(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΤΡΑΚΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΦΕΡΡΑΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ, ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ. ΦΡΙΧΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΑΣΥΡΣΗΣ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖΗ ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 45ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    tzortzis

     Σφοδρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, στη Βούλα. Κατά πληροφορίες ο νεκρός από το θανατηφόρο και φοβερό τροχαίο, φέρεται να είναι συγγενικό πρόσωπο πολιτικού της κυβέρνησης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, νεκρός είναι ο οδηγός του πολυτελούς Ι.Χ, μιας καινούργιας Φεράρρι,  Γεώργιος Μονογυιός, με καταγωγή από τη Μύκονο, 45 ετών, επιχειρηματίας. Αδερφός της βουλευτού της Ν.Δ της περιφέρειας Κυκλάδων, Κατερίνας Μονογιού.

    Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πιθανότατα από υπερβολική ταχύτητα, υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο  με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του Ι.Χ, Γεώργιος Μονογυιός.
    Το θύμα οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη ημέρα. Μάλιστα δύο ώρες πριν είχε επικοινωνήσει με συνεργάτη της εφημερίδος μας, για ένα test drive. Που δεν έγινε ποτέ.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέρσα στη Ferrari ήταν και η συντροφός της η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά τη σφοδρή σύγκρουση και νοσηλεύεται τραυματισμένη. Μάλιστα, οδηγός οχήματος που ακουλουθούσε, προσπάθησε να ανασύρει τον άνδρα την ώρα που το όχημα φλεγόταν και τα κατάφερε ωστόσο ήταν ήδη νεκρός. Kάτι που φαίνεται και στο αποκλειστικό βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης μας.

    Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Τροχαίας προκειμένου να διαλευκάνουν τα αίτια της τραγωδίας.

     

    Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

    Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.



    Βούλα ΒούλαΦωτογραφίες από: Facebook / «Το Forum των 3Β».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. ΣΤΑ 30 ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ 27 ΣΤΑΖΟΥΝ ΚΑΚΙΑ! ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ! ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥΣΚΟΤΩΘΗΚΕ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!! ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ “ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙΑ”.. ΕΑΝ..ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΜΕ ΤΑ “ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ” ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ??? ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…

    2. Πήρε αυτό που του άξιζε..τη φεραρι κ το δέντρο λυπαμαι

    3. 3.5 χιλ.λεει απο την αντιπροσωπεια προλαβε να κανει και το αμαξι αυτοκτονησε..μολις καταλαβε οτι κολλησε βουλευτοκορωνοιο….

    4. Ολα εδώ πληρώνονται!!!
      45χρονος με Ferrari (αν είναι δυνατόν…), παραβιάζει όλο το βιβλίο του ΚΟΚ, Ελληνας, με μαγαζί στη Μύκονο (έτσι εξηγούνται όλα) και περιμένει ότι θα παραμείνει ατιμώρητος;

    5. Αυτά γίνονται όταν από το τρακτέρ που οδηγουσες στο χωριό πας στην Ferrari

    6. Αν στον κόσμο σήμερα υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που επιθυμούσε τη δική του ευτυχία περισσότερο απ’ ό,τι επιθυμούσε τη δυστυχία των άλλων, σε μερικά χρόνια θα είχαμε έναν παράδεισο.

    7. Δε μπορεί να σου βγει λύπη και στεναχώρια για έναν άνθρωπο – τον οποιονδήποτε – που κάνει τα λεφτά του εις βάρος των άλλων ενώ συνάνθρωποι μας πεινάνε. Και δεύτερον, όλοι αυτοί που κυκλοφορούν στους δρόμους και τρέχουν σας τρελοί αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για εμάς τους υπόλοιπους που κινούμαστε δίπλα τους..Τα έχει πει πολλές φορές κι ο Ιαβέρης αλλά ποιος δίνει σημασία…

