ΤΑ 41 ΕΚΑΤ. ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΜΕ ΚΑΙ “ΑΛΗΤΕΣ- ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ” ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Κοινοποίηση:
    καραντινα

    Είναι η πρώτη φορά τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια, που τα δημοσκοπικά ευρήματα από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις των κομμάτων δεν ικανοποιούν ούτε την κυβέρνηση ούτε την αξιωματική αντιπολίτευση.

    Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει πολύ μεγάλη φθορά, χωρίς μάλιστα να έχουν καταμετρηθεί ακόμα οι αντιδράσεις μετά την επιδείνωση της πανδημίας παρά το παρατεταμένο λοκντάουν και τα σκληρότερα μέτρα παγκοσμίως που έχει λάβει η κυβέρνηση.

    Ο ΣυΡιζΑ δεν καρπώνεται αυτή τη φθορά. Η άνοδος του είναι μικρή, ακόμα και με πολύ χαλαρά ερωτηματολόγια.

    Μεγάλοι κερδισμένοι οι αναποφάσιστοι, η Ελληνική Λύση και το Μέρα25.
    Εάν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, και επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν την κυβέρνηση να προσφεύγει πρόωρα στις κάλπες, τότε ο σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας θεωρείται βεβαίως, μετά από επαναληπτικές εκλογές, αλλιώς με απλή αναλογική, η οικουμενική είναι μονόδρομος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ναι ρε φιλε να βρεθει ο ελληνας λοχιας και να παει 300 χρονια φυλακη οπως η χρυση αυγη….θα παρακαλατε να επεμβουμε που πατε και ψηφηζετε τα λαμογια…κασιδιαρη δαγκωτο. Μονο αυτις θα τους στειλει φυλακη….βγαλτε τον απο την φυλακη να τους βαλει ολους τους κλεφτες μεσα….

    2. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΙΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΦΟ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ……
      ΑΣΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ

      1. Ποτέ, μα ΠΟΤΕ δεν έγινε σε τέτοιο βαθμό, ούτε επί Χούντας

    3. 41 και βασανίστηκες εύχομαι να είναι οι μέρες όλων των πολιτικών και των δημοσιογράφων που τα πήραν. Με τόσα λεφτά πόσες ΜΕΘ θα είχαμε Κούλη? Αυτό θα πει ανίκανος πολιτικός όταν δείνει τα χρήματα εκεί που δεν υπάρχει ανάγκη και αφήνει την υγεία γυμνή. ΜΠΡΆΒΟ ΚΟΥΛΗ σε εξηψωσανε τα κανάλια που ταισες μόνο που ήτανε για λίγο ενώ αν ήσουν έξυπνος και χρηματοδοτούσε τις πραγματικές ανάγκες ο λαός θα σε είχε πάντα ψηλά, τώρα αμε τον κατήφορο!!! Και προσοχή συμπατριώτες μην πάμε σε κανέναν
      Μπακογιάννη η στον γιο του Κούλη φτάνει πια αρκετά φάγανε από τον ελληνικό λαό

    4. Στέφανε μπορείς να αναρτήσεις όλα τα μέσα που πήραν “ΠΕΤΣΙΝΑ”, έντυπα και ηλεκτρονικά, και δίπλα σε ποιους ανήκουν και ποιοι δημοσιογράφοι δουλεύουν και αμείβονται από αυτά? ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ…..

    5. Θα πρεπει να τους γινει κατασχεση περιουσιας των ΜΜΕ και της πολιτιοκης ηγεσιας
      και επι πλεον να τους επιβληθουν αποζημιωσεις
      διοτι συνεργαστηκαν στο σκοτεινο πεχνιδι της πολιτικης ηγεσιας για την καταστροφη της οικονομιας
      και επιβαρυνση της ψυχικης και σωματικης υγειας των πολιτων
      διαδιδοντας ψευδεις ειδησεις χρεισιμοποιοντας εναν ιο
      και αποδιδοντας του καταστροφικες ιδιοτητες ατομικης βομβας
      ενω αθωωνουν τον ιο του ειτζ που πλητει κατ εξοχην ομοφυλοφιλους
      και αλλους θανατηφορους που υπαρχουν εδω και δεκαειες και εκατονταετις στον κοσμο
      για να καταστρεψουν τον κοσμο.

    6. μπορούν πάντα να κανουν συγκυβέρνηση, όταν κάποιος τους χαλάει την σούπα τον βάζουν φυλακή και η αποχή βοηθαει να ανεβαίνουν και ονομαστικά τα ποσοστά τους

    7. Βοθροκαναλα που κανετε και ταχα μου φιλανθρωπικο εργο, δωστε πισω τα λεφτα που πηρατε για να λετε στο λαο να μενει μεσα και να πεινασει και εσεις να τα αρπαζετε ακομα και απο το χρεωκοπημενο κρατος. Που δεν εχει λεφτα για μεθ αλλα για εσας εχει. Ου να μου χαθειτε. Τωρα το τροπαριο ειναι να μην παμε στην παρελαση αλλα παλι θα σας γραψουμε οπως τοτε με τις πρεσπες και τους προηγουμενους προδοτες. Ολοι στο συνταγμα μονο με ελληνικες σημαιες αδερφια. Ο ελληνικος λαος απεναντι στη λεσχη μπιλντερμπεργκ και τους προδοτες.

    8. Περιμένατε κάτι άλλο από την μαφία που κυβερνά τον τόπο? Ήταν οδηγός της Ντόρας οπότε κάνει ότι γουστάρει. Politica mafia.

      1. Οντος…..οτι θελουναι κανουναι και λογαριασμο δεν δινουναι τωρα εχουν παρει αερα και τα τσοιρακια γυρω απο αυτους και σκωτωνουν αβερτα…………..

    9. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΑΙ ΕΝΑΣ……………

    Comments are closed.