ΝΕΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ – ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ – ΑΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    fotia_lesvos

    Σοβαρά επεισόδια λαμβάνουν χώρα αυτή την ώρα στη Λέσβο και πιο συγκεκριμένα στη Μόρια, με τους αλλοδαπούς να εξαπολύουν επίθεση προς τους αστυνομικούς με πέτρες και ξύλα, ενώ καλούσαν άπαντες να τους ακολουθήσουν “τυφλά” και χωρίς αιτία.

    Λάθρο ξεκίνησαν να πετάν πέτρες στους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών. Όπως μεταδίδει τηλεοπτικός σταθμός, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική ενώ από νωρίς οπότε ξεκίνησαν νέες διαδηλώσεις των μεταναστών η κατάσταση ήταν τεταμένη και φαινόταν ότι μπορεί να ξεφύγει. Σύμφωνα με πληροφορίες κατέλαβαν σουπερμάρκετ της περιοχής.

    Κατά τη διάρκεια της πορείας στην Ε.Ο Παναγιούδας- Μυτιλήνης, ξέσπασε φωτιά στο βουνό, στον Καρά Τεπέ κοντά σε επιχειρήσεις και βενζινάδικο της περιοχής. Στο σημείο έφτασαν με δυσκολία λόγω της πορείας διαμαρτυρίας, 2 πυροσβεστικά οχήματα, που προσπάθησαν να κατασβέσουν τη φωτιά, ώστε να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις.

     

    lesvos_poreia1 petra_moria

    Σημειώνεται ότι επί τρεις ημέρες, οι λαθροέποικοι της Μόριας κοιμούνται στους δρόμους μετά την καταστροφική φωτιά στη δομή φιλοξενίας.

    Σχολιάζοντας το θέμα, στον ΑΝΤ1 το πρωί του Σαββάτου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι άμεσα θα στεγαστούν όσοι έμειναν άστεγοι, ενώ επισήμανε ότι δεν είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αυτή που έφτιαξε τη δομή στη Μόρια. Άρα ούτε αυτοί φταίνε!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Σε φουσκωτά του τζάμπο και απέναντι… Από εκεί που ήρθανε… Απλα πράγματα

    2. Μην απέλαση εσάς ο Μητσοτάκης και μείνουν οι μαϊμούδες στο νησί……

    3. Βλέπω πόλλους λαθρο να εχουν γεμίσει τα νεκροταφεία μας στη Λέσβο δηλ να είναι στο μέρος που τους αξιζει… Το λάθος βρίσκεται στο ότι βρισκονται έξω από τους τάφους και όχι μέσα….

    4. Εκαψαν τα παντα οι λαθροεισβολεις και δεν ακουσα ουτε μια συλληψη!!!!!!!! Γιατι Κε Χρυσοχοιδη δεν κανατε συλληψεις αυτους που εβαλαν τις φωτιες;;;;;;; Οι λαθροισλαμιστες εχουν ασυλια;;;;;;;; Ρε τι ανοχη ειναι αυτη, ειστε στα καλα σας;;;;;;; Ολοι οι παρανομοι κανουν οτι γουσταρουν και δεν συλλαμβανεται κανεις;;;;;; Αντε ξευτιλισμενοι καντε το καθηκον σας, απελαστε τους ασεβεις και αχαριστους, αλλιως παραιτηθητε!!!!!!!!!!

      1. “”Αντε ξευτιλισμενοι καντε το καθηκον σας, απελαστε τους ασεβεις και αχαριστους, “” αλλιως παραιτηθητε”” !!!!!!!!!! “” η παραιτηση ειναι ευκολο. οχι, κατασχεση περιουσιων των οικογενειων τους και του περιγυρου τους. αφαιρεση διαβατηριων με το δικαιωμα να μην ξαναπαρουν ελληνικη υπηκοοτητα / διαβατηριο και διωξιμο χωρις δικαιωμα επιστροφης στην ελλαδα. και οχι μονο στους τωρινους αλλα και στους πριν. αλλα ποιος θα το κανει αυτο?? οι βολεμενοι κατοικοι της ελλαδος??? αποκλειεται……

      2. Τα έστειλε να πάρουν τον αέρα τους και σε άλλη ελληνική περιοχή, τα ασυνόδευτα μαντραχαλόπουλα (16 και πάνω όσο πάει), που πιθανολογείται να ήταν και οι πρωτοστάτες…

    5. Δεν είναι λογικό να τους στήνουν σκηνές…αφού θα τα ξανά κάψουν…αεροπλάνο χαρτζιλίκι και δρόμο…

    6. Παρτε τα οπλα λεσβειες και γαμηστε τιυς…με μαθηματικη ακριβια θα σας σφαξουν σαν κοτες…καθαριστεβολους τιυς αντρες ..θα σας σφαξουν δεν αστιευονται….

