ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΚΟΥΛΗ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! O ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ-ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-4

    Η ρήξη μεταξύ των Δήμων που προορίζονται για… ισλαμοποίηση και της Κυβέρνησης βαθαίνει όλο ένα και περισσότερο, ειδικά στα νησιά του Αν.Αιγάιου τα οποία πλέον αποκτούν μόνιμους καταυλισμούς, απλά «λίγο πιο κει» απ’ ότι είναι τώρα.

    Με ομόφωνη απόφασή του αργά χθες το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Χίου διαφωνεί με τη δημιουργία νέας κλειστής δομής για μετανάστες στο νησί που αποφάσισε η κυβέρνηση.

    Με ψήφισμά του, δε, που εκδόθηκε κατά πλειοψηφία εμμένει σε πρόσφατη απόφασή του για μία δομή για καταγραφή και ταυτοποίηση με ευθύνη της κυβέρνησης και δύναμη 500 ατόμων, με καμία μόνιμη παραμονή στο νησί.

    Όσον αφορά τις εικόνες στο νησί η λέξη τριτοκοσμικός είναι ανεπαρκής για να τις περιγράψει, καθώς οι αλλοδαποί αφοδεύουν όπου βρουν με αποτέλεσμα ολόκληρα χωράφια να έχουν γεμίσει με κόπρανα, ενώ επιπλέον στήνουν τις σκηνές τους σε οικόπεδα Ελλήνων καταπατώντας τα.

    Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο χωράφι-τουαλέτα στη φωτογραφία είναι ιδιωτικό και δεν έχει νοικιαστεί για τις ανάγκες τις «φιλοξενίας».

    Καλό θα ήταν πλέον να συνηθίσουμε αυτές τις εικόνες αφού με την μόνιμη εγκατάστασή  δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα, θα αποτελούν πλέον καθημερινότητα για τους Έλληνες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ

    2. ΑΠΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ , ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ .

    3. Ολοι εσεις που πιστευετε οτι χαθηκε η Ελλαδα,εχετε μαυρα μεσανυχτα.Αυτες οι πολυπολιτισμικες ορδες που ερχονται τωρα,ειναι εντελως ανομοιογενεις.Μιλουν διαφορετικες γλωσσες,εχουν διαφορετικες κουλτουρες και μονο το κοινο θρησκευμα ειναι αδυνατον να αμβλυνει τις διαφορες τους.Αρα,η μοναδικη τους επιλογη αν θελουν να επιβιωσουν εδω,ειναι η σταδιακη ενσωματωση τους.Θα μιλησουν θελουν δεν θελουν ελληνικα,θα πανε σε οτι δουλεια βρουν και θα γινουν κοινωνοι των ελληνικων εθιμων.Τα χαρτζηλικια και τα επιδοματα,εχουν χρονικο οριζοντα 2ετιας.Κανενας Σορος δεν μπορει να τους χρηματοδοτει αιωνια.Σε 2 χρονια,πρεπει να βγουν στη γυρα για δουλεια.Εκει λοιπον,θα καθαρισει η ηρα απο το σταχυ.Αν το προσεγγισετε ηρεμα και ρεαλιστικα,θα συμφωνησετε μαζι μου.Υπομονη και ενα ευλογο χρονικο διαστημα χρειαζεται..

    4. 4,5 χρονια δεν μιλουσε κανεις, επι συριζα ολοι μουγκα,τωρα ξαφνικα ειδαν το προβλημα

    5. πολυ αργα χιοτες ξυπνησαται ΝΔΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΑΙ ΦΑΤΕ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΑΔΕς ΛΟΙΠΟΝ…Γιατι δεν παιρνεται τα καικια σας να μην τους αφηνεται να προσεγγισουν το νησι γιατι δεν ερχεσται σε ριξη με τους λαθροδιασωστες ψευτολιμενικους ΚΑΙ ΤΙς Μ.Κ.Ο????..ΤΩΡΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ….

    6. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΦΟΝΑΖΟΥΝ ΑΜΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ Κ ΠΕΤΑΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ? ΤΙ ΣΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ? ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ

    7. Οι λάθροι είναι ιδιοι μέ τούς γύφτους.Ειναι στενοί συγγενείς .Αυτοί οί υπάνθρωποι,αυτά τά κτήνη
      δέν αφοδεύουν χεζοβολούν όπου θέλουνε.Στή Λακωνία οί γύφτοι χέζουν (αφοδεύουν) ανάμεσα
      στά ελαιόδεντρα καί ο κόσμος σιχαίνεται καί δέν μπορεί νά μάσει τίς ελιές.Πού τά βρήκε τά λεφτά
      ο Μουσταφά;Ο θείος ό Σόρος νά είναι καλά.Ο Θεός έχει γιά όλους.
      Γιάννης Λάκων

    8. Έχω αρχίσει να βλέπω όνειρα…. Ναπαλμ να πέφτουν στα χοτ σποτ , και από μακρινή απόσταση οπλοπολυβόλα να θερίζουν τα αποβρασματα που ξεφεύγουν ,
      Κανονιοφόρα να ρίχνουν πάνω σε βάρκες με ισλαμοσκατα και μετά να περιλαμβάνουν με αυτόματα όσους επιπλέουν … Ισλαμοπιθηκες να θερίζονται με καλασνικοφ στον Έβρο και σε ολόκληρη την Ανατολική Θράκη … Και όσοι καταφέρνουν να πετύχουν γκαστρωμένη βρωμο-μουσουλμάνα η’ μούλικα να παίρνουν μπόνους μερικές χιλιάδες σε χρυσό…

    9. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ΄΄ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ,ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΑΣ…….Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΜΗ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΛΑΜΟΚΑΥΛΟ ΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΕΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ; ΓΛΕΙΨΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ΄΄ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ( ΕΝΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ………

