ΤΑ “ΒΡΟΝΤΗΞΕ” ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ! “ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ – ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΕΛΙ ΜΟΥ – ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

    Κοινοποίηση:
    111

    «Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης


    Την απόφαση να εγκαταλείψει το «ψηφιακό κελί» του πήρε ένας καθηγητής Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, προαναγγέλοντας ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του. Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης μιλώντας στον FOCUS FM, επεσήμανε πως η παραίτησή του οφείλεται στο γεγονός ότι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως φαίνεται να είναι όργανο μίας παγκόσμιας συνωμοσίας.

    «Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας», ανέφερε ο καθηγητής. «Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ», πρόσθεσε.

    «Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε. Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο», υποστήριξε ακόμη ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

    Ακούστε το ηχητικό:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. …..ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ!!!….ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!….ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΣ ΤΑ ΚΟΛΠΑ
      ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ!!!…..ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΛΟΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΕ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ!!!….

    2. Κύριε Βαθιώτη τα σέβη μου! Θέλει πολύ περισσότερη γενναιότητα να ξέρεις κάποιες φορές πότε να αποχωρείς από μια μάχη, παρά να συνεχίζεις να μάχεσαι όντας μέλος ενός γενικότερου συνόλου που υποστηρίζει επί του πρακτέου αντίθετα με τις αξίες σου πράγματα.Εύγε!!!

    3. Η δεσπινίς Κεραμέως είναι όργανο τής νέας τάξης καί εκτελεί διαταγές τής Εβραικής λέσχης Μπίλτερμπέργκ,ή οποία έχει σχεδιάσει τήν αφάνιση τών Ελλήνων καί τήν αλλαγή πληθυσμού τής
      Ελλάδας.
      Γιάννης Λάκων

    4. στο καλό και να μας γράφει
      Ενας δημόσιος υπάλληλος λιγότερο

    5. Έλληνας. Μπράβο του. Υποκλίνομαι

    6. δεν έγινε αυτό, ήρθε ανώνυμη καταγγελία ότι προωθεί συγκεκριμένες θέσεις και του απαγόρευσαν μετά να κάνει μάθημα επιλογής με θέμα την παραβίαση των δικαιωμάτων λόγω πανδημίας όποτε τα βρόντηξε

    7. Κύριε Βαθιωτη είστε ένας γενναίος Άνδρας με άλφα κεφάλαιο.Η ιστορία κατέγραψε το όνομα σας στους αδέσμευτους στη Νεοταξιτικη πανούκλα που δεν ξεπερνούν στον αριθμο- φαντάζομαι-τονναριθμο των δαχτύλων του ενός χεριού!
      Υποκλίνομαι με σεβασμό και δέος.

    8. ….μπρααααβο του…..φαινεται ο ανθρωπος οτι μελετησε πολυ την παλαια διαθηκη και καταλαβε τι ”’παιζεται”’.

    9. να μην ξαναψηφισετε ΝΔ ελιτες του συστηματος

    10. Ειναι πράξη γενναιότητας. ..
      Σας ευχαριστούμε για το μάθημα κ.Βαθιώτη. .

    11. Αυτό μπορεί και αυτό έκανε , τι ήθελες να κάνει ;;;; Να πετροβολάει;;;
      Εσυ ρε άχρηστε τι καλύτερο έκανες , ότι ναναι μαι αςς , βλαμμενο ορνιθι…

    12. Ποιό δειλός καί ἄχρηστος ἀπό τοῦ λόγου σου δέν ἔχει πατήσει πόδι γῆς,γραικουλιάρη κολοπιλάλα τενεκέ κρεμανταλά.
      *Αὐτό γιά τόν παρλαπίπα “οτι να ναι”

    13. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ…ΔΕΙΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    14. Αμάν θα ζήσω θα τους γαμησω,κι αμάν πεθάνω θα μου κλάσουν τ αρχιδια

      1. Εσυ τσαμπικο σκασε και ετοιμασε τον πρωκτο σου για τους Γερμαναραδες τουριστες που θα ερθουν το καλοκαιρι,ξερεις εσυ αλλοδαπους αδηλωτους υπαλληλους εχεις ,απ την εφορια κλεβεις ,οτι κανεις εδω και πολλα χρονια ,μας το παιζεις και Ελληναρας τρομαρα σου!

    15. το βασικό είναι να βρίσκουν δουλειά τα παιδιά που αποφοιτούν.
      έχουμε γεμίσει με άνεργους πτυχιούχους και το ελάχιστο ποσοστό που βρίσκει απασχόληση παίρνει 550 με 650 ευρώ τιν μήνα άμα είναι τυχεροί
      στο μεταξύ έχουμε γεμίσει πανεπιστήμια και σχολές σε όλο το Ελλαδιστάν και φροντιστήρια σε κάθε γωνία..
      αμέτηρητες έδρες καθηγητών .. άπειροι βοηθοί …οι φοιτητές έχουν να περάσουν 6 και 7 μαθήματα κάθε εξάμηνο…μεταφορά στην μεταφορά..αιώνιοι φοιτητές….
      οι άντρες τελειώνουν άμα τελειώσουν και έχουν και στρατό, οι γυναίκες τίποτε (άλλη ιστορία αυτό)
      Τώρα μας νοιάζει αμα είναι ψηφιακό το μάθημα…όταν δεν ήταν πήρανε ποτέ απουσίες;;;
      αφού κανένας δεν πατάει ….να δουλευόμαστε μεταξύ μας

    16. η πορνη του διαβόλου… Το όργανο της ΝΤΠ.. Τι κόλαση την περιμενει!! Σχεδόν χαίρομαι αλλά και λυπάμαι… Αυτή την ψυχή την συμφέρει να μην είχε γεννηθεί..

      1. Δεν υπάρχει κόλαση δεν υπάρχει παράδεισος. Υπάρχει μόνο μετενσάρκωση!!!

        1. Υπάρχει και θα το δείς πολύ σύντομα.. πιο σύντομα απ ότι νομίζεις.. Μετανώησε και άσε τις ινδουιστικές χαζομάρες που σε πότισε το Hollywood και η ΝΤΠ.. γιατί όταν θα φύγεις από τον μάταιο τούτο κόσμο δεν υπάρχει μετάνοια,,,

          1. Ασε μας κουκλιτσα μου λεμε ,απο της πολλες μετανοιες εχεις παθει ριξη χιαστων βρε!

    Comments are closed.