ΑΓΡΙΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    astynomia-n29-9

    Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν νωρίτερα το πρωί σε άγρια συμπλοκή με εμπόρους ναρκωτικών στον Ταΰγετο. Η αστυνομία πραγματοποιούσε αστυνομική επιχείρηση σε φυτεία με δενδρύλλια χασίς σε περιοχή έξω από τη Σπάρτη, όταν οι έμποροι ναρκωτικών άνοιξαν πυρ σε βάρος τους.

    Οι αστυνομικοί αν και τραυματισμένοι κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο αλλοδαπούς που διατηρούσαν τη χασισοφυτεία και στη συνέχεια διακομίστηκαν στο Γενικό  Νοσοκομείο Σπάρτης.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του FLY, οι δύο δράστες φέρεται να καλλιεργούσαν φυτεία ινδικής κάνναβης σε δασική περιοχή στον Ταϋγετο. Όταν κατάλαβαν την παρουσία των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή. Κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν υπήρξε συμπλοκή και οι ναρκέμποροι δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τους αστυνομικούς.

    Τελικά οι δύο αλλοδαποί δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι να σημειώσουμε δεν ανήκουν στην Αστυνομική δύναμη Λακωνίας, αλλά είχαν έρθει από άλλο αστυνομικό σώμα για να συνδράμουν στην επιχείρηση, έχουν τραυματιστεί στο πόδι και στο χέρι και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την υγεία τους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατοχή των εμπόρων εντοπίστηκε καλάσνικοφ και ένα πιστόλι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Πυροβόλησαν αστυνομικούς και είναι ακόμα ζωντανοί…???? Ποια δικαιοσύνη ρεεεεε…???????? Η σωστή μέθοδος είναι μόνο μία…. Γραφείο τελετών από την Αλβανία να παραλάβει τους ψοφιους τηγανοκεφαλους.

    2. Τα αλλοδαπα δεν έχουν χώρα προέλευσης????

    3. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα(κατά βεβαιότητα γυναίκα) και αυτή θα τους τσιμπήσει τα μαγουλάκια λέγοντάς τους ” ατιμουλικα μην το ξανακάνετε ντα ντα ντα κακά πιντιά”. Έπειτα θα τους επιβάλλει την εξοντωτική ποινή (στα όρια του βασανισμού) της παρουσίας στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα. Υγ. Άτιμη Μέρκελ….

    4. ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ; γιατί ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ και όχι εξοντωμένοι;

    5. Τα καλά του Τσαπρατσίδη Ευάγγελου αν υπάρχει όντως κάλυψη απ’ την αστυνομία της Λακωνίας

    6. Αστυνομικοί απ’ άλλη περιοχή της Ελλάδας; Τι με λέτε ρε αλάνια! Μήπως υπήρχε συνεργασία και συγκάλυψη απ’ την τοπική αστυνομία;

    7. Αυτό?! Μέχρι εκεί έτσι ..! Για την ηρωική προσπάθεια στο καθήκον τους για τους αστυνομικούς τίποτα??
      Γιατί πρέπει να χεις μεγάλη εθνική συνείδηση και τόλμη για να μπορείς να συλλάβεις ενώ σε πήραν οι σφαίρες των κακοποιών .. Σε αντίθεση με τα ματ και την ανθελληνική ΕΛ.ΑΣ είς βάρος του Έλληνα πολίτη του έθνους και όχι ελληνόφωνου τώρα τελευταία σ’ αυτούς τους αξίζει, όχι αποζημίωση και προαγωγή μόνο, αλλά τίτλος που θα μείνει για πάντα στο σώμα και είδωλα για την ιερή και τολμηρή αποφασιστικότητα για την ηρωική πράξη τους προς το ιερό καθήκον ώστε να πάρουν πολλοί αστυνομικοί παράδειγμα από τον έντιμο χαρακτήρα τους! Γιατί όπως προ είπα..δεν τολμάει κάποιος ανέντιμος και χαλαρός προς το καθήκον και μάλιστα όχι του Α.Τ. της περιοχής να φάει σφαίρα και να θέλει οπωσδήποτε να ακινητοποιήσει τους εγκληματίες εμπόρους ναρκωτικών, ώστε να μην προλάβουν να το σκάσουν. Αυτά μόνο σε έργα του Φώσκολου τα δαμε στην πράξη αυτά σπανίζουν τελείως μέχρι τείνοντας να εξαλειφθούν εντελώς και βάζουν γυαλιά στο σώμα κυρίως και στους υπόλοιπους πολίτες και παράνομους λάθρο εγκληματίες!

      1. Αδερφέ συμφωνώ σε όσα είπες αλλά εδώ στο ελαδισταν πιστεύω δεν θα λάβουν ούτε αποζημίωση ούτε τα ονόματά τους θα μείνουν για πάντα στο σώμα με τα παράσημα να είναι οι σφαίρες που φάγανε
        Μεταπολίτευση, η κύρια αισχρή προδοτική εποχή της Ελλάδας που πέρασε ποτέ
        Η αστυνομία περιέχει κομματόσκυλα και ανέντιμους στα γραφεία και τα νέα παιδιά για το μεροκάματο χωρίς εθνικούς και ηθικούς φραγμούς και σεβασμός προς την Ελλάδα και τον Λαό της.

    8. Γεμισατε την χωρα με αποβρασματα, αθλιοι πολιτικαντηδες, μονο που τις συνεπειες των πραξεων σας τις πληρωνουν αλλοι αθωοι!!!!!!!! Δοστε τους τωρα κανενα επιδομα, ιθαγενεια, για επιβραβευση, πως θα χασουμε τετοια κελεπουρια!!!!!!!

    9. Παράξενο είναι να μας πείτε οτι ηταν και Αλβανα τα καημένα παιδακια

      1. ρε παιδια ειναι οι επενδυτες που λεγανε οι προδοτες

      2. Ομογενείς οι καημένοι, με δικαιώματα ψήφου, επιδομάτων και – κυρίως – δικαίωμα στο να διαλύουν την Ελληνική νεολαία, δικαίωμα να την καταντήσουν άβουλη και εξαρτημένη από τις ουσίες τους. Να έλεγα : δημόσιο κρέμασμα (και μετά για ασφάλεια : δημόσια εκτέλεση), θα με πουν ξενοφοβικό και ρατσιστή. Α, οι κεερφάδες θα το πουν και οι θολοκουλτουριάρηδες ψευτοαριστεροί, ε, τότε τιμή μου !!!!

    Comments are closed.