    10. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
      ΠΟΥ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
      ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ
      Η ΕΛΛΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΟΛΙΣΘΙΑ

      1. Για να πέσει πρέπει να σκοτωθεί το 70% που τους ψηφίζει , οπότε δεν υπάρχει σωτηρία λεμεεεε

    11. Σήκω και φύγε ο ένας σήκω και φύγε ο άλλος . Κόκκινη στις εκλογές η Ελλάδα . Μπλε πρόσφατα στις εκλογές ξανά. Όλη πράσινη παλιότερα. Σκατα στα μούτρα σας όλοι ανεγκεφαλοι Έλληνες που πηδιοσασταν κάνοντας όργια και πρώτη μούρη στις κλινικές για εκτρώσεις. Αθεους και μασονους θέλετε φάτε τους στη μάπα.Δυστυχως από δική σας μαλακι@ σαν Έλληνας τους τρώω και γω στη μάπα. Εγώ δε βοήθησα ούτε κόκκινοι,ούτε πράσινοι,ούτε μπλε και ουράνιου τόξου άλλα χρώματα να βγούνε εξουσία.Αντε γεια

    12. δεν τους θελουμε να πανε στα τσακιδια και ακομη παραπερα μαζι με τα σκουπιδια τους

    13. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΔ-ΣΕΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ-ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ
      ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
      \ΜΕ ΠΟΙΜΗ:ΔΙΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΝ

    14. Ποιοι ειναι ρε αθεοφοβε οι ανωτερου πνευματικου επιπεδου;;;;;;; Οι λαθροΠακιστανοι και λαθροΑλγερινοι και λαθροΜαροκινοι και το υπολοιπο κακο συναπαντημα εγκληματιων που καυβαληθηκαν με το ετσι θελω στη χωρα, για να σκοτωνουν, να ληστευουν, να πουλουν ναρκωτικα και λαθραια τσιγαρα κλπ ;;;;;;;;;; Αντε ρε να σε διαβασει καποιος παπας μηπως συνελθεις απο την τρικυμια που εχεις στο κρανιο σου!!!!!!!!!!!! Αμεση απελαση ολων των λαθρο για να σωθει η χωρα!!!!!!! Αυτη ειναι η Λυση, δεν παει αλλο αυτη η κατασταση!!!!!!! Κλειστε τα συνορα!!!!!!!!!

      1. Του Απάντησα Φίλε με το Σχόλιό μου Παρακάτω για την Δική του Άποψη.

        Για το Ανώτερο Μορφωτικό και Κοινωνικό Επίπεδο που Λέει, Ότι Όλοι Αυτόι οι Λαθρο-Εισβολείς στην Ελλάδα, από τους ΈΛΛΗΝΕΣ, ας Κοιτάξει τα Ρεπορτάζ με τα ΚΑΘΗΝΕΡΙΝΑ Περιστατικά Βίας Όλων Αυτών στην Ελλάδα.

        Στην Ιταλία, Όταν Ήταν σε Έξαρση το Λαθρο-Μεταναστευτικό και Έρχονταν κατά Κύματα από την Αφρική, τα Κανάλια Έκαναν Οδοιπορικό σε Όλη την Αφρική, και Κατέγραφαν τις Άθλιες Συνθήκες που Ζουν Όλοι Αυτοί στις Περισσότερες Χώρες ( Βεβαίως και Υπάρχουν Εξαιρέσεις, Αλλά Είναι η Μειοψηφία Όλων Αυτών ), το Κοινωνικό Περιβάλλον στο Οποίο Έχουν Μεγαλώσει, στην Κυριολεξία στο Δρόμο. Τα Κανάλια Έδειχναν και Εικόνες:

        – να Πεθαίνουν Άνθρωποι στο Δρόμο από την Πείνα, την Εξαθλίωση και την Έλλειψη Νερού,
        – να Ληστεύουν τα Μαγαζιά Μέρα Μεσημέρι για να Πάνε να Αγοράσουν Κάτι να Φάνε
        – να Εισβάλλουν είτε σε Κάποια Σούπερ Μάρκετ ( ΜΗΝ Φανταστείς Όμως Σούπερ Μάρκετ Όπως τα Εννοούμε Εμείς ), είτε στις Λαικές Αγορές τους και να Κλέβουν Προιόντα και να Τρώνε
        – Βιασμούς σε Διάφορες Γωνιές των Περιοχών τους Ολη τη Διάρκεια της Ημέρας
        – Τρομακτικές από Οίκους Ανοχής με Κοπέλες Ακόμη και 12, 13, 14 και 15 Ετών

        Υπάρχουν Χώρες της Αφρικής ( αλλά και της Ασίας ) που Πραγματικά Ειναι Υποσιτισμένες, Ζουν Καταστάσεις ΑΠΟΛΥΤΗΣ Φτώχειας, Πείνας, Εξαθλίωσης, η Πορνεία και η Εγκληματικότητα Είναι Καθημερινό Φαινόμενο.

        Για να ΜΗΝ Μιλήσουμε για τις Αρρώστειες που Κουβαλούν Όλοι Αυτοί οι Άνθρωποι στην Ευρώπη !!!

        Για Αυτό και η Ευρώπη Έκλεισε τα Σύνορα στη Μετανάστευση Πολιτών από ΑΣΙΑ και ΑΦΡΙΚΗ. Αυτοί οι Άνθρωποι ΔΕΝ Έχουν Καμία Διάθεση Ομαλής Ενσωμάτωσης, Μόνο Προβλήματα Δημιουργούν, ΔΕΝ Σέβονται τα Έθιμα, τα Συνήθειες, τις Αξίες, την Κουλτούρα και τη Θρησκεία της Χώρας που τους Φιλοξενεί. Αυτοί Έχουν το Δικό τους Τρόπο Ζωής και Θέλουν να Κάνουν και στην Ευρώπη το Ίδιο και Θέλουν να Επιβάλλουν το ΙΣΛΑΜ.

