πρώτη φορά που σε ανώτατο δικαστικό επίπεδο τίθεται όριο στον εμπρηστικό, ρατσιστικό λόγο, όριο στο λόγο που υποκινεί το μίσος και τη βία.

    Η απόφαση αυτή συνιστά δικλείδα ασφαλείας και ασπίδα προστασίας για την ισότητα, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια. Θεωρώ την απόφαση τομή για την προστασία των δικαιωμάτων στη χώρα μας» τονίζει η συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας, Κλειώ Παπαπαντολέων.

    Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην Μητροπολίτης είναι εδώ και καιρό φωτιά και λάβρα με σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης και της Υπουργού Παιδείας Ν.Κεραμέως για το θέμα του κορωνοϊού σχετικά με τον εκκλησιασμό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    89 Σχόλια

    1. Το συνεδριο των παρανομων της πολιτικης και δικαστικης εξουσιας
      εχει πολλα αποθημενα για να καταδικασει τον σεβασμιωτατο Μητροπολιτη Αμβροσιο , τους αφορισμους που πεσανε στον Μητσοτακη ,Κεραμεμεως κλπ και λιγους αφορισε ,θα επρεπε να αφοριζε οσους νομοθετουν στο
      Ελληνικο Κρατος αντιχριστους νομους για να συμορφωθουν και να μην υπεραιροντε και αυθαδιαζουν οι ασεβεις.
      Βρηκαν πατημα τορα ,ακουσον ακουσον την καταχρηση εξουσιας,για να καταδικασουν σε φυλακη τον σεβασμιωτατο Μητροπολιτη Αμβροσιο
      Ω της παραφροσυνης και της αλαζονιας

    2. Ο σεβασμιωτατος Μητροπολιτης Αμβροσιος
      δεν εκανε καταχρηση εξουσιας,
      Αλλα μιλησε με εξουσια ,που του εδωσε το Πνευμα το Αγιο,
      διοτι δεν ελαβε πνευμα δειλιας αλλα Πνευμα Δυναμεως ,οταν χειροτονηθηκε
      και γιαυτο ελεγχει με εξουσια την καταπατηση του νομου του Ευαγγελιου ,ητη του νομου
      που μας παρεδωσε Αυτος ο ιδιος ο Θεος.
      Τι απολογια θα δωσουνε αυτου του ειδους οι δικασται και οι κηβερνωντες
      την απολογια που εδωσε ο Ποντιος Πιλατος ο Αννας και ο Καιαφας,

    3. Η ιστορια επαναλαμβανεται
      Η δικαιοσυνη χρεοκοπησε με τη σταυρωση του Θεανθρωπου ,Κυριου ημων Ιησου Χριστου
      αν σημερα ζουσε ο Χρστος και εκαιγε τα Σοδομα και τα Γομορα θα τον καταδικαζανε σε θανατο ,θανατου δε Σταυρου
      επειδη ο Χριστος ανεληφθει εν δοξη στους ουρανους και δεν μπορουν να τον σταυρωσουν
      σταυρωνουν τους αξιους διαδοχους των Αποστολων ,
      που ελεγχουν την ανομια προς τα ανω και προς τα κατω με βαση τον Ευαγγελικο νομο
      συμφωνα με τον οποιο στην Βασιλεια του Χριστου δεν θα εισελθουν ,πορνοι,μοιχοι,αρσενοκυτες κλπ
      αυτο εκανε και ο σεβασμιωτατος Μητροπολιτης Αμβροσιος.
      Και αφου δεν μπορουν να σταυρωσουν τον Χριστο θα φυλακισουν και θα σταυρωσουν τον Μητροπολιτη Αμβροσιο, ο οποιος βεβαια εξασφαλιζει στεφανη στον ουρανο απο τον Χριστο ,ουε ομως σ αυτους που φυλακιζουν , σταυρωνουν και θανατωνουν τους ιδικους του.
      Θα πρεπει ολο το ορθοδοξο πληρωμα της Ελλαδος να ξεσηκωθει και να διαμαρτυρηθει εντονα εναντιον των αδικων κριτων και δικαστων.
      Αν δεν ξεσηκωθουν ολοι οι ορθοδοξοι τοτε ειναι συνενοχοι με τη σιωπηρη σταση τους στην καταδικη του δικαιου,διοτι ο σεβασμιωτατος δικαιως ,συμφωνα με το Ευαγγελιο διαμαρτυρηθηκε.
      Αν δεν διαμαρτυρηθει και η Ιερα Συνοδος ,η Ιεραρχια θα ειναι συνενοχοι σαν το ιερατειο των Ιουδαιων, τον Αννα και τον Καιαφα.
      Ειδωμεν ,τι θα επιτρεψει ο Κυριος ,αν επιτρεψει να νικησουν οι σκοτεινες δυναμεις ,οπως στη σταυρωση ,
      που φαινομενικα νικησαν και κατοπιν νικηθηκαν κατα κρατος με την καθοδο στο Αδη και την Ανασταση του Χριστου.
      Η καταδικη του σεβασμιωτατου θα σημαινει και την χρεοκοπια της δικαιοσυνης για δευτερη φορα
      και αυτη θα ειναι χειροτερη της πρωτης ,διοτι τοτε δεν κατεβηκε ακομη το Αγιο Πνευμα στον κοσμο
      ενω τορα το Αγιο Πνευμα ηλθε και βρισκεται εντος της Εκκλησιας και αυτοι που καταδικαζουν τον Μητροπολιτη Αμβροσιο ειναι βαπτισμενοι χριστιανοι ,χριστηκανε με Αγιο Πνευμα,το οποιο φαινεται οτι απεβαλαν και κατεχοντε απο το πονηρο πνευμα,για να εκτελουν τις εισηγησεις του πονηρου.