    8. Πάρτε το χαμπάρι.Ειμαι μέσα στις μοτοσυκλέτες 35 έτη.Οπως πολλαπλές φορές έχετε δει σε βίντεο τα υπέρ πολυτελείας αυτοκίνητα δηλαδή τα Super Car γίνονται βίδες με μόλις 80 χιλιόμετρα την ώρα σε τροχαίο.Αυτο συμβαίνει γιατί πάρα πολύ απλά οι εταιρείες στηρίζονται στο ελαφρύ σκάφος του οχήματος για μεγάλη ταχύτητα κάτι που τους υποχρεώνει εκτός από τα λίγα κιλά να βάλουν υλικά τα οποία είναι σχεδόν 80% του συνόλου από πλαστικό.
      Το αποτέλεσμα αυτό έχει το κακό πως σε τυχόν σύγκρουση θα πάει κατά 99% ο οδηγός αδιάβαστος.
      Μπορεί να το θεωρείτε αστείο και να γελάτε αν και δεν με ενδιαφέρει καθόλου αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση εάν οδηγούσε ένα opel ascona του 70 πού είναι σίδερο από πάνω μέχρι κάτω δεν θα είχε πάθει τίποτα για αυτό μην ζηλεύετε τις αυτοκινητοβιομηχανίες με τις πλαστικούρες που παίρνουν τρις εκατομμύρια ευρώ.

    9. ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΟΥΤΕ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ .

    10. στην ζωη μου μια φορα οδηγησα φεραρι απο σαλτσπουργκ μεχρι ανκονα ξανα δεν ανεβαινω τα 200 χιλιομετρα τα εχει οπως εχουν τα αλα τα 60 για να παρει φωτια πρεπει να πηγαινε με 300 αυτος δεν ειναι πισω η μηχανη οπως το πορσε να γινει αμεσως αναφλεξη δεν ξερω τι να πω .

    11. Τη μία αυτός απο τα τζαμπο την αλλη ο μαντ κλιπ με τη πορσε την παραάλλη ο τραγουδιστης που ηταν τυφλα σαν να παράγινε το κακό δε νομίζετε;

    12. καλημερα.ημουν εκει στο τροχαιο μενω λιγο πιο κατω απ την καραμανλη.ο τυπος ειχε σουρωσει μαλλον ετρεχε υπερβολικα και εκανε περιεργους ελιγμους και ειχε βαλει τερμα μουσικη τη νυχτα θανατου του τερλεγκα

    13. γιατι η ferarri δε δινει αυτοκινητα και λεφτα να εχεις, αν δεν ειχες πριν τουλαχιστο porsche για αυτο ακριβως το λογο.
      Στην πραγματικοτητα κανενας δε ξερει να οδηγει αυτο το αυτοκινητο στο δρομο.
      Οσοι ξερουν, ξερουν μονο σε πιστες.
      Παντως… τι επιχειρηση είχε ο τυπάκος ξέρει κανείς;
      Επειδη πια ειναι γνωστο οτι οι βολευτές της ΝΔ έχουν καταβολέψει και όλο το συγγενολόι, μηπως η επιχείρηση παίρνει και τίποτα αναθέσεις απο το δημόσιο;

    14. να και μια ευχαριστη ειδηση !
      απο που ξέπλεναν χρήμα και πήρε φεράρι ;;;;
      θα ψάξει κανεις τους λογαριασμους του και της αδελφης του της κασόμπρας ;
      Χιο ασε το μηνυμα να εμφανιστει.

      1. Ο Τσοχατζόπουλος λένε έχει μυστικές θυρίδες με ονόματα απατεώνων πολιτικών που έπαιρναν χρήματα…
        Πόση μποχα υπήρχε στο ΠΑΣΟΚ …πέθανε και άμα βγαίνει

    15. Ευτυχώς δεν πήρε στο λαιμό του κανέναν περαστικό.

    16. Που τα βρήκε τα λεφτά ?
      Τι εισόδημα δήλωνε ?

    17. Εντάξει παιδιά, ντρέπομαι για τα σχόλια.Σε αυτές τις στιγμές λέμε ο Θεός να τον συγχωρέσει κ να τον αναπαυσει κ τίποτα άλλο!

      1. ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΤΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΙΝ ΒΟΥΛΗΗΗΗΗ????ΤΟΥΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΣΤΑ ΜΑΤΟΓΙΑΝΝΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ……….

      2. Η ντροπη δηκια σου γιατι για μας και μονο που παιθανε ενας δικος τους …….συγγενης βουλευτη…. που καθε μερα με τα μετρα που ψιφηζει δολοφονται οι ελληνες και η Ελλαδα για μας αποτελει χαρμοσυνη ειδηση…………….