        Και σε Χώρες Όπως, για παράδειγμα, το Μαρόκο,η Αλγερία, η Αίγυπτος, οι Νόμοι που Ισχύουν για Εκληματικές Πραξεις Είναι Πολύ Αυστηροί, αν σε Πιάσουν για Κλοπή σου Κόβουν το Χέρι, αν σε Πίασουν για Βιασμό Υπάρχει η Θανατική Ποινή, Έρχονται στην Ευρώπη να τα Κάνουν Αυτά, που οι Ποινές Είναι Ελαφρύτερες, και Έτσι θα Συνεχίζουν να Κάνουν Αυτό που Ξέρουν και Έχουν Μάθει Πολύ Καλά.

        Και Αφού η Ύπατη Αρμοστεία, ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης και οι Διάφορες ΜΚΟ του ΣΩΡΟΣ Ενδιαφέρονται ΔΗΘΕΝ για Αυτούς τους Ανθρώπους, για Ποιο Λόγο ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ στις Χώρες της ΑΦΡΙΚΗΣ ( Αλλά και σε Όσες ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ Χώρες Αντιμετωπίζουν Παρόμοια Προβλήματα ), Ώστε να ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ το Βιοτικό Επίπεδο και να Ζουν Αυτοί οι Άνθρωποι σε Αξιοπρεπείς Συνθήκες Διαβίωσης, να Έχουν και Δουλειές, και ΠΡΕΠΕΙ να τους Φέρνουν στην Ευρώπη;

        Το Ενδιαφέρον του ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ και των ΜΚΟ του Είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ για Όλους Αυτούς τους Ανθρώπους. Στην Πραγματικότητα ΔΕΝ τον Ενδιαφέρει Καθόλου, το Μόνο που Νοιάζεται Είναι να Κερδίζει Χρήματα στις Πλάτες Όλων Αυτών των Απελπισμένων. Αν τον Ενδιέφερε Πραγματικά, θα Έκανε και Αυτός, Αλλά και Όσοι Έχουν την Δυνατότητα, Επενδύσεις στην Αφρική, σε Κατασκευές, Υποδομές, Επιχειρήσεις, και Έτσι θα Λύνονταν το Πρόβλημα.

        Και η Ιταλία, με το ΣΑΛΒΙΝΙ το Κατάλαβε, Αλλά και η Ευρώπη, και Επέβαλαν το Κλείσιμο των Συνόρων στη Μαζική Μετανάστευση από ΑΣΙΑ και ΑΦΡΙΚΗ. Στην Ελλάδα, Φαίνεται Ότι οι Ένθερμοι Υποστηρικτές του ΣΟΡΟΣ Υπάρχουν στο Πολιτικό Σύστημα και Ενώ Γνωρίζουν την Καταστροφή που Έρχεται, Συμβάλλουν στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Προφανώς με Ανταλλάγματα.

        Άγγελος από Μιλάνο

    15. απαξ και τα κομματοσκυλα μυριστηκανε καυτο Γερμανικο χρημα με τις ΜΚΟ το παιχνιδι χαθηκε. Επειδη πληρωνονται με το κεφαλι αυτοι ειναι ικανοι να φερουν ολη την Ασια και την Αφρικη στην Ελλαδα.
      Οι καναλαρχες και οι δημοσιογραφοι στο κολπο και αυτοι δηλαδη στην κονομα. Η ΝΔ κοντα 5 χρονια μακρια απο την κουταλα γυαλιζουνε και αυτων τα ματια.
      Τα υπολοιπα κομματα ειναι σαν να μισουνε τους Ελληνες. Ολο μιλανε για αλληλεγγυη, για ανθρωπια κ.τ.λ
      Τους ακουτε να λενε τιποτε για μειωση φορων, για καλυτερη ιατρικη περιθαλψη..τιποτε
      Στο μεταξυ ολοι οι καλοι και οι εργατικοι φευγουν μεταναστες.
      απασχολει αυτο κανενα..ΟΧΙ…ειναι ολοι μονο για την κονομα..οσο οι Γερμανοι τους δινουν χρηματα για να τους κρατανε Ελλαδα παρτε το αποφαση. Σε μερικα χρονια θα βλεπετε μια θαλασσα απο μαντηλες.

    16. Εβλεπα χτες στο ΣΚΑΪ ενα Ρεπορτάζ για τον “καημενο” τον Μουσταφά απο το Αφγανιστάν! Ο ” κύριος” αυτος ελεγε πως πληρωσε σχεδόν 20000 δολάρια για να έρθει με την οικογένεια του στην Ελλάδα.(1η εύλογη απορία:έχει το Αφγανιστάν πόλεμο κ τους δινουμε ασυλο ως πρόσφυγες πολέμου;; 2η απορια,πού βρηκε ο Μουσταφά τοσα λεφτά να ερθει,οταν το μηνιατικο σε αυτες τις χώρες δεν υπερβαίνει τα 100 ευρώ;) Τους εδειχνε λοιπον στο ωραιο διαμερισματακι που τους παραχωρησαν στην Αθηνα(εννοειται χωρις να πληρώνουν κατι,ενοικιο, λογαριασμούς κτλ.Φανταζομαι παίρνουν κ επιδοματα).Ο Μουσταφά δουλευει κιόλας, στον Ερυθρό Σταυρό(!!),επειδη λέει ξερει καλά Αγγλικά(Μπραβο του,εξαιρετική δεξιοτητα!Πρέπει να ειναι ο μοναδικος στην Ελλάδα!Φανταζομαι κ με αψογη προφορα,της Οξφόρδης!!)Και μας τους εδειχναν λοιπον,για ποιο λογο;Για να συγκινηθουμε που η πλειοψηφια των Ελληνων ειναι ανεργη η” δουλευει με μισθους πεινας κ παλευουν να πληρωσουν τους λογαριασμους;;Μου ηρθε να σπασω την τηλεόραση, οντας ανεργος κ εγω κ η γυναικα μου(κ οι δυο πτυχιουχοι πανεπιστημιου) κ σκεπτομενοι να μεταναστευσουμε στο εξωτερικό, όπου εκει βεβαια θα πληρωνω 1000 κ σε ενοικια,συν λογαριασμούς συν εφοριες κ.α. Βλεπετε,παροτι εμεις θα μεταναστευσουμε νομιμως κ οχι λαθρα,δεν υπαρχει αντιστοιχη χωρα-“παραδεισος”,σαν την Ελλαδα που να μας υποδεχτει με ανοιχτες αγκαλες!Αιδως Αργείοι, καληνυχτα Ελλάδα!