    4. Πρώτο σχόλιο:”Αντε νά τελειώνουμε μέ τόν γελοίο πού τό παίζει επαναστάτης”.Εννοεί τόν Σεβασμιώτατον Αμβρόσιο.Γιάννης Λάκων
      Δεύτερο σχόλιο:”Παστέλιας Jannis.”Είμαι ο Γιάννης Λάκκων”.Ενα φτηνό πλαστογράφημα από τσιράκια Κεερφα,Λοατκι.νεολαια Σύριζα πού συκοφαντούν έναν άγιο άνθρωπο τόν μεγάλο έλληνα πατριώτη Αμβρόσιο.Ξέρω ποιός είμαι καί τί είμαι καί ξέρω τήν αξία μου για αυτό δέν ασχολούμαι μέ τέτοια ανθ-
      ελληνικά απόβλητα πού έχουν τό θράσος νά λοιδορούν τόα άψογο ιεράρχη Αμβρόσιο.
      Γιάννης Λάκων ο γνήσιος

    5. Άξιος ο Σεβασμιώτατος, ξεφτίλα είναι η πολιτική και δικαστική παράγκα. Είπε τα αυτονόητα και τον καρατομησαν. ..

    6. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ…. Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ……

    7. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΑ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ Η ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ Η ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ !!!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣΦΤΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ !!!!ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΛΟΑΤΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ????Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΠΟΔΑ !!!!!ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΙ ΑΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ !!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ !!!!

    8. Σε τι φταίει ο Άγιος όταν τέλειωσε ο πηλός στον Θεό και τους έπλασε με καρβουνόσκονη;

    9. Θέλουμε αυτούς που άφησαν και αυτούς τους φασιστικά δράστες και ρατσιστές κατά του ελληνικού λαού και της ελληνικής μας κοινωνίας που συμμετείχαν στην ξεδιάντρωπη ανώμαλη , ναρικισιστική γυμνή παρέλαση των χωρίς σέλα ποδηλάτων μιας τελείως ξενόφερτης σαξονικής (κελτικής) ιερόσυλης και αποκρουστικής ανάρμοστης εμφάνισης που έγινε τις προάλλες και προχτές στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου δεν έχει περάσει ούτε βδομάδα από τότε που μέλος της ξενόφερτης ηλίθιας και ανάρμοστης εμφάνισης απήγαγε και έδωσε σε 10 χρόνο κορίτσι ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του και εκτός αυτού όλα τα υπόλοιπα γνωστά…. Αυτό το τέρας και όλα τα υπόλοιπα που έκαναν το κομμάτι τους και τα πρόσωπα που το επέτρεψαν αυτό στην Βαλκανική γη των Χριστιανών θέλουμε να τα δούμε πάνω στο βήμα και να λογοδοτήσουν είτε στον εισαγγελέα είτε στην κοινωνία η οποία αποτελείται και από παιδιά μικρά και αθώα και δεν χρωστάνε τίποτα να βλέπουν το κάθε γσριδάκι ή γυναικείο κορμί με σκουλαρίκι σε επίμαχα σημεία , είναι τουλάχιστον ξεδιάντρωπο και ναρκιστικό και υπάρχει νόμος για το θέαμα σε δημόσιο χώρο. Μακελιό απαιτούμε άμεση επέμβαση και ποινή όπως αρμόζει σε κάθε γυμνιστή μέσα σε δημόσιους χώρους και επιπλέον σε κάθε ανώμαλο παραβάτη που δεν έχει κανένα δικαίωμα μέσα στην χώρα αυτή να οργανώνει αγγλοξενόφερτες αηδίες και άρρωστα μηνύματα μέσα σε μια χώρα μπουρδέλο που πλέον δεν πιστεύει σε τίποτα και δεν έμεινε καμία αξία ιερή επάνω η βασικότερη αρετή που είναι η Τιμή των Ελλήνων.

    10. κανονικα πρεπει να καθεραιθει και να φυλακιστει

      1. Ο Μητροπολίτης να καθαιρεθεί και να φυλακιστεί ή όλοι οι ανώμαλοι που λυμαίνονται τούτον τον άμοιρο τόπο, Νίνα σ’ όποιον δεν αρέσει να ζεί σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα , σύμφωνα με ότι μας παρέδωσαν οι άγιοι πατέρες μας να γκρεμοτσακιστεί από δω και να πάρει και τις ανώμαλες ορέξεις του μαζί.

