ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ. ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΤΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ. «ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΡΕ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ, ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ – ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ.

    Κοινοποίηση:
    milo

    Και ο Άγιος φοβέρα θέλει όπως πολύ σωστά λέει ο σοφός Ελληνικός λαός μας.

    Ο Αντώνης Μυλωνάκης, εδώ και 8 μήνες είναι Βουλευτής της Ελληνική Λύσης.

    Έκπληκτοί όλους αυτούς τους μήνες οι ψηφοφόροι του και άλλοτε θαυμαστες του από το Εκρηκτικό Δελτίο του αρτ αναρωτιόταν τι συμβαίνει με τον Αντώνη Μυλωνάκη και δεν μιλάει.

    Τα μηνύματα στην ιστοσελίδα μας από απογοητευμένους ψηφοφόρους πολλά.

    Αυτό όμως που ξεχείλισε την οργή των φίλων του κ. Μυλωνάκη, ήταν η στάση του πριν από λίγες μέρες στη Βουλή με αφορμή την επέτειο τον Ιμίων.

    Το makeleo.gr είχε αναφερθεί αναλυτικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

    Το ρεπορτάζ μας, στάθηκε αφορμή να κατακλειστούν οι κοινωνικοί του λογαριασμοί από μηνύματα ψηφοφόρων του Βουλευτή του Κυριάκου Βελόπουλου. «Οι αλλαζεις, η σε βουλιάζουμε του έγραφαν».

    Σήμερα ο Αντώνης Μυλωνάκης από το Βήμα της Βουλής, θύμιζε τον άλλοτε σκληρό και δυναμικό παρουσιαστή του Εκρηκτικού Δελτίου.

    Μέχρι και το χέρι του κοπάνησε στο Βήμα.

    Είδες τι σου κάνει η καλοπροαίρετη κριτική κ. Βουλευτά μας

    Έτσι πρέπει να είναι η δημοσιογραφία.  Κριτική σε όλους και σε όλα, ακομα και σε τέως φίλους και συνοδοιπόρους.

    Υπάρχει όμως και ένα παραπολιτικό γύρο από την σημερινή εμφάνιση του Αντώνη Μυλωνάκη.
    Όταν μας το επιβεβαιώσει και η δεύτερη πηγή μας μέσα στην Ελληνική Λύση, θα επανέλθουμε εδώ από το makeleio.gr

    Δείτε πως παρουσίασε ο ALPHA το Θέμα

    Δείτε εδώ αναλυτικά όλη την ομιλία του Αντώνη Μυλωνάκη

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. ΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ.

    2. *Τωρα οι σιχαμενοι εγιναν κολληταρια
      Οταν ο Βελοπουλοs εβριζε το Μυλωνακη:”πιο βρωμιαρηs δεν γινεται!παιρνειs ενα χιλιαρικο για να κανειs τον δημοσιογραφο ενω δεν εισαι”!
      *8 μηνεs επι 10.000=80.000 ευρω=28.000.000 εκ δρχ η κουραδα η τσατσα ο γλιτσαs του ελεεινου βρωμιαρη σιχαμερου περιστεροχεσμενου η πορδοκλανορουφηχτρα ο κ@λοs τηs συριζομουραs σοφιαs τσιμπουκοκλανοδειση απο την διασημη σχολη PERISTEROKOYRADEIOS MPOYRDES SCHOOL OF TRIXES KOYRADOPOTAMIAS
      *ο τακτικοs θαμωναs του καζινου λουτρακιου με ενα ποτηρι στο χερι..
      *η πορδη ο τσιρλαs ο μπουρδαs το πακιακιο ο τοτοs κερατουκληs ο πρωκτοs του καραφλου θου βου

    3. Που την είδατε την καρατιά καλέ; χαχαχα Από την άλλη είναι απάντηση αυτή του Μυλωνάκη όταν ο μπολσεβίκος τον αποκαλούσε ρατσιστή και απάντησε εγώ είμαι ρατσιστής με 6000 ώρες στον αέρα που έχω σώσει πολύ κόσμο; Θα έπρεπε να του απαντήσει, καλά κάνω και είμαι ρατσιστής και καλύτερα ρατσιστής παρά ανθέλληνας και προδότης όπως εσύ. Έτσι απαντάνε οι “καρατέκα”…..

    4. ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ? ΕΝΑ ΜΙΣΟΑΜΟΡΦΩΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΒΛΕΚΕΙΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΗΔΑΝΕ!!

