ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!!!! ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    60655da12400005e2c2604db

    Η προπαγάνδα και η πολιτική τρόμου για τον κορονοϊό που επέλεξε η Κυβέρνηση και τα τσιράκια της, φαίνεται ότι βγήκε τουλάχιστον στους ηλικιωμένους. Λίγο το πρόστιμο των 100 ευρώ, λίγο οι συνεχείς διαρροές που θέλουν τους ανεμβολίαστους να μένουν κλειδωμένοι σπίτια τους τις γιορτές, έκαναν τον κόσμο να κλείσει ραντεβού για εμβόλιο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ώρα που άνοιξε η πλατφόρμα προχθές Παρασκευή, έως τις 10 πρωί του Σαββάτου, δηλαδή σε 12 ώρες έχουν κλειστεί τουλάχιστον 193.000 ραντεβού τρίτης δόσης, δίνοντας ελπίδες, για ενίσχυση του τείχους ανοσίας. Μάλιστα, από τις 10 μέχρι τις 11 το πρωί, δηλαδή σε μια ώρα, κλείστηκαν 43.000 νέα ραντεβού.

    Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα συσταθούν υγειονομικές επιτροπές που θα εξετάζουν τα αιτήματα των πολιτών για τους οποίους συντρέχει κάποιος ιατρικός λόγος και δεν μπορούν να εμβολιαστούν δήλωσε το Σάββατο στο Open ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους

    Τόνισε ότι σύμφωνα με τις συστάσεις της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών είναι απειροελάχιστες οι περιπτώσεις εξαίρεσης. Κανείς δεν θα γλυτώσει εκμεταλλευόμενος κάποιο υποκείμενο νόσημα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Βιώνουμε μια παγκόσμια δικτατορία ,που θα οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου γενοκτονία. Ξυπνήστε μεχρι τα μωρά θα εμβολιάσουν. αλήθεια τα πεντάχρονα παιδάκια γιατί θέλουν να τα εμβολιάσουν ;Αφου και να εμβολιαστούν μπορουν να μολυνθούν και να μεταδώσουν τον ιό.Και εαν δεν εμβολιαστούν μπορούν επίσης να μολυνθούν αλλα δεν θα νοσησουν. Θέλουν να στειρώσουν ολους τους νέουςοπως ειχαν κανει στις Ινδίες πριν χρόνια.Χιλιαδες πέθαναν, χιλιάδες παρέλυσαν και επίσης πολλές χιλιάδες νέοι στειρώθηκαν.Τα εμβολια λεγεται τα ειχε χρηματοδοτησει ο μεγας φιλάνθρωπος Μπιλ Γκειτς.Το ίδιο κανουν και τωρα αλλα σε παγκόσμια κλίμακα.Θα στελουν τους γέρους στον αλλο κόσμο ,και θα στειρώσουν σχεδόν όλους τούς νέους,για να έρθει η πολυπόθητη μείωση του πληθυσμού στον πλανήτη. Ξυπνήστε τουλαχιστον αντισταθείτε μην εμβολιάζεται οτι πολυτιμότερο σας χάρισε ο Θεός τα Παιδιά σας. Ειναι προτιμότερο να ξεσπάσει ο πόλεμος που έρχεται μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής παρά να κανουν αυτή την γενοκτονία. Αντισταθείτε!!!!!Ξυπνάτε!!! Η μεγαλη επανεκκίνηση εχει ξεκινήσει.Ο Θεός Βοηθός.

    2. Ακριβώς στο εξάμηνο,μη τυχόν και περάσει καμμιά μέρα παραπάνω και κορονοπληγει,έτρεξε η μάνα μου να κάνει τρίτη δόση….
      Δεν την κράταγε κανένας….τόση προπαγάνδα από τα καναλα,έπιασαν τόπο….
      Ευτυχώς η γλυκειά μου είναι καλά ,την πρώτη μέρα δεν ήταν,μας φόβισε….
      Δεύτερη μέρα σήμερον,μπράτσο αδύναμο να σηκωθεί,λιγότερη ατονία από χτες μεν αλλά υπαρκτή και φωνή στεντόρεια σήμερον,ψίθυρος χτες…

    3. Σημερα οι ανεμβολιαστοι γονεις μου μας ειπαν να κανουμε rappit για να μας κρατησουν τα παιδια…

    4. Η απαγορευμενη γνώση των ΜΜΕ των Ιουδαίων εν Ελλάδι
      Πρέπει να μπολιαστουν οι Έλληνες.. για να μεταδίδουν την μεταλαξη στους υγιείς μη μπολιασμενους…και πεθαινουν οι μπολιασμενοι… απο τον ιο…του εμβολίου.

