ΤΑ… ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ: ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΛΕΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ “ΤΟΥΡΚΙΑ”! ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ… (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
eyaggelatow

Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη! Ιδιαιτέρως περιχαρής, ο Νίκος Ευαγγελάτος παρουσίασε στο Live news ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο με τα κόκκινα μπαλόνια μέσα από τα οποία έσκασε πριν από λίγες μέρες η κόκκινη μπογιά πάνω στη σημαία μας στο ακριτικό Καστελόριζο.

Και ως εκ θαύματος, ο παρουσιαστής δήλωσε άγνοια για το ποιος μπορεί να προέβη σε μια τέτοια πράξη. Όταν δε η κουβέντα με τον ρεπόρτερ του ξαναήρθε στο ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την ενέργεια αυτή, δεν τόλμησε ούτε να ξεστομίσει τη λέξη “Τουρκία”, αποκαλύπτοντας για ακόμη μια φορά τον περίεργο ρόλο του.

Καμαρώστε τον… αφελή Ευαγγελάτο που “εν είδε, ότι ουδέν είδε”:

Το χρονικό

Πριν από λίγες μέρες, μια ομάδα Τούρκων εθνικιστών μηχανικών προέβη σε αυτή την πρόκληση στο Καστελόριζο, με ρίψη κόκκινης μπογιάς επάνω στη μεγάλη ελληνική σημαία που είναι ζωγραφισμένη στον βράχο, επάνω από το λιμάνι του νησιού και διακρίνεται και από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τουρκικού δικτύου Karar TV που έδωσε στη δημοσιότητα και πλάνα από drone μετά τη δολιοφθορά, οι δράστες πέταξαν 100 κιλά κόκκινης μπογιάς πάνω στην ελληνική σημαία, που είναι ζωγραφισμένη στο βράχο….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Πες αλεύρι…. η Στελλιτσα η τραγουδιάρα σε γυρεύει Αχαχχαχα

  2. ..ΤΗΣ Μ@@@Σ ΣΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΖΑΜΠΟΝΕΜΠΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΕ.

  3. Όταν μας επέστρεψαν οι Τούρκοι τους δύο στρατιωτικούς που είχαν πιάσει,ακόμη δε πρόλαβαν να πατήσουν στην Ελλάδα ,εμείς γεμάτοι χαρά ξεχυθηκαμε αμέσως στην Τουρκία για αγορές ξεχνώντας τα πάντα και τιμησαμε – ενισχυσαμε τις τουρκικες αγορές γιατί έχουν πιο φτηνό κωλοχαρτο.καλα μας κανουν

  4. “εν οίδα ότι ουδέν οίδα” επί το ορθόν (μετάφραση: ένα (πράγμα) γνωρίζω ότι δεν γνωρίζω τίποτα)

  5. καλα αυτος ειναι γκα γκα εισαγγελεας ειναι δικαστης ειναι κατηγορος ειναι αναλυτης ειναι αλλα πανω απο ολα ειναι βλακας

  6. Αντί να πάμε κι εμείς να ρήξουμε μπλε μπογιά σε Τούρκικη σημαία…

  7. ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  8. Αν ακούσατε πιο προσεκτικά είπε ότι ρώτησαν όλο το νησί αν πουλήθηκαν μπαλόνια η μπογιές εκείνη τη μέρα.
    Δλδ μόνο αυτό μας έλειπε να τα αγοράσουν κι από εμάς.
    Αλλά τι να λέμε εμείς θα υποστηρίζουμε παντού και πάντα τα Τουρκικά προϊόντα.
    Τέτοιοι είμαστε και καλά μας κάνουν τελικά

Comments are closed.