    11. Από ανέκαθεν τον χριστιανισμό τον κυνηγούν.Ολοι ΟιΣυνετεροι της προδοσίας οι έξω από εδώ κάνανε και αυτό σήμερα . … ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ

    12. Οι προγονοι αυτών τών απάτριδων έκλεισαν φυλακή τόν αείμνηστο Γέρο τού Μωριά καί τόν καταδίκασαν είς θάνατον με ψευτικες κατηγορίες.Θέλαν νά τόν εξοντώσουν γιατί ήταν μεγάλος πατριώτης.Τόν πατριωτισμό τόν
      μισουν τά ελληνόφωνα καθίκια.Αν μπορούσαν θά καταδίκαζαν τόν Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αμβρόσιο εις
      θάνατον.Καί μήν ξεχνάμε τί είπε ό Νεοταξίτης εβραίος Σόρος.”Οποιος αγαπάει τή πατριδα του είνει ναζί”.O
      Κούλης καί υπουργοί του παίρνουν τίς οδηγίες τους από τίς στοές.Ο καταδιωγμός τών ιερέων τό ερμητικό
      κλείσειμο τών εκκλησιών,η Κεραμέως ο Σκορδαλιάς ο λιβανισμένος Ποντικογιατρός συντονίζονται από εχθρούς
      τού ελληνικού λαού.
      Γιάννης Λάκων

    13. … μεγάλο π0υ5Τ0μάγαζο η ΝουΔούλα. Ολες αριστεράντζες – λιμπεράτζες όπως λέμε κορώνα – γράμματα…

    14. Νεοδημοκράτες προδότες η μέρα του σχοινιού έρχεται

    15. Κύριοι υπουργοί γαμώ τα υπουργεία σας !!!!
      Αν ήταν κάθε φορά όταν ανοίγετε στο διάολο που χει σκατά ανθελληνικά μέσα στο κώλο-κρανίο σας μ’ αυτά που μας λέτε και πιο πολύ κάνετε θα χαμε μετατρέψει κάθε κτήριο σε μπουντρούμι και θα χαμε γίνει πλούσιοι από τους φόρους / πρόστιμα που θα σας δίναμε χωρίς έλεος.

    16. Πούστηδες νεοδημοκράτες, οι κωλ@τρυπίδες σας είναι γεμάτες.

    17. Αέρα στα π@π@ρια θα του κάνουν Επειδή αφόρισε το γιο του απόστατη γι αυτό τον τιμώρησαν και όχι για άλλους λόγους ρατσισμό και λοιπά
      Ο Αμβροσιος εινε πάνω από 80 δεν του κάνουν τίποτα που κατάντησε η Ελλάδα με τα λαμόγια που κυβερνούν και ελέγχουν την δικαιοσύνη

    18. Το ονοματάκι του εισαγγελέα που άσκησε έφεση στην αθωωτική απόφαση το ξέρουμε;;;; Το λέω για να βρούμε και το πόθεν έσχες του….λέω τώρα…..

    19. Προτρεπει ανθρωπους σε βια ε;;;; Τα κοπροσκυλα που οντος ασκουν βια, χρονια τωρα, σπαζοντας και ρημαζοντας περιουσιες και δερνοντας καθηγητες στα πανεπιστημια και καιγοντας την Μαρφιν με τους ανθρωπους, ολα αυτα δεν τους ενοχλησαν, ο Αμβροσιος τους ενοχλησε τους κοπριτες!!!!!!!!! Σεβασμιωτατε δοστους να καταλαβουν τους υποκριτες αυγουλοσπαστες!!!!!!!!!!

    20. Δικαστές – Δικηγόροι – Δημοσιογράφοι – Πολιτικοί – Καναλάρχες = ΦΤΟΥ

    21. Ειδε κανεις, την ιερα συνοδο και τον αρχιεπισκοπο πουθενα ? Αφαντοι…και…μουγγα…στη…”Στρουγκα”…
      Ο Αμβροσιος, εκδικητικα τιμωρειται, απο την “αλλη την Στρουγκα”…για τους ορθους, προσφατους αφορισμους…κεραμεως..κλπ,. Αν τα Ανωτατα Δικαστηρια της Χωρας και οι συνδικαλιστικες ενωσεις των δικαστων, εκαναν σωστα τη δουλεια τους (οπως δηλ. και προβλεπει, εστω και αυτο το απαραδεκτο Συνταγμα) η Χωρα δεν θα ειχει ΠΟΥΛΗΘΕΙ και, οι Ελληνες Πολιτες δεν θα ειχαν ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ.
      Οποτε, δυστυχως, το μονο ηπιο μετρο, που φαινεται να μενει για το απωτερο μελλον…ειναι μαλλον…μια Συντακτικη Εθνοσυνελευση…για να γλιτωσουμε…απο ολα αυτα….τα ΛΑΜΟΓΙΑ…και προφανως σε επομενες εκλογες…να μην τους ξαναφηφισετε…
      Μεχρι ομως…. τοτε Συν-Ελληνες, θα τα τους φατε ολους στη Μαπα…
      Περαστικα σας…

    22. Το κακό είναι πως οι όποιοι υποστηρικτές του Πανάξιου αυτού Αρχιερέα μας παραμένουν μόνο πάνω στα πληκτρολόγια και όχι δίπλα του και στον δρόμο…Όταν δε διοικούμαστε απο ΛΟΑΤΚΙ …κάτι χρόνια τώρα (!) σιγά μην τον άφηναν να εκφράζεται ..ελεύθερα!!!!!!

    23. Άξιος άξιος άξιος άξιος άξιος μαζί σου μέχρι τον θάνατο και από εκεί στον παράδεισο και πάλι άξιος.