      1. Ο Μουσταφά και όλο το σκυλόσωγο του παίρνει 400 ευρώ το κεφάλι που τα παίρνουν από εμάς από το αλληλεγγύης τον ενφια τη ΔΕΗ και τα δίνουν σε αυτούς γιατί να φύγει ο μουσταφα αλίμονο σε μας που δουλεύουμε για 400 ευρώ κι αν δεν πληρώσουμε τους λογαριασμούς τη βάψαμε έξω όλοι από αυτή τη χώρα Έλληνες ξυπνάτε αλληλέγγυοι θα είστε στους Έλληνες και όχι στους τζοχαντιστες δολοφόνους

      2. Αγαπητέ Φίλε,

        Έχεις Δίκιο, τι να Λέμε Τώρα.

        Και αφού εν πάση περιπτώσει, αν Δεχθούμε ότι με τον Ένα ή τον Άλλο Τρόπο, Μαζεύουν τα Χρήματα για να Έλθουν στην Ευρώπη, για Ποιο Λόγο ΔΕΝ Έρχονται ΝΟΜΙΜΑ και Πρέπει να Απευθύνονται στις ΜΚΟ του ΣΩΡΟΣ για να τους Φέρονυν Αυτόι και Μάλιστα ΠΑΡΑΝΟΜΑ;

        Η Αλήθεια Είναι Ότι Κανείς από Αυτούς που Έρχονται, ΔΕΝ Έχουν Χρήματα. Αυτός Είναι Ένας Ακόμη Μύθος στο ΈΓΚΛΗΜΑ που Λέγεται Λαθρο-Μεταναστευτικό, με την Επικείμενη ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ, Τώρα πια Μόνο της Ελλάδος, Διότι η Ευρώπη Έχει Κλείσει τα Σύνορα στη Μαζική Μετανάστευση Μουσουλμάνων εδώ και 4.5 Χρόνια. Και Φυσικά, ΔΕΝ Έχουν και Κανένα Λόγο να Έρχονται, από τη Στιγμή που οι Χώρες τους ΔΕΝ Βρίσκονται σε Πόλεμο.

        Το ΣΚΑΙ, και γενικά τα Κανάλια στην Ελλάδα, Νομίζουν Ότι Απευθύνονται σε Ηλίθιους και Νομίζουν Ότι Αυτά που Πλασάρουν οι Έλληνες τα Πιστεύουν Κιόλας. Αν Είναι Δυνατόν ρε Παιδιά, να Λένε Τέτοιες Ηλιθιότητες στην Τηλεόρααση. Αν ο Άλλος Είχε 20.000 Δολάρια, θα Έκανε τα Χαρτιά του, θα Έπαινε την Οικογένειά του, και με το Αεροπλάνο θα Πήγαινε Απευθείας σε Χώρες με Καλύτερο Βιοτικό Επίπεδο από την Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Σουηδία, για παράδειγμα.

        Εσύ Φίλε Όπως Λες, αφού και Εσύ και η Γυναίκα σου Έχετε Πτυχίο Πανεπιστημίου, ΜΗΝ το Σκέπτεσαι Καθόλου για τη Μετανάστευση. Και Καλή Δουλειά θα Βρειτε και Καλές Αποδοχές θα Έχετε ( Καμία Σχέση με την Ελλάδα ) και Ανώτερο Βιοτικό Επίπεδο. Και θα Μπορέσετε να Πραγματοποιήσετε τα Όνειρά σας και Ότι Επιθυμείτε να Πετύχετε.

        Λυπάμαι που το Λέω, Διότι και Εγώ Γεννήθηκα και Μεγάλωσα στην Ελλάδα, και Μόλις Επέστρεψα στην Ελλάδα, Μετά από την Ολοκλήρωσή των Σπουδών μου στην Ιταλία ( ΠΡΙΝ την Κρίση του 2010 ), η Ελλάδα μου Είπε με τον Τρόπο της Γύρισε Πίσω Ιταλία, Διότι στην Ελλάδα Θεωρείσαι Over-Qualified, και Τότε Είχα Μόνο το Πτυχίο μου στην Πληροφορική και Προ-Πτυχιακή Εργασιακή Εμπειρία ως Μηχανικός Λογισμικού. Και Έτσι Επέστρεψα Ιταλία, Έκανα και 2 Μετα-Πτυχιακά ( 1 στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και 1 στην Ανάπτυξη Διεθνών Αγορών ), και με τον Καιρό Ειχα και την Εξέλιξη που Περίμενα στην Επαγγελματική Σταδιοδρομία μου και Αυτή τη Στιγμή Είμαι Διευθυντικό Στέλεχος σε Πολυ-Εθνική Εταιρία.