    5. Νομίζουν ότι νίκησαν. Είναι τόσο αφελείς και επιδερμικοί, που πιστεύουν ότι μπόρεσαν να αλλάξουν την γνώμη έστω και σε έναν λογικό άνθρωπο που θέλει στατιστικά 5ετίας σύμφωνα με την Ιατρική Επιστήμη για να βαρέσει τα λιωμένα έμβρυά τους..Τώρα σας βρίζουν ΚΑΙ οι ανεμβολίαστοι και οι εκβιαστικά-εμβολιασμένοι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από όλους επειδή τους ΒΙΑΣΑΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ..!!!

    6. Άμα εμβολιαστείτε και πεθάνετε, μην παραπονιόσαστε μετά, τι μαλ@κία κάναμε και καλά μας τα είχατε πει!!!

    7. ….ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΓΕΝΙΆ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ??…ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ!!!…ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ…ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ….ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ….ΕΧΩ ΜΑΛΩΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!…ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ!!!….ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΝΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ???

    8. Μη το γελάτε σειρά μετά θα έχουν οι 50αρηδες και μετέπειτα οι 40ρηδες κοκ , δεν το κάνεις φάτε πρόστημο 100 € και αν δεν πιάσει τότε 200 η 300 € το πρόστημο κάθε μήνα , εσυ νεοέλληνα κάτσε στήν πολυθρόνα σου αναπαυτικά και η τύχη σου δουλεύει

    9. Στο Παλαιό Φάληρο που είναι γεροντοπροάστιο και φουλ εμβολιασμένοι οι υπέργηροι ΣΟΦΟΙ κάτοικοι, οι κολώνες της ΔΕΗ είναι τίγκα στα ΚΗΔΕΙΟΧΑΡΤΑ. Τρεχάτε να σωθείτε!
      Οι νεκροφόρες πλέον σταθμεύουν κάτω από πολυκατοικίες, αντί για τα νοσοκομεία. Ούτε κιχ δεν προλαβαίνουν να πουν. Ούτε μεχρι το νοσοκομείο δεν φτάνουν επί αδιαθεσίας… Μπαμ και κάτω! Ταμπλάς.

    10. Χουντοκούλη καλώς ήρθες στην Κόλαση.
      Τα ωραία έρχονται προσεχώς….

    11. Πέσανε τα γερόντια. Η απειλή με πείνα είναι ένας λόγος που σε κάνει να τρέχεις για μπόλι. Οι συνταγματολόγοι της χώρα που δεν βγήκε ένας να μιλήσει- ξεφτίλes.

    12. Τα λόγια έχουν χάσει πια την αξία τους… Ας κάνει ο καθένας ότι τον φωτίσει ο Θεός…. Έχουν πιστέψει το αφήγημα του Κούλη και των ακαταδιωκτων…. Θα πηγαίνουν σαν πρόβατα κάθε φορά που θα προστάζει ο Κούλης και θα εμβολιάζονται εις τους αιώνας των αιώνων…. Η λοβοτομή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί….😥😑

    13. Α…ήταν ήδη μπολιασμένοι και πάνε για την τρίτη δόση. Αυτοί που δεν έχουν μπολιαστεί καθόλου έως τώρα δεν νομίζω ότι θα περάσει κανένας εκβιασμός…

    14. Απορω με τον βαθμο ηλιθιοτητας του Ελληνικου λαου.Τρεξτε προβατα τρεξτε

    15. Δεν κατάφεραν τίποτα,τα ραντεβού για την πρώτη δόση είναι λίγα…..

    16. Περιμένω την ημέρα που αυτός ο θίασος που λέγεται κυβέρνηση μαζί με τους βουλευτές του θα περνάν από ειδικό δικαστήριο με την κατηγορία καταπατησης ανθρωπίνων δικαιοματων καθώς και τη κατάλυση του συντάγματος.