    24. ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ Κ ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ,ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΡΩΜΟΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜ.ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ,ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

    25. Oταν ο άνθρωπος στη θέση του μυαλού τοποθετεί την πρωκτότρυπά του ονομάζεται ακτιβιστής ΛΟΑΤΚΙ.

    26. Γιατί αυτό ???? Διοτι μεγαλύτερος ξεπεσμός της Ελλάδος δεν υπάρχει οπως δεν υπάρχει η αντίδραση από όλους μας, δεν υπάρχει τίποτα μηδενιστές μας οδηγούν στον μηδενισμό….
      ΑΙΣΧΟΣ

    27. ……περαστικά σου παπά…αν είσαι…επαναστάτης ξαναπέστα…στους 7 μήνες με αναστολή….ή και μετά για…υποτροπή να δούμε ποιός θα σου καθαρίσει την φυλακή. Βρωμά το στόμα σου ακόμα από τα όσα είπες. Επαναστάτης για κατίνες…

      1. Εσύ πισωγλεντη ανωμαλε βούλωσε το βρωμοστομα σου.

        1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ; ΠΑΛΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΝΕΙΣ;

      2. Τιμή του μεγάλη και καμάρι του να πάει φυλακή για τον Χριστό άμα θες να ξέρεις γελοίες.

      3. Ολοι εσεις, προκαλειτε…καθημερινα…και επιδεικτικα…(μαλλον και συ καποιο αθεο, λοατκι θασαι…). Επειδη ακριβως, δεν υπαρχει συντεταγμενο κρατος και εφαρμοστεο συνταγμα…της προκοπης…Καντε οτι εχετε να κανετε, αλλα, ΜΗΝ προκαλειτε το κοινο αισθημα….και το Χριστεπωνυμο Πληθος…διοτι θα εχετε την τυχη εκεινων, που εξεδιωξε ΒΙΑΙΩΣ ο Ιησους, απο το ναο του Σολομωντα…
        Βεβαια εν ετη 2020…δεν χρησιμοποιουνται μαστιγια…τα νεα μεσα, ειναι πιο αποτελεσματικα…και επωδυνα…
        Καταλαβες….?

      4. Αν εισαι λοατκι…αλλοθρησκος…απλυτος….και δε ξερω εγω τι αλλο…Μπορεις να παρεις την παρεα σου και να πας….π.χ. στις Φιλλιπινες, στο Πακισταν, στο Αφγανισταν…και να περασεις…ζωη χαρισαμενη…Να εκδιδεστε… ολημερις… και … ολονυχτις…με 3-4 ευρω το κομματι, να διαλαλειτε την πραματια σας, να κανετε παρεα με τις αλλες φυλες του κοσμου και, να πιστευετε σε οτι, ζωντανο ή πεθαμενο θελετε…Εδω, ΟΛΟΙ θα το Βουλωσετε…και θα Σεβαστειτε…την Ελληνικη Ορθοδοξη Πιστη, Εθιμα και Παραδοση…της Ελληνικης Οικογενειας…
        Ειδαλλως…θα εξαφανιστειτε…

    28. Για ποια αξιοπρεπεια μιλάει αυτή η απίθανη δικηγορινα; τους έχει δει; σιχαινεσαι και να τους φτύσεις. Παπαγαλιζουν περί ισότητας και τρίχες κατσαρές το ίδιο ποιηματάκι. Οι άλλοι γιατί να μην μπορούν να λένε τη γνώμη τους αλλά τα σιχαματα να απειλούν μέχρι και τα παιδιά μας; πάνε να παταξουν οποιαδήποτε αντιδραση ώστε να μην ξανατολμησει άλλος. Όλοι τους βαλτοι. Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι αποθρασυνονται; έτσι και η αλβανιδα ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΛΟΑΤΚΙ βίασε το κοριτσάκι. Εύχομαι στον εισαγγελέα που άσκησε έφεση και στους γιους του. Δεν θα τον πειράξει αφού είναι τόσο ανοιχτόμαυλός. Η ακατα δικαστική απόφαση είναι ΠΑΡΆΣΗΜΟ για τον Αμβρόσιο. Εδώ που έχει φτάσει χ@στηκε. Μακάρι και άλλοι μητροπολίτες να κάνουν το ίδιο.

    29. Να αφανιστουν τα ΛΟΑΤΚΙ άμεσα! Είναι εξαβλοματα!

    30. Καλούμε όλους τους απανταχού Έλληνες και μεγαλοδικηγόρους να περάσουμε στην αντεπίθεση των μασόνων που είναι εντός της Ελλάδας και να τους καταγγέλλουμε ως ρατσισμό κατά του έθνους και του Ιερού ορθοδόξου δόγματος που αιώνες βρίσκεται εντός εδάφους
      Είναι ρατσιστές και προδότες κατά των Ελλήνων
      Με τον ίδιο ακριβώς λόγο καταγγέλλουμε την απαράδεκτη αδιανόητη αντιπάθεια και τον ρατσισμό που ισχύει κατά της εκκλησίας και της πίστης των χριστιανών ορθοδόξων
      Φασισμός και ρατσισμός κατά των Ελλήνων και προσβολή των ιερών της χώρας μας συμβόλων είναι ανοιχτή πρόκληση πολέμου και αιώνιας έχθρας , ειδικά όταν αυτό το μίσος κατά των κλήρων της εκκλησίας προέρχεται από αφορισμένους σατανάδες εντός της ίδιας της ελληνικής κοινωνίας

    31. Το γεγονός ότι παρεμβάλουν παρανόμως ως συνήθως η ΝΔ τους νόμους του Συντάγματος και θεσπίζουν άλλους και άλλους σε πολύ αλλόκοτο χρονικό διάστημα πρέπει να το λάβει το έθνος πολύ σοβαρά υπόψην.

