ΒΙΝΤΕΟ: ΣΦΑΓΗ ΠΟΛΑΚΗ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΜΕΝΑ! ΔΕΝ ΑΘΩΩΘΗΚΕΣ! ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕΣ. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! – ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΑΝΤΑΠΛΑΝ. ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ!

    Κοινοποίηση:
    πολακης

    ΣΦΑΓΗ Πολάκη – Γεωργιάδη πριν λίγο στη Βουλή: Κατέβασε το χέρι σε μένα! Δεν αθωώθηκες! Ένας διεφθαρμένος εισαγγελέας σε αρχειοθέτησε! Εσένα μπορεί να σε χρηματοδοτούν εμένα δεν με κρατάει κανείς! – Είσαι σαν τον Ρανταπλάν! Έβγαλες τον σκασμό στον Καλογρίτσα!

    Ο Γεωργιάδης άφησε αιχμές για Πολάκη και Καλογρίτσα. Οτι ο Πολάκης έγινε βουλευτής με τα λεφτά του Καλογρίτσα.

    Και ο Πολάκης απάντησε: Εσένα μπορεί να σε χρηματοδοτούν επιχειρηματίες εμένα όχι. Κατέβασε το χέρι σου σε μένα. Γιατι το έχεις συνήθεια. Είσαι επαγγελματίας ψεύτης. Σε μένα τέτοιες κουβεντούλες δεν θα πετάς. Δεν αθωώθηκες. Ένας διεφθαρμένος εισαγγελέας σε αρχειοθέτησε.

    Και στη συνέχεια ξαναπήρε το λόγο ο κ.Γεωργιάδης και είπε ότι μαγκιές σε μένα Πολάκη δεν θα κάνεις. Εβγαλες τον σκασμό στον Καλογρίτσα οταν σου είπε ότι εισαι βουλευτής με τα λεφτά του. Τον χαρακτήρισε επίσης Ρανταπλάν (κομικς).

    «Διάβαζα ένα κόμικ, τον Λούκι Λούκ. Σε αυτό υπήρχε ένας σκύλος – ομοιάζει κάπως – που τον έλεγαν Ραντανπλάν. Το χαρακτηριστικό του ήταν ότι όταν του πατούσες το πόδι στο πρώτο καρέ αυτός αντιδρούσε μετά από 30 καρέ. Από σήμερα ο μεγάλος λεβέντης των Σφακιών ας ονομάζεται Ραντανπλάν. Καταθέτω δημοσίευμα που καταγράφει τους διαλόγους της προανακριτικής για τον Παππά. Σε αυτό ο Καλογρίτσας καταγράφεται να λέει προς τον κ. Πολάκη: Είσαι βουλευτής με τα δικά μου λεφτά. Μέσα είναι όλος ο διάλογος όπως καταγράφηκε από τα πρακτικά της Βουλής.

    Ρωτώ: Μήνυση στον Καλογρίτσα που σου είπε βγάλε το σκασμό, γιατί είσαι βουλευτής με τα λεφτά μου, του έκανες Πολάκη; Και έρχεσαι ένα χρόνο και κάνεις μαγκιά σε εμένα; Εσύ σε εμένα; Αυτός που κατέθεσε ότι μου έδωσε ο Φρουζής 2 εκατ ευρώ ονομάζεται Δεστεμπασίδης. Σήμερα αυτός ο άνθρωπος είναι στην μπουζού γιατί έκλεβε τα λεφτά των ανθρώπων. Ευτυχώς Πολάκη κανείς δεν σε όρισε δικαστή. Τις μαγκιές σου να τις δείξεις στον Καλογρίτσα που σου είπε βγάλε το σκασμό και τον έβγαλες. Αρκετά».

    Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης ζήτησε τον λόγο επι προσωπικού προκειμένου να απαντήσει στην αρχική τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη. «Ακου Γεωργιάδη και θα είμαι πολύ ήρεμος για να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Ο Γεραπετρίτης τολμά και κάνει την ερώτηση στον κ. Τσακαλώτο που ξέρει τα ονόματα των παρακολουθούμενων; Το χαρτί του κ. Τσίπρα ρωτούσε τον Ράμμο αν αυτά τα έξι τηλέφωνα των συγκεκριμένων προσώπων παρακολουθούνταν. Ο Ράμμος απάντησε ότι παρακολουθούνταν. Σας καλύπτει αυτό;».