        Εγώ Βέβαια Είμαι από το 1984 στην Ιταλία, που Ήλθα για τις Σπουδές μου, Αμέσως Μόλις Τελείωσα το Λύκειο και Μετά Έμεινα Ιταλία. Τον Πρώτο Χρόνο Είχα Μία Δυσκολία Προσαρμογής με την Έννοια Ότι Ήταν η Πρώτη Φορά που Έφευγα από Ελλάδα και 18 Χρονών Κιόλας, Λογικό Είναι Αυτό Άλλωστε, Αλλά από το 2ο Χρόνο και Μετά Όλα Εξελίχθηκαν Πολύ Ωραία.

        Έτσι και Εσείς, αν Είναι η Πρώτη Φορά που θα Φύγετε από Ελλάδα, σε Όποια Χώρα και αν Αποφασίσετε να Πάτε, ο 1ος Χρόνος θα Χρειασθεί για το Διάστημα Προσαρμογής στην Νέα Πραγματικότητα, και Μετά Όλα θα Είναι Πολύ Καλύτερα. Και Τότε θα Καταλάβετε για ποιο λόγο η Ελλάδα Έχει Μείνει Πίσω σε Πολλά Θέματα. Και Έπειτα ΜΗΝ Ξεχνάτε Ότι Εσείς Έχετε και Μορφωτικό Επίπεδο, Οπότε ΔΕΝ θα Δυσκολευτείτε να Βρείτε Εργασία. Η Σημερινή Μετανάστευση των Ελλήνων Έχει Κριτήρια πιο ΠΟΙΟΤΙΚΑ, ΔΕΝ Είναι Όπως τη Δεκαετία του 50 και του 60 Όπου οι Έλληνες ( αλλά και οι Ευρωπαίοι ) Έφευγαν είτε για Άλλες Ευρωπαικές Χώρες, είτε για Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Μόνο και Μόνο για να Βρουν Μία Οποιαδήποτε Δουλειά για να Επιβιώσουν.

        Δυστυχώς Αγαπητέ Φίλε, η Ελλάδα Διώχνει τα Δικά της Παιδιά !!!

        Άγγελος από Μιλάνο

        1. Πολύ σωστά τοποθετηθηκες Άγγελε!Απλα μας μένει μια πικρια,μια οργή, οτι την ίδια ώρα που εισβαλλουν ολοι αυτοι στην χωρα μας,πρέπει εμεις να αφήσουμε την πατρίδα μας, τις εκκλησιες μας και να ξενιτευτουμε!Και το λυπηρο είναι, οτι δεν υπάρχει ελπίδα να επιστρεψουμε, γιατί αυτη η χώρα σε 20 χρόνια (ισως λεω κ πολλά) δεν θα είναι πλεον ελληνική.

          1. Αγαπητέ Γιώργο,

            Η Πικρία και η Οργή Σίγουρα Μένει, Όμως και Εσείς από την Άλλη, Όπως και ο Κάθε Άνθρωπος, Έχει το Δικαίωμα να Πραγματοποιήσει τα Όνειρά του. Όταν η Ίδια σου η Πατρίδα ΔΕΝ σου Δίνει την Ευκαιρία να Αναπτυχθείς, τι θα Κάνεις; Θα Αναζητήσεις την Ευκαιρία σου σε Μία Άλλη Χώρα.

            Θα Μπορούσε Κάποιος να Πει, ΟΚ, Υπάρχει Κρίση, Είναι Δύσκολη Κατάσταση, τι κι αν Έχω Σπουδάσει, θα Μείνω στην Ελλάδα να το Παλέψω, κι ας Κάνω και για Ένα Διάστημα Ακόμη και Δουλειές του Ποδαριού, που Λένε, Ίσα Ίσα να Βγαίνει το Μεροκάματο, η Δουλειά ΔΕΝ Είναι Ντροπή, ΝΤΡΟΠΗ Είναι να Κλέβεις, όπως Όλοι Αυτοί οι Λαθρο-Μετανάστες ( που τους Πλασάρουν κιόλας ως Οικονομικούς Μετανάστες ) που Μαζεύουν στην Ελλάδα. Όμως από Ότι Διαβάζουμε τα Νέα από Ελλάδα, και Διόρθωσέ με, εάν Κάνω Λάθος, Ακόμη και Αυτό το Μεροκάματο που Λέμε να Κάνει Κάποιος, έστω και Προσωρινά, ΔΕΝ Υπάρχει, Εξαιτιίας της Οικονομικής Κρίσης και Φυσικά των Λαθρο-Μεταναστών.

            Όσο για αυτό που Λες, Ότι ΔΕΝ Υπάρχει Ελπίδα να Επιστρέψουμε, θα Έλεγα ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ.

            Σίγουρα Είναι Δύσκολο για Κάποιον που Έχει Τακτοποιήσει τη Ζωή του στο Εξωτερικό, Έχει Μπει σε Ένα Ρυθμό, Έχει Μία Πολύ Καλή Δουλειά, με Υψηλές Αποδοχές και Προοπτικές Περαιτέρω Εξέλιξης στην Επαγγελματική Σταδιοδρομία του, να Επιστρέψει στην Ελλάδα της Αβεβαιότητας, Αλλά αν οι Συνθήκες το Επιτρέψουν, με την Έννοια Ότι η Οικονομία Αναπτύσσεται με Κανονικούς Ρυθμούς, Ανοίγουν οι Δουλειές και Υπάρχει Ζήτηση στην Αγορά Εργασίας και ΚΥΡΙΩΣ με Αποδοχές Αντιστοιχες με Εκείνες που Δίνονται στο Εξωτερικό, για Μία Συγκεκριμένη Θέση Εργασίας, σε Αυτήν την Περίπτωση θα Μπορούσαν να Γίνουν Σκέψεις για Επιστροφή στην Πατρίδα.