    32. Επειδή η Ελλάδα είναι τρελοκομείο μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί κατεδίκασαν τον Αμβρόσιο επειδή είπε τους ομοφυλόφιλους ανώμαλους όταν οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι στην πορεία που κάνανε το περασμένο Σάββατο στην Θεσσαλονίκη κρατάγανε πανό που έγραφε “Είμαστε τα ανώμαλα της γειτονιάς σας”? Αφού εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι ότι είσαι ανώμαλος σε ενοχλεί αν θα σε πω εγώ ανώμαλο? Όταν εσύ διατυμπανίζεις την ανωμαλία σου γιατί μηνύεις τον άλλον που αποδέχεται τον αυτοπροσδιορισμό σου?

    33. Μνησθητι μου Κυριε,οταν ελθης εν τη Βασιλεια Σου.Πατερα Αμβροσιε οι επικινδυνοι,ιδιαιτερως για τη νεολαια μας,σε εκαναν νεομαρτυρα.Ο Θεος μαζι σου.

    34. Ο.β.ριοι και Μασω.νοι, μας κυβερνουν! Τι λετε; Δεν θα εχει στελεχωθει, ο χωρος της δικαιοσυνης, απο δαυτους;

    35. Είμαι ο Γιάννης ο Λάκκων…
      Οι φίλοι με φωνάζουν και γυριστρούλα….
      Μια από δω τα φέρνω….μια από κει κάθε φορά μ αρέσει να λεω και κάτι διαφορετικό!
      Καλά του έκαναν…του κωλου επαναστάτης….
      Ζήτω ο Μητσοτάκης…ζήτω η αθεΐα….
      Αλήτη Μητσοτάκη……ζητω ο εθνικισμός και ο Συριζα….ζήτω η Ορθοδοξία….Ελλας Ελλήνων θεών του Ολύμπου…..
      Γιάννης Βλάκκων

    36. Ευχαριστώ διά τάς ευχάς σου, αδελφή εν Χριστώ,τάς οποίας αντεύχομαι καθώς καί δι’όλους τούς καλοπροαίρετους Πατριώτας ημών αγωνιζομένους ευσεβείς Ορθοδόξους Χριστιανούς.

      1. ΓΡΗΓΟΡΙΕ ΒΟΘΡΕ. ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΟΥΛΕ. ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΛΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΓΕΛΟΙΕ.

    37. “”….Όπως αναφέρεται, «είναι μια ιστορική απόφαση για την Ελλάδα και απολύτως εναρμονισμένη με τα ευρωπαϊκά δεδομένα….””

      Φαίνεται ότι το παγκόσμιο ερπετό και η ΝΤΠ έχουν εισχωρήσει πλέον παντού , σε όλα τα Κράτη σε όλες τις “εξουσίες” τους.
      Διοικούν τα πάντα πλέον, επιβάλουν την ανωμαλία και την παγκόσμια διακυβέρνηση .

    38. Άντε να τελειώνουμε με τον γελοίο που το παίζει και επαναστάτης του κώλου. Τώρα αν τον στείλουν στην μπουζού θα ξεμπλέξουμια μία και καλή.
      Γιάννης Λάκων

    39. Μην ξεχνάτε υπάρχουν και οι πνευματικοί νόμοι….
      Άσχημο τέλος θα έχουν αυτοί που πήραν πάνω τους τέτοια κατάρα/καταδίκη.

    40. Σεβασμιότατε είσαι πανάξιος Ποιμενάρχης μας! Σευχαριστούμε για ότι κάνεις για τους ΟρθοδόξουςΕλληνες!

    41. αυτό είναι το κράτος του κουλη.. καταδίκασε τον πάτερ γιατί μίλησε και ελευθέρωσε τον λαθρεπικο που βίασε την γριούλα φάτε μπλε σφύριζα όσοι νομίζατε ότι άλλαξε κάτι!

    42. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ… Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ, ΕΙΤΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ …ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΕΙΤΕ …ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ. ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΌΜΕΝΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΟΥΛΩΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΟΜΕΘΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
      ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΗΜΑΣ.

    43. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ… Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ, ΕΙΤΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ …ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΕΙΤΕ …ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ. ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΌΜΕΝΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΟΥΛΩΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΟΜΕΘΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
      ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΗΜΑΣ.

