ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ – «ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ» – ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    trump

    Όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών στις ΗΠΑ παρακολουθούμε απίστευτα πράγματα. Το βαθύ κράτος της Αμερικής δίνει τα… ρέστα του προκειμένου να απομακρυνθεί από την εξουσία και να μην επανεκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ.

    Νωρίτερα διακόπηκε για λίγο η συνέντευξη Τύπου που είχε αρχίσει να παραχωρεί στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους ο Αμερικανός Πρόεδρος.

    Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέβηκε εσπευσμένα από το βήμα του και αποχώρησε φρουρούμενος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με το CNN, ο Λευκός Οίκος τέθηκε για κάποια ώρα σε lockdown.

    Από τον χώρο όπου δινόταν η συνέντευξη απομακρύνθηκαν επίσης άλλα στελέχη της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν.

    trump2

    trump3

    trump4

    Ο Τραμπ εξήγησε λίγη ώρα αργότερα ότι πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας πυροβόλησαν και τραυμάτισαν ένα «ύποπτο» πρόσωπο στο «εξωτερικό του Λευκού Οίκου», του κτιρίου της αμερικανικής προεδρίας. Στελέχη της Μυστικής Υπηρεσίας «πυροβόλησαν κάποιον», είπε ο Τραμπ αφού επέστρεψε στο βήμα. «Ο ύποπτος βρίσκεται καθ’ οδόν προς νοσοκομείο» της Ουάσινγκτον φρουρούμενος, διευκρίνισε. Ερωτηθείς εάν ο ύποπτος για τον οποίο έκανε λόγο ήταν οπλισμένος, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος απάντησε «εξ όσων αντιλαμβάνομαι, ναι».

    Το συμβάν «σημειώθηκε στο εξωτερικό» της περιμέτρου του Λευκού Οίκου, σημείωσε. Το συμβάν «μπορεί να μην έχει καμία σχέση με μένα».

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε μόλις αρχίσει να παραχωρεί τη συνέντευξη Τύπου που δίνει σχεδόν καθημερινά όταν πράκτορας της ασφάλειάς του τον πλησίασε. «Συγγνώμη;» ρώτησε ο Τραμπ όταν τον διέκοψε, προτού να αποχωρήσει ήρεμα από την αίθουσα όταν ο πράκτορας τον ενημέρωσε διακριτικά, ακολουθούμενος από την ομάδα του υπό τη φρούρηση της Μυστικής Υπηρεσίας.

    Ερωτηθείς εάν «ταράχτηκε», ο Τραμπ απάντησε «ο κόσμος ήταν πάντοτε επικίνδυνο μέρος. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο».

    «Αισθάνομαι ασφαλής με τη Μυστική Υπηρεσία. Είναι φανταστική, οι καλύτεροι των καλύτερων», διαβεβαίωσε ο αρχηγός του αμερικανικού κράτους αναφερόμενος στο σώμα που είναι αρμόδιο για την φύλαξη του προέδρου και άλλων κορυφαίων πολιτικών προσωπικοτήτων των ΗΠΑ.

    Ο Τραμπ ξανάρχισε κατόπιν τη συνέντευξη Τύπου, που είναι αφιερωμένη κυρίως στα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε για να αντιμετωπιστεί ο αντίκτυπος της πανδημίας του κορονοϊού.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Τα τουρκικά πολεμικά αυτή την στιγμή βρίσκονται εντός Ελληνικών χωρικών υδάτων. Μπορούν πλέον να να χτυπήσουν από Καστέλι μέχρι Λέσβο, ο Μητσοτάκης τους άφησε να μας κυκλωσουν. Τώρα οι Τούρκοι βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, χτυπούν όπου θέλουν.

    2. Πολύ πιθανόν να τον φάνε κι’όλας .
      Γενικά όποιος δεν στήνει κ@λο στους παγκοσμιοποιητές(= Σόρος,Κλίντον,Ομπάμα,Μπάιντεν) τον εξοντώνουν !!!

    3. Μπράβο όμως στην φρουρά του Τραμπ δηλαδή την Secret service.Δείχνουν ότι είναι πατριώτες κάνουν πολύ σωστά την δουλειά τους και δεν μασάνε απο βαθύ κράτος και τα σχετικά.Και όποιος πάει να πλησιάσει με κακές προθέσεις τον πλανητάρχη θα τον φάνε λάχανο.

    Comments are closed.