            Εγώ, για παράδειγμα, για να Πάρω την Απόφαση να Επιστρέψω και να Εργασθώ στην Ελλάδα, ως Διευθυντικό Στέλεχος, θα Πρέπει το Πακέτο Αποδοχών ( Μισθός, Benefits και Bonus ) που θα μου Προσφερθεί να Είναι Ανάλογο με το Πακέτο Αποδοχών που Έχω στην Εργασία μου Εδώ στο Μιλάνο. Προς το Παρόν ΔΕΝ Υπάρχει Αυτή η Δυνατότητα στην Ελλάδα, Όμως σε 2 ή 3 Χρόνια, ΔΕΝ Ξέρεις ΠΩΣ θα Έχει Εξελιχθεί η Κατάσταση στην Ελλάδα και τι Προοπτικές θα Υπάρχουν. Για Αυτό και Είπα Προηγουμένως, για την Επιστροφή στην Ελλάδα, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ.

            Άγγελος από Μιλάνο

        2. Ο/Η Να ξεκουμπιστούν να φύγουν μαζί με τους προδότες ανθέλληνες πολιτικούς λέει:

          Ναι, να φύγουν οι μορφωμένοι Έλληνες που τους σπούδασαμε όλοι μαζί με αίμα και να αφήσουμε χώρο για τους σκαφτό λαθρομετανάστες.
          Κι εσύ ρε Άγγελε από Μιλάνο μεγαλοστελεχος εταιρείας όλη μέρα στο Μακελειό γράφεις. Επίσης δε σου μάθανε οι δάσκαλοι ότι οι περισσότερες λέξεις γράφονται με κεφάλαιο μόνο μετά από τέλεια;

    17. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΗΝΤΙΑ;

      Όταν οι εμβρόντητοι καθηγητές ρωτούν «τι θα κάνουμε με αυτά τα παιδιά» (που μερικά, ΔΕΝ είναι καθόλου παιδιά, αλλά άνω των 20 ετών…) τους απαντούν: «Ε, να… Θα κάνουν 15 ώρες αγγλικά την εβδομάδα, ασχοληθείτε κι εσείς λίγο παραπάνω μαζί τους…»
      Μείνατε «κόκκαλο» φίλες και φίλοι;
      Δεν είδατε ΤΙΠΟΤΑ ακόμη !!! Τώρα ξεκινά η μετάδοση των λοιμωδών νοσημάτων, τα μαχαιρώματα, κτλ, κτλ, κτλ…
      Το δε εκπαιδευτικό έργο, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα υποβαθμισθή ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ για τα Ελληνόπουλα…

      Αλήθεια, οι καλομαθημένοι καθηγηταράδες (των ιδιαιτέρων μαθημάτων…) θα κάθονται ΤΖΑΜΠΑ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ για να ασχοληθούν με τα μουσλίμια;
      Οι ΠΑΣΟΚΟ – ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και οι ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ειδικώς…

    18. OXI AΛΛΟ ΣΑΝΟ!

      ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!

      ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ!

      ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΨΕΥΔΟ-ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΙΚΗ ‘ΣΠΕΚΟΥΛΑ’ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!

      Στη Λέσβο, από τους 788 ”Πρόσφυγες” που πέρασαν πρόσφατα κατάγονται:

      (ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!

      ΓΕΡΑ!

      ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΝΑ

      ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

      ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΟΥΜΕ!)
      131 Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

      110 Αλγερία.

      103 Αφγανιστάν…

      52 Ιράκ.

      35 Συρία .

      30 Ερυθραία.

      28 Καμερούν.

      25 Μαρόκο.

      19 Μάλι.

      18 Κονγκό

      18 Σιέρα Λεόνε.

      15 Παλαιστίνιοι

      14 Τυνησία.

      13 Πακιστάν,

      13 Ιράν

      13 Ακτή Ελεφαντοστού

      13 Μπαγκλαντές

      12 Νιγηρία

      12 Δομινικανή Δημοκρατία.

      11 Αίγυπτο

      10 Αιθιοπία

      8 Ζιμπάμπουε

      8 Νεπάλ

      8 Γκάνα

      7 Αϊτή

      6 Γουινέα

      6 Αγκόλα.

      5 Σουδάν.

      4 Μαυριτανία

      4 Γκάμπια

      3 Νήσους Κομόρες

      3 Νίγηρα

      3 Σαουδική Αραβία.

      2 Μπουργκίνα Φάσο

      2 Σομαλία

      2 Σενεγάλη.

      1 Δυτική Σαχάρα

      1 Κεντρική Αφρική

      1 Ουγκάντα,

      1 Βενεζουέλα

      1 Κούβα

      Αποτέλεσμα εικόνας για cuba map

      1 Χιλή

      Αποτέλεσμα εικόνας για chile map

      1 Τζαμάϊκα

      Αποτέλεσμα εικόνας για jamaica map
      H (KONTINH MAΣ!) ΤΖΑΜΑΪΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ!
      ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΪΤΗΣ!!!!
      ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΔΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!!!

      1 από την Τουρκία, δήλωσε δε αντικαθεστωτικός.

      Αποτέλεσμα εικόνας για world map
      ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ – ΕΝΤΟΝΩΣ! – ΝΑ MΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ
      ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΕΣ….