    44. Όταν οι ΛΟΑΤΚΙ κρατάγανε πανό στην Θεσσαλονίκη που έλεγε “Να ψοφήσουνε οι Έλληνες να ζήσουμε εμείς”, αυτό δεν ήταν ρητορική μίσους? Δεν ήταν εμπρηστικός και ρατσιστικός λόγος που υποκινεί το μίσος και την βία? Πού ήταν τότε η κυρία Κλειώ Παπαπαντολέων να προστατεύσει την ισότητα, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια? Πού ήσουν γελοία κυρία Κλειώ Παπαπαντολέων να προστατεύσεις τα δικαιώματα στην χώρα μας? Το μόνο σωστό που είπε το γελοίο αυτό υποκείμενο είναι ότι η απόφαση αυτή “είναι απολύτως εναρμονισμένη με τα ευρωπαϊκά δεδομένα”. Μόνο που δεν μας εξήγησε εσκεμμένα ποια είναι αυτά τα ευρωπαϊκά δεδομένα? Πλήρης ασυδοσία των ομοφυλόφιλων, ρητορική μίσους κατά των ετεροφυλόφιλων, ασύδοτη προπαγάνδα από το νηπιαγωγείο υπέρ της ομοφυλοφιλίας, χλευασμός της παραδοσιακής οικογένειας και προώθηση της οικογένειας “γονέας 1-γονέας 2”. Άει στα τσακίδια κάθαρμα.

    45. oli sas isaste gia katourima gia tin aporfosia pou sas masizi,geek exipnakes ke lagopodari.

      1. Έχουν λαλιά και γραφή οι αμοιβάδες; Εντυπωσιάστηκα!

      2. Ρε μπαφοκαπνιστη…Αυτο που εγραψες τωρα, τουλαχιστων για τα επομενα 100 χρονια θα απασχολει τους επιστημονες να το ερμηνευσουν….Συμβουλη: Γυρνατο στο τσιγαρο, κατα προτημηση στο light, και οταν ξελαμπικαρεις και εισαι νηφαλιος, γραψε παλι τι θελεις να μας πεις…