    17. Γρήγορα εμβολιαστείτε για να πάρει το μπόνους ο Μητσοτάκης από τις φαρμακευτικες.

    18. Το δήθεν σε όλο το μεγαλείο του. Σε βάζουν να καθήσεις αναμονή σε αποσταση 2μ οι καρέκλες κιοταν δίνουν το σύνθημα για εμβολιασμό ανά γκρουπ πέφτουν όλοι σαν τις μύγες στις σκάλες. Πάτις με πάτωσε μην και δε προλάβουν

    19. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      ΠΡΩΤΑ ΤΡΥΠΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ…..
      ΜΠΙΛΥ ΓΚΕΙΤΣ ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΖΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    20. Ευτυχώς είμαστε ο ποιο αντιδραστικός λαός, ευτυχώς φέραμε σθεναρή αντίδραση, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε, νικηθήκαμε, την επόμενη φορά θα τα πάμε καλύτερα…………Agenda 2030, είσαι τελικά έτοιμος να την δεχτείς!!!!!!!!!!

    21. Τοσο ευκολα;ουτε μιας ωρας αντιδραση ,πορεια ,επιτροπη διαμαρτυριας στα υπουργεια υγειας, εργασιας,εσωτερικων;;;;;Για αυτο μειναμε 500 χρονια σκλαβοι …

    22. Ο εκφοβισμός δεν οδηγεί πουθενά! Δεν μπορει η κυβέρνηση να πριμοδοτεί νεους και νέες, ηλικίας 18-25, με voucher 150 ευρώ, προκειμένου να εμβολιαστούν και να τιμωρεί με πρόστιμο τους άνω των 60 ετών. Ο διχασμός των γενεών καλά κρατεί και με τις ευλογίες των κυβερνώντων. Ντροπή!

      1. Εσένα αυτό είναι το πρόβλημά σου; Ότι δεν έδωσε 13η σύνταξη στα γερόντια για να κάνουν την τρύπα;

    23. Όσοι το παίξουν μαγκιά στον Μητσοτακη και δεν εμβολιαστουν θα δουν αστυνομικούς με χειροπέδες να τους περιμένουν στη εξώπορτα τους.
      Μέχρι και στη επικήρυξη ανεμβολιαστων θα φτάσει ο Μητσοτακης προκειμένου να πάρει το πριμ.

    24. Ο Μακαρίτης ο πατέρας μου έλεγε πρόσεχε το Μούλο (μουλάρι)δεν έχει εμπιστοσύνη αν πας κοντά θα στο ρίξει το μπόλι. Κούνια πού τόν κούναγε καί δέν τόν άπιστόμαγε(δεν τον έριχνε κάτω νά έχουμε εισυχάσει) λένε στο χωριο μου.

    25. ΣΤΑ @@ ΜΑΣ. ΟΣΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ, ΜΠΟΛΙ Δ-Ε-Ν ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΕΛΟΣ.

    26. Μπραβο,τρεξτε να κανετε τα πειραματοζωα,για να βγαλει κι αλλα δις ο Μητσοτακης και η συμμορια των Μαφιοζων.Οταν θ’αρχισετε να πεθαινετε,θα ειναι πολυ αργα για να ξυπνησετε.
      Για αλλη μια φορα ο “περηφανος ελληνικος λαος” αποδεικνυει στον τσοπανη του,οτι ειναι ενα κοπαδι απο προβατα.Συνεχιστε ετσι δουλοι,σε λιγο θα εισαστε και τσιπαρισμενοι σαν τα σκυλια.
      Αυτη η ζωη σας αξιζει,των δουλων και αυτη τη ζωη θα εχετε.
      Τρεξτε τωρα να κανετε τα πειραματοζωα του αφεντη σας,αποδειξτε του το ποσο πιστοι και υπακουοι δουλοι εισαστε.

    27. ΟΥΤΕ ΤΟ Κ@ΛΟΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΩ ΣΤΟ DNA ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΣΑΣ….

    28. ΌΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΔ ΑΕ!!!
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

    29. Κουλή δεν ψήφισαν για να τους “σώσει” ? Οι επιλογές τους έχουν συνέπειες…. Λυπάμαι πολύ γι αυτούς…

    30. Συγχαρητήρια στους κυβερνωντες για τον φασισμο τους που περναει αντε βρε και εις ανωτερα τωρα παρτε σειρα και για τα νηπια άχρηστοι….