      3. Να ντρεπεσαι για σενα και οχι για τους αλλους

    18. Για να διαλυθεί έτσι το αμάξι έτρεχε και μάλιστα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

    19. Πως εγινε ετσι ο ελληνας.Πεθανε ρε λεχριτες το παιδι τι σχολια ειναι αυτα ρε δε ντρεπεστε ρε παλιοτομαρα να μιλατε ετσι για νεκρο ανθρωπο? Χαιρεστε κιολας? δε ντρεπεστε λιγο βρωμοφυλη καταντησαμε χειροτεροι και απο τους τουρκους

      1. βρε καλα να παθει…Να πας στιν Τουρκια αμα δεν γουσταρεις

      2. ΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΡΕ ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ 200 ΜΕ ΜΙΑ ΦΕΡΑΡΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ;

    20. Σαν ανθρωπος λυπαμαι και λεω ο Θεος να τον συγχωρεσει. Σαν Ελληνας λυπαμαι για την καταντια της νεοπλουτης αστικης νεολαιας μας που εχουν κανει θεο το χρημα.

    21. θα πρέπει να ηταν πολυ επιτυχημένος επιχειρηματιας αλλα απο οτι φαίνετε μυαλο δεν ειχε…η απορια ειναι πως τα κατάφερνε στις επιχειρήσεις;;;;
      επιτυχημενος επιχειρηματίας και να μπαίνει σε reality;;;;;
      για καντε ενα αναδρομικο ποθεν εσχες για εδω δουλευομαστε μεταξυ μας…να μάθουμε και εμεις πως καποιος γινετε επιτυχημενος στο επιχειρην

    22. ΚΡΗΜΑ ΤΗ ΦΕΡΡΑΡΙ ΝΑ ΧΕΙ ΤΕΤΤΟΙΟ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΖΑΝΤΑ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΡΗΜΑ

    23. Κάπου διάβασα (δέν ξέρω άν είναι αλήθεια),ότι τήν Ferrari τήν αγόρασε μόλις σήμερα καί τήν οδηγούσε γιά πρώτη φορά.. 🤔

    24. Που πας να οδηγήσεις όχημα που έχει τα άλογα για καραμέλες.Με τι εμπειρία.Αλλα βέβαια να μην κάνει μόστρα ότι έχει χρήμα ρε σεις πως να το κάνουμε.
      Τώρα έφαγες τα νιάτα σου και θα πας στο χώμα όπως το αυτοκίνητο θα πάει στον κάδο απορριμμάτων.
      Πάρτε το επιτέλους χαμπάρι οι νέες γενιές ως μάθημα.
      Το χρήμα η μαγκιά και η αρρώστια της ύλης δεν φέρνουν την ευτυχία.

    25. Άλλος ένας νεόπλουτος που παίρνει ένα πολυτελές αυτοκίνητο για να κάνει επίδειξη πλούτου. Ένας ανεγκέφαλος που νόμιζε ότι η γκαζιά είναι μαγκιά. Το μόνο καλό αυτής της υπόθεσης είναι ότι δε σκότωσε κανένα αθώο περαστικό. Δεν τον λυπάμαι ας μην έπαιρνε ένα super car από τη στιγμή που ήταν ανίκανος να το οδηγήσει.

    26. Μυκονιατισα ,αισθητικός η βουλευτίνα Κυκλάδων της ΝΔ και αδερφή του θύματος.Αυτους ψηφίζουν τα χαιβανια; Η μας τους φοράει η singular logic?

    27. τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κ επιδέξιους κωλους

    28. Στα 35 του αγοράζει φερράρι αδερφός πολιτικού σε μια χώρα που καταρρέει οικονομικά επί μια δεκαετία και ο λαός πεινάει….. Σίγουρα με τον ιδρώτα του την αγόρασε…. Δε με ενδιαφέρουν οι ψευτοευγένειες και οι ψευτοανθρωπισμοί.

    29. για να γίνει έτσι το αυτοκίνητο πρέπει να πήγαινε με 20 χιλιόμετρα κάτω από το όριο.
      ευτυχώς δεν πήρε κανένα φουκαρά μαζί του και ας ελπίσουμε ότι το δέντρο θα επιβιώσει ώστε να ξανακάνει τη δουλειά του

    30. ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΙΓΚ ΜΠΡΑΔΕΡ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΓΕ ΟΛΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ

    Comments are closed.