    46. Εις τά έσχατα αυτά έτη τού κατηραμένου αντιχρίστου καί τών οργάνων του κακεντρεχών δίποδων ανθρωποειδών, αθέων δικαστικών, υπακούοντες εις σατανικούς νόμους τού καρκινο-βουλίου, έρχοντε εις τόν νούν μου τά διαχρονικά λόγια τού Ιερού Χρυσοστόμου ::: «καί ΝΟΜΟΣ γέγονεν η παρανομία…… ουδέν αναρχίας χαλεπώτερον». Καταφρονούντες καί ανυπακούοντες Τού Θεού εστίν τό άκρων-άωτον τής αναρχίας (εωσφορικής εξισότητος πλέον) είτε αυτοί αυτοαποκαλούνται δικαστικοί, πολιτικοί ‘ή ό,τι άλλο. Προσφάτως, κάποια ευσεβής αδελφή μού έγραψε εις σχόλιό της «Ο Θεός νά τούς ελεήσει”. Βεβαίως, ως πλάσματα Τού Θεού, επιθυμούμε όλοι νά οδηγηθούν πρός μεμεριμνημένη μετάνοια (όπως λέγει ο Αγ.Ιωάννης Σιναΐτης), ωστόσο νά έχομεν κατά νούν καί υπ’όψιν ότι πρός όσους φθάνουν πλέον εις εωσφορική υπερηφάνεια καί κακότητα (όπως αυτοί οι δαιμονοκρατούμενοι δικαστικοί) εναντιούμενοι ανερυθρίαστα πρός τόν λίαν σεβάσμιον αρχιερέα καί κατά προέκταση τής Αγιωτάτης Ορθοδόξου εκκλησίας (τής οποίας Μέγας Αρχιερεύς εστίν Ο Χριστός Ο Οποίος περιεποιήσατο διά τού Ιδίου Του Παναχράντου Αίματος «Πράξ.Κ’28) καί συνεπώς εναντιούμενοι εις τό Θείον Θέλημα, ΔΕΝ υφίσταται πλέον θέμα ελέους αλλά βαρυτάτης καί παραδειγματικής τιμωρίας εκ Θεού, όπως ο Απ.Παύλος ετιμώρησε τόν μάγο ελύμα (Πράξ.ΙΓ’), όπως απαγγέλομεν εις τό «Άξιον Εστίν» λέγοντες:: «άλαλα τά χείλη τών ασεβών ……», όπως ο Απ.Παύλος ζητά εκ Τού Κυρίου ίνα ανταποδώση τά όσα κακά τού επροξένησε κάποιος αλέξανδρος, ο οποίος έφερε εμπόδια εις τό Αποστολικόν του έργον (Β’Τιμ.Δ’14….) καί όπως ο Άγιος Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Αλέξανδρος, αρνούμενος νά συλλειτουργήσει μέ τόν υποκριτή αιρεσιάρχη άρειο, τό βράδυ προσηυχήθη πρός Τόν Κύριον λέγων::: «Κύριε Σέ παρακαλώ, ‘ή πάρε με ‘ή πάρε τον» καί τήν επομένη ετιμωρήθη άμεσα ο βλάσφημος αιρεσιάρχης διά αιφνιδίου θανάτου. Καί όπως ο Απ.Παύλος διευκρινίζει (εις Εβραίους Ι’) ότι δι’όποιον εβλασφήμησε, κατεπάτησε καί κατεφρόνησε τό Πανάχραντο Αίμα Τού Χριστού καί ενυβρίσας Τό Πνεύμα τής Χάριτος, ΔΕΝ χωρά πλέον ΟΥΔΕΝ έλεος αλλά μόνον τιμωρία. Ακόμη καί αι ψυχαί τών μαρτυρησάντων Αγίων, ζητούν από Τόν Κύριον ίνα επισπεύση τήν τιμωρία Του εναντίον τών εχθρών τής Ορθοδόξου Πίστεως (Ιερά Αποκ. ΣΤ’9….). Καί εις τόν ΡΗ’ Ψαλμόν διαβάζουμε τάς 30 κατάρας πρός τόν ιούδα καί κάθε ιούδα ανά τούς αιώνας όπως εξηγεί ο Άγ.Νικόδημος (Χρηστοήθεια 72) καί όπως διαβάζομεν εις Ψαλμ.ΡΜΒ’ «….καί εν τώ ελέει Σου εξολοθρεύσεις τούς εχθρούς μου…..» καί εχθροί ημών εισίν ουχί μόνον ο διάβολος καί δαίμονες αλλά καί όσοι στρέφοντε εναντίον τής Αγιωτάτης ημών Πίστεως καί επιδιώκει τήν αιώνιον απώλεια ημών.Διαφοροποιήται λοιπόν, αδελφή μου, τό θέμα εάν ο οιοσδήποτε επιβουλεύεται ‘ή διαπράττει κακό εναντίον ημών (οπότε οφείλομεν νά είμεθα μακρόθυμοι καί συγχωρητικοί) από τό εάν κάποιος στρέφεται εναντίον τής Ορθοδοξίας (καί συνεπώς Τού Χριστού) όπως οι κατηραμένοι αντίχριστοι τού καρκινο-βουλίου μέ τά πειθήνια όργανά των τούς δικαστικούς οι οποίοι επιθυμούν διακαώς τόν αφανισμό τών ΕλληνΟρθοδόξων καί τής Πατρίδος ημών, υποστηρίζοντες κάθε παρανομία (ανωμάλους ομοφυλόφιλους, πορνείας, μοιχείας, εκτρώσεις, λαθροκανίβαλους κλπ) ενώ ανερυθρίαστα καταδικάζουν ακόμη καί σεβάσμιο αρχιερέα Τού Χριστού. Τόν αιώνιον λάκκον των σκάβουν όλο καί βαθύτερον. Οπότε ΔΕΝ τίθεται πλέον θέμα ελέους αλλά τρομεράς τιμωρίας, διά τούτο, εν Κυριακή τής Ορθοδοξίας απαγγέλομεν τά φρικτά καί φοβερά αναθέματα πρός οιονδήποτε, ανά τούς αιώνας (παρελθόν, παρών, μέλλων) αιρετικόν καί πολέμιον τής Αγιωτάτης ημών εκκλησίας, όπως εν προκειμένω τούς αναθεματισμένους (τρελοκούνελο, νεονέρων πρωθυπουργό, τήν άξεστη βρωμομούτσουνη κεραμέως, τόν βρωμοκακομούτσουνο χαλιαμπάλια, τούς αντίχριστους δικαστάς καί όλους τούς υπόλοιπους αντίχριστους καρπαζοεισπράκτορας τής ανόμου κουστωδίας). Αμέτρητα επιπλέον παραδείγματα ηδυνάμην νά παραθέσω, ωστόσο θεωρώ ότι εισίν αρκετά τά όσα έγραψα. Ο Θεός νά σέ ευλογεί καί ενδυναμώνει εν τή Αγιωτάτη ημών Πίστη κατά τά λίαν χαλεπά τούτα έτη τής μεγάλης αποστασίας. Δέν αμελώ νά απαντώ αλλά πολλά εκ τών σχολίων μου χάνοντε.

      1. Αδερφέ μου Γρήγοριε για μια ακόμη φορά τα είπες όλα,χαίρομαι πολύ να σε διαβάζω,ο ΚΥΡΙΟΣ μας να σε ευλογει πάντα.

      2. ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ; ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΜΟΥΛΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ;

        1. εσυ μαλακα που μιλας σαν παιδακι γ’δημοτικου για να κατανοησεις αυτα που γραφει ο Γρηγοριος πρεπει πρωτα να φτυσεις την σκατοφατσα σου στον καθρεπτη και να καταλαβεις οτι ζεις σε μια χωρα Ορθοδοξη και κατι υπολειμματα σαν και εσενα τα ανεχομαστε για λιγο καιρο εως οτου τα πεταξουμε δια παντος στο πυρ το εξώτερον…

    47. Είναι ένοχος επειδή είπε τον πούστη ανώμαλο? Ή είναι ανώμαλο το σύστημα και τον βγάζει ένοχο επειδή είναι νορμάλ?

    48. Ποιος είναι ο αρμόδιος Εισαγγελέας που έκανε έφεση στην αθώωση του Αμβροσίου;
      Όνομα,φωτογραφία,οδός διαμονής.
      Ποια ήταν η σύνθεση του Αρείου Πάγου;..Το Ανώτατο Δικαστήριο της βρωμερης αποικίας,τρέχει βολίδα να αποφανθεί στα θέματα της κωλοτρυπιδας..Στα υπόλοιπα Εθνικά σοβαρα ζητηματα,είναι μουγγό και άφαντο!!!