    31. ΤΟΧΕ ΠΕΙ Ο KISSINGER… ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΙΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ…. ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΤΝ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ… ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΗΡΙΟ ΓΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΛΟΓΟ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΕΙ ΕΙΔΗΕΙΣ ΟΜΑΣΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ… ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ… ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ… ΗΔΗ ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ…. ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΔΟΛΙΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ….. ΧΑΖΟΙ…. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ… ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ… ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ….

    32. Η Κολομβία εκτός την απαγόρευση των Ιταλών για να μπουν στα εδάφη της εκεί έχει να κάνει η Αμερική στέλνει πλούσιους Αμερικανούς συνταξιούχους σε ιδική περιοχή,,,τώρα περνάει νόμους χειρότερα από δικτατορία,,,,,δεν είναι να το σκεφτείς καθόλου όπου φύγει φύγει η διαφθορά βασιλεύει στον δημόσιο τομέα θα δεις σύντομα θα επικρατήσει αντάρτικο να ξεκλιριζει δημόσιο,,La SIP consideró un ataque a la #libertad de prensa un proyecto de ley en Colombia🇨🇴 que propone hasta 10 años de cárcel y multas millonarias contra quienes critiquen a funcionarios y exfuncionarios públicos.

      También, contempla la cancelación de la personería jurídica de las instituciones de donde proviniere la crítica que se considere injuria o calumnia (ama).

    33. και κατω….ας τελειώνουμε με τουσ μεταπολιτευτικούς ραγιάδες που κατέστρεψαν την Ελλαδα…μια ενεσούλα δίνει την λύση…

    34. Ο Κυριάκος Περακης με ύφος μας λέει ερχετε το ηλεκτρονικό βιβλίο ρε αφού το ηλεκτρονικό βιβλίο είναι τουλάχιστον Ελλάδα από το 2009 τη θα προσφέρεις εσύ περισσότερο εκτός από φανφάρες

    35. Κοίτα το πως θα τους πετάξουμε από την κυβέρνηση δημαρχιες νομαρχίες να μας απασχολεί και το πως θα την κοπανισουμε για κανένα ταξίδι εξωτερικό με μια φίλη μου ανεμβολιαστη εξωτερικου αυτό συζητάμε αυτή βρήκε λύση εγώ όχι ακόμα απλά περιμένω την άνοιξη να δω το σύστημα. Τη λέει

    36. Το Χρήμα Σταύρωσε το Χρηστό.
      Ο Μαμονάς το κωλοχρημα πάνω από όλα!

    37. Απλά ας σηκώσουμε τα μανίκια να είμαστε έτοιμοι.
      Καλή τύχη στο γύρο του θανάτου

    38. Γιατί λες οι ανεμβολιαστοι δεν θα γιορτάσουν της γιορτές ο κόσμος ο Έλληνας δεν έχει χρήμα για μπουζούκια κλπ θα τα γιορτάσει διαφορετικά ο αλβανοελληνας άστο είναι να τα περνει άλλωστε φροντισατε και όλοι εσείς και τώρα σας κακοφενετε που δηλωνοντουσαν στην Εκάλη η αλβανιδες υπηρέτρια και βγενει αλβανική περιοχή στα χαρτιά Αλβανίας ξέρεις οι ανεμβολιαστοι τη χορους ετοιμάζουν με κλειστά παράθυρα αν είναι και μονοκατοικία ακόμα καλύτερα ,,,τη θα μας πείτε οι μεγάλοι δημοσιογράφοι στο κουρμπέτι 500 λίτρα Λακωνίας έστειλαν ε θα μείνουν τα 100 άλλο πράγμα μια αρχή που πήρα από των πατέρα μου Κυριακή 1 η ώρα στρώνετε το τραπέζι όπου και να είστε εγώ περιμένω και γιορτές δεν φεύγουμε ποτέ εκτός οικογένειας μόνο με την οικογένεια μαζί φεύγουμε εγώ για ποιον ιδρωσα για ποιον θα στρώσω τραπέζι την ημέρα των Χριστουγέννων μορε θα το κάψουμε το πελεκουδι

    Comments are closed.