“ΤΑ 32 ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΚΕΤΟ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ “ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ” ΤΟΥ ΣΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Image1 (26)

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ “ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ” ΤΟΥ ΣΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

    Αναλυτικό ρεπορτάζ στην σημερινή εφημερίδα Μακελειό για το θέμα της Χρυσής Αυγής

    exofillo8-10

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Ούτε η κα ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ούτε ο κος ΧΑΤΖΗΣΑΛΑΤΑΣ πρόκειται να προταθούν για Αντιπρόεδροι κόμματος όπως ο γερμανοτραφείς ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ, γυιός του ΝΑΖΙΣΤΗ Όθωνα ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ, ούτε για ΠτΔ όπως η Σακελλαροπούλου που εξυπηρέτησε τις επιδιώξεις του Σόρος για τις Πρέσπες και του Βρούτση για τα αναδρομικά των συνταξιούχων, ούτε θα προταθούν για Δικαστές της ΕΕ όπως ο Ράντος που στο ΣτΕ βοήθησε να ξεχειλώσει το χρονικό διάστημα για την απόφαση για τα αναδρομικά των συνταξιούχων κ.ο.κ. Αυτή όμως θα την δούμε οπωσδήποτε σε ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΙΚΗ ΣΧΕΣΗ…….

    2. ΓΙΑΤΊ ΚΟΥΝΆΕΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΈΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ; ΑΠΌ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΗ. ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΚΑΤΙΝΩ . ΑΠΛΩΣ ΑΙΣΧΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΚΟΎ ΚΑΙ ΔΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ;

    3. Κι όμως να είστε σίγουροι ότι όλες οι εμετικές ψευτιες που ειπώθηκαν στο δελτίο της κερατουκλας νοικιασμένης νύφης,από αυτό το πράγμα που και μόνο η γλώσσα του σώματος την προδίδει,έχουν δυστυχώς πείσει μεγάλο μέρος των προβάτων πως για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία σαράντα χρόνια ευθύνεται η άκρα δεξιά.

    4. αυτοι που καινε την αθηνα τα πανεπιστημια αυτοκινητα μαγαζια τζαμαριες την μαρφιν με τεσσερα ατομα τους πανε στον εισαγγελεα και τους αφηνουν ελευθερους για να ξανακαταστρεψουν οτι βρουν με τις μολοτοφ τα γκαζακια και τα καλαζνικοφ να χτυπουν τα ματ……αυτοι τι ειναι ρεεεεεεεεεεε….

    5. Δεν γνωριζω αν μας περνανε τωσο ηλιθιους αλλα καποτε θα καταλαβουν οτι με αυτα που δημιουργησαν και οι πολητικοι και οι δικαστεςτους παει καταδιαολου σποχνουν τους ανθρωπους σε καταστασεις που ισως επυθημουν για το κακο του ελληνισμου μαλον εινε ανθελληνες

    6. δικαστές δημοσιογράφοι δικηγόροι!!! όλοι το ίδιο συνάφι!! να πάει να εισπράξει τα τριάκοντα αργύρια και αυτή!!

    7. ΔΙΕΡΩΤΗΘΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ??

    8. Ούτε η κα ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ούτε ο κος ΧΑΤΖΗΣΑΛΑΤΑΣ πρόκειται να προταθούν για Αντιπρόεδροι κόμματος όπως ο γερμανοτραφείς ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ, γυιός του ΝΑΖΙΣΤΗ Όθωνα ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ, ούτε για ΠτΔ όπως η Σακελλαροπούλου που εξυπηρέτησε τις επιδιώξεις του Σόρος για τις Πρέσπες και του Βρούτση για τα αναδρομικά των συνταξιούχων, ούτε θα προταθούν για Δικαστές της ΕΕ όπως ο Ράντος που στο ΣτΕ βοήθησε να ξεχειλώσει το χρονικό διάστημα για την απόφαση για τα αναδρομικά των συνταξιούχων κ.ο.κ. Αυτή όμως θα την δούμε οπωσδήποτε σε ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΙΚΗ ΣΧΕΣΗ……

    9. είναι της νομικής αυτή; η κυρατσα θέλει λεφτά για το λίφτινγκ. ΤΣΟΡΤΑΛΑ, ΚΟΛΕΘΡΑ Κ. ΚΝΩΔΑΛΑ ΦΥΤΕΜΈΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΉ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ. ΔΛΔ ΤΏΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΆ ΟΡΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

    10. δημοσκοπιση το 30 τις εκατο λεει οτι ηταν σκευωρια η δικη αυτο λεει πολλα δικη με πιεση εικοσι χιλιαδων απεξω ενας οχλος δεν γινετε κανονικα πρεπει ακυρωυει η δικη

    11. ξεράθηκε το στόμα της απ’ το μεγάλο ψέμα που κρατάει μέσα

    12. Νταξ…Αφού δέχτηκε να πάει στο tv show, την βλέπω υπουργό δικαιοσύνης σε λίγο..
      Αλήθεια ξέρουμε τι μέρα και ώρα βγαίνει και η πρόεδρος στο show?

