ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ! ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΩΚΑΝ ΥΠΟΠΤΟΥΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Oμάδα 20-30 ατόμων βγήκε από τα στενά της περιοχής και επιτέθηκε με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα σε δύο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός και η μοτοσικλέτα του να υποστεί ζημιές
    Επίθεση σε μέλη της Ομάδας ΔΙΑΣ στα Εξάρχεια εξαπέλυσε ομάδα αναρχικών.

    Όλα ξεκίνησαν, όταν στις 16:45, δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, αρνήθηκαν να σταματήσουν σε σήμα των αστυνομικών. Άμεσα, τέσσερις άνδρες τις ΔΙΑΣ με δύο μηχανές ακολούθησαν τους υπόπτους, οι οποίοι σταμάτησαν στην οδό Ζαΐμη 18, άφησαν την μοτοσικλέτα και συνέχισαν πεζή.

    Δύο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ έμειναν στο σημείο, για να ελέγξουν την μοτοσικλέτα, και οι άλλοι δύο, με μηχανή, ακολούθησαν τους αγνώστους, που χάθηνα μέσα στα στενά των Εξαρχείων.

    Εκεί, στους άνδρες της ΔΙΑΣ επιτέθηκε μια ομάδα 20-30 ατόμων με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός και η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ να υποστεί ζημιές.

    IMG_6487
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Πουστρακια σκατοπαιδα αναρχοκουμουνια,ναι ζωή παίζεται το παιχνίδι της εκάστοτε κυβέρνησης μετά την μεταπολίτευση!!Οτι σας πουν το κανετε αλήτες,ταχα μου ταχα μου ιδεολόγοι!!! Ταχα στεναχωρηθηκατε τότε με το παιδάκι τον Γρηγορόπουλο,και κάψατε όλη την Ελλάδα,ότι σας πουν αλήτες το στοχεύεται,κάηκαν τότε μαγαζιά σπίτια ζωές περιουσίες και έτρεχε ο κόσμος να βάλει κιεπεκια στα μαγαζιά του για να τα σωσει!!!
      Άντε σκαλάκια,αυτά και Τελοσςς με σας αη σιχτιρ άπλυτοι!!!

    2. Αναρχικοι κλανιαρηδες
      Α ναι ; Αφου το προσωρινο αφεντικο σας , η Παπακωστα ειπε οτι στα εξαρχεια παει οποτε θελει .

    3. Οι κίνδυνοι του “επαγγέλματος”. Ας πρόσεχαν. Στα Εξάρχεια μπάτσοι, φασίστες κι αφεντικά είναι ανεπιθύμητοι.

      1. Εκτος εαν ειναι γιοι των αφεντικων και ιδιαιτερα βουλευτων. Τοτε ηγουνται των ταγματων εφοδου.

    4. Τι εννοεις αν ηταν το παιδι σου ο αδελφος σου ο πατερας σου αστυνομικος μοτοσυκλετιστης και στον σκοτωναν θα τολεγες αυτο δεν πειραζει γιατι καποτε εγινε σκηνικο ζαρντινιερα;Το σκηνικο με τη ζαρντινκερα ειχε παει στο δικαστηριο ειχε δοθει τεραστια δημοσιοτητα κι αν δεν κανω λαθος ο κυπριος τιμωρηθηκε γιατι ηταν μεσα στο πολυτεχνειο μαζι με ομαδες αναρχικων και πεταγε μολοτωφ κακ μαρμαρα στα κεφαλια των αστυνομικων να τους σκοτωσει ,να παμε κι εμεις κυπρο να σκοτωνουμε αστυνομικους ;

    5. Παλήκαρε αυτό δεν δικαιολογεί την ασυδοσία των αναρχοφασιστών , και αληταράδων γιών βολεμένων.
      Λαστιχένιες σφαίρες γι αυτούς και απόταξη στα μπατσόνια να γίνουν ντελιβεράδες.

      1. Γιατί να αποταχθούν οι αστυνομικοί; Επειδή ήταν 4 και οι άλλοι 30;

    6. Αν δεν χρησιμοποιηθούν τα όπλα, προκοπή δεν θα υπάρξει.

    7. Για την υπόθεση της ζαρντινιέρας που είναι “έξω” οι μπάτσοι κι’ ο φοιτητής απ’ την Κύπρο τρέχει ως σήμερα στους γιατρούς, θα μας πεις κάτι κύριε Στέφανε;

    Comments are closed.