    49. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Αμβρόσιος ήταν φίλος με τον μεγάλο Χριστόδουλο ποιοι είναι άξιοι σήμερα να τους φτάσουν,οι προσκυνημένοι;οι μασόνοι;οι πλανεμενοι;μην φοβασαι τίποτα και κανέναν Αμβρόσιε ει ο Θεός μεθ,ημών ουδείς καθ, ημων….

    50. Παντα αξιος θαεισαι κανενας και τιποτα δεν θα μειωσει την αξια σου και το εργο σου ως σωστος ιεραρχης που παντα εισαιΤηναπεραντη εκτιμηση μου και ευγνομοσυνη μου

    51. Τότε να μηνύσουν οι ΛΟΑΤΚΙ για να είναι δίκαιοι και σωστοί κάθε ιμάμη του Ισλάμ, αφού η ομοφυλοφιλία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ & ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ & από το ισλάμ.
      Δεν θα το κάνουν, αλλά όταν θα αρχίσει και εδώ η Σαρία, έτσι όπως το πάνε οι νεοέλληνες, τότε θα καταλάβουν.

    52. Η αληθεια ειναι οτι παρανομησε κυριοι οσο και αν σας τσουζει . Γιατι οταν μητροπολιτης -ανθρωπος παροτρυνει το ποιμνιο και τους λεει « φτύστε τους οταν τους συναντησετε » προτρεπει ανθρωπους σε βια και φυσικα ειναι ακραια μορφη ρατσιστικου λογου και σωστα καταδικαστηκε και μπραβο στον αρειο παγο .

      1. Έπρεπε να πει χυστε τους ε;
        Παιδεραστή

      2. Εννοούσε να τους φτυσουμε να μην τους ματιάσουμε τέτοια κελεπούρια που είναι.

      3. Και οι πουστηδες, οι λεσβιες και οι τραβεστο.. ειναι ακραια μορφη ρατσιστικης ανωμαλιας. Αλλα οταν ολοι οι ανωμαλοι εχουν πιασει ποστα αξιωματος δεν μπορεις να περιμενεις κατι καλυτερο. Τι ωραια τα παλια χρονια που οι πουστηδες φοβοτανε να κυκλοφορησουν εξω… Θα ξανακανουμε την Ελλαδα οπως ηταν και οπως πρεπει να ειναι.

    53. ΑΞΙΟΣ. Τα καλύτερα έρχονται σύντομα.
      Θα δικαστούν και οι δικαστές. Ο ΘΕΟΣ μιλάει τελευταίος και αυτή τη φορά έφτασε η ώρα του.
      Μασόνοι ανώμαλοι αριστεροφασίστες και προδότες θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.
      Θα σας κυνηγήσουμε μέχρι τις πύλες της κολάσεως.-

    54. Σεβασμιώτατε μην σταματάς να κηρύττεις Λόγο Θεού

    55. Αμβροσιε σου βγαζω το καπελο…….εισαι βραχος……..εχεις το θαυμασμο μου

      1. mpa,me ola afta ta dina pou travas,ehis ke kapelo na foras?pou ta ‘vres ta lefta na paris kapelo na foras,re tikitonga?

    56. Ο Άρειος Πάγος φταίει κατά 90% για την κατάντια της Ελλάδας, αν είχανε σχέση με την έννοια δικαιοσύνη οι πολιτικοί κάφροι θα ήταν φυλακή και πολλά μέτρα θα ακυρώνονταν, επίσης δεν θα γεμίζαμε με λαθροτζιχαντιστές που δεν έχουν κανένα δικαίωμα ασύλου, γιατί δεν συνορεύουμε με καμία εμπόλεμη ζώνη.

      1. mi stenohoriese,akoma ke i Tanzania ehi kaliteri shesi me tin dikeosini ap’aftin pou ehi to gidohori.

    57. Σιγά μην τους φοβήθηκε ο Αμβρόσιος. Αν φοβόταν θα έκανε ότι και οι άλλοι που δεν κουνιούνται. … Κανονικά αυτοί πρέπει να μας φοβούνται γιατί “φωνή λαού, οργή Θεού”, αλλά κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και τους αφήσαμε να αλωνίζουν…

    58. ας προσεχουμε απο δω και περα τι λεμε για τους λοατκι…..τους στηριζε το σαπιο συστημα….οποτε θα υποστουμε τωρα οτι λενε και οτι κανουν….θα μας καβαλησουν….και θα λεμε ευχαριστω λοατκις!Οπως καβαλησε η αλλη ανωμαλη το κορτισακι.

    59. Αμβρόσιε μη μασάς, εγώ σε στηρίζω. Είσαι άξιος εκπρόσωπος μου!!!

    60. ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ).

    61. Σεβασμιωτατε…οι απανταχου Ορθοδοξοι Ελληνες ειμαστε μαζι σου.

    62. Α ρε Αμβρόσιε ένας έμεινες και κοιτάνε να σε φάνε,μην σταματάς πουθενά ο Θεός μαζί σου.Αξιος μακάρι να ήταν όλοι οι μητροπολίτες σαν κι εσένα.

      1. Πολυ σωστα! Πανε να μας πεισουν οτι το στραβο ειναι ισιο,αλλα δεν θα τους περασει!

    Comments are closed.