ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΔΕΝΔΙΑΣ – ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ. ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    dendias_tsavousoglou

    Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου βρίσκεται στην Πορτογαλία αλλά έριξε τη “βόμβα” που ακούστηκε μέχρι την Ελλάδα. Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας θα συναντηθεί, όπως αποκάλυψε, τις επόμενες ημέρες με τον “πολύ καλό μου φίλο τον Νίκο Δένδια”. Θα βρεθούν τα κολλητάρια για να αρχίσουν τις διαδικασίες προκειμένου να ξεπουλήσουν το Αιγαίο.

    «Αυτή τη στιγμή, υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας για καλύτερο διάλογο με την Ελλάδα. Και σχεδιάζουμε να συναντηθούμε τις επόμενες εβδομάδες με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, τον Νίκο Δένδια, ο οποίος είναι και πολύ καλός μου φίλος» είπε χαρακτηριστικά ο Τσαβούσογλου και πρόσθεσε ότι «η Τουρκία είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στις σχέσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση».

    Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, χαρακτήρισε επίσης ως «παράθυρο ευκαιρίας» την προεδρία της Πορτογαλίας στην ΕΕ, καθώς όπως είπε, η Πορτογαλία προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και είναι αντικειμενική όσον αφορά τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας και ανέφερε ότι η Ένωση δεν θα έπρεπε να επικεντρώνεται μόνο σε προβληματικές πτυχές, αλλά και σε άλλα θέματα, όπως είναι η διαχείριση του προσφυγικού.

    Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Κυπριακό, λέγοντας πως η Τουρκία έχει υποστηρίξει όλες τις πρωτοβουλίες για να υπάρξει μια μακροχρόνια λύση στο ζήτημα, ωστόσο όλες έχουν απορριφθεί από τους Ελληνοκύπριους. «Η Τουρκία είναι υπέρ της δίκαιης κατανομής στην Ανατολική Μεσόγειο. Δυστυχώς, για πολλά χρόνια, μερικά μέλη της ΕΕ, ορισμένες χώρες της Ανατολικής Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και των Ελληνοκυπρίων, αγνοούσαν τα δικαιώματα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων», ανέφερε κα πρόσθεσε ότι «απέκλειαν την Τουρκία από όλες τις πρωτοβουλίες και η Τουρκία ήταν υπομονετική. Όμως πρόσφατα, έπρεπε να ξεκινήσει τις δικές της δραστηριότητες μέσα στα πλαίσια των νόμιμων και καταχωρισμένων περιοχών της υφαλοκρηπίδας», κατέληξε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ο Κύριος, είναι σαφέστατος με τους Νομικούς: “Αλλοιμονο σέ σάς τούς Νομικούς, επειδή αφαιρέσατε τό κλειδί τής γνώσης. Εσείς δέν μπήκατε μέσα-στην Βασιλεία των Ουρανών- και αυτούς πού ήθελαν νά εισελθουν, τούς εμποδισατε”!!! Λουκάς 11:52
      Δένδιας… Ψεύτης καί κατά συνέπεια, Απατεώνας! Νομομαθής Αρχιψευτης!!!
      Γι’αυτό και ο αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, τούς εξαίρεσε από αυτούς πού θά ηθελαν-εκτος τής κανονικής εργασίας πού κάνουν- νά ενδυθουν καί τό ράσο!

    2. Οταν εχεις τετοιους φιλους τι τους θελεις τους εχθρους!!!!!! Ειναι φιλος μου λεει ο Τσαβουσογλου ο Δενδιας!!!!!! Μη μας το λες Μογγολε!!!!!!! Ο Τουρκος που ντιθηκε με προβια προβατου, ενω ειναι γκριζος λυκος, ψαχνει για συνομιλητες ενδοτικους να αρπαξει οτι μπορει απο την χωρα μας εχοντας παραλογες απαιτησεις και παραβιαζοντας καθε εννοια δικαιου και οι ηλιθιοι που εχουμε για κυβερνητες ειναι ετοιμοι να πανε σε διαλογο να ακουσουν τις απαιτησεις των Τουρκων!!!!!! Δεν προκειται αυτοι να αλλαξουν μυαλα, τι θα πατε ρε να συζητησετε;;;;;;; Πως θα ξεπουλησετε το Αγαιο;;;;;;

      1. Φίλε Pelo, αυτό που λέει ο Δένδιας περί φιλίας, μπορεί να είναι και… λυκοφιλία. Αλλά επειδή οι Έλληνες πολιτικοί δεν έχουν τόν πατριωτισμό τού Τούρκου, δεν μπορείς να του έχεις καί εμπιστοσύνη! Το Μακελειό,κατ’επαναληψη,μας έχει προειδοποιήσει για το ποιόν του Δένδια…
        Αλλά καί τό ποιόν του Αφεντικού του,δεν είναι καλύτερο!!
        Πάλι το ΜΑΚΕΛΕΙΌ μας έχει βγάλει κόκκινη κάρτα γι’αυτόν.. Οπότε, μάλλον έχεις δίκιο!
        Αλλοιμονο σε μας, τούς Έλληνες!