    7. ποιο Μ@Λ@ΚΑς ΔΕΝ ΦΕΝΕΣΕ ,, ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ,,
      ΛΕΣΒΙΟΙ ΑΞΙΟΙ ΤΟΙΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ,,
      ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ,,,,

    8. πολυ φοβαμαι οτι αυτους τους κατσαπλιαδες ο μητσοτακης αντι να τους απελασει ολους ή να τους παει στα ακατοικητα νησια θα τους φερει στην ενδοχωρα και σε περιπτωση κρισης θα πετσοκοψουν τον κοσμο, τετοια ανικανοτητα και ατολμια εχει η ελληνικη κυβερνηση, βαλτε τους σε καραβια. ρε…, πεστε τους οτι τους πατε στον πειραια και πηγαινετε τους ολους στην νοτια αφρικη , μες τους μαυρους, να δουμε θα τα κανουν εκει αυτα που κανουν εδω..??

    9. Δεν καταλαβαμε οτι κηβερναει η Γερμανια
      και εχει εδω τα εκτελεστικα της οργανα ,προδοτες τους πολιτικους ηγετες
      για να εξαθλιωσει ,εξαχρειωσει και αφανισει τον Ελληνικο λαο
      και να βαλει τους λαθρο ,που καλοθεφει
      για να τους χρεισιμοποιησει αφου γινουν θρεφταρια για δουλους της.
      Ποιος θα υπερασπιστει την πατριδα ,ενας λαος που εμαθε να τρεφεται με τα κονδυλια της ΕΕ
      και απαξιοι καθε ειδος εργασιας για να ζεισει η οι προδοτες πολιτικοι ;

    10. Δεν καταλαβαμε οτι κηβερναει η Γερμανια
      και εχει εδω τα εκτελεστικα της οργανα ,προδοτες τους πολιτικους ηγετες
      γιανα εξαθλιωσει ,εξαχρειωσει και αφανισει τον Ελληνικο λαο
      και να βαλει τους λαιθρο ,πουκαλοθεφει
      για να τους χρεισιμοποιησει αφου γινουν θρεφταρια για δουλους της.
      Ποιος θα υπερασπιστει την πατριδα ,ενας λαος που εμαθε μνα τρεφεται με τα κονδυλια της ΕΕ
      και απαξιοι καθε ειδος εργασιας για να ζεισει η οι προδοτες πολιτικοι ;

    11. Απαγόρεψαν στα παιδια της Μυτιλήνης να πάνε σχολείο. Προηγούνται οι λαθρομετανάστες και οι ανάγκες τους, τα παιδιά της Μυτιλήνης η κυβέρνηση τα πετάει στα σκουπίδια, τους καταστρέφει το μέλλον. Το λένε καθαρά!.. Λένε στους κατοίκους ευθέως, στα @@ μας για τα παιδιά σας, στον π@υτσο μας οι ζωές σας και το βιος σας. Θα σας κλέβουν, θα σας καταστρέφουν την σοδεια, θα καίνε τα χωράφια σας, θα χεζουνε πάνω στους νεκρούς σας στα νεκροταφεία, εντελώς στο π@υτσο μας λένε από την κυβέρνηση. Εμείς θα συνεχίσουμε να αφήνουμε λαθρομετανάστες να έρχονται, δεν θα απελασουμε κανέναν γιατί όσο ποιο πολλοί υπάρχουν, τόσα περισσότερα φράγκα θα στείλει η εε άρα τόσο ποιο πολύ θα κονομησουμε εμεις. Έτσι σκέφτονται στην κυβέρνηση για αυτό με τίποτα δεν μιλάνε για απελασεις. Δυστυχώς οι πολιτικοί οδηγούν σε θάνατο αργό την κοινωνία της Λέσβου, θέλουν πάση θυσία να κρατήσουν τους λαθρομετανάστες στο νησί για να τσεπώνουν τα λεφτά για τους πρόσφυγες. Δυστυχώς η κυβέρνηση δολοφονεί τα παιδιά της Λέσβου για να σωθούν οι ισλαμοφασιστες. Ξέρετε πόσο στοιχίζει το Χάρβαρντ που στέλνουν οι πολιτικοι τα δικά τους παιδιά? Ας καταστρεψουμε λοιπόν τα παιδιά της Λέσβου απαγορευοντας ακόμη και τη μόρφωση, γεμίζουμε το νησί με λαθρομετανάστες, παίρνουμε τα φράγκα της εε στο παντελόνι και ο
      υιός του πολιτικού στο Χάρβαρντ διαμενων σε διαμέρισμα των αρκετών χιλιάδων δολαρίων το μήνα.