      Όλοι αυτοί είναι πρόσφυγες, δηλαδή έρχονται από χώρες που έχουν πόλεμο ΚΑΙ συνορεύουν ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

      [ΡΕ! ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΑ …ΠΟΛΕΜΟΥΣ;

      ΡΕ! ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ;

      ΡΕ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΛΗ, ΤΗΝ ΑΪΤΗ. THN TZAMAΪΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ) ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ;
      ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΜΕ …ΠΑΝΙΑ;
      ΜΗΠΩΣ … Π Ε Τ Ω Ν Τ Α Σ; ]

    19. Η λύση είναι η κυβέρνηση να δώσει κίνητρα σε ξένους επενδυτές να φτιάξουν επιχειρήσεις στην Ελλάδα στις οποίες θα απορροφήσουν αυτούς τους ανθρώπους, ώστε σιγά σιγά να αφομοιωθούν στην ελληνική κοινωνία. Και αν πει κάποιος γιατί να μην δουλέψουν οι Έλληνες σε αυτές τις επιχειρήσεις, η απάντηση είναι γιατί οι πρόσφυγες που έχουν έρθει στην Ελλάδα είναι πολύ ανώτερου μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου από τους άνεργους Έλληνες και με μεγαλύτερη ανάγκη άρα φτηνότεροι. Σκεφτείτε και λογικά αν γίνει πόλεμος στην Ελλάδα ποιοι θα φύγουν πρόσφυγες και μετανάστες; Οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι επιχειρηματίες και οι οικογένειές τους. Οι αμόρφωτοι και οι φτωχομπινέδες θα πάνε σούμπιτοι στην πρώτη γραμμή να γίνουν λίπασμα και άμορφες μάζες σκατού, σάρκας και αίματος.

      1. Εσυ σίγουρα η” τρολ η” τρελος είσαι! Δεν εξηγειται αλλιως!Αποκλειεται να τα εννοεις αυτα!

      2. ΕΛΑ ΠΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΤΣΙ; Η ΕΙΣΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ;

      3. Αγαπητέ Φίλε,

        Πραγματικά Είναι να ΘΛΙΒΕΤΑΙ Κάποιος ο Οποίος Διαβάζει την Άποψή σου.

        Απο που Συμπεραίνεις Ότι Όλοι Αυτοί που Έχουν Έλθει στην Ελλάδα, Είναι ΑΝΩΤΕΡΟΙ σε ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ από τους ΆΝΕΡΓΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΜΟΝΟ Εσύ το Ξέρεις και ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ.

        Δηλαδή Σύμφωνα με Εσένα, οι Μορφωμένοι Έλληνες, ή Έχουν Δουλειά στην Ελλάδα, ή Εργάζονται στο Εξωτερικό, Όπως Εγω, και οι ΆΝΕΡΓΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ Είναι Μόνο Όσοι Έχουν Τελειώσει το Δημοτικό ή το Γυμνάσιο ή και το Λύκειο, αν Θέλεις. Λυπάμαι Πολύ Φίλε, Αλλά Μάλλον ΔΕΝ Γνωρίζεις ή Αγνοείς Ποια Είναι η Πραγματικότητα στην Ελλάδα.

        Ούτε η Ντόρα Μπακογιάννη ΔΕΝ το Πιστεύει Αυτό που Λες, κι ας Μίλησε την Προηγούμενη Εβδομάδα, Ότι ΠΡΕΠΕΙ να Απορροφηθούν Όλοι Αυτοί από τις Τοπικές Κοινωνίες και να Εργασθούν ως ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Βέβαια Αυτό που Είπε, Αλλά εν πάση περιπτώσει Είναι Πολύ Διαφορετικό από Αυτό που Λες Εσύ, η Δική σου Άποψη Είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ.

        Τώρα αυτό που Λες Ότι: “Είναι Ανώτεροι Μορφωτικού και Κοινωνικού Επιπέδου από τους Άνεργους Έλληνες και με Μεγαλύτερη Ανάγκη άρα Είναι Φτηνότεροι”, Είναι Κάτι Έντελώς Άστοχο. Για να Ξέρεις, Επειδή Προφανώς ΔΕΝ Γνωρίζεις, Ότι αν Κάποιος Πολίτης ΤΡΙΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ( ΕΚΤΟΣ ΕΕ ), από ΑΣΙΑ ή ΑΦΡΙΚΗ, Έλθει στην Ευρώπη, και Έχει Μορφωτικό Επίπεδο ( Πτυχία, Μετα-Πτυχιακά ), και Γίνει ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ( και Έχει Σημασία Αυτό που Λέω, Διότι ΔΕΝ Είναι Εύκολο ) να Εργασθεί σε Μία Ευρωπαική Χώρα, ο Μισθός του για τη Θέση Εργασίας που Προσλαμβάνεται Είναι Ανάλογος με το Μισθό του ΓΗΓΕΝΗ ΠΟΛΙΤΗ, Δηλαδή Ισχύει και για Αυτόν ότι Προβλέπται από την Εργατική Νομοθεσία της Χώρας στην Οποία Εργάζεται.

        Και Καλά, Άσε Εμένα που Ζω και Εργάζομαι στο Εξωτερικό και Είμαι στην Ιταλία 30 Χρόνια, Όπως και Άλλοι Έλληνες που Ζουν και Εργάζονται σε Άλλες Χώρες, Όμως τους Έλληνες που Αυτή τη Στιγμή Είναι στην Ελλάδα, και ΒΙΩΝΟΥΝΝ την ΚΡΙΣΗ και τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ της, Όπως η ΑΝΕΡΓΙΑ, για παράδειγμα, τους Ρωτάς ΠΩΣ Αισθάνονται Όταν Διαβάζουν Απόψεις σαν τη Δική σου;