    5. Σωστος ο Μυλωνάκης.Τζανακοπουλε Ανθελληνα συνερθε

    6. Η γνωστή καραμέλα, ‘ακροδεξιος’, ‘ρατσιστης’. Α να χαθείτε πια σας σιχαθηκα

    7. Σκεφτομαι Mυτιληνη,Λερο,Μυλωνακης,καπου παει η βαλιτσα αλλα που;Στις επομενες λιγες μερες αμα θα δω να κοχλαζει η κατσαρολα της βουλης τοτε θα βγαλω ασφαλες συμπερασμα.
      Ας περιμενουμε δυο-τρεις μερουλες…..

    8. Το πρόβλημα της εξουσίας ..και όταν λέω εξουσίας βάζω όλα τα κόμματα πλην 2-3 είναι να υπάρξει ομαλή αντικατάσταση πληθυσμού χωρίς αντιδράσεις από τοπικές κοινωνίες..αυτός είναι ο λόγος συμφόρησης των νησιών ..σε 10 χρόνια θα χουν μπει αλλά 10 μύρια και θα αναγκαστούμε να φύγουμε όλοι από την Ελλάδα.αφου το βιοτικό επίπεδο θα χει πέσει πολύ.ο στόχος τους είναι ο αφανισμός και του ελληνικού στοιχείου (dna) και της μονής αληθινης θρησκείας .της ορθοδοξία..δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι μουσουλμάνοι δεν μεταναστεύουν σε μουσουλμανικές χώρες ..τα υπόγεια σχέδια του σατανά υλοποιούνται από τα παιδιά του .αλλά δεν υπολογίζουν ότι ο Χριστός υπάρχει και τα βλέπει όλα..

    9. πολύ καλά μίλησε ο μυλωνάκης και λίγα τού ειπε ,
      στο πολιτικό αμόρφωτο πανάσχημο βρωμοσκουπίδι τζανακόπουλο φιλότουρκο – φίλο των φιλολαθρομεταναστών

      1. ΝΑΙ ΒΟΘΡΕ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΕΛΟΠΙΝ ΓΙΑ ΚΑΡΑΦΛΑ Ε; ΤΕΡΑΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΠΟΣΟ ΜΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΜΗΠΩΣ;

        1. Πίτ-ουρο τράβα πίσω στην Αλβανία σου. Βρωμάς απο χιλιόμετρο.

        2. Εσύ ποιανού απόγονος είσαι: του Χότζα η το Κεμάλ:::: Ουστ!!!!!

    10. Τι να ακουσει κανεις απο το ξυλαγγουρο τον αρλουμπολογο Τζανακοπουλο;;;;;;; Γεμισε το κομμα του την Ελλαδα με λαθροεισβολεις και ζηταει και τα ρεστα ο Ανθελληνας!!!!!!!! Δικαιωματα εχουν προπαντος οι Ελληνες πολιτες που ειναι στην πατριδα τους και οχι οι θρασυτατοι λαθροεποικοι που ηρθαν με το ετσι θελω και Συριζα επιτρεψαντος!!!!!!!!

    11. Ο Τζανακόπουλος είναι από αυτούς που έλαβαν επώνυμο από Πελοποννήσιο γραφιά! Στόχος του η “Μεγάλης Μακεδονία” των βουλγάρων των Σκοπίων…

    12. Προκαλεί το φασιστικό κόμμα του βελοπουλου…. Παραλήρημα του βουλευτή μυλωνακη…. Φρουραρχος δεν υπάρχει;;;;…..

      1. μπα σε πόνεσαν αυτά που είπε μυλωνακης πικρή η αλήθεια τι να κάνουμε

    13. ΟΛΟΙ ( μα ολοι ! ) αυτοι της κοινοβουλευτικης-ταχα- δημοκρατιας,δινουν παραστασεις,κατακεραυνωνουν τους εξουσιαστες,τα ξερουν ολα κλπ κλπ αλλα εαν ποτε και οποτε ερχονται στα πραγματα κουνανε την αχλαδια και ποτε δεν παραιτουνται.
      Με τις εκλογες δεν λυνονται τα προβληματα ,απλα διαιωνιζονται και πολλαπλασιαζονται.

    14. και χεστηκε η φοραδα στ αλωνια…μεσα σε μια αδεια αιθουσα τσακουθηκε ο πουθενας με τον ανυπαρκτο…

    Comments are closed.