    13. Επτακοσιες χιλιάδες ψηφοφόροι αναζητούν πλέον νέο κόμμα για να εμπιστευτούν την ψήφο τους. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ο Μιχαλολιακος, ο Κασιδιαρης και οι λοιποί αδίκως καταδικασθεντες. Είναι η λαϊκή βάση η οποία τους ψήφισε. Αυτή η βάση αναζητά τον επόμενο. Δεν θα ψηφίσει ποτέ Κουλη, Τεν Τεν, Φώφη κλπ. Αναμένει να δει ποιος θα αναδειχθεί.
      Υ. Γ. Ο εμπορας από τη Σαλονίκη να μην χαίρεται με την κατάσταση. Ο κόσμος τον κατάλαβε κι αυτόν.

    14. Η ίδια και όλοι αυτοί που ανέφερε (συνάδελφοί της)που επεξεργάζονταν την υπόθεση όπως λέει,απλά εκτελούσαν πολιτικές εντολές, για να ανέβουν ιεραρχικά,δεν κάνουν ούτε για χοιροβοσκοί……Οι θέσεις τους καταλήφθηκαν για συγκεκριμένες υποθέσεις και είχαν υποχρέωση να εκτελέσουν τις εντολές,φυτεμένοι στις καρέκλες…Ρουσφετοκαρεκλάτοι τι δεν καταλαβαίνουμε ακόμα?

    15. Αυτη δεν ηταν απο το ιδιο με τον Αθανασιου??Η θεουσα!!

    16. Αυτοί ήταν βουλευτές οι άλλοι ήταν εγκληματίες, τις έχουν ξεφύγει πολλά τέτοια…

    17. “…αισθάνομαι ικανοποίηση και υπερηφάνεια γιατί επιτέλεσα το καθήκον μου με ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ…”
      Τι ακούω πάλι από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα? Δεν ξέρει ούτε να μιλήσει.
      .
      Ούτε χρυσαυγίτης είμαι, ούτε ρατσιστής, ούτε υπέρ των ναζιστικών συμβόλων, ούτε θέλω να δείρω όποιον έχει διαφορετικό χρώμα από εμένα ή διαφορετική ιθαγένεια.
      .
      Δεν γίνεται όμως να μην βλέπω ότι αν διαιωνιστεί η παρούσα κατάσταση των σκανδάλων, της μετριοπαθούς έως το βαθμό της αντιεθνικής εξωτερικής πολιτικής, της απαξίωσης του στρατού και της μετατροπής του σε ένα ακόμα όργανο προώθησης των φίλα προσκείμενων αλλά και της ίδιας μεταναστευτικής πολιτικής θα καταλήξουμε ένα έθνος δίχως κυριαρχία δίχως πλούτο και δίχως εθνική ταυτότητα.
      .
      Πρέπει να θεωρηθεί έγκλημα όταν μέρος έστω του λαού θέλει να διατηρήσει την εθνική του ταυτότητα, την κυριαρχία του, τον εθνικό του πλούτο και την ιστορία του?
      Γιατί στο μέλλον θα βγαίνει ο εκάστοτε Καιρίδης και θα μας λέει ότι ο ελλαδικός πληθυσμός προέρχεται γενεαλογικά από ένα συνδυασμό λαών, Οθωμανών, Αλβανών, Αφγανών και Πακιστανών αλλά και γηγενών Ελλήνων.
      .
      Κανένας πολιτικός και κανένα κόμμα δεν έχει το δικαίωμα να προωθήσει τέτοιες αλλαγές ότι ποσοστό και να πάρει και όσα ΜΜΕ και να ελέγξει και δυστυχώς βλέπεις όλο το δήθεν συνταγματικό τόξο να είναι ευθυγραμμισμένο σε μία τόσο αντισυνταγματική πορεία.
      .
      Προσωπικά έβλεπα τουλάχιστον τον Κασιδιάρη πέραν των παλαιότερων αυθόρμητων ενεργειών του, να έχει μπει σε μία πορεία συγκέντρωσης σοβαρών στελεχών και να καταρτίζει τεκμηριωμένες θέσεις αλλά και να εμμένει στις φιλοεθνικές θέσεις του παρόλο τον πόλεμο που δεχόταν. Τώρα δυστυχώς δεν βλέπω ποιος θα μπορέσει να διακόψει αυτόν τον εθνικό κατήφορο.