    12. Ρε μάγκες εκεί στην Λέσβο σας κλέβουν και σας καταστρέφουν και εσείς κάθεστε και κλεγεστε;πάρτε τις καραμπίνα και στείλτε τα λαθροσκουπιδοπιθηκια στην θάλασσα Αλλιώς καλά να πάθετε.

    13. Κατευθείαν η προπαγάνδα του τουρκοκαναλου σκαι. Ενώ καίνε και ριμαζουν τα πάντα προσπαθώντας ανεπιτυχώς μέχρι τώρα να δολοφονησουν αστυνομικούς, τους δικαιολογεί το τουρκοκαναλο. Θέλουν Λέει καλύτερη ζωή!! Γιατί ρε τουρκοπράκτορες του σκαι, ξέρετε κάποιον που να ζητάει χειρότερη ζωή? Και η καλύτερη ζωή που λέτε για τους ισλαμοφασιστες πως θα έρθει? Καίγοντας καταστρεφοντας και ριμαζοντας τις ζωές των άλλων? Αυτό μας λέτε? Και στην τελική στα @@ μας τι ζητάνε και τι θέλουν. Έχουμε χυσει αιμα να φτιάξουμε το νησί μας και να δώσουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας, και έρχεται τώρα το καθε λαθρομ@υνοπανο να μας γκρεμίσει ότι φτιάξαμε με θυσίες και αγώνες? Να τους απελασουν να τους βάλουν στον κ@λο τους δεν ξέρουμε τι θα τους κάνουν. Να τους πάρουν από το νησί, μέχρι απαγόρευσαν στα παιδιά να περπατούν στον δρόμο και να πάνε σχολείο. Όχι ρε μ@λακες, για να τρώνε οι πολιτικοί τα λεφτά της εε για τους μετανάστες και να στελνουν τα δικά τους παιδιά στο εξωτερικό για σπουδές, δεν θα καταστρέψουν το μέλλον των δικών μας παιδιών. Καμία δομή στην Μυτιλήνη, όπως τους φέρατε οι πολιτικοί έτσι να τους πάρετε.

    14. Το νησί έχει ήδη χαθεί. Βασικά η Λέσβος είναι ήδη τουρκική επικράτεια, έχει ήδη συμφωνηθεί εδώ και πολλά χρόνια να παραχωρηθεί στη Τουρκία από τις ελληνικές κυβερνήσεις. Κάτω από το τραπέζι φυσικά, χωρίς να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό. Για αυτό στήσανε το παιχνίδι με τις ΜΚΟ και τα κέντρα κράτησης στη Λέσβο. Το κόλπο είναι απλό, η κατάσταση θα φτάσει στο απροχώρητο, θα υπάρξει αντίδραση κατά των λάθρο από τους ντόπιους, και ο Ερντογάν θα έχει ήδη έτοιμο τον αποβατικό του στρατό να επέμβει στη Λέσβο για “ανθρωπιστικούς λόγους, να προστατέψει τους πρόσφυγες”. Μετά η Λέσβος θα κείται μακράν….. Καταλάβατε; Όλα τα νησιά της “γαλάζιας πατρίδας” η Τουρκία θα τα αποκτήσει με τον ίδιο τρόπο. Οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι σύμφωνες με αυτή την εξέλιξη και γίνεται υπό την επίβλεψή τους αυτό το σχέδιο. Περαστικά σας, καλά επιδόματα να έχετε.

    15. Κλασομπανιερες ματατζιδες μονο να ριχνουν ξυλο σε Ελληνες και μπροστα στους Ταλιμπαν ΣOYZA ΚΟΤΑΡΕΣ

    16. μαντρωστε τα καθικια και τους ασιατες μπασταρδους και ξεχωριστε τους απο τα υπολοιπα λαθροπιθηκια

      Ποινες υπαρχουν μονο για τους ΕΛΛΗΝΕς διαδηλωτες ?

      αυτοι ανηκουν στο απειροβλητο ?

      Ποιος επισης σας ειπε οτι ο Λεσβιος θα αποδεχτει να γινει ο τοπος που μεγαλωνει τα παιδια του σκουπιδοτοπος ευρωπης αφρικης και ασιας ?

      ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

    17. Φόρτωμα των λαθραίων και βουρ σε ξερονήσια, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, όχι στους πράκτορες των Τούρκων.

    18. Zito i nd.hahahahaha.kouli anixe tis portes.exume akomi xoro.dose xrima sta apowrasmata.lefta iparxun.koula o koulis kala na pathete re numera.mia zoi nd pasok k pseutosiriza.tora parte ta mezea mu.an den pesun kormia dulia den ginete.mia zoi me ta lamogia.

    19. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ …. ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΑΤΖΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ…..ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΣΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    20. Μας κάνουν εντύπωση αυτά; Αφού ο Κούλης μετά το σκίσιμο της συμφωνίας των Πρεσπών θα έκανε και μαζικές απελάσεις… εδώ γελάμε…

    21. αφήστε τους μετανάστες να κάνουν την δουλειά τους…..να @@@@@ τα κομμουνια του κόκκινου νησιού !!!!!!!

    22. Η μεγαλύτερη ξεφτίλα !!!!! Κούλης και Τσίπρας θέλουν κρέμασμα !!!!!!!

    23. Φόρτωμα σε πλοία και μεταφορά σε ξερονήσια, απομονώστε τους. Είναι όργανα του Ερντογάν, είναι εχθροί μας.

    24. Καλά τώρα πιστεύουν κάποιοι ότι δε μπορούν να τους μαντρωσουν σε ένα γήπεδο ο ενΑ πάνω στον άλλο χωρίς φαι νερό σε τρεις μέρες έχουν γίνει γατάκια θα παρακαλάνε να φύγουν κολυμποντας δε θέλουν όμως γιατι αυτός είναι ο αντιπερισπασμος τους σε κρατάνε εκεί ξεχνώντας όλα τα άλλα που ερχονται ξυπνά προβατο

    25. ΜΙΛΑΜΕ… Ή ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ Α Λ Η Τ Ι Κ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ !!! ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΠΗ, ΣΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»: ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑ – ΤΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ, Ε Κ Ε Ι _ Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑΠΟΒΑΣΗ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ !!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ _ Ι Δ Α Ν Ι Κ Ο _ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ ΤΟΥΣ !!! ΟΥΤΕ… ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ‘ΤΑΝ !!! Κ Α Τ Α Λ Α Β Ε Σ ; ; ;

    26. Γιατι ειναι ανικανη η κηβερνηση σαν αθωα περιστερα
      οταν προκειται για Ελληνες διαδιλοτες στελνει τα ΜΑΤ και τα καρκινογονα και μας αποδεκατιζουν
      με τους λαθο δεν ξερει τι να κανει
      Αν δεν ξερει λοιπον την συμβουλευουμε να τους πεταξει εξω απ την Ελλαδα
      να πανε στον αγυριστο απο κει που ηρθανε και οπου αλλου αυτοι θελουν εκτος Ελλαδος
      αρκετα ανεχτηκατε τα ανθρωπομορφα τερατα που δεν σεβοντε ουτε ιερο ουτε οσιο
      και τρωνε αυτον που τους τρεφει.
      Εκτος και αν θελει ο Μητσοτακης να τους κρατησει στην Ελλαδα για να αντικαταστησει τους Ελληνες
      με τους λαθρο για να κατοικηθει η Ελλαδα με εναν νεο λαο των λαθροεποικων.

    27. Γιατι ειναι ανικανη η κηβερνηση σαν αθωα περιστερα
      οταν προκειται για Ελληνες διαδιλοτες στελνει τα ΜΑΤ και τα καρκινογονα και μας αποδεκατοζουν
      με τους λαθο δεν ξερει τοι να κανει
      Αν δεν ξερει λοιπον την συμβουλευυουμε να τους πεταξει εξω απτην Ελλαδα να πανε στον αγυριστο
      απο κει που ηρθανε και οπου αλλου αυτοι θελουν εκτος Ελλαδος
      αρκετα ανεχτηκατε τα ανθρωπομορφα τερατα που δεν σεβοντε ουτε ιερο ουτε οσιο
      και τρωνε αυτον που τους τρεφει.
      Εκτος και αν θελει ο Μητσοτακης να τους κρατησει στην Ελλαδα για να αντικαταστησει τους Ελληνες
      με τους λαθρο για να κατοικηθει η Ελλαδα με εναν νεο λαο των λαθροεποικων.