    Αναφορικά με τις καταγγελίες για χρηματοδότησή του από τον κ. Καλογρίτσα είπε πως «εσάς μπορεί να σας χρηματοδοτούν επιχειρηματίες. Εμένα όχι. Εγώ έκανα εκστρατεία προεκλογική με τα λεφτά μου. Εγώ βγήκα βουλευτής έχοντας παρελθόν στο Δήμο Σφακίων, το οποίο πέντε ζωές να έχεις δεν θα το κάνεις. Εσύ πέντε ιδιοκτήτες ιδιωτικών κέντρων να σε χρηματοδοτούν δεν θα κάνεις τέτοιο έργο. Εμένα κανείς δεν με έχει στο χέρι. Για το συγκεκριμένο, όταν γύρισε ο Καλογρίτσας και είπε αυτή τη κουβέντα του είπα να βγάλει το… τέτοιο γιατί εμένα και κανέναν από το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει στο χέρι. Μετά τον έπιασαν ζαλάδες και τον βγάλαμε έξω να τον συνεφέρουμε. Εμένα δεν με έχουν καταγγέλλει ότι πήρα 2 εκατ. ευρώ με βαλίτσες. Ένας διεφθαρμένος εισαγγελέας σε αρχειοθέτησε δεν σε αθώωσε. Και όλα αυτά Κυριακή κοντή γιορτή. Θα τα ξαναδούμε αυτά».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. ρατσα κανιs,ελαδεμποραs κοντοτσουτσουνοs-ρατσα ροντβαιλερ,γιδοβοσκοs σφυριζοκλαναs σημειωσατε χ…

    2. Αυτη ειναι η εικονα του ανόητου νεοέλληνα δυστυχως….Οσοι τους ψηφισατε καμαρωστε τα χάλια σας….Εμεις οι υπολοιποι τι φταιμε ομως??

    3. Πολυ σωστα φιλε.
      Νεοελληνας,ο πιο ηλιθιος λαος στον πλανητη,το νο1.
      Η χωρα ειναι το μπουρδελο του κοσμου γιατι ο λαος ειναι πανηλιθιος.
      Αυτοι μασανε με δεκα μασελες και τα ζωα μασανε το σανο που τους ριχνουν.
      Αυτος ειναι ο “περηφανος ελληνικος λαος”,ενα ζωο και μισο,γι’αυτο ειμαστε σε αυτη την αθλιοτητα σημερα.

    4. Το θέμα είναι ότι οι γραφικοί Συριζαίοι νομίζουν ότι αυτό το πράμα που παριστάνει τον γιατρό , τον Εθνοπροδότη , διαφέρει από το τσόκαρο που παριστάνει τον υπουργό !

      1. Σίγουρα ΚΑΙ οι δύο είναι καραγκιόζηδες καΙ επικίνδυνοι, αλλά κανείς δεν τους κατηγορεί σαν επιστήμονες. Και ο ένας είναι φιλόλογος και ο άλλος γιατρός! Βέβαια το ότι δύο επιστήμονες κατάντησαν έτσι είναι ένα θέμα…

    5. Στιγμες απο την ταινια κοκκινα φαναρια. Πρωταγωνιστουν διακεκριμενοι πολιτικοι της Τρουμπας

    6. Σιγά τα αίματα και οι δύο… Άδωνι έχεις κάνει μια χαρά “δουλειές” τα τελευταία χρόνια, έχεις μοιράσει διάφορα με το αζημίωτο πατριώτη

    7. Ο Άδωνις είναι ένα σούργελο ψεύτης απατεώνας και κλέφτης.
      Γλείφει εκεί που έφτυνε αρκεί να του δώσεις καρέκλα.
      Μόνο με λαό νεοελληναράδες θα μπορούσε να είναι υπουργός.
      Ένας γελοίος κλόουν που σας δουλεύει ψιλό γαζί γιατί σας αξίζει.

    8. Πόσο ηλίθιος λαός πρέπει να είσαι για να ψηφίζεις και να εκλέγεις αυτά τα ξεράσματα και απόβλητα!!! Μπουμπούκος με λεφτά των ηλίθιων φορολογουμένων ταξιδάκι στο Νταβός!!! Πότε θα έρθει η ώρα να τους ξαποστείλετε στον αγύριστο????

    9. Στείλτε τους στο δι@ολο και τους δύο!!
      Αρκετά μας ζάλισαν με τις μ@λ@κιες τους….