    18. AYTO TO ATOMO EXEI TELEIVSEI NOMIKH;
      ΝΑ ΜΗ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.

    19. Κοντοχωριανοί, ψαρωμένοι εγκάθετοι υπάλληλοι 2 μηνών νιούμπηδες, με πακεταρισμένες υποθέσεις και συνοδευτικά.. εδώ κάτι μυρίζει ελαφρώς..!!

    20. Ηθελα να ήξερα βρε Έλληνες, όταν πήγατε να ψηφίσετε με τι σκεπτικό ψηφίσατε;Καταψηφίσατε το κάθαρμα Σαμαρά, μετά ψηφίσατε τον Αλέξη[αφήνω τους χαρακτηρισμούς γιατί θα είναι πολύ βαρείς], και μετά ,αν είναι δυνατόν την οικογένεια Κορλεόνε, ρε πότε θα πάψετε να είστε κοψοχέριδες; Χάθηκε η πατρίδα μας με τις μ…….ες σας..

    21. Μακριά από τέτοια ψευδόμενα ανθρωπάκια, είναι ικανά να μας κάνουν να χάσουμε τον κόσμο κάτω από τα πόδια μας.

    22. Ξυπνάτε επιτέλους και καταλάβετε πως εντολές εκτελούν πολιτική και δικαστική ηγεσία από Τελ Αβίβ πλευρά.χρονια τώρα.Επισης δεν σημαίνει κάτι επειδή τριάντα χιλιάδες κατσαπλιαδων μαζεύτηκαν.Οι Ελλάδα δεν είναι αυτοί.Η νέα τάξη απαιτεί ύπνο βαθύ και αλλαγή πληθυσμού σύντομα.

    23. Καλά αυτή είναι εισαγγελέας;;;;;;;;;; τι θεούσα έλεγε εκείνος ο Μπαλτάκος;;; αυτή δεν έχει το Θεό της!!!!! Όχι μόνο δεν ξέρει να μιλήσει, όχι μόνο είναι σαν ανάποδο γαμώτο αλλά δεν φαίνεται ούτε στα καλά της να είναι!!! Αφήσαν αυτό το πράγμα να είναι εισαγγελέας του αχρείου τράγου;;;;;;; γιαυτό κανείς δεν έχει σε υπόληψη την δικαιοσύνη… Καλά το ότι είναι τσιριζαία από που προκύπτει, από τις τσιρίδες της; γιατί ο Μπαλτάκος και ο Σιχαμαράς την παρουσίαζαν νου-δούλα βαμμένη…

    24. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΥΡΑΤΣΑ….ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ….ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ….ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ – Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ -ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ – ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓ. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ…ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑΝΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ…..!!!! ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ….!!!! ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ..!!!!

    25. Ρε μαλακές…αυτήν ούτε ελληνικά σωστά δεν μπορεί να μιλήσει…λέει στην αρχή ότι ήταν πολιτική απόφαση…δηλαδή δεν διαπράχθηκε έγκλημα, αλλά πήρε ο υπουργός τηλέφωνο και ξεκίνησε την διαδικασία…Χαίρομαι που έφυγα από αυτο το κράτος…που οι κάτοικοι υποφέρουν και οι προνομιούχοι τους ξεζουμιζουν και διαλύουν την ζωή τους

    26. Ένα δικαστάκι δημοσιοϋπαλληλάκι με χαρτί χαρτογιακά και τίποτε παραπάνω. Κανένας απ’ αυτούς δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, μόνο αναδρομικά ξέρουν να εισπράττουν. Καμία σχέση με την χα δεν έχω, τους θεωρώ χοντικοσπόρια, αλλά άλλο το ένα κι’ άλλο το άλλο.

    27. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ Η ΚΥΡΙΑ??? ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

    28. Ποιών δημιούργημα πιστεύετε πως ηταν η Χρυσή Αυγή?
      Αααα ρε καημενοι,σε όλη σας τη ζωή θα σας ψεκάζουν εκτός αν σας λυπηθεί ο Θεός και σας στείλει τους αφυπνιστες Του.