    28. βαλτε τους στις βαρκες και πισω στην τουρκια αλλιως θα σας φανε ζωντανους αλλη λυση με αυτους δεν βλεπω ειναι ολα σχεδιασμενα απο τους απεναντι τοσο καιρο το λεγανε ολοι τωρα αντε μαζεψε τους σκετη ακριδα….ο θεος να βαλει το χερι του αν γινει καμια προβοκατσια με κανεναν νεκρο λαθρο καηκατε ολοι σας

    29. δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους λετε προσφυγες και μεταναστες συνεχως καννιβαλοι ειναι λαθροεισβολεις ηρθαν λαθρεα στην χωρα

    30. Ρε σεις στη Μογγολία τους έχουν ξεπεράσει στη δουλειά με ψίχουλα για πληρωμή
      Κι εσείς εδώ τι κάνετε τους χαϊδεύετε με επιδόματα στέγη τροφή ρεύμα κ.λ.π
      Ο δεν το απέναντι ότι παίρνει το βάζει στη τσέπη του .
      Εδώ ο δικός μας άφησε τις ΜΚΟ να κάνουν κουμάντο τα λεφτά της εε.
      Μα πόσο κορόιδα είμαστε τελικά απορώ.

    31. Καίνε το νησί μας, καταστρέφουν τα πάντα κάνουν πλιάτσικο στα πάντα. Και η κυβέρνηση επιμένει να μην προχωράει σε απελασεις για να πουλήσει εκδουλευση στην φιλοτουρκη Γερμανία. Όταν λέγανε πως υοαρχει οργανωμένο σχέδιο Τούρκων και Γερμανών για αποσταθεροποιηση και πως πρέπει να μην επιτρέπουν με όλα τα μέσα και κάθε τρόπο να μην αφήνουν απιβιβασεις λαθρομεταναστων δεν άκουγαν. Απελαστε τους ρε αλήτες προδότες,, γιατι καταστρεφεται τον τόπο μας?

    32. Στείλτε ενισχύσεις κάργα και βαράτε στο ψαχνό τώρα που είναι αρχή. Αν τους δώσετε να καταλάβουν ότι φοβάστε να τους ακουμπίσετε γιατί θα ενοχληθεί η γκιόσα θα σας την πέφτουν όλο και περισσότεροι μέχρι να χάσετε το νησί μαλάκες, Βάλτε και τον στρατό να βοηθήσει τι φοβάστε μην παρεξηγηθεί ο μούλος από απέναντι; Ξυπνάτε τώρα που είναι αρχή και σας τεστάρουν γιατί δεκατρείς χιλιάδες αν είναι και τόσοι μόνο δεν μαζεύονται με ευχές και δεήσεις. Ξυπνάτε πριν γενικευθεί και γίνει σύρραξη. Και κυρίως δείτε τους σαν Έλληνες και βαράτε στα ψαχνά. Ξυπνάτε γιατί περιμένουν να δουν αντιδράσεις και στα άλλα νησιά. Δεν έχουμε βγάλει τα μάτια μας μόνο στη Λέσβο. Είναι γενική η μαλακία που μας δέρνει. Ξυπνάτε.

      1. “Και κυρίως δείτε τους σαν Έλληνες και βαράτε στα ψαχνά. ”

        Μου άρεσε αυτό.

      2. “”Είναι γενική η μαλακία που μας δέρνει.”” T E Λ Ε Ι Ο !!!!!!!!!!!!

    33. ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΣΤΟΥΣ ΛΕΣΒΙΟΥΣ . ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    34. Καλα μας κανουν τα σκουπιδια που ηρθαν στην χωρα μας τρωνε πινουν τζαμπα λογαριασμοι τι θα πει δεν ξερουν δεη θερμανση κτλ.ποιος φταιει; οι πολιτικοι 45 χρονια που ψηφιζουμε.ποιοι φταινε περισσοτερο; εμεις που τους ψηφιζουμε.πριν λιγο σε εκτακτο κανανε κωλοδαχτυλο στην καμερα στους ελληνες.αυτα τα αποβρασματα τα σκουπιδια της κοινωνιας.να μας καινε τις εκκλησιες να λεηλατουν τις περιουσιες μας να βιαζουν να σκοτωνουν.υπαρχει ελπιδα ξανα ,συριζα μετα ξανα νδ.οπως μας εσωσαν τοσα χρονια αλλο τοσο θα μας σωσουν αυριο.καραντινα στο σπιτι και αυτοι τη δουλεια τους.ξερουν αυτοι.

      1. “”ποιος φταιει; οι πολιτικοι 45 χρονια που ψηφιζουμε. ποιοι φταινε περισσοτερο; εμεις που τους ψηφιζουμε”” AUTO TA ΛΕΕΙ Ο Λ Α …………. για ενα μονοζυγο @

    Comments are closed.