        Εγώ Φίλε ( Όπως και Άλλοι Έλληνες ), που Είμαι στην Ευρώπη, Έχω τη Δυνατότητα να Είμαι Ελλάδα Κάθε Παρασκευή στο Σπίτι μου στην Ελλάδα και τη Δευτέρα το Πρωί να Επιστρέφω στην Εργασία μου στο Μιλάνο, και Επίσης να Είμαι Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι στην Ελλάδα, και Βλέπω τι Συμβαίνει και Ποια Είναι η Κατάσταση στην Ελλάδα, Επομένως Έχω και Άποψη για την Όλη Διαμορφωθείσα Κατάσταση. Και Επίσης, αν και Έρχομαι ΜΟΝΟ για Σαββατοκύρικο στην Ελλάδα, Ακούω Πολλούς Ανθρώπους, Συγγενείς, Γείτονες και Φιλούς, να Μιλούν για τα Προβλήματα που Δημιουργούν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΡΟΜΑ και Λαθρο-Μετανάστες, στις Διάφορες Γειτονιές, με την Εγκληματικές Πράξεις τους, Κλοπές, Ληστείες, Διαρρήξεις, Βιασμούς, … Ακούω Ανθρώπους να Λένε Ότι Έχουν Φθάσει στα Όριά τους και Είναι στο Όριο του Ξεσημωμού και αν ΔΕΝ Αλλάξει Κάτι θα Πάρουν το Νόμο στα Χέρια τους.

        Κρίμα, Λυπάμαι Ειλικρινά για την Άποψη που Εκφράζεις, ως ΈΛΛΗΝΑΣ !!!

        Άγγελος από Μιλάνο

    20. ΜΕ το ρυθμο και το πλεθος που εισερχοντε οι αφροασιατες στην Ελλαδα δεν θα μεινει πιθαμη εδαφους ελευθερο,τοτε που θα αφοδευουν και τι θαφανε ολα αυτα τα μουσουλμανοσκυλα ,αφου δεν θα μεινει πιθαμη εδαφους προς καλιεργεια.
      Ειπεν πολιτικος αρχων αφρων εν τη καρδια αυτου ουκ εστι Θεος ,δια τουτω ανοιξω τας πυλας του εθνους μου και εισελευσοντε παντα τα αλλοτρια και αλλοθρησκα εθνη και κατακυριευσουσει και κατοικησουν εν αυτω εως ου αν μη μεινει πιθαμη εδαφους ακαταληπτη,
      Εγω δε πλουτισμον τρισεκατομμυριων ευρω πλουτησθησομαι και το εθνος συνθληβησεται και εξολοθρεφθησεται υπο των λαθρα εισερχομενων εθνων και οι αγιοι ναοι αυτου βεβυλωθησοντε και κατακρημνισθησοντε.
      Ευγε πασι τοις αφρωνοι ηγεμωσι ημων.

    21. Οι Φιλιππίνες Πραιτοριανοί σε γύφτους και αλλοδαπούς σούζα και στους Έλληνες μαγκιές και τραμπούκισμοι ξεφτίλισμενοι.

    22. Ζητω η νεα μαρμΕΛΛΑΔΑ με σημα κατατεθεν το Ισλαμ!

    23. τα κόκκινα νησιά πρέπει να καίγονται

    24. κουλη θελατε κουλη θα παρετε κεραταδες!Καλο ψοφο!Ζητω οι νεα Ισλαμελλαδα!Σα σκυλι δουλευα στην Ελλαδα σε απατεωνες ελληνες εργοδοτες και εφυγα μεταναστης νομιμα και σωθηκα απο εσας τους δηθεν Ελληνες.ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!!τιποτα παραπανω!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!Καλους απογονους με τα ισλαμια

      1. Δεν θα πω οχι σε ότ γράφεις. Η αλήθεια ΤΣΟΥΖΕΙ είναι ομως η αλήθεια.
        Και εγώ τα ίδια πέρασα

      1. Ψωμι Παιδεια Ελευθερια???
        Η σημερινη Ελλαδα ειναι η Ελλαδα του Εθναρχη της Δαμανακη του Λαλιωτη του Μαυρου του Χαριλαου του Αντρεα του Σημιτη του Κωστακη Του Τζεφρευ του Αντωνακη του Τουρκογλου του Αξελ και του Εφιαλτη Κοτζια .ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
        ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    25. Κοιτάχτε ρύπανση από πλαστικά . Κατά τα άλλα απαγόρευσαν τα καλαμάκια μια χρήσης. Η κατάσταση είναι τραγελαφική. Επειδή κάποιοι αποφάσισαν ότι θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη για μάσες ξάπλες και ντόλτσε βίτα έκαναν μια χώρα απόπατο. Τι φταίνε αυτοί που έχουν τα χωράφια τους με τις ελιές να μην μπορούν να τα καλλιεργήσουν. Γιατί πρέπει αυτός που έρχετε ακάλεστος λαθραία χωρίς χαρτιά να έχει το δικαίωμα να καταλαμβάνει και να καταστρέφει το βιός ενός ανθρώπου που μόχθησε να μεγαλώσουν αυτά τα δέντρα και να του προσφέρουν ένα εισόδημα. Έχει χαθεί η λογική τελείως με αυτά τα ρεμάλια που κυβερνάνε εδώ και 40 χρόνια τον τόπο. Αργά το κατάλαβαν οι ντόπιοι. Βέβαια στην αρχή έπεφτε χρήμα από τους λαθραίους στην τοπική κοινωνία και ήταν όλα καλά. Τώρα ας έχουν τα λεφτά στο στρώμα και να μην τολμούν να βγουν από το σπίτι. Αυτά έχει η απληστία του χρήματος.

      1. Σήκω και φύγε φίλε. Η Ελλάδα χάθηκε εδώ και χρόνια.

    26. Μιλάμε για πολύ λίπασμα. Σε 2-3 χρόνια θα παίρνεις τη καλύτερη σοδειά από αυτό το χωράφι.

    Comments are closed.