    10. Τους μπασταρδους, πατημένοι στη μίζα είναι ΟΛΟΙ εκεί μέσα.

    11. Κατά τα σκατα και το φτυάρι….Η εικόνα της κοινωνίας ,του νεοέλληνα μαλακά….το ευρωπαϊκό σιχαμα….που βάζει τέτοιους ανθρώπους και τα κόμματα που ανήκουν στη Βουλή ….ορίστε ρε άσυλα,οι καθώς πρέπει ,κύριοι ,οι δημοκράτες ,που πολεμούν το φασισμό ,και τους ναζι….χαχααα….όλοι υπέρ των Ουκρανών ναζί…εν τω μεταξύ…όσο δε περί δημοκρατίας ,το συνταγμα το έχετε μαδησει,εσείς και τα θηλυκου γένους βίζιτες ,στελέχη των κομμάτων…..Αυτή η Σπυράκη που την κρυψατε ρε εμετοί;Η καιλη που είναι;Τι θυμάμαι που αγορεύε στη Βουλή ,για τους ανέργους που παίρνουν κάτι επιδόματα αυτοκτονίας….γιατί είναι φυλακή το καυμενο κορίτσια γιατί;ο άλλος;πρωθυπουργός λέει,και έχει υποκλέψει όλον των κόσμο,και βγαίνει και από πάνω,σκυλολοι ,και οι υπουργοί που μόνο ψεύτες και τίποτε άλλο είναι….όσο για τον μπεκροκανατα εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ….άγαμοι Θύται κ σεις ρε τιποτένιοι….χαρά του Μητσοτάκη ….ανύπαρκτοι ,για κάνα ταβερνειο,είστε ,και για καμιά μάζωξη όπως στο 4τοις εκατό….γιατί αυτό είστε επι της ουσίας
      …γενικώς για μπουρλότο όλα τα σκατα της Βουλής και οι ψηφοφόροι τους…τόσα χρόνια στην αποχαυνωση ,δεν παίρνουν χαμπάρι με τίποτα….

    12. Δεν ειναι αδικο ρε ψηφοφοροι και εγω μαζι που ψηφιζουμε αυτα τα σιχαματα

    13. Αληταρια και τα δύο. Πότε θα σας δω να σας σβαρνιζουν στην Αμαλίας με κάρα.

    14. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΕΡΗΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΣ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ…………………ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ ΣΦΑΚΙΑΝΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΚΑΤΣΙΚΟΠΙΔΗΧΤΡΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΛΑΚΗ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΑΝΘΡΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΡΑΞΙΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ ΕΒΡΑΙΟΓΛΥΦΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ…… ΜΑ ΤΗ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΤΣΕΜΠΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΙ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΤΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΗΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ……ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗ

    15. Aυτή η εικόνα στο κ(υ)νοβούλιο συγκρίνεται μόνο με μπουρδέλο,που τσακώνονται οι πουτάνες μεταξύ τους. Αίσχος. Εικόνες απείρου κάλλους. Να @,εσω τα πτυχία τους.Μήπως είχαν χασισωθεί κι,όλας; Ολα να τα περιμένουμε απ’ αυτά τα κοπρόσκυλα

    16. Σκατοτσιπροκουληδες, λαμογιες τέλος ο σανος στους λαλακηδες

    17. ΕΜΦΥΛΙΟΣΣΣΣ ΜΥΡΙΖΕΙ!!!!…..!!!! ???

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

    18. Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφάλα.

    19. ΑΗΔΙΑ Κ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΠ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ

      1. ΠΙΩΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ΝΔΟΥΛΑ;

    20. Γαβ γαβ απο δω γαβ γαβ απο κει δεν αντεξα πηρα depon! Τα κομματοσκυλα των τσιπροκουληδων! Πολακη κριμα γιατι εχεις και πτυχιο, ο αλλος ειναι σχετικα αγραμματος κι αναλωσιμο αδεσποτο του Κουλισταν!

    21. Στη ποδιά της κούλας σφάζοναι … παλληκάρια!

      1. xaxaxaxa….της κατινας θα γινει μεχρι τις εκλογες…
        μέχρι και ξυλο θα πεσει..να μου το θυμηθειτε…
        παρτε ποπ κορν, και καθιστε αναπαυτηκα στους καναπεους σας….χαχαχα

    Comments are closed.