    29. Δηλαδη για να καταλαβω τωρα. Εκαναν τα φασισταρια τοσες δολοφονιες και θα κοβουν βολτες ανενοχλητοι σαν να μην συνεβει τιποτα;

      1. Ποιες ειναι οι “τοσες” δολοφονιες …θα μας πεις και εμας;

        1. Ο Βασιλης κοστγκαρντ ειναι παληκαρι,δες το αλλο του σχολιο με κεφαλαια.
          Προφανως καποιος μουλος βρωμυλος πακιστανολαγνος προσπαθει να τον εκθεσει.

          1. ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ….!!! Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ…!!!!

    30. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,Η ΝΥΦΗ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΕΝΑΣ ,ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΨΕΥΤΡΑ ΕΠΊΟΡΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ,ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ

      1. ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ…ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ

    31. ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ,,,ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ,,,
      ΝΤΡΟΠΗ,,,,

    32. Για τα δύο παιδιά της Χ.Α που εκτέλεσαν εν ψυχρώ οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι με πολιτικό χρώμα ,
      Το δημοκρατικό σύστημα απέδωσε μέχρι τώρα Δικαιοσύνη ??
      Βρήκε και τιμώρησε τους ένοχους ??

    33. Θυμάστε όλα αυτά τα εγκληματικά στοιχεία που δεν άφηναν την πυροσβεστική να περάσει για να σώσει τους ανθρώπους της ΜΑΡΦΙΝ τότε και δεν άφησαν τους ανθρώπους να κατέβουν από το κτήριο ???
      Το δημοκρατικό σύστημα απέδωσε μέχρι τώρα Δικαιοσύνη ??
      Βρήκε και τιμώρησε τους ένοχους που είχαν πολιτικό χρώμα ??

    34. Αν μου λέγατε ότι ήταν καθαρίστρια στα Mc Donalds θα το πίστευα !!!

    35. Άλλο ένα αναρχοάπλυτο υποχείριο των εβραιοσιωνιστών που εκτελεί συμβόλαια θανάτου-φυλάκισης με εντολή των δωσίλογων 300.
      Έχει ο καιρός γυρίσματα και πολύ σύντομα θα επαναληφθεί η άλωση της Τριπολιτσάς σε hard έκδοση.

    36. Ελπίζω τουλάχιστον να φτιάχνει ωραία γεμιστά η κυρία. Πάντως για συνεντεύξεις δεν είναι.

    37. Σε δυο περιπτερα δεν βρηκα την εφημεριδα..

    38. Τωρα που θα τους κανει ρομπα ο λαγος σε ολη την ευρωπη με τα βιντεακια μπαλτακου κτλ εκει να δεις γελιο. Ρομπες θα γινουν.

    39. Mα καλα εχει τελεσιδικιση η υποθεση πως βγαινει η εισαγγελεας στο καναλι ενω υπαρχει και εφετειο,λιγο να κρατανε τα προσχηματα δεν βλαπτει,γιατι ανθρωπινα δικαιωματα εχει και ο μεγαλυτερος εγκληματιας πραγμα που εδω το καταπατανε ,

    40. Όποιος δεν έχει καταλάβει ακόμη, ότι η γάγγραινα του έθνους εδώ και δεκαετίες είναι η ανθελληνική ΝΔ,… Χωρίς τη ΝΔ οι απλυτοι δε θα είχαν δύναμη

    41. Γνωστά ολα αυτά. Ομως υπαρχει η συγκάλυψη απο το δημοκρατικό τόξο. Το είχε πει και ο Μπαλτάκος στο βίντεο. Θα καταγγείλω την Κουτζαμάνη στον εαυτό της; Σε ένα λεπτό η υπόθεση θα πάει αρχείο. Τι δεν καταλαβαίνουμε; Μαύρο στο δημοκρατικό τόξο. Μονο αυτό μπορούμε να κάνουμε

    42. Εισαγγελικο μαρκετινγκ…?
      Πως να πουλησουμε… καλυτερα το προιον… ?
      Αυτο ειναι μαθημα στη σχολη δικαστων…?
      Αν αρχισουν να δινουν οι δικαστες συνεντευξεις…οπως γινεται στις….ηπα…
      αστο….το μπουρδελο…παει για κλεισιμο…

    43. πρόκειται για δικαστικό πραξικόπημα καθ’υπόδειξη των κυβερνήσεων ΝΔ κατά κύριο λόγο όπως ακούσαμε από τα ηχητικά Σαμαρά και βίντεο Μπαλτάκου και φυσικά η πρόταση του εισαγγελέα για αθώωση της ΧΑ θα σήμαινε ότι ο εισαγγελέας ήταν τελείως τρελός και δεν μπόρεσε να δει τα “προφανή” στην υπόθεση.

    Comments are closed.