ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟ@ΝΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ! ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞ Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΑΣΕΩΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    gerapetritis-4

    Φαίνεται ότι μολονότι σήμερα εορτάζουμε άλλη μια κορυφαία εορτή της Χριστιανοσύνης, του Φωτισμού της πλάσης, κάποιοι νεοέλληνες επιλέγουν συνειδητά να ζουν στο Σκότος του ψεύδους και του αυτο-ευτελισμού.

    Διότι αλλιώς δεν είναι εύκολο, ούτε καν δυνατόν, να ερμηνεύσει κανείς τη σημερινή τοποθέτηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, στον εν πολλοίς τουρκικών πλέον συμφερόντων τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ, και ενώπιον του εν πλήρει σχεδόν αφασία, προκληθείσας από κομματική έκσταση, δημοσιογράφου του.

    Στην αθλιότατη λοιπόν σημερινή εμφάνισή του, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για το Ακρωτήρι των Χανίων, όπου σε λίγα λεπτά θα συμμετάσχει στη συνάντηση με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Μπλίνκεν, ο κ. Γεραπετρίτης, ο πλέον ίσως επιζήμιος ΥΠΕΞ της Μεταπολίτευσης, δήλωσε -άκουσον άκουσον!- αυτολεξεί ότι: «…από την πλευρά της Τουρκίας … δεν ετέθησαν ζητήματα εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος και δεν πρόκειται ποτέ να τεθούν».

    Βέβαια, καθώς το ψεύδος έχει κοντά ποδάρια, στον κ. Γεραπετρίτη έχει απαντήσει όχι μόνον ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης όταν το Σεπτέμβριο του 2022 δήλωνε από το βήμα του ΟΗΕ ότι η Τουρκία αμφισβητεί εθνική μας κυριαρχία, αλλά και νωρίτερα, τον Φενβρουάριο του ιδίου έτους, όταν ο τότε Πρέσβης της Τουρκίας στο Όσλο, Φαζλί Τσορμάν, απευθυνόμενος στον τότε ΥΠΕΞ της Ελλάδας Νίκο Δένδια, εξέθεσε όλες τις διεκδικήσεις της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας.

    Καταθέτουμε λοιπόν το οπτικοακουστικό αυτό απόσπασμα εκείνης της περίφημης ημέρας.

    Ακούστε τον προσεκτικά, είναι αρκετά καθαρά τα αγγλικά του, ώστε να συνειδητοποιήσετε τί παγκοσμίου κλάσεως τραγικός ψεύτης είναι ο δυστυχής σημερινός Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας.

    Φαίνεται, τελικά, ότι της κυρτωμένης ράχης προηγείται το κυρτωμένο από το ψεύδος πνεύμα.

    Ας ευχηθούμε το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει τον κ. Γεραπετρίτη, μπας και πάψει να γελοιοποιείται στο πανελλήνιο εγγράφοντας εαυτόν στα πιο μελανά κατάστιχα της ελληνικής διπλωματικής ιστορίας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Δεν μου κανει καμια εντυπωση το τι λενε Ελπιζω καποιος να επεμβει να μας γλυτωσει απο αυτα τα καρκινωματα που τρωνε την Πατριδα μας

    2. Οι πρώτες κρεμάλες είναι για αυτό το μουνί και τον πεθερό του τον πούστη που μας πίνουν το αίμα και το μοιράζονται με τον αρχισυμμορίτη τον Μιζοτάκη.

    3. Γεραπετριτη δεν έχω δει πιο σιχαμερο ερπετό από σένα στη ζωή μου!!!

    4. Καλοι μου ανθρωποι παλι με το μορφονιο κορακοπετριτη τα βαλατε? Τα χωρικα μας υδατα θα φτασουνε στο Πειραια!

    5. Όποιος ψηφίζει νέα δημοκρατία είναι Μαλ4κας με περικεφαλαία

    6. Στο Διάβολο καραραμένε, να καίγεσαι στην αιώνια κόλαση, να πας εκεί που ανήκεις.

    7. Χειρότερος προδότης, κλέφτης, γλοιώδης, ψεύτης, λαμόγιο, ασυνείδητος, άεργος και παλιάνθρωπος από τον Γεραπετριτη, δεν θα βρείτε παγκοσμίως σε όλες τις εποχές.
      Κουκουλωσε τα Τέμπη, πουλάει Αιγαίο, και οι βλάκες οι Έλληνες ασχολούνται με μπούρδες.
      Σωτηρία υπάρχει μόνο στην μετανάστευση.

    8. Ο Κύριος δεν χαριτώνει με το Άγιο Πνεύμα τους εχθρούς του, μόνο τους δούλους του. Τί το περάσετε το Άγιο Πνεύμα, πασατέμπο που τον μοιράζει ο Θεός κατά το δοκούν; Ο Κύριος μάς ανοίγει και μάς κλείνει τους οφθαλμούς και τ’ αυτιά και γι’ αυτούς θέλει να ζουν στο σκότος όπου θα βρεθούν και μετά το θάνατό τους.

    9. Όλλοι ψεύτες είναι! Ο Ντορογοιος έχει ποτέ αλήθεια? Όταν ανοίγει το στόμα του είτε κλάνει είτε μιλάει είναι ένα και το ίδιο. Πολλοί τον θεωρούν για έξυπνο, ένας βοιδαλας είναι. Έχει πιστέψει ότι θα καταστρέψει τους Έλληνες. Τόσο μαλακας είναι.

    10. Αυτοί έχουν γυρισει την πλάτη στο άγιο πνεύμα εδώ και κάτι δεκαετίες, από αλλού περιμένουν φως ή μάλλον σκότος.

    11. ο λετσος που κονομαει απο το δημοσιο Αυτο το σιχαμα δεν πρεπει να παει φυλακη δεξιοι υποστηρικτες

    Comments are closed.