    3. Ναι, αυτό το πορνό που προαναγγέλλεις, ο πορνόγερος (μπάϊντεν) και οι συν αυτώ, που αναμένονται συντριπτικά αντιτούρκοι, να λιμπίζονται για ξέσκισμα τα πωπουδάκια ερντογάν-τσαβούσογλου κ’ σία, θέλω πως και πως να το ‘δώ…

    4. Μόνο με έναν ολοκληρωτικό πόλεμο θα λύσουμε τις διαφορές μας με τους τουρκογυφτους..

    5. Ο Μογγόλος φιλάει τα πίσω άκρα, σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν βρίσκει φίλους

    6. Τα πάντα είναι χρήμα για τις ποδιτσες,πατρίδα θρησκεία οικογένεια,τα πάντα μόνο χρήμα.

    7. Ο τουρκομογγόλος ονομάζει τόν γλόμπο τόν υπότροφο τής λέσχης Δένδια “πολύ καλό μου φίλο”.
      Τό ξεπούλημα τής Ελλάδας άρχισε.Περάστε κόσμε,περάστε.
      Ο πρώην υπουργός τής Γερμανίας Χάνς Ντιτριχ Γκένσερ ονόμασε τόν σκατοψύχη τόν δοσίλογο Κώστα Μητσοτάκη φίλο.”Ο φίλος μου ό Μητσοτάκης”.Οταν ακούσεις Γερμανό πολιτικό νά λέει Ελλήνα πρωθυπουργό “φίλο”πρέπει νά κλαίς τήν πατρίδα σου.Η επανάληψη τής λέξης φίλος δέν είναι σύμπτωση.Τό ξεπούλημα τού Αιγαίου μας έχει αρχίσει πρό πολλού στήν καγκελαρία τού Βερολίνου.
      Γιάννης Λάκων

    8. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ , ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΩΝΤΑΙ ΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ,ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΡΟΛ ΕΙΝΑΙ & Η 2 ΔΥΟ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΡΙΖΟΓΑΛΟ .

    9. Ρε μη μασάτε με τον μογγολο.
      Όλοι τους τέτοια σκατοφάρα είναι μπαμπεσηδες σε πουλάνε και σε αγοράζουν συνέχεια μπας και σε γελάσουν.
      Καλά ο δικός μας είναι και μπουνταλας οπότε τπτ δε μας σώνει.

    10. ΝΔ δεν ηθελε ο θυμοσοφος ελληνικος γιδολαος;;; Στα τεσσερα τωρα γιουσουφακια και παντα να θυμαστε οτι η δημοκρατια νικησε.

    11. ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!!!! ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

    12. ΛΑΘΟΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ.
      ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΛΕΕΙ ΣΙΓΑ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΜΗ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ.
      Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΙ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.

    13. Οι εμβολιασμένοι μπολιασμένοι νεοταξίτες αφηρημένοι χουντικοί νουδούληδες να πάρουν αμέσως τον πούλο!!!
      Να πέσει η χούντα ΝΔ ΑΕ!!!

    14. …..ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ….ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ!!!…ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ!!!….ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!….ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ!!!…ΟΣΟ ΟΣΟ!!………ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΟΙ ΑΛΗΤΙΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΛΑΪΚΑΤΖΗΔΕΣ!!….

    15. Δενδια μην μας ξεπουλησεις
      Οπως εκανε ο τσιπρας
      Κανονισε
      Βαλε την χωρα σου ψηλα
      Την ελλαδα εννοω………!!

    16. ΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΒΑΛΕ ΛΙΓΗ ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚ@Τ@ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΊΧΑ.

    17. Χέστηκε η φοράδα στ αλώνι. Ο πορνογερος και οι Εβραίοι θα τους γαμησουν και το ξέρουν. Τι έγινε το σαπιοκάραβο που είναι;;;
      Ο Τραμπακουλας ο μεγάλος πατριώτης μόνο πίπες που δε του έπαιρνε του Ερντογάν..

      1. Ναι, αυτό το πορνό που προαναγγέλλεις, ο πορνόγερος (μπάϊντεν) και οι συν αυτώ, που αναμένονται συντριπτικά αντιτούρκοι, να λιμπίζονται για ξέσκισμα τα πωπουδάκια ερντογάν-τσαβούσογλου κ’ σία, θέλω πως και πως να το ‘δώ